Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
Érdekes, hogy papíron Goff volt az NFL készebb prospect, míg Wentz egyenesen a másodosztály másodosztályából jött. Ehhez képest előbbi nem kezd egy elég QB bajos csapatban egy 49ers ellen (mikor ha nem most), utóbbi pedig nem hogy tanulna, hanem eltradelik előle a kezdőt, kijátssza a backup-ot, és rögtön egy impozáns W-vel kezdi a szezont, még ha a Browns ellen is. Jó lenne az első hazai meccsen győzni az 1/1-essel a támadósorban, akiért elég sokat áldozott a csapat. Hollywood-i történet.David Carr nem likeolja ezt a posztot.
Ennél rosszabb nem igen lehet, az meg nem kifogás, hogy összetörik, mert ez az NFL-ben mindig benne van. Az erős O-fal sem garancia semmire, sőt, lásd Tony Romo-t. Arról nem is beszélve, hogy úgy mégis többet tanul ha játszik, mintha ül a lelátón és majd amikor nagyon ég a ház akkor dobják be, nem kis teherrel a vállán. Pont, hogy olyan a személyisége, aki beismeri ha hibázik, és képes belőle tanulni, nem pedig elásni önmagát. Egyszerűen nincs már rá oka a csapatnak, hogy a padon tartsa... egy 1/1-es QB-t nem a padra hozol, "hogy majd jövőre", mert ha bust, akkor 2 év ment a levesbe minden építkezéssel, draft cetlivel, stb.-vel együtt. Mindezt pláne úgy, hogy a papíron lényegesen gyengébb 1/2-es, akit elengedtek a draft-on és még osztály hátrányban is van, nem csak kezdett, hanem nyert is.
Awesome88
Azert álljon be hogy menjen a booozas?
több mint 8 éve
Awesome88
1 236
Érdekes, hogy papíron Goff volt az NFL készebb prospect, míg Wentz egyenesen a másodosztály másodosztályából jött. Ehhez képest előbbi nem kezd egy elég QB bajos csapatban egy 49ers ellen (mikor ha nem most), utóbbi pedig nem hogy tanulna, hanem eltradelik előle a kezdőt, kijátssza a backup-ot, és rögtön egy impozáns W-vel kezdi a szezont, még ha a Browns ellen is. Jó lenne az első hazai meccsen győzni az 1/1-essel a támadósorban, akiért elég sokat áldozott a csapat. Hollywood-i történet. Ennél rosszabb nem igen lehet, az meg nem kifogás, hogy összetörik, mert ez az NFL-ben mindig benne van. Az erős O-fal sem garancia semmire, sőt, lásd Tony Romo-t. Arról nem is beszélve, hogy úgy mégis többet tanul ha játszik, mintha ül a lelátón és majd amikor nagyon ég a ház akkor dobják be, nem kis teherrel a vállán. Pont, hogy olyan a személyisége, aki beismeri ha hibázik, és képes belőle tanulni, nem pedig elásni önmagát. Egyszerűen nincs már rá oka a csapatnak, hogy a padon tartsa... egy 1/1-es QB-t nem a padra hozol, "hogy majd jövőre", mert ha bust, akkor 2 év ment a levesbe minden építkezéssel, draft cetlivel, stb.-vel együtt. Mindezt pláne úgy, hogy a papíron lényegesen gyengébb 1/2-es, akit elengedtek a draft-on és még osztály hátrányban is van, nem csak kezdett, hanem nyert is.
több mint 8 éve
A play hívás problémája nálam is felmerül, ami kétségtelenül Fisher playbookján és az azokat hívni és teljesíteni képes/nem képes QB-n áll vagy bukik. Ez tiszta sor, és ezzel kapcsolatban mondtam azt is, hogy Goff is képes lenne erre - persze értem, hogy nem kapkodnának vele, inkább tanuljon, minthogy megsérüljön feleslegesen - de ebben a csapat összeállítást nem vélem felfedezni, az egyértelműen a GM hatásköre.Pizsama írta korábban, hogy szerinte még nincs kész a csapat. Én hittem/bíztam benne hogy téved. Most megkövetem 😊. A jelen kép alapján ez a csapat totálisan elvesztette identitását - ha volt neki egyaltalán. Állítólag futás orientált csapat lennénk, ami semmilyen elemében nem működik. A csapat fegyelmezetlen, továbbra is rengeteg a büntetés. Fisher arcán mar a második negyedben rajta volt a teljes tanácstalanság. Amikor mindenki látta, hogy nem működik az eltervezett gameplan (futás, futás, 3 yardos passz) egyszerűen képtelenek voltak váltani. Nem történt semmi!! Szamomra ez a legrémísztőbb. Teljes összeomlás.A Play hívások tènyleg borzalmasak,de valoszìnüleg ezekből a játèkosokból nem tudnak többet kihozni.
dogbite
Ami persze megint csak Fisher hibája ő álitotta össze a csapatot.
Lehet hogy hívnának valami hoszabb Playeket is,csak ahoz kell egy QB is.
A passzai nèha olyan gyenkèk voltak hogy közben rá szart a lègy.
Az elkapó állományról meg inkább ne is bezèljünk.
Ramsfan
Touchdown LA!
http://egpnews.com/wp-content/uploads/2016/01/Welcome-Back-LA-RAMS.jpg
több mint 8 éve
Nünüke
558
Pizsama írta korábban, hogy szerinte még nincs kész a csapat. Én hittem/bíztam benne hogy téved. Most megkövetem 😊. A jelen kép alapján ez a csapat totálisan elvesztette identitását - ha volt neki egyaltalán. Állítólag futás orientált csapat lennénk, ami semmilyen elemében nem működik. A csapat fegyelmezetlen, továbbra is rengeteg a büntetés. Fisher arcán mar a második negyedben rajta volt a teljes tanácstalanság. Amikor mindenki látta, hogy nem működik az eltervezett gameplan (futás, futás, 3 yardos passz) egyszerűen képtelenek voltak váltani. Nem történt semmi!! Szamomra ez a legrémísztőbb. Teljes összeomlás.A Play hívások tènyleg borzalmasak,de valoszìnüleg ezekből a játèkosokból nem tudnak többet kihozni.
dogbite
Ami persze megint csak Fisher hibája ő álitotta össze a csapatot.
Lehet hogy hívnának valami hoszabb Playeket is,csak ahoz kell egy QB is.
A passzai nèha olyan gyenkèk voltak hogy közben rá szart a lègy.
Az elkapó állományról meg inkább ne is bezèljünk.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
Tudom ez nem segít, de egy kis fun Bajusz stratégiájáróluploads.tapatalk-cdn.com/20160913/1bd9adb3f99c3cd594c1c274b179ba04.jpg
több mint 8 éve
Pizsama írta korábban, hogy szerinte még nincs kész a csapat. Én hittem/bíztam benne hogy téved. Most megkövetem 😊. A jelen kép alapján ez a csapat totálisan elvesztette identitását - ha volt neki egyaltalán. Állítólag futás orientált csapat lennénk, ami semmilyen elemében nem működik. A csapat fegyelmezetlen, továbbra is rengeteg a büntetés. Fisher arcán mar a második negyedben rajta volt a teljes tanácstalanság. Amikor mindenki látta, hogy nem működik az eltervezett gameplan (futás, futás, 3 yardos passz) egyszerűen képtelenek voltak váltani. Nem történt semmi!! Szamomra ez a legrémísztőbb. Teljes összeomlás.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Nünüke
558
Azzal nem is lenne baj hogy Fisher nem èrt az Offenshez.Igazából nekem nem elsősorban a WR-ekkel volt a bajom tegnap. Hanem, hogy mennyire kiszámítható, nulla volt az offense playhívás. Ott folytattuk, ahol tavaly abbahagytuk, a Fisher féle teljesen életképtelen offense "filozófia" legeszebb jeleneteit láthattuk. Mindenki tudta, hogy Gurley-t fogjuk tömni labdával, így megtöltötték a box-ot, és nem volt futás. És azért tudta teletömni a box-ot, mert nem kellett attól tartani, hogy Keenum mély passzokkal szétszedi a secondary-t. Egyszerűen nincs meg hozzá a képessége, karja stb. Mindenki tudta, hogy elsőre, másodikra majd handoff Gurley-nek, és fusson (ha tud), aztán 3. és hosszúnál Keenum majd passzol. Egy rövid 3 yard out-ot... Nem volt play action, nem volt mély passz, nem volt screen passz. Pontosan ugyan ez a szenvedés volt tavaly. Még St. Louis-ban írta Bernie Miklasz, hogy ez a Fisher féle offense. Ami kb. 50 éves. Amíg ő van, nem várom, hogy változna valami.Amúgy az a szép a történetben hogy inget-gatyát odaadtatok Goffért aki 3. számú QB és ül a padon. Mindezt úgy hogy egy épkézláb WR és TE nincs a csapatban. Az O fal sem épp elit ( Ja tudom pont a BEARS fan mondja 😀 ) Én a tulaj helyébe a költözés kor nem csak resetet nyomtam volna, de még a dugót is kirántottam volna a konnektorból... Új GM, új edző, tiszta lap... Nállam így kezdődött volna a LOS Angelesi időszak....Sajnos amig Kroenket csak az erdekli, hogy 3 helyet feljebb keruljon a Forbes listajan addig baxhatjuk....az egesz gigahype, inglewood, koltozes ,1/1 trade, hard knocks kombo csak errol szol semmi masrol...
Tomcsik
En bizom benne, hogyBradfordGoff a jovo embere es egyszer kap majd olyan elkapokat is akik 170cm-nel magasabbak es nem kampokezuek, kap egy (Gronk minusz 80%) TE-et, es egy olyan O falat akik legalabb azota egyutt dolgoznak, hogy megszaradt a tinta a playbookon...
FBKrisz
dogbite
Az ember nem èrthet mindenhez😉
Dehogy nem látja át hogy mit kellene tennie hogy jobb legyen az Offense.
Pl. egy jobb fajta OC,erősebb fal,magasabb szintű elkapók stb.
Ès nem egy 1/1 QB egy valag pickèrt.
Ès pont ezèrt egy gyenge színtü HC.
Egyèbkènt a Defenset se tette olyan szintüvè mint ahogy gondoltuk.
Van egy kiváló DL,azt kèsz.
Ennyi.
Persze ott van Ogletrre,Mcdonald de igazából elèg gyenguci a társaság.
Hogy ezt a Sensebabát (cb) honnan szedtèk össze?
Sehol nem lenne kezdő.
Szerkesztette: Nünüke
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Donald eltiltásáról van amúgy valami hír? Csak pénzbírság lesz? Meglepne 😕szinte biztos h nem kap eltiltást
In Goff We Trust
több mint 8 éve
FBKrisz
643
Donald eltiltásáról van amúgy valami hír? Csak pénzbírság lesz? Meglepne 😕Pénzbirsággal meg kell hogy ussza. Ez csak hiszti volt se tobb.
In Goff We Trust
'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Pedig nagy felhajtás lesz az első hazai meccs előtt...Valamivel fent kell tartani az érdeklődést ha a játékkal nem fog menni. 😊
Red Hot Chili Peppers To Perform Before Rams Vs. Seahawks Game
ozibozi
Donald eltiltásáról van amúgy valami hír? Csak pénzbírság lesz? Meglepne 😕Suh csinált már durvábbakat is.
In Goff We Trust
több mint 8 éve
Donald eltiltásáról van amúgy valami hír? Csak pénzbírság lesz? Meglepne 😕
Touchdown LA!
több mint 8 éve
Mmodano
6
Fisher "mester" , hogy is mondta ... tudom, hogy több van bennetek, nem akarok több negatív mérleget. Vajon kikre gondolt itt ? Melyik játékosokra?? Tényleg érdekelne.. Azt sem igazán értettem, hogy az öregeket miért kellett elküldeni , de ezt a mai játékfelfogást meg pláne nem 😕
több mint 8 éve
ozibozi
17 183
Pedig nagy felhajtás lesz az első hazai meccs előtt...Red Hot Chili Peppers To Perform Before Rams Vs. Seahawks Game
losangeles.cbslocal.com/2016/09/13/red-hot-chili-peppers-to-perform-before-rams-vs-seahawks-game/#.V9hR1CYD690.twitter
több mint 8 éve
Al
595
...az meg hogy Gabbert aláz, a hét vicce. Én már a Mizzouban is utáltam.
több mint 8 éve
Al
595
Én Kroenke-nek szeretnék jó étvágyat kívánni ehhez a szarhoz, amit a csapat letett az asztalra. Jó étvágyat!
több mint 8 éve
Nünüke
558
Èn tènyleg azt hittem hogy már nem lehet lejjebb süllyedni mint ahogy az utolsó èvekben játszottunk.Hát tèvedtem.....Bocsánat😞😟
több mint 8 éve
😀 Ideje már kitartok én is, csak ilyen konkrét, virtuális közösséget nem vállaltam veletek. Bízom azért a költözéssel járó felemelkedésében, ráadásul Kroenke sem ostoba ember, ekkora sportbirodalommal, Arsenalostul, mindenestül. De nagyon örülök ennek a meleg fogadtatásnak, köszi mindenkinek! 😊Sziasztok, új fiú lennék a Rams közösségben 😊 rajtam nem múlna, hogy ezen az esti produkción javítson a csapat, ezért úgy gondoltam regisztrálok a fórumba.Üdv itt nálunk....Jól meggondoltad?
Amit a Hard Knocks-ból láttam, számomra rokonszenves pali amúgy Jeff Fisher, csak vélhetően edzőként, szakmailag kevés. Ezt Kush is esete is bizonyítja, szerintem megérdemelt volna egy szerződést a preseason alapján, a Bears-nél remélem bizonyít majd Fishernek, aki nem értem miért nem bízott benne, láthattuk, hogy a komplett offense fal "teljesítménye" borzalmas volt. Goff játékba küldéséről is érdekelne a véleményetek, hiszen Keenum sem életbiztosítás, akkor már a franchise arca kaphatna esélyt.
In Goff We Trust
Az erő legyen veled👋
Ramsfan
Touchdown LA!
több mint 8 éve
Jah, persze. Összekevertem a kisöccsével!Annak meg semmi értelme, hogy a drága draftcetlikért vett jövődet szétüttesd egy szar O-line mögött (Derek Carr tudna mesélni).David Carr-ra gondolsz.
Pizsama
empty taxi
több mint 8 éve
Annak meg semmi értelme, hogy a drága draftcetlikért vett jövődet szétüttesd egy szar O-line mögött (Derek Carr tudna mesélni).David Carr-ra gondolsz.
Pizsama
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nünüke
558
Sziasztok, új fiú lennék a Rams közösségben 😊 rajtam nem múlna, hogy ezen az esti produkción javítson a csapat, ezért úgy gondoltam regisztrálok a fórumba.Üdv itt nálunk....Jól meggondoltad?
Amit a Hard Knocks-ból láttam, számomra rokonszenves pali amúgy Jeff Fisher, csak vélhetően edzőként, szakmailag kevés. Ezt Kush is esete is bizonyítja, szerintem megérdemelt volna egy szerződést a preseason alapján, a Bears-nél remélem bizonyít majd Fishernek, aki nem értem miért nem bízott benne, láthattuk, hogy a komplett offense fal "teljesítménye" borzalmas volt. Goff játékba küldéséről is érdekelne a véleményetek, hiszen Keenum sem életbiztosítás, akkor már a franchise arca kaphatna esélyt.
In Goff We Trust
Az erő legyen veled👋
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jim Thomas @jthom1 Hearing Rams have agreed to a contract extension with DT Michael Brockers.
több mint 8 éve
Gondoltam bekapcsolom az ismétlést, hátha csak álmodtam hajnalban azt a szutykot, de nem...😕 Goff élesben nem létezik, hogy ennél rosszabbat nyújtana. Bár ha elManzielesedne annak sem örülnék.Sajnos Goff nincs kész. A HK és az preseason játékok alapján egész egyszerűen nincs még felkészülve az NFL-re. Annak meg semmi értelme, hogy a drága draftcetlikért vett jövődet szétüttesd egy szar O-line mögött (Derek Carr tudna mesélni). Fisher is féltette pl. Gurley az edzések alatt. Mert kb. az egyetlen valamirevaló játékosunk Donald mellett, csak hát normális fal nélkül neki se megy a játék.
In Goff We Trust
Ez egyébként a Rams. Egy kibaszott játékostemető. A tőlünk elkerülő játékosok rendre megtáltosodnak más csapatokban. Néha elgondolkodom mi lett volna SJax karrierjével ha 4 év után otthagyja a Rams-et a picsába.
több mint 8 éve
Gondoltam bekapcsolom az ismétlést, hátha csak álmodtam hajnalban azt a szutykot, de nem...😕 Goff élesben nem létezik, hogy ennél rosszabbat nyújtana. Bár ha elManzielesedne annak sem örülnék.
Touchdown LA!
több mint 8 éve
FBKrisz
643
Sziasztok, új fiú lennék a Rams közösségben 😊 rajtam nem múlna, hogy ezen az esti produkción javítson a csapat, ezért úgy gondoltam regisztrálok a fórumba.Welcome 😊 xanax es sor legyen nalad vasarnap estenkent 😊
In Goff We Trust
'I BELIEVE'