Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 9 éve
Szep volt sracok! Megerdemeltetek! Gratula! Ez a D# sok csapat eletet keseriti majd!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
milyen érzés srácok? 😀 ha így marad a játék egy zseniális húzás volt Foles
grat!(bár kicsit mocskos érzés gratulálni az ősellenségnek 😉)
több mint 9 éve
Gratu Srácok
több mint 9 éve
hihetetlen. még nem tudom elhinni.az biztos, hogy Foles > Bad Sadford (lánykori nevén Samantha Bradford)
Donald már most bejelenkezett a DPOY-ra.
baszki, nyertünk.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Hamarabb jött a mikulás.
több mint 9 éve
Csak magamat hibáztathatom, mikor 13:24-nél némi bizakodást tapasztaltam az agyam egy az orvosok által évekkel ezelőtt halottá nyílvánott szegletében, és titkon reméltem, hogy mégis létezik ott még működőképes neuron. Most már szinte biztosan tudom, hogy az agyam azon része halott. Bazd meg Pead, bazd meg Fisher, bazd meg Kroenke!!!Miért? Tök jó meccs.😊))
Pizsama
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
Csak magamat hibáztathatom, mikor 13:24-nél némi bizakodást tapasztaltam az agyam egy az orvosok által évekkel ezelőtt halottá nyílvánott szegletében, és titkon reméltem, hogy mégis létezik ott még működőképes neuron. Most már szinte biztosan tudom, hogy az agyam azon része halott. Bazd meg Pead, bazd meg Fisher, bazd meg Kroenke!!!
Szerkesztette: Pizsama
több mint 9 éve
valaki megmondaná végre mi a f@szt lát fisher pead-ben? leszopja őt minden edzés előtt? ez a fumble a meccsünkbe kerülhet...
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
halftime adjustment? besz@rok
STL Curtain
több mint 9 éve
eddig a tavalyihoz hasonló szánalom.Lockett-től hátha tanul valamit.
Sadford után tavonósztin a következő kedvencem, bár eddig sem tartottam NFL-szintű játékosnak, de ezzel a hátrafelé futkározással ki van a f@szom
DiamondsHead44
több mint 9 éve
eddig a tavalyihoz hasonló szánalom.Sadford után tavonósztin a következő kedvencem, bár eddig sem tartottam NFL-szintű játékosnak, de ezzel a hátrafelé futkározással ki van a f@szom
STL Curtain
több mint 9 éve
Süti-hez hasonlóan pesszimista vagyok.Nono. Ez az optimista mivoltom volt.
Pizsama
Fisher és Snead legnagyobb hibái:Falhoz annyit, hogy azért Wells, Dahl és Long is nagy király volt mielőtt idejöttek. Robinson az egyik legjobb prospect volt. Csak ugye itt megy tönkre mindenkinek a karrierje. Aztán most inkább húztak többet, aztán valaki majd beválik. Idén majd húzunk 3 QB-t.
1. A draftok során túlságosan a védelemre helyezték a hangsúlyt, a támadófallal nem foglalkoztak eleget.
1. Túl sokáig kitartottak Bradford mellett, de legalábbis nem gondoskodtak a "minőségibb" utánpótlásáról, akár FA-ról, draft vagy trade formájában.
2. Sérülékeny játékosokra költöttek feleslegesen (Long, Saffold).
Pizsama
több mint 9 éve
ma élőben megnézem az 5. előszezon meccset. remélem ezen nem kapunk ki. (nagyon)
STL Curtain
több mint 9 éve
Süti-hez hasonlóan pesszimista vagyok. Új OC, új QB-k, szinte új OL. Egyedül a Defense tavaly év végéről átmentet remeklésében bízom, de legalábbis abban, hogy nem kell a 6-ik meccsig sack-re várni. Sajnos nagyon nincs egyben megint a csapat, és félek az első 4 meccs megint átmegy preseason hosszabításba (sok fault lesz még, főleg offside és holding).
Ha az Offense küzd, és igyekszik minél több időt pályán tölteni, akkor a D segítségével megnehezíthetjük egy-két esélyesebb ellenfél dolgát, de így is negatív mérlegre tippelnék: 7-9.
Fisher és Snead is repül a szezon végén, ahogy hamarosan az egész csapat is L.A.-be.
Fisher és Snead legnagyobb hibái:
1. A draftok során túlságosan a védelemre helyezték a hangsúlyt, a támadófallal nem foglalkoztak eleget.
1. Túl sokáig kitartottak Bradford mellett, de legalábbis nem gondoskodtak a "minőségibb" utánpótlásáról, akár FA-ról, draft vagy trade formájában.
2. Sérülékeny játékosokra költöttek feleslegesen (Long, Saffold).
Ma estére azért brusztos meccset prognosztizálok, de nem reménykedem győzelemben. Főleg hogy Foles-nak szinte biztos lesz egy INT-je!
Szerkesztette: Pizsama
több mint 9 éve
Kíváncsian várom Foles debütálását nálatok. Ha a Hawks D ellen helyt áll, akkor az reményt keltő lehet. Nagyon drukkolok neki!Szar OL, két kezdő RB és egy WR hiánya. Szükség lesz a drukkra. Remélem benyugtatózták.
dande
Milyen elvárásaitok vannak erre az évre? Mivel lennétek elégedettek?A New Englandet már megvertük, ettől nem várok jobbat.
dogbite
l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/8GTiJMxwozr1JLUvMiS1Dg--/YXBwaWQ9eW5ld3NfbGVnbztxPTg1/http://l.yimg.com/os/publish-images/sports/2015-09-11/07785580-58c0-11e5-8c1c-7d54fcc36510_lk4f_dIpelCX8bNn-X7olWhStC2RaaemdzDakFkSfHU.jpg
Látva a grafikát, remélem nem megyünk Kaliforniába mert még ezt az előkelő poziciót is elveszítenénk.
Viccet félretéve áprilisban egy Top5 pick. Jah, hogy idén? Top3.
Szerkesztette: süti
több mint 9 éve
Kíváncsian várom Foles debütálását nálatok. Ha a Hawks D ellen helyt áll, akkor az reményt keltő lehet. Nagyon drukkolok neki!Reméljük. Én ugyanezt kívánom Nektek. Szurkolok Sam-nek, remélem nem sérül meg ismét. HA egészséges marad, nagy szezonja lesz.
dande
több mint 9 éve
Kíváncsian várom Foles debütálását nálatok. Ha a Hawks D ellen helyt áll, akkor az reményt keltő lehet. Nagyon drukkolok neki!
több mint 9 éve
Rams inactives: RB Todd Gurley, OT Andrew Donnal, OT Darrell Williams, LB Daren Bates, RB Tre Mason, QB Sean Mannion, WR Brian QuickMason várható volt, és ezek szerint még Quick sem 100 %-os
több mint 9 éve
Kezdődik a szezon...Milyen elvárásaitok vannak erre az évre? Mivel lennétek elégedettek?
Részemről a pozitív mérleg az alapvető elvárás. Hogy a puzzle darabkái végre a helyére kerüljenek (rengeteg fiatal tehetséges játékos, stabil edzői gárda, ismert játékrendszer) és a csapat végre konzisztens játékot nyújtson, hülye hibáktól mentesen a szezon során.
Ez Fisher és Snead negyedik éve. Ha mostanra sem sikerült csapatot kovácsolniuk, akkor soha nem fognak.
több mint 9 éve
Mad Mike üzentwww.stltoday.com/sports/columns/ben-frederickson/martz-drops-spygate-bombshell-in-espn-investigation/article_5cccd6fb-4ee2-5ba1-9c20-2f4f936c8574.html
STL Curtain
több mint 9 éve
Egyetértek. Nekem Barrett Jones "mellőzése" azért feltűnő. Teljesen leírtuk, vagy valaki elvitte?A Steelers PS-be került.
dogbite
több mint 9 éve
Közben ismét mi lettünk a legfiatalabb csapat a ligában immár negyedik éve zsinórban. Ezzel együtt a játékosok zöme sokkal tapasztaltabb lett, ami ideális kombináció. Idén nem lehet kifogás a fiatal keret.
több mint 9 éve
Carmeloman
644
Davis-Browns
több mint 9 éve
Egyetértek. Nekem Barrett Jones "mellőzése" azért feltűnő. Teljesen leírtuk, vagy valaki elvitte? Közben Austin Davis a Browns-hoz tart..A PS:ez jó névsor, gyakorlatilag vissza tudtunk hozni mindenkit, akiben van lehetőség
Isaiah Battle | OT | Clemson
Malcolm Brown | RB | Texas
Christian Bryant | S | Ohio State
Justice Cunningham | TE | South Carolina
Jacob Hagen | S | Liberty
Zach Laskey | FB | Georgia Tech
Matt Longacre | DE | Northwest Missouri State
Trovon Reed | CB | Auburn
Louis Trinca-Pasat | DT | Iowa
Doug Worthington | DT | Ohio State
dogbite
DiamondsHead44