Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 7 éve
ozibozi
17 173
Az hogy valaki jó OC/DC edző, az tök kevés egy sikeres L.A. Csapathoz. Ott kezelni kell tudni a sajtót, a szurkolók támogatása,stb, stb stb...Egy rossz választás egyenes út a kudarchoz, főleg hogy jön egy másik csapat is a városba.
több mint 7 éve
Nünüke
558
A probléma h pont a Goff-csere miatt nincs naon pickje a Ramsnek és sztem Loomis ellenértéket akar Paytonért, mindenesetre ahogy süti mondta SP illene a rendszerbe, a legutóbbi 3 szezonban 7-9-et hozott össze.Ahogy látom ti hívjátok el a legtöbb jelöltet, a névsor: Anthony Lynn (Bills interim HC), Matt Patricia (Pats DC), Josh McDaniels (Pats OC), Kyle Shanahan (Falcons OC), Harold Goodwin (Cards OC), Sean McVay (Skins OC), Sean Payton (Saints HC), John Fassel (Rams interim HC), Doug Marrone (Jaguars interim HC)SP nagyon rockstar lenne?
Látszik h elsősorban off-minded HC-t kerestek, ami a Goff-befektetés tükrében szvsz érthető.
empty taxi
Amadeus91
empty taxi
A probléma h pont a Goff-csere miatt nincs naon pickje a Ramsnek és sztem Loomis ellenértéket akar Paytonért, mindenesetre ahogy süti mondta SP illene a rendszerbe, a legutóbbi 3 szezonban 7-9-et hozott össze.Ahogy látom ti hívjátok el a legtöbb jelöltet, a névsor: Anthony Lynn (Bills interim HC), Matt Patricia (Pats DC), Josh McDaniels (Pats OC), Kyle Shanahan (Falcons OC), Harold Goodwin (Cards OC), Sean McVay (Skins OC), Sean Payton (Saints HC), John Fassel (Rams interim HC), Doug Marrone (Jaguars interim HC)SP nagyon rockstar lenne?
Látszik h elsősorban off-minded HC-t kerestek, ami a Goff-befektetés tükrében szvsz érthető.
empty taxi
Amadeus91
empty taxi
empty taxi
Amadeus91
empty taxi
Ès mint tudjuk a 7-9 az Bullshit 😂😂A probléma h pont a Goff-csere miatt nincs naon pickje a Ramsnek és sztem Loomis ellenértéket akar Paytonért, mindenesetre ahogy süti mondta SP illene a rendszerbe, a legutóbbi 3 szezonban 7-9-et hozott össze.Ahogy látom ti hívjátok el a legtöbb jelöltet, a névsor: Anthony Lynn (Bills interim HC), Matt Patricia (Pats DC), Josh McDaniels (Pats OC), Kyle Shanahan (Falcons OC), Harold Goodwin (Cards OC), Sean McVay (Skins OC), Sean Payton (Saints HC), John Fassel (Rams interim HC), Doug Marrone (Jaguars interim HC)SP nagyon rockstar lenne?
empty taxi
Amadeus91
empty taxi
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 7 éve
twitter.com/TomPelissero/status/816032807776583681
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
SP nagyon rockstar lenne?Anno manndenben vele nyertem SB-t. Szerintem elég jó ajánlólevél. 😉
Amadeus91
Amúgy max ha tesz egy szívességet a saint és kirakják, mert nem nem nagyon tudunk érte adni semmit.
Bár elnézve a neveket inkább ne is draftoljunk 2 évig, de Marrone és McVay nevektől kiráz a hideg.
több mint 7 éve
empty taxi
Amadeus91
Madden hates me.
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 910
Ahogy látom ti hívjátok el a legtöbb jelöltet, a névsor: Anthony Lynn (Bills interim HC), Matt Patricia (Pats DC), Josh McDaniels (Pats OC), Kyle Shanahan (Falcons OC), Harold Goodwin (Cards OC), Sean McVay (Skins OC), Sean Payton (Saints HC), John Fassel (Rams interim HC), Doug Marrone (Jaguars interim HC)SP nagyon rockstar lenne?
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
ervinator
1 701
Josh McDaniels szerintem nem lenne rossz ide, már csak azért is, mert a Denveri leégés után a Rams adott neki esélyt OC-ként, plusz Kroenke is türelmes típusnak tűnik.Ami viszont ellene szól, hogy ő szerintem szívesen vinné Garoppolot az új helyére, illetve draft cetlik terén eléggé le van gatyásodva a Rams.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Ahogy látom ti hívjátok el a legtöbb jelöltet, a névsor: Anthony Lynn (Bills interim HC), Matt Patricia (Pats DC), Josh McDaniels (Pats OC), Kyle Shanahan (Falcons OC), Harold Goodwin (Cards OC), Sean McVay (Skins OC), Sean Payton (Saints HC), John Fassel (Rams interim HC), Doug Marrone (Jaguars interim HC)Látszik h elsősorban off-minded HC-t kerestek, ami a Goff-befektetés tükrében szvsz érthető.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Ja. És hányszor láttuk már, hogy mégis elcserélik.... van az a pénz gondolom. Mindegy, majd kiderül.Shawnak van NFL múltja, Harbaugh mellett dolgozott OC-ként A. Luck-al, a Stanforddal 64-17-es győzelmi mutatója van, tud bajnokcsapatot építeni. Nekem tényleg tetszik, de míg korábban komolyabban felmerült a neve, momentán semmit nem hallani róla.azért mert számtalanszor kijelentette már, hogy nem cserélné el a stanfordi kispadot semmiért
dogbite
baggio
Az eddigi interjúalanyok:
Redskins offensive coordinator Sean McVay tenatively set to interview for the Rams job on Thursday.
Rams now have requested HC interviews w/ Buffalo's Anthony Lynn, and New England coordinators Matt Patricia and Josh McDaniels, per sources.
Rams also requesting HC interview with Falcons OC Kyle Shanahan, per source.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 7 éve
Shawnak van NFL múltja, Harbaugh mellett dolgozott OC-ként A. Luck-al, a Stanforddal 64-17-es győzelmi mutatója van, tud bajnokcsapatot építeni. Nekem tényleg tetszik, de míg korábban komolyabban felmerült a neve, momentán semmit nem hallani róla.azért mert számtalanszor kijelentette már, hogy nem cserélné el a stanfordi kispadot semmiért
dogbite
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Shawnak van NFL múltja, Harbaugh mellett dolgozott OC-ként A. Luck-al, a Stanforddal 64-17-es győzelmi mutatója van, tud bajnokcsapatot építeni. Nekem tényleg tetszik, de míg korábban komolyabban felmerült a neve, momentán semmit nem hallani róla.
több mint 7 éve
Jó lenne tudni, van-e már jelölt (egyáltalalán új GM is lesz?) - Kyle valószínűleg kiesett, sztem ő Denverbe megy, én Payton-ért nem rajongok, a Saints-ben sem látom, hogy egy tartósan jó formát nyújtó stabil együttes lenne, Josh McD nagy kérdés - a HC kabát egyszer már nagy volt rá. Nekem egyébként tetszene David Shaw, ő már járt is nálunk az öltözőben... 😊Payton illene a rendszerbe. Harmadik 7-9-es szezonja zsinórban.
dogbite
David Shaw-nak örülnék én is, ha a Harbaugh-Gruden páros nem játszik. Inkább, mint egy OC/DC-t. Szerintem több fog múlni a koordinátorokon, Shaw meg szerintem van annyira intelligens ember, hogy tudásban is megfelelő segédek csatlakozzanak hozzá.
több mint 7 éve
Amador
273
Ma lesz egy beszélgetés Fassellel, ezzel le is tudják az első kamu HC-interjút.
több mint 7 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/815925392754278400Larry Holder of the New Orleans Times-Picayune reports the Rams will seek permission to speak with Saints coach Sean Payton about their coaching vacancy.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Hál' Istennek vége! Vége ennek a katasztrofális szezonnak és a Fisher érának is. Anno ő ha jól emlékszem 2-14-es szezon után vette át a csapatot, és öt év alatt egy jó esetben is a liga alsó-középső harmad határán lévő Rams-t sikerült összehoznia. Nyilván semmi sem fehér és fekete, számos dolog befolyásolta ezt az eredményt, de a lényeg hogy ismét ott vagyunk a gödör alján - ahogy Pizsama is írta. Teljes kultúraváltásra lenne/van szükség kezdve a FO-tól az öltözőig. Nem tudom ki jön, de nem lesz egyszerű dolga az biztos. Tehetséges (?), de morálisan teljesen szétzilált és csapnivalóan irányított (szerintem még a HC és GM közötti felelősségi és hatáskörök sem voltak teljesen tisztázva, vagy éppen betartva) csapat.
Remélem az okosok végül jól választanak - mondjuk baromi nagy nyomás van rajtuk: ha ez a jelenlegi fostalicska mutatvány az új rezsimmel is folytatódik tovább, Kroenke L.A. Rams projektje hamarabb becsődöl, mielőtt igazán belemelegedhetne.
Jó lenne tudni, van-e már jelölt (egyáltalalán új GM is lesz?) - Kyle valószínűleg kiesett, sztem ő Denverbe megy, én Payton-ért nem rajongok, a Saints-ben sem látom, hogy egy tartósan jó formát nyújtó stabil együttes lenne, Josh McD nagy kérdés - a HC kabát egyszer már nagy volt rá. Nekem egyébként tetszene David Shaw, ő már járt is nálunk az öltözőben... 😊
több mint 7 éve
több mint 7 éve
13:0-ig néztem a meccset, aztán elmentem aludni. Most reggel látva át eredményt, jó döntésnek bizonyult. Méltó lezárása volt ez egy fos szezonnak. Azt hiszem most ért el a Rams a (sokadik?) gödör aljára. Innen már tényleg csak felfelé vezet az út. Remélem.
Szerkesztette: Pizsama
több mint 7 éve
BUÉK minden Rams drukkernek!Reménykedjünk, hogy a 2017-es év jobban fog sikerülni mint a 2016-os.
Új edző, új remények. Talán végre felívelő pályát mutat majd a csapat.
több mint 7 éve
Most olvastam: az elmúlt 10 évben (2007-2016) ezidáig a Ramsnek összesen 46 győzelme, 112 veresége és 1 döntetlene volt, míg a Bronws-nak (akit sokan a liga jelenlegi legrosszabb csapatának tartanak) 48 győzelme és 111 veresége volt.Szóval.
Én nem tudom, melyikünk mit szív, milyen szert használ, hogy még mindig képesek vagyunk kitartani emellett a rakás szerencsétlenség mellett ami L.A. Ramsnek hívnak, de minden elismerésem a megmaradt keveseknek. 😊
Holnap új év kezdődik, és vele új remények jönnek. A vigasz, hogy mi tényleg a liga legalján vagyunk, innen csak felfelé vezethet az út. Talán már holnaptól.
BÚÉK és GO RAMS!
több mint 7 éve
Nem, de nem utasította vissza 😛 😉Goff vàlasztotta magát 1/1-re?Egy új darab a "HC kereső" című kirakójátékhoz?? Kyle Shanahan ügynöke a Rams alelnökének, Kevin Demoffnak az apja, Marvin Demoff.Mondjuk lassan ránk fér, mert nem tudom ki más jönni ide önszántából, hátszél nélkül csapatot építeni.
dogbite
Goff valami elképesztő homály, mondjuk ebben akad játszótársa rendesen az offense-ben. Azért elég ciki, hogy az 1/1 még a liga utolsó védelem ellen se tud mit kezdeni. Ráadásul neki kéne idecsalogatni valami értelmes edzőt...
süti
Amadeus91
több mint 7 éve
Mi topic-unkban vetődött fel mindig Gruden neve, valaki egyenesen azt fantáziálta, h Giants HC szeretne lenni, erre az állásra vár, csak addig tv-zik... 😀 😀Gruden azt nyilatkozta, hogy perpill nem akar edzősködni. (gondolom vannak azok a dolgok amivel ez változna)Nem fog ő már visszatérni soha. Jó fizetése van egy minimális feszültséggel járó munkáért, a Super Bowlt is megnyerte már. Bill Cowher pár évvel előtte ment el tévézni, azóta róla is minden évben felvetették, hogy na mikor és kihez tér vissza, aztán sehova se, mert már neki se volt minek.
Beki
Persze vannak kivételek, mondjuk Dick Vermeil, aki 15 év tévézés után tért vissza, (és pont a Ramsszel nyert utána SB-t), de Gruden szerintem már belekényelmesedett a mostani pozíciójába és ezért nem is nagyon lehet hibáztatni.
Kampman
több mint 7 éve
Mondjuk shannytől pont fáznék itt. Olyan rendszert futtat amibe az első évében még matt ryannek is beletört a bicskája, pedig ő azért bőven liga első harmada a posztján. Felvetődik a kérdés, vajon goff kvázi rookieként mut tudna ezzel kezdeni? Bár lehet nem volna akkora gáz, mert még fiatal így könnyebben irányítható, formálható. Szóval ha én lennék a tulaj kétszer is átgondolnám shanny kinevezését.Shanny szereti a joystick QB-t, Goff meg azért annyira még nem érti a játékot, hogy legyen ellenvéleménye, sztem lenne fantázia ebben a házasságban.
peach
Madden hates me.
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 910
Goff vàlasztotta magát 1/1-re?Egy új darab a "HC kereső" című kirakójátékhoz?? Kyle Shanahan ügynöke a Rams alelnökének, Kevin Demoffnak az apja, Marvin Demoff.Mondjuk lassan ránk fér, mert nem tudom ki más jönni ide önszántából, hátszél nélkül csapatot építeni.
dogbite
Goff valami elképesztő homály, mondjuk ebben akad játszótársa rendesen az offense-ben. Azért elég ciki, hogy az 1/1 még a liga utolsó védelem ellen se tud mit kezdeni. Ráadásul neki kéne idecsalogatni valami értelmes edzőt...
süti
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Mondjuk shannytől pont fáznék itt. Olyan rendszert futtat amibe az első évében még matt ryannek is beletört a bicskája, pedig ő azért bőven liga első harmada a posztján. Felvetődik a kérdés, vajon goff kvázi rookieként mut tudna ezzel kezdeni? Bár lehet nem volna akkora gáz, mert még fiatal így könnyebben irányítható, formálható. Szóval ha én lennék a tulaj kétszer is átgondolnám shanny kinevezését.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Szerintem Goff rendben lesz HA végre normális edzői stáb lesz körülötte. Ebben az egész idei szánalmas szenvedéstörténetetben az a legjobb hogy nyolc nap múlva vége és végre tényleg jöhet a változás. Menni fog Boras, Williams, Boudreau... Bár az biztos, hogy annak aki ide jön nem lesz sétagalopp rendben rakni ezt a szemétdombot.