Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
Mondjuk a los angelesbe való visszatérés okozta hype után az első meccsen nullázni az sztem elfogadhatatlannak kéne, hogy legyen a tulaj részéről. Ennél nagyobb égés csak akkor lehetett volna ha L.A.-ben van a meccs. Sajnálom mert bírom a ramset...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Abszolút. A dolog szépsége hogy Fisher ügynöke Kevin Demoff (aki a Rams alelnöke és "CEO-ja") apja.Hosszú évek kitartó, embert próbáló munkája van ebben a 0-28-as eredményben. Megannyi álmatlanul töltött éjszaka, óvatos reménykedés, bizakodás, majd önbizalomtól duzzadó nyilatkozatok után végre a csapat ismét az őt megillető helyre került.... A liga legalja vagyunk.Már most ki kellene rakni hogy ne tegyen több kárt!
Köszönjük Mr. Fisher!
dogbite
silent7939
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Fisher legnagyobb baja, hogy nem elég kemény. Ahelyett hogy a játékosok lelkét próbálná ápolgatni, kőkeményen le és ki kéne basznia mindenkit aki nem csinálja rendesen a dolgát: játékost, edzőket, mindenkit.Mondjuk akkor kezdhetné is rögtön magával. Mert az hogy évek óta kb. nagy ívben szarik az Offense-re - nem csak játékosállományban, hanem edzői posztokban is - az baromira elfogadhatatlan!
Mike Martz óta nem volt normális OC a Rams-ben! Olyan, akiben láttam volna, hogy tényleg tudja mit csinál. Olyan OC aki nem csak próba-szerencse alapon hívogatja a play-eket, hátha valamelyik sikerül.
De fejétől bűzlik a hal: amíg Kroenke-t a pénzen kívül nem érdekli semmi, és nem bassza ki Fisher-t, addig a Rams csak egy gyenge, max. középszerű csapat lesz.
Szerkesztette: Pizsama
több mint 8 éve
Hosszú évek kitartó, embert próbáló munkája van ebben a 0-28-as eredményben. Megannyi álmatlanul töltött éjszaka, óvatos reménykedés, bizakodás, majd önbizalomtól duzzadó nyilatkozatok után végre a csapat ismét az őt megillető helyre került.... A liga legalja vagyunk.Már most ki kellene rakni hogy ne tegyen több kárt!
Köszönjük Mr. Fisher!
dogbite
több mint 8 éve
Hosszú évek kitartó, embert próbáló munkája van ebben a 0-28-as eredményben. Megannyi álmatlanul töltött éjszaka, óvatos reménykedés, bizakodás, majd önbizalomtól duzzadó nyilatkozatok után végre a csapat ismét az őt megillető helyre került.... A liga legalja vagyunk. Köszönjük Mr. Fisher!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Austin 11 célbavétel, 13 yard...vasárnapi teljesen más lesz. szokásos fieldpozícióháború. minden yard számítani fog. nagy meccs lesz (ha wilson játszik)
több mint 8 éve
FBKrisz
643
2007 ota szurkolok a Rams-nek, megszamlalhatatlan negativ nfl rekord fuzodik ehhez a 9 evhez megeltem Linehant, Spagnoulot, Mcdanielst, Shurmurt, a bustokkal dunat lehetne rekeszteni, ezalatt az ido alatt a merleg 42-102-1! Komolyan gondolkodom, hogy felhivom Kroenket, hogy egy jelentektelen osszegert hajlando vagyok mas csapatot valasztani, hatha en hoztam ezt a fosrontast a csapatra.
'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Viszont legalább sikerülne elvenni az önbizalmát.Goff time?Minek? Vele sem lennének sztem előrébb s nem csak rajta múlna...
ThundersNFL
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Goff time?Minek? Vele sem lennének sztem előrébb s nem csak rajta múlna...
ThundersNFL
több mint 8 éve
Goff time?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Mikor van kész egy csapat?Nem irigyellek benneteket... kemény szezon lesz....
Jó kis zúzós meccsre számítok. Mindenesetre korán reggel munkába menet belenézek majd, aztán kiderül milyen napom lesz 😊 - Szerintem szar....
dogbite
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Úgy értem nem áll készen a szezonkezdésre. Szerintem nem tartanak ott, ahol egy szezonkezdéskor egy csapatnak kéne. De Fisher-től nem is vártam többet.Szerintem nincs kész a csapat. Mondjuk a 49ers se. Nüanszok fognak dönteni, szóval egy szoros vereségre számítok a részünkről! #staypositiveMikor van kész egy csapat?
Pizsama
Jó kis zúzós meccsre számítok. Mindenesetre korán reggel munkába menet belenézek majd, aztán kiderül milyen napom lesz 😊
dogbite
több mint 8 éve
Szerintem nincs kész a csapat. Mondjuk a 49ers se. Nüanszok fognak dönteni, szóval egy szoros vereségre számítok a részünkről! #staypositiveMikor van kész egy csapat?
Pizsama
Jó kis zúzós meccsre számítok. Mindenesetre korán reggel munkába menet belenézek majd, aztán kiderül milyen napom lesz 😊
több mint 8 éve
Szerintem nincs kész a csapat. Mondjuk a 49ers se. Nüanszok fognak dönteni, szóval egy szoros vereségre számítok a részünkről! #staypositive
több mint 8 éve
Jeff Fisher declares WR Nelson Spruce (knee), WR Pharoh Cooper (shoulder) and CB EJ Gaines (thigh) out for Monday night.
több mint 8 éve
Más kérdés Mariotát, hogy sikerült úgy összekalapálni, hogy első meccsén perfect qb ratinggel zárjon...
több mint 8 éve
Cubehead
2 541
Nagyjából most már ugyanarról beszélünk. Amúgy csak arra akartam rávilágítani hogy ehez a poszthoz kell tudni gondolkodni. (egy betanított munkás bem gobdoljodik csak csinalja amire betanitottak ezért az ). S most ezzel nem őket szólom le csak a QB poszt összetettseget akartam jelezni 😉Szerintem a védelmek megfelelő olvasása is valamilyen szinten tanulási képesség kérdése. Lehet egy QB-nek jó reflexe, ösztönei, jó periférikus látása, de önmagában ez kevés.Goff értelmi képességeiről:Alapvetően egyetértek azzal amit írtál. Azaz hogy kell idő egy egyszerűbb lassabb egyetemi rendszerből való átállához a gyorsabb összetettebb nfl szintű rendszerekre. Mint ahogy azzal is,hogy tanulás és gyakorlás kérdése alapvetően. Azonban a mondandód első felével ahol kb egy betanított munkához hasonlítod nagyon nem. Nyilván lehet igy is csinálni azonban akkor Max kapsz egy game Manager qb-t. S ha a tanulás és gyakorlás párosul értelemmel probléma megoldó képességek stb akkor meg beszélünk klasszis franchise qb-ról. Lásd pl P Manninget. Nem volt eget verő kar ereje. A sebessége miatt nem.volt alkalmas a read option játékokra. Azonban az ahogy olvasta a játékot és áthívta az nem betanitható képesség.
Könyörgöm, ki az aki egy NFL játékostól (John Urschel-t kivéve) elvárná, hogy kimagasló problémamegoldó késségei legyenek? Ez foci, nem kvantumfizika. Mintha az edzők dorgálásaiból és ordítozásaiból nem lenne egyértelmű: ez egy betanított munka!
Ahol a gyakorláson, és a minél pontosabb kivitelezésen van a hangsúly. Azon, hogy szinte gépiesen rögzüljenek a helyes(!) mozdulatok. Figyelj, tanulj, ismételj, tedd a dolgod!
Oké, a QB posztnak vannak extra követelményei. Be kell magolnod és kívülről kell fújnod a playbook-ot és a hívásokat (lásd Keenum hogyan memorizált az asszonnyal).
Illetve tudnod kell megfigyelni, és értelmezni a ellenfél védelmének felállását és a mozgásokat. De ez is tanulható, gyakorolható, memorizálható. Egy jó OC-val, és egy szorgalmas, jól tanuló és a play-eket pontosan végrehajtó QB-val simán lehet SuperBowl-t nyerni. Persze kellenek a skill-ek: erős kar, pontosság, reakcióidő, stb. De majdnem minden fejleszthető és gyakorolható.
Goff-fal alapvetően az a baj, hogy teljesen más rendszert szokott meg az egyetem alatt, mint ami az NFL-ben van. Nem is értem, hogy gondolta a Rams, hogy majd training camp alatt átnevelik és hozzászoktatják. Ahhoz sokkal több idő kell.
Ha valamit fel lehet róni Goff-nak a Hard Knocks-ban látottak alapján, az az hogy míg a pályán mindent megtesz, hogy rögzüljenek a gyakorlatok, addig a QB-s meeting room-ban magára hagyva inkább a telefonját nyomkodta, ahelyett hogy tanult volna. És itt válik el a jó irányító a kiváló irányítótól.
Sokat kell még tanulnia Goff-nak. De nem reménytelen a srác.
Pizsama
Cubehead
És persze igazad van, jobb ha egy QB nem teljesen ostoba a defensive sémák felismeréséhez.
Meg nyilván senki se fogja 31 másik csapat védőjátékát fejben tartani, de hát pont erre való a videózás!
Mikor a következő ellenfélre való felkészülés alatt megnézik közösen milyen felállásoknál miket csinál a defense, ill. ki-hogy mozog az ellenfél védőjátékosai közül.
Lehet hogy Manning-nek volt valami veleszületett érzéke ehhez, de szerintem sokkal inkább szorgalma volt hozzá. Benn ült a videószobában éjszakákba nyúlóan és nézte, memórizálta az ellenfél játékát, olyan ismertetőjegyeket keresve benne, amiknek segítségével a pályán azonnal felismerte mire is készülhet az ellenfél!
Pizsama
több mint 8 éve
Szerintem a védelmek megfelelő olvasása is valamilyen szinten tanulási képesség kérdése. Lehet egy QB-nek jó reflexe, ösztönei, jó periférikus látása, de önmagában ez kevés.Goff értelmi képességeiről:Alapvetően egyetértek azzal amit írtál. Azaz hogy kell idő egy egyszerűbb lassabb egyetemi rendszerből való átállához a gyorsabb összetettebb nfl szintű rendszerekre. Mint ahogy azzal is,hogy tanulás és gyakorlás kérdése alapvetően. Azonban a mondandód első felével ahol kb egy betanított munkához hasonlítod nagyon nem. Nyilván lehet igy is csinálni azonban akkor Max kapsz egy game Manager qb-t. S ha a tanulás és gyakorlás párosul értelemmel probléma megoldó képességek stb akkor meg beszélünk klasszis franchise qb-ról. Lásd pl P Manninget. Nem volt eget verő kar ereje. A sebessége miatt nem.volt alkalmas a read option játékokra. Azonban az ahogy olvasta a játékot és áthívta az nem betanitható képesség.
Könyörgöm, ki az aki egy NFL játékostól (John Urschel-t kivéve) elvárná, hogy kimagasló problémamegoldó késségei legyenek? Ez foci, nem kvantumfizika. Mintha az edzők dorgálásaiból és ordítozásaiból nem lenne egyértelmű: ez egy betanított munka!
Ahol a gyakorláson, és a minél pontosabb kivitelezésen van a hangsúly. Azon, hogy szinte gépiesen rögzüljenek a helyes(!) mozdulatok. Figyelj, tanulj, ismételj, tedd a dolgod!
Oké, a QB posztnak vannak extra követelményei. Be kell magolnod és kívülről kell fújnod a playbook-ot és a hívásokat (lásd Keenum hogyan memorizált az asszonnyal).
Illetve tudnod kell megfigyelni, és értelmezni a ellenfél védelmének felállását és a mozgásokat. De ez is tanulható, gyakorolható, memorizálható. Egy jó OC-val, és egy szorgalmas, jól tanuló és a play-eket pontosan végrehajtó QB-val simán lehet SuperBowl-t nyerni. Persze kellenek a skill-ek: erős kar, pontosság, reakcióidő, stb. De majdnem minden fejleszthető és gyakorolható.
Goff-fal alapvetően az a baj, hogy teljesen más rendszert szokott meg az egyetem alatt, mint ami az NFL-ben van. Nem is értem, hogy gondolta a Rams, hogy majd training camp alatt átnevelik és hozzászoktatják. Ahhoz sokkal több idő kell.
Ha valamit fel lehet róni Goff-nak a Hard Knocks-ban látottak alapján, az az hogy míg a pályán mindent megtesz, hogy rögzüljenek a gyakorlatok, addig a QB-s meeting room-ban magára hagyva inkább a telefonját nyomkodta, ahelyett hogy tanult volna. És itt válik el a jó irányító a kiváló irányítótól.
Pizsama
Cubehead
És persze igazad van, jobb ha egy QB nem teljesen ostoba a defensive sémák felismeréséhez.
Meg nyilván senki se fogja 31 másik csapat védőjátékát fejben tartani, de hát pont erre való a videózás!
Mikor a következő ellenfélre való felkészülés alatt megnézik közösen milyen felállásoknál miket csinál a defense, ill. ki-hogy mozog az ellenfél védőjátékosai közül.
Lehet hogy Manning-nek volt valami veleszületett érzéke ehhez, de szerintem sokkal inkább szorgalma volt hozzá. Benn ült a videószobában éjszakákba nyúlóan és nézte, memórizálta az ellenfél játékát, olyan ismertetőjegyeket keresve benne, amiknek segítségével a pályán azonnal felismerte mire is készülhet az ellenfél!
több mint 8 éve
Cubehead
2 541
Goff értelmi képességeiről:Alapvetően egyetértek azzal amit írtál. Azaz hogy kell idő egy egyszerűbb lassabb egyetemi rendszerből való átállához a gyorsabb összetettebb nfl szintű rendszerekre. Mint ahogy azzal is,hogy tanulás és gyakorlás kérdése alapvetően. Azonban a mondandód első felével ahol kb egy betanított munkához hasonlítod nagyon nem. Nyilván lehet igy is csinálni azonban akkor Max kapsz egy game Manager qb-t. S ha a tanulás és gyakorlás párosul értelemmel probléma megoldó képességek stb akkor meg beszélünk klasszis franchise qb-ról. Lásd pl P Manninget. Nem volt eget verő kar ereje. A sebessége miatt nem.volt alkalmas a read option játékokra. Azonban az ahogy olvasta a játékot és áthívta az nem betanitható képesség.
Pizsama
több mint 8 éve
Nünüke
558
Futás ellen már évek óta szarok vagyunk.Erre nekimegyünk egy 4-2-5-ös Defensel az új szezonnak.
Van EGY darab tapasztalt LB-nk(Ogletree) de még ö se játszott MLBt.
A többi meg tapasztalatlan Rookie vagy még csak nem is volt pályán.
Ki a tököm fogja megállíani a futást,talán Barron a maga 97 kilójával???
Ès még az is nagyon érdekes lesz ha Ogletree esetleg kidöl.
Arra nagyon kiváncsi leszek hogy akkor mit fognak kitalálni.
Szerkesztette: Nünüke
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
Goff értelmi képességeiről:Könyörgöm, ki az aki egy NFL játékostól (John Urschel-t kivéve) elvárná, hogy kimagasló problémamegoldó késségei legyenek? Ez foci, nem kvantumfizika. Mintha az edzők dorgálásaiból és ordítozásaiból nem lenne egyértelmű: ez egy betanított munka!
több mint 8 éve
de gyenge Hard Knocks évad volt ez...Meglepett? 😊
baggio
Garrett Reynoldsot kivágtuk, ezzel a lépéssel a Legyen ön is milliomosban a "Nevezzen meg 5 kezdő rams OL játékost" kérdés már 10 misiért teszik fel.
Viszont a secondary gyengesége csak szemet szúrt a staffnak, így leigazoltuk Steve Williamst. Bárki is legyen ő.
több mint 8 éve
de gyenge Hard Knocks évad volt ez...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal