Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
Na akkor: Goff vagy Wentz?
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
De bírnm ha kiderülne, hogy átbasztátok az esglest és azt a qb-t vinnétek akiért feljöttek 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Hé-hé-hé, Bradford meg Lau óta rajta ülök. Mondjuk már egyik sincs a csapatnál 😕Udv itt 😊Welcome...Az nfl.hu-s időktől követem az oldalt, de a sorozatos eredménytelenség eddig nem hozta meg a kedvemet a regisztrációhoz. Elsősorban Cardinals és Blues fan vagyok, így alig vártam már, hogy bejelentsék a költözést és ne kelljen tovább ennek a csapatnak szurkolni, de aztán mégis itt ragadtam. Old habits die hard...
mit kell megelnem 9ev utan 😀 Rams Bandwagon...atyafaxa
Wardy
a Rams bandwagon gyakorlatilag egy oximoron 😊😊
FBKrisz
több mint 8 éve
Bradfordnak van élete. Nyakára hozzák Danielst aki kap +5misi körül ha kijátsza a kezdőből, majd még egy QB-t is draftolnak rá. 😀 Négy évet vett el tőlünk.
több mint 8 éve
Deja Vu...Ha az 1/1-es QB-val látható lesz a fejlődés, akkor Fishert nem rakják ki.Lovie Smith says hello.
Stez
empty taxi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ha az 1/1-es QB-val látható lesz a fejlődés, akkor Fishert nem rakják ki.Lovie Smith says hello.
Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ha az 1/1-es QB-val látható lesz a fejlődés, akkor Fishert nem rakják ki.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Volt már sokkal nehezebb helyzetben újonc kúbé, azért nem kell annyira félteni azt, aki idejön, a Ramsnek nincsen rossz kerete. Előbb irányító, majd ezt követően jöhetnek neki a fegyverek/célpontok/fal, de ezt bőven lehet pótolni FA-ról.Érdekes akkor lesz, ha Halász repül jövőre, a draftolt 1/1 meg itt marad minden nélkül.
Nem első évében kell robbantania úgysem. Azért nem mindenki Bradford, hogy a második lépésnél már előszedheted a műlábat a fiókból.
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Volt már sokkal nehezebb helyzetben újonc kúbé, azért nem kell annyira félteni azt, aki idejön, a Ramsnek nincsen rossz kerete. Előbb irányító, majd ezt követően jöhetnek neki a fegyverek/célpontok/fal, de ezt bőven lehet pótolni FA-ról.Nem első évében kell robbantania úgysem. Azért nem mindenki Bradford, hogy a második lépésnél már előszedheted a műlábat a fiókból.
több mint 8 éve
Ez már simán elképzelhető, mondjuk nem könnyű a csoport ugyebár. A kérdés az, hogy mennyire fog tudni a rookie QB ilyen körülmények között jó QB szintet hozni.Meg meddig lesz majd a pályán...
Rolni
több mint 8 éve
Nünüke
558
Most vagy tényleg valamelyik QB-t kinézték maguknak,és behúzzák,vagy elcserélik az elsö picket.Talán ki tudnak sajtolni a Brownsból Wentzért/Goffért valamit. Elég meredek teória, nagyon Hollywood... Jé, pont LAbe költözek! 😊Adam Schefter @AdamSchefterBullshit.. akkor föltradeltek volna a 3. helyre a draft napján.
Rams lean Jared Goff today, but one reason they made trade now was to get two weeks to debate top 2 QBs because "both are going to be good."
Beki
Igor
gyeek
Egy biztos,hogy a draft napján az 1/1 többe fog kerülni mint amit mi fizettünk érte.😊
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
Talán ki tudnak sajtolni a Brownsból Wentzért/Goffért valamit. Elég meredek teória, nagyon Hollywood... Jé, pont LAbe költözek! 😊Adam Schefter @AdamSchefterBullshit.. akkor föltradeltek volna a 3. helyre a draft napján.
Rams lean Jared Goff today, but one reason they made trade now was to get two weeks to debate top 2 QBs because "both are going to be good."
Beki
Igor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Ok, a kurva erős valóban kicsit túlzás volt, de tartom, hogy egy jó qb-val ez egy po kaliber roster. Még a lyukakkal együtt is.Ez már simán elképzelhető, mondjuk nem könnyű a csoport ugyebár. A kérdés az, hogy mennyire fog tudni a rookie QB ilyen körülmények között jó QB szintet hozni.
peach
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Ok, a kurva erős valóban kicsit túlzás volt, de tartom, hogy egy jó qb-val ez egy po kaliber roster. Még a lyukakkal együtt is.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nem akarok kukacoskodni, de a baszott erős roster nekem nem azt jelenti, hogy van egy elit csapatrész (DL), egy jó csapatrész (LB) és egy király skill player (RB).Lehet kukacoskodni, de ez a D-line kb meghatározza az egész védelmet ami ahogy írtam ha van kedve focizni elit. Szvsz a sec is rendben van, csak túl sok nagy játékot szoptak be ami nem tehetségbeli hanem főleg koncentrációs hiba nála. Az o fal tényleg szar, de egy normálisabb qb azért elvileg tud rajtuk emelni, ugyanezt elmindhatom a wr corpsrol is, ami szvsz jobban fog kinézni mint folesokkal mert bradfordokkal. És akkor ugye még ott van gurley. Ha bejön a qb és lesz értelmes passzjáték az +3-4 győzelem lehet a szezonban. A legynagyobb baj amúgy a fischerball, mert sztem a roster nem gyenge. Mint pl. a titansnél...engem is érdekelne...Tenorxal értek egyet. Baszott erős roster van itt évek óta,Dline kivételével melyik a baszott erős része a csapatnak mert lehet rossz helyen keresgélem, de egyetlen egyet sem találok
peach
Blaise
Rolni
Szerk. A barron-ogletree lb duót is azonnal vinném a falconsba bármelyik lb helyére...
peach
A védelem alapja nagyon rendben van, senki nem vitatja, azt sem, hogy egy jó védelemről beszélünk összességében, de sztem pl a secondary-ban is vannak még kérdések azért.
A támadó oldalon viszont kis túlzással Gurley-t leszámítva csak kérdések vannak. Kinek fog passzolni az új QB, ki fogja megvédeni az új QB-t? Amíg ez nincs rendben nem igazán lesz a futó játék felszabadultabb sztem. Érdemes megnézni mennyit számított nálunk Derek Carr játékában, hogy az elkapó állományát felturbózták. Nagyon nem lesz könnyű rookie irányítóként ezt a támadó egységet sikerre vinni szerintem, főleg, h kevés pick jön mellé segíteni.
Ezzel nem a trade-t akarom bírálni, inkább csak azt az állítást, hogy jó a trade, mert a Rams kerete kurva erős és egy QB hiányzott már csak a sikerhez...
Ha a QB, akit kiválasztanak beválik akkor utólag jó trade lesz ez, emiatt lehet most is azt mondani, gondolni szerintem, hogy jó trade.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Wardy
11
Hát igen kb. 10 éve. Itt az ideje, hogy újra értelmet nyerjen😊Udv itt 😊Welcome...Az nfl.hu-s időktől követem az oldalt, de a sorozatos eredménytelenség eddig nem hozta meg a kedvemet a regisztrációhoz. Elsősorban Cardinals és Blues fan vagyok, így alig vártam már, hogy bejelentsék a költözést és ne kelljen tovább ennek a csapatnak szurkolni, de aztán mégis itt ragadtam. Old habits die hard...
Wardy
FBKrisz
több mint 8 éve
FBKrisz
643
Udv itt 😊Welcome...Az nfl.hu-s időktől követem az oldalt, de a sorozatos eredménytelenség eddig nem hozta meg a kedvemet a regisztrációhoz. Elsősorban Cardinals és Blues fan vagyok, így alig vártam már, hogy bejelentsék a költözést és ne kelljen tovább ennek a csapatnak szurkolni, de aztán mégis itt ragadtam. Old habits die hard...
Wardy
'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Wardy
11
Welcome...Az nfl.hu-s időktől követem az oldalt, de a sorozatos eredménytelenség eddig nem hozta meg a kedvemet a regisztrációhoz. Elsősorban Cardinals és Blues fan vagyok, így alig vártam már, hogy bejelentsék a költözést és ne kelljen tovább ennek a csapatnak szurkolni, de aztán mégis itt ragadtam. Old habits die hard...
Szerkesztette: Wardy
több mint 8 éve
FBKrisz
643
Hello mindenkinek!😀 Welcome...
Ez a trade adta meg az utolsó lökést, hogy végre regisztráljak, ideje felugrani a bandwagonra, amíg még van hely. Én bizakodó vagyok és hiszek benne, hogy Wentz vagy Goff megváltja a világot és kirángat végre minket ebből a 7-9-es középszarból. #fingerscrosssed
Wardy
'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Kíváncsivá tettetek ezzel a biznisszel, elvégre nekünk se mindegy miben mesterkedtek. LA megkapta végre a csapatát, szerintem most pár évig lesz türelem az építkezéshez, aztán hajrá ezerrel. Ha tényleg így áll a dolog akkor volt értelme. Persze van benne bőven rizikófaktor, de jó kis bevállalós húzás volt. Azért idén ne is álmodjatok arról hogy megint duplán bezakóztattok minket!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Azért visítva röhögnék ha Fisher is úgy járna az 1/1-es QB-val, mint Lovie Smith 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
A Manuel-Genyó class mindennek a legalja volt.Szerintem ez baromság volt a Rams részéről. Nekem abszolúte nem tetszik az idei QB class... Szerintem az utóbbi 5 év leggyengébb eresztése van idén. Amúgy sincs most nagy különbség az első 4 helyen rangsorolt QB közt, de ha már ennyire tradelni akartak elég lett volna az 5-6. helyre feljönni. Ez most ilyen all in szagú... Olyan ez mint amikor folyamat buksz és nem jön a lap aztán egy kettes párnak is megörülsz és all in... Nagy mákkal ritkán bejön, de javarészt elbukod... Hát akkor hamarosan show down és kiderül...Még a Manuel-Genyó-Glennon-Barkley féle classnál is gyengébb? Sztem simán lehet a Goff-Wentz duónak olyan nyitóéve mint a Winston-Marioata duónak volt tavaly. Vagy pl Bortles-Bridgewater-Manzi-Carr classból sem volt senki úgy hypeolva, mint Luck, vagy akár csak a harmadik Griffin.
Tomcsik
LA-be QB kell, és megértem, hogy nem invesztáltak a már említett RG3-ba, a térdsérüléses QB-któl pár évig sztem félni fognak. Hoyer? Esetleg Osweiler 70+millióért? Vagy az idén 34et betöltő Fitzmagic?
Nekem egyre jobban tetszik ez a trade. Tökös. Csak aztán nehogy a végén ne QB-t húzzanak...😊
Borbinho
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Adam Schefter @AdamSchefterBullshit.. akkor föltradeltek volna a 3. helyre a draft napján.
Beki
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Szerintem ez baromság volt a Rams részéről. Nekem abszolúte nem tetszik az idei QB class... Szerintem az utóbbi 5 év leggyengébb eresztése van idén. Amúgy sincs most nagy különbség az első 4 helyen rangsorolt QB közt, de ha már ennyire tradelni akartak elég lett volna az 5-6. helyre feljönni. Ez most ilyen all in szagú... Olyan ez mint amikor folyamat buksz és nem jön a lap aztán egy kettes párnak is megörülsz és all in... Nagy mákkal ritkán bejön, de javarészt elbukod... Hát akkor hamarosan show down és kiderül...Még a Manuel-Genyó-Glennon-Barkley féle classnál is gyengébb? Sztem simán lehet a Goff-Wentz duónak olyan nyitóéve mint a Winston-Marioata duónak volt tavaly. Vagy pl Bortles-Bridgewater-Manzi-Carr classból sem volt senki úgy hypeolva, mint Luck, vagy akár csak a harmadik Griffin.
Tomcsik
LA-be QB kell, és megértem, hogy nem invesztáltak a már említett RG3-ba, a térdsérüléses QB-któl pár évig sztem félni fognak. Hoyer? Esetleg Osweiler 70+millióért? Vagy az idén 34et betöltő Fitzmagic?
Nekem egyre jobban tetszik ez a trade. Tökös. Csak aztán nehogy a végén ne QB-t húzzanak...😊
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."