Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 327
Gruden azt nyilatkozta, hogy perpill nem akar edzősködni. (gondolom vannak azok a dolgok amivel ez változna)
Beki
Nem fog ő már visszatérni soha. Jó fizetése van egy minimális feszültséggel járó munkáért, a Super Bowlt is megnyerte már. Bill Cowher pár évvel előtte ment el tévézni, azóta róla is minden évben felvetették, hogy na mikor és kihez tér vissza, aztán sehova se, mert már neki se volt minek.

Persze vannak kivételek, mondjuk Dick Vermeil, aki 15 év tévézés után tért vissza, (és pont a Ramsszel nyert utána SB-t), de Gruden szerintem már belekényelmesedett a mostani pozíciójába és ezért nem is nagyon lehet hibáztatni.
több mint 7 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Egy új darab a "HC kereső" című kirakójátékhoz?? Kyle Shanahan ügynöke a Rams alelnökének, Kevin Demoffnak az apja, Marvin Demoff.
dogbite
Mondjuk lassan ránk fér, mert nem tudom ki más jönni ide önszántából, hátszél nélkül csapatot építeni.
Goff valami elképesztő homály, mondjuk ebben akad játszótársa rendesen az offense-ben. Azért elég ciki, hogy az 1/1 még a liga utolsó védelem ellen se tud mit kezdeni. Ráadásul neki kéne idecsalogatni valami értelmes edzőt...
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Egy új darab a "HC kereső" című kirakójátékhoz?? Kyle Shanahan ügynöke a Rams alelnökének, Kevin Demoffnak az apja, Marvin Demoff.

www.profootballweekly.com/2016/12/22/the-way-we-hear-it-kyle-shanahan-is-a-frontrunner-for-the-rams-job/ave8sq1/
dogbite
Egyébként Fisheré is ő.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Remélem nyertek holnap, és az uccsó meccsen is...😀 Hátha beelőzünk a drafton benneteket

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?

www.profootballweekly.com/2016/12/22/the-way-we-hear-it-kyle-shanahan-is-a-frontrunner-for-the-rams-job/ave8sq1/

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Gruden azt nyilatkozta, hogy perpill nem akar edzősködni. (gondolom vannak azok a dolgok amivel ez változna)
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Állítólag elég erősen próbálkoztok Gruden visszacsábításán (a ligába).
Na ő tudna arcot adni ennek a csapatnak, az tuti
Borbinho
Minden évben sztori.
Amadeus91
ja csak most esély is van rá
Borbinho
kb 0

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Borbinho
Minden évben sztori.
Amadeus91
ja csak most esély is van rá

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Borbinho
Minden évben sztori.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem hatalmas hülyeség volt Fisher pont így időzítve kirúgni; csoporton belül általában hozta magát az öreg bajusz
vele az utolsó 3 meccsetekre simán kinéztem volna belőletek két győzelmet /még a három se lepett volna meg/, ezzel az edzőváltással meg kb tuti a három zakó
persze rá lehetne menni a jobb draft pozira, de az csak a Titansnek jó
ja igen még annyi hogy szezon végén persze ki kellett volna vágni, de én ezt a három meccset meghagytam volna neki
Cuchulain82
Fisher vállalhatatlan lett. A tulajdonosnak muszáj volt tennie valamit, hogy L.A. Népe előtt bizonyítsa hogy számára fontosak a szurkolók, hiszen azt kockáztatta, hogy mar az első évben teljesen elidegenedik a közönség a csapattól. Ez a piac sokkal-sokkal türelmetlenebb, hangosabb, erősebb mint St. Louisban volt. Mar most félig telt lelátó előtt játszottunk folyamatos boooozas mellett. Lehet hogy kikapunk, de ez mar kevésbé érdekes, most mar mindenki az ujrakezdesre koncentrál. Új Remény!

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 7 éve
lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem hatalmas hülyeség volt Fisher pont így időzítve kirúgni; csoporton belül általában hozta magát az öreg bajusz
vele az utolsó 3 meccsetekre simán kinéztem volna belőletek két győzelmet /még a három se lepett volna meg/, ezzel az edzőváltással meg kb tuti a három zakó
ja igen még annyi hogy szezon végén persze ki kellett volna vágni, de én ezt a három meccset meghagytam volna neki
Cuchulain82
Üdv nálunk. 😊
Mi 10 éve nem értünk itt semmit. 😊
több mint 7 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 7 éve
 twitter.com/BleacherReport/status/809898035379511296

twitter.com/EAMaddenNFL/status/809913810219892736?ref_src=twsrc%5Etfw

Már is hiányzik. 😀

Szerkesztette: süti
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Janoris Jenkins A tulajotokrol:

"A Ramsnél megtiltották, hogy megszólítsuk Kroenke-t. A rookie évemtől kezdve kellemetlenül éreztem magam az épületben.”
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Én a Lions OC Jim Bob Cooter nevét olvastam több helyen hozzátok. Stafford játékát rendberakta, Goff nagyobb feladat volna.
Bazzani
Ellenben Goffri fiatal. Nehez egy mar beidegzodott jatekstilust finomitani is. Persze ez az egesz nagyon elmeleti egyelore. Bar nekem tetszene.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Lehet fogadni a HC-kre:

McDanielsről úgyis olyan szép emlékein vannak. Biztos sokan visszavárnák. 😐
süti
Én a Lions OC Jim Bob Cooter nevét olvastam több helyen hozzátok. Stafford játékát rendberakta, Goff nagyobb feladat volna.

több mint 7 éve
Nézd, buktak már a közelmúltban tehetséges koordinátorból lett főőedzővel (Spagnuolo) és rutinos NFL-vezetőedzővel is (Fisher) -> college HC jön a sorban.
empty taxi
Hogy bukjunk vele is? 😀
süti
Nem Delphoiban lakom, így a kérdést nem tudom megválaszolni 😊

Madden hates me.
több mint 7 éve
Nézd, buktak már a közelmúltban tehetséges koordinátorból lett főőedzővel (Spagnuolo) és rutinos NFL-vezetőedzővel is (Fisher) -> college HC jön a sorban.
empty taxi
Hogy bukjunk vele is? 😀
több mint 7 éve
tessék, ha már minden áron college edző kell, Peter King három nevet dobott be:

Dan Mullen, Miss State
Paul Chryst, Wisconsin
Mike MacIntyre, Colorado
baggio

Madden hates me.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
De hol van Todd Haley? 😊
több mint 7 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 123 — Erin Elite Andrews
Tom Coughlin jó lenne ide szerintem

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
tessék, ha már minden áron college edző kell, Peter King három nevet dobott be:

Dan Mullen, Miss State
Paul Chryst, Wisconsin
Mike MacIntyre, Colorado

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Lehet fogadni a HC-kre:

McDanielsről úgyis olyan szép emlékein vannak. Biztos sokan visszavárnák. 😐
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
BTW. Eszembe jutott hogy bárcsak DiamondsHead44 megérhette volna ezt a pillanatot... 😊
dogbite
Tényleg, ő hova tűnt?
tenorx
 bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/los-angeles-rams/1454791
Wyatt
Ó bazdmeg... Nem tudtam.