Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 7 éve
Ne hazudj, itt is megírták, hogy egy hete történt. És ők sose tévednek 😀Nem a múlt héten kapta hanem a szezon előtt, csak nem lett bejelentve 😊Ha ezek után sem basszák ki Fishert akkor nagyon nagy titkok tudója....Múlt héten kapott 2 éves szerződéshosszabbítást. 😊
ThundersNFL
iktriad
mustaine
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-egy-hete-hosszabbitottak-vele-most-kirugtak-fishert-2541657
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
VÉGRE.Az égvilágon semmi alapja nincs azoknak a pletykáknak
Az Interim HC személye még nincs meg.
A Harbaughs pletykák meg szerintem akár igaznak is bizonyulhatnak. Nagy pénzes tulaj, LA, sok tehetség, friss első körös QB.
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
John Fassel a speciális egységtől válik meg, hogy HC-ként harcba vigye a kosokat csütörtökön (!) a seahawks ellen.
süti
Az offense gameplan: 20 punt és a végén nyerünk egy safety-vel.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 7 éve
nah, most kapott ki másodszor az OSU-tól. addig nem nyugszik amíg vissza nem adja 😀 jimbo már csak ilyen. plusz megy a Chargers LA-be, és a Rams veszti a nézőket...VÉGRE.Szvsz ő lenne a real deal erre a melóra
A Harbaughs pletykák meg szerintem akár igaznak is bizonyulhatnak. Nagy pénzes tulaj, LA, sok tehetség, friss első körös QB.
tenorx
Asbee
több mint 7 éve
John Fassel a speciális egységtől válik meg, hogy HC-ként harcba vigye a kosokat csütörtökön (!) a seahawks ellen.
több mint 7 éve
Nem féltem, tuti nem marad állás nélkül, lesz csapat amelyik lát majd benne vmit, hátha 😛
több mint 7 éve
Gondolom akkor tenyleg alairtak az uj szerzodest mar a szezon elott, kulonben ket hetre ra nem vagnak ki, mint Bajuszos macskat szarni.Teszem hozza, budos nagy gecik dolgoznak a Ramsnel, Bajusz megdonthette volna a luzer rekordot, erre megfosztjak ettol, ez lett volna a korona az idenyere es a karrierjere. Mindenesetre megnyugtato, hogy az FO bizonyitotta, csak nehany evig ul olbe tett kezzel es hulye, de azert van, ami mar nekik is sok volt.
több mint 7 éve
2 év aztán mégis annyi Fishernek. Tudtok meglepetést okozni. Mi lett ebből az NFC West-ből!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Ha ezek után sem basszák ki Fishert akkor nagyon nagy titkok tudója....Na mégsem tudott minden titkot..........
ThundersNFL
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
VÉGRE.Szvsz ő lenne a real deal erre a melóra
tenorx
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Van igazsag es esze is a tulajnak.
több mint 7 éve
VÉGRE.Vannak ilyen pletykák?
tenorx
Én eddig David Shaw-ról hallottam, aki volt már látogatóban pár hete.
Szerkesztette: süti
több mint 7 éve
ervinator
1 701
Én nem akarok egy olyan világban élni, ahol egy Jeff Fishert kirúgnak innen. 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
vszabolcs88
19
Tadám !Csak sikerült kijózanodni 😊
www.therams.com/news-and-events/article-1/Los-Angeles-Rams-Part-Ways-With-Jeff-Fisher/c094dca2-f1e7-42ed-8f4b-f94cc6a3b753
süti
több mint 7 éve
Peter
1 224
Jeff out. Gyorsan eszkalálódott..Hirtelen úgy olvastam,hogy elkaszálodott de végülis az is megálja a helyét.
kovi470
több mint 7 éve
Nagy f*sz ez a Kroenke is. Fisher nagy nehezen beállít végre egy rekordot, aztán meg az esélyt se adja meg neki, hogy ne kelljen osztozkodnia rajta mással...
több mint 7 éve
VÉGRE.Az Interim HC személye még nincs meg.
több mint 7 éve
kovi470
1 343
Jeff out. Gyorsan eszkalálódott..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 7 éve
Kizárt, hogy Stan ezen a piacon ezt a "teljesítményt" elfogadja. Legalábbis remélem.Avalanche miatt sincsenek álmatlan éjszakái. 😀
dogbite
több mint 7 éve
"It looked like a middle school offense out there," Todd Gurley says about the Rams.Ez a tegnapi meccs a legjobb példája volt annak, amikor azt hiszed már nincs lejjebb, és mégis... Nincsenek rá szavak. Én csak abban tudok bízni, hogy ebben a szezonban már egyetlen meccset sem nyerünk meg, mert akkor talán Fisher mégis megy. Kizárt, hogy Stan ezen a piacon ezt a "teljesítményt" elfogadja. Legalábbis remélem.
Szerkesztette: dogbite
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 7 éve
Nem a múlt héten kapta hanem a szezon előtt, csak nem lett bejelentve 😊Ha ezek után sem basszák ki Fishert akkor nagyon nagy titkok tudója....Múlt héten kapott 2 éves szerződéshosszabbítást. 😊
ThundersNFL
iktriad
több mint 7 éve
Goff előre a JMR-i úton s nem igazán az ő hibája.......