Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 7 éve
Nyilván nehéz meghozni a döntést, hogy prémium fizetést adjon egy csapat egy belső védőfalembernek, de ha valaki a posztján ennyire kiemelkedik, és ilyen szintű dominanciát mutat akkor szerintem kivételt lehet tenni. Donald belső nyomásgenerálása egyedülálló a ligában, miközben a futás ellen is remek. Most mehet a matek, hogy nem szélső pass rusher, de van akkora hatása a játékra mint egy prémium edge játékosnak. Így pedig jogosan kéri azt a pénzt, és szerintem meg is kell kapnia. Ha valakinek akkor neki. Korszakos játékosokat nem szokás a pénz miatt elengedni az újonc szerződésük lejártával, vagy ha megtörténik hosszú távon bánni szokta a csapat.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Jött waiverről a QB Brandon Allen. Greg Olson dolgzott vele másfél szezont Jacksonvilleben. Nem teljesen reménytelen a pasas, szóval akár lehet belőle egy karrier backup QB-t képezni Goff mögé.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Igen, ez is egy jogos érv, azért egy nem QB-nek ennyi pénzt kiadni nem könnyű. Viszont azt is megértem, hogy ha Tavon Austinokra ennyit szán a vezetőség, az nyilván zavarja őt, és talán az ilyen felesleges pénzkidobások helyett azt kellene megfizetni, aki tényleg a posztja egyik, ha nem a legjobbja, és képes előrelendíteni valamelyest a csapatot
több mint 7 éve
Elég szép summával megkinálták AD-t. Ha nem képes felfogni hogy nincs a csapatnak annyi fölös pénze (köszi Snead, köszi Tavon Austin) hogy éveken keresztül csúcsfizetést kapjon, akkor keressen más csapatnál helyet magának.Nagyon jó játékos, de nálam első a csapat. WE NOT ME.Azért az félelmetes, hogy azok után amit Kroenke megenged magának, ez az agymosott szöveg még mindig működik. Egyébként az újonc NEM választhatja meg a munkaadóját, és NEM diktálhatja az eslő szerződésének a feltételeit.
dogbite
füligjimmy
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ès mit szóltok a rosterhez?Nyolc a trend évek óta, max 9, a safetyk között meg nálunk van pl kettő, aki csak ST-ben lép pályára, gondolom, nálatok is ez lehet
Ahhoz képest hogy tavaly milyen gyenge volt az Offense elég kevés játékos van a rosteren.
Elég érdekes 23 Offense és 28 Defense.A 8 OL is kicsit soványnak tartom.
És hogy minek kell 6 Safety?
Ramsfan
több mint 7 éve
Ès mit szóltok a rosterhez?Az 53-ból 21 játékos tavaly még nem volt a rosteren, ami nem kevés. A 8 OL ember szerintem se sok, de lehet kukázni akarunk a máshonnan kivágottak közül... És persze kíváncsi leszek a PS-re is.
Ahhoz képest hogy tavaly milyen gyenge volt az Offense elég kevés játékos van a rosteren.
Ramsfan
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 7 éve
Nünüke
558
Ès mit szóltok a rosterhez?Ahhoz képest hogy tavaly milyen gyenge volt az Offense elég kevés játékos van a rosteren.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 7 éve
Ha jól sejtem senki nem fogott fegyvert a fejéhez, hogy aláírja.Nagyon jó játékos, de nálam első a csapat. WE NOT ME.Azért az félelmetes, hogy azok után amit Kroenke megenged magának, ez az agymosott szöveg még mindig működik. Egyébként az újonc NEM választhatja meg a munkaadóját, és NEM diktálhatja az eslő szerződésének a feltételeit.
dogbite
füligjimmy
több mint 7 éve
Nagyon jó játékos, de nálam első a csapat. WE NOT ME.Azért az félelmetes, hogy azok után amit Kroenke megenged magának, ez az agymosott szöveg még mindig működik. Egyébként az újonc NEM választhatja meg a munkaadóját, és NEM diktálhatja az eslő szerződésének a feltételeit.
dogbite
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Nekem is baromira elegem van ebből a holdout hisztiből. Érvényes, saját maga által aláírt szerződéssel bíró munkavállaló. Szerintem épp ideje lenne, ha a csapat vezetése hangnemet váltana végre. Annyira megértőek vagyunk, nehogy véletlenül megsértsük AD egóját, vagy bármijét, ami nekem már sok. Az a kép amit eddig felépített magáról alaposan megkopott nagyon sok szurkoló szemében. Nagyon jó játékos, de nálam első a csapat. WE NOT ME.
több mint 7 éve
Nünüke
558
Lehet hogy egyedül leszek a véleményemmel, de szerintem el kéne tradelni Donald-ot.Van benne valami.
Kedveltem, nagyon jó játékosnak tartom, és megértem hogy nagy lóvét akar, de ez most már nevetséges.
Ha a pénz ennyivel fontosabb neki mint a játék és a csapat, akkor nincs helye nálunk!
Eljön az a pont amikor a holdout-oló alulfizetett játékossal már nem rokonszenvezik az ember. Nekem most jött el.
Pizsama
Donaldnak is lehetne annyi esze,hogy a Rams nem nem akarja megadni a nagy pénzt hanem valsz nem tudja.
Csak ugy hirtelenjében nem tudnak évi 20 misit begyürni a sapka alá.
A másik meg az,hogy akkor meg minek vannak a rookie szerzödések?
Bár az is igaz hogy Donnald jobban megérdemelné mint néhány más játékos a roszteren.
Szerkesztette: Nünüke
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 7 éve
Lehet hogy egyedül leszek a véleményemmel, de szerintem el kéne tradelni Donald-ot.Kedveltem, nagyon jó játékosnak tartom, és megértem hogy nagy lóvét akar, de ez most már nevetséges.
Ha a pénz ennyivel fontosabb neki mint a játék és a csapat, akkor nincs helye nálunk!
Eljön az a pont amikor a holdout-oló alulfizetett játékossal már nem rokonszenvezik az ember. Nekem most jött el.
több mint 7 éve
Los Angeles Rams Mobile: Rams Announce Roster Movesyi.nzc.am/eB3ErG
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Trade terms: Rams traded a seventh-round pick to Washington for TE Derek Carrier, per source.
több mint 7 éve
Van már valami info Hemingway sérüléséről, pár hét vagy szezon?McVay azt nyilatkozta hogy minimum 8-10 hét
Pizsama
több mint 7 éve
Van már valami info Hemingway sérüléséről, pár hét vagy szezon?
több mint 7 éve
deyell
11 702
Megnéztem a meccset... és nem bántam meg. Nyilván preseason, meg minden, de...nem emlékszem rá mikor láttam utoljára ilyen összeszedett Rams offense-t, és főleg az első sor volt jó. Goff (16/20, 160 yard, 1 TD) tényleg jó volt, hét célpont között szórta a passzokat, nem kockáztatott, pontos volt. A második negyedben (már részben a backup OL mögött) vezetett egy korrekt 15 play-s hosszú drive-ot, eléggé egyben volt a dolog. Különösen azért volt jó látni a tegnapi teljesítményét, mert a srácon van nyomás rendesen...komolyan nem akarom letörni a lelkesedéseteket, de a Raiders back seven jelenleg bármelyik kezdő irányítóból sztárt tud csinálni. egy olyan linebacker nincs, akinek lenne fogalma a coverage-ről, a cornerbackek közül Sean Smith a cut / börtön felé közeledik, Carrie aki Kupp ellen védekezett nem kellene, hogy kezdő legyen. a drafton nem véletlenül hoztak két újoncot a secondarybe az első két körben (Conley, Melifonwu) de ők sérülés miatt nem játszottak.
dogbite
ettől függetlenül McVay mintha valóban kreatívabb offense-t építene, mint ami itt volt az elmúlt években, már amennyit ebből le lehet szűrni.
choose life
több mint 7 éve
Megnéztem a meccset... és nem bántam meg. Nyilván preseason, meg minden, de...nem emlékszem rá mikor láttam utoljára ilyen összeszedett Rams offense-t, és főleg az első sor volt jó. Goff (16/20, 160 yard, 1 TD) tényleg jó volt, hét célpont között szórta a passzokat, nem kockáztatott, pontos volt. A második negyedben (már részben a backup OL mögött) vezetett egy korrekt 15 play-s hosszú drive-ot, eléggé egyben volt a dolog. Különösen azért volt jó látni a tegnapi teljesítményét, mert a srácon van nyomás rendesen... Az OL tűrhető volt, a bal oldal rendben, Jamon Brown is jobb volt mint a Dallas ellen, de koránt sem tökéletes. A futásblokkolás gyengébb mint a passzblokk, ennek ellenére Gurley kicsit már a 2015-ös önmagát idézte, csaknem 5 yardos futásonkénti átlaggal. És végül az elkapók: Kupp minden centet megér, olvassa a védelmet, könnyen játssza tisztára magát, és biztos keze van. (Nekem ő az egyik tiszta példája annak, mennyire más filozófiát követ McVay mint Fisher. Míg Fisher elsősorben az "atletikusságot" kereste egy játékosban, addig McVay-nél a futball IQ az elsődleges, és nekem ez tetszik.) Thomas, Everett, Higbee jók voltak, bár az utóbbi kettőnek van mit fejlődnie blokkolás terén (Mack úgy ment át rajtuk mint kés a vajon). Sammy-nek volt két elkapása és egy majdnem TD-je (Goff tökéletes hosszú passzát sajnos nem sikerült behúznia). Mannion - Reynolds TD passz is szép volt. Összességében meglepően jó volt nézni az O-t, különösen a tavalyihoz képest. Ez egy teljesen más csapat immár, előszezon ide, vagy oda (mellesleg tavaly az előszezon is botrányos volt). Csak egy jellemző stat: tegnap 50% felett volt a 3rd down conversation (Goff ha jól emlékszem 7-ből 5-öt megcsinált.), amire nem tudom mikor volt példa. Ja, és nem volt fumble!
A D most nem volt annyira harapós mint a Dallas ellen, de hozzátartozik, hogy két kezdő LB nem játszott és a 4 legjobb CB-ből 3 szintén nem játszott.
Biztató kezdés. Go Rams!
több mint 7 éve
szata
139
Sziasztok! Meg tudja mondani valaki, hogy idén Londonban a Rams-Cardinals meccs előtt lesz tailgate party? Kell rá venni külön belépőt vagy a meccs jeggyel be lehet jutni? Köszi a segítséget! Go Rams!
több mint 7 éve
Donald holdout
több mint 7 éve
Ha jól néztem idén drágább lenne kirakni, mint megtartani...sza marad marha drága #4 WR...de gondolom az első repülők között lesz szezon után...Amennyiben szűk 20 misi drágának számít, jól nézted. 😀
Rolni
több mint 7 éve
Ha jól néztem idén drágább lenne kirakni, mint megtartani...sza marad marha drága #4 WR...de gondolom az első repülők között lesz szezon után...McVay rendesen betárazott Goffnak fegyverekből.Akkor minek van nálunk még Tavon Austin horror pénzért?!
Sammy Watkins a fedélzeten.
süti
Pizsama
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
Na, ez baromi jó kérdés. Ráadásul az offseason-ben sérült volt, és jelenleg is újra sérült, eddig nem sokat tudott hozzátenni a McVay féle offense-hez.McVay rendesen betárazott Goffnak fegyverekből.Akkor minek van nálunk még Tavon Austin horror pénzért?!
süti
Pizsama
Szerkesztette: dogbite
több mint 7 éve
McVay rendesen betárazott Goffnak fegyverekből.Akkor minek van nálunk még Tavon Austin horror pénzért?!
süti
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 909
McVay rendesen betárazott Goffnak fegyverekből.Kár hogy Janoris nem maradt, most simán össze lehetne őket téveszteni.
süti
criminal lawyer or criminal lawyer?