Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 9 éve
Még csak az első félidőt sikerült megnéznem, de már vannak életjelek. 😊 Mondjuk Luck TD-jét nagyon benéztük, JL a világát nem tudta ennél a playnél. Foles nekem kifejezetten tetszett, jól irányított, a TD-jét hihetetlenül könnyedén dobta, a play actiont is jól adta el, vigyázott a labdára. Számomra az is pozitív vele kapcsolatban, hogy valóban vezérként viselkedik, lásd pl. Brown sérülésénél - ezt mondjuk én Bradfordnál soha nem láttam. Remélem, hogy a szezonban ezt a formáját fogja állandósítani. Ha már az O line: háát, ha valami akkor ez az ami nem állt még össze (mondjuk, nem emlékszem láttam-e valaha is stabil és megbízható OL-t St. Louisban..). Tegnap JAmon Brown LG poszton játszott, Rhaney pedig RG volt, miközben a héten edzésen LG-ként gyakorolt... A DL-ről egy megjegyzés: a Brockers-AD páros brutális, ha ők vannak bent, egyszerűen tarolnak. Összességében valamivel kevesebb volt már a missed tackle - legalábbis az első félidőben.
Ami viszont továbbra is elfogadhatatlanul sok az a büntetés. Ezt Fisherék egyszerűen nem tudják kontrollálni, most már évek óta (mellesleg az első drive-ban Tavon ellen ítélt OPI szerintem nem volt az..).
Végül remélem Mason sérülése nem lesz komoly, max. néhány hét pihenő és jöhet. Ha igaz Brown sérülése sem súlyos, állítólag már meccs közben vissza akart jönni.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
Már nem szar, csak kaka a teljesítményünk. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.Viszont az egyik cheerleaderünk újra találkozhatott katona urával.
Vannak még szép események a Dome-ban.
| Sam Bradford: 10 for 10 (100%), 121 yards, 3 TD, 0 INT, 156.7 rating |
több mint 9 éve
snap-ek száma, ki mennyit játszott a Titánok ellen:www.turfshowtimes.com/2015/8/25/9206171/2015-nfl-preseason-st-louis-rams-tennessee-titans-recap-snap-counts
ha számok igazak, volt bohóckodás azzal, hogy a D-ből és az O-ból mindenki felment 1-1 play-re a másik oldalon. legalább ők jól érzik magukat.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
...azért mindennek van határa. 😀
Lehet inkább Bills drukker leszek...
Pizsama
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 914
Én most jutottam el arra a szintre, hogy abszolút hidegen hagy a csapat sorsa (max. egyes játékosoké érdekel). Követem az eredményeket, de már nem idegesítem magam rajta.Fel a fejjel, nézz meg minket raiders szurkolókat....
Lehet, hogy már nem is tudom magam Rams drukkernek nevezni. Mert hogy azok jóban-rosszban kitartanak a csapat mellett. De hogy csak rosszban kelljen, az már keveseknek megy.
Aztán lehet hogy a gyér előszezon miatt nem is lesznek egyáltalán jelentős elvárásaink, és végén kellemes meglepetést szerez a csapat. Jobb mint bizakodni, és aztán csalódni. Mindig. Minden évben. Most már több mint 10 éve.
Pizsama
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Én most jutottam el arra a szintre, hogy abszolút hidegen hagy a csapat sorsa (max. egyes játékosoké érdekel). Követem az eredményeket, de már nem idegesítem magam rajta. Lehet, hogy már nem is tudom magam Rams drukkernek nevezni. Mert hogy azok jóban-rosszban kitartanak a csapat mellett. De hogy csak rosszban kelljen, az már keveseknek megy.
Aztán lehet hogy a gyér előszezon miatt nem is lesznek egyáltalán jelentős elvárásaink, és végén kellemes meglepetést szerez a csapat. Jobb mint bizakodni, és aztán csalódni. Mindig. Minden évben. Most már több mint 10 éve.
Szerkesztette: Pizsama
több mint 9 éve
mikortól lehet FIsher-t szidni? (nyilván az alapszakaszt megvárjuk, de lehet már az első negyedben szidni, vagy várjuk meg ezzel a félidőt?)Azt már tavaly elkezdtük. Főleg mióta szarnak bele mindenbe csak a DL legyen jó.
DiamondsHead44
Ennyi a 20 évnyi tapasztalat. Szégyelltem magam mikor közvetítésben kiírták a depth chartot.
Gyakorlatilag az off-seasonhoz kevés ez a keret.
Van olyan hogy anti bandwagon? 😊Viszont senki se fog melléd ülni a buszon. Ha visszatér a meleg még jól jöhet.
Mondjuk lekoponek az utcan ha Rams sapek van rajtam 😊
FBKrisz
több mint 9 éve
Számomra az a nehezen értelmezhető, hogy Fisher a vasárnapi borzalmas műsor ellenére sem azt mondja hogy ez elfogadhatatlan, hanem továbbá is a szokásos mantra megy: a fiúk keményen küzdöttek, számos pozitívum van stb. Mellesleg szerintem az egész múlt hét el volt cseszve. Ahelyett hogy hazajöttünk volna a Raiders meccs után es egy tisztességes hetet nyomtunk volna a TC-ben, helyette verekedtünk a Dallasal, töröltük a szerdai edzés napot, mert fáradtak a fiúk (!)... Innen egy teljesen széttöredezett es elvesztegetett hétnek tűnt.
több mint 9 éve
FBKrisz
643
Megint csak a negatívkodás. Azt bezzeg nem veszi senki figyelembe, hogy idén is elkerülnek majd minket a divatdrukkerek és hogy milyen jó üzletet köthetünk majd azzal aki felakar jönni Bosáért.Van olyan hogy anti bandwagon? 😊
www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg
| Benny Hill theme |
süti
Mondjuk lekoponek az utcan ha Rams sapek van rajtam 😊
Szerkesztette: FBKrisz
'I BELIEVE'
több mint 9 éve
FBKrisz
643
en mar nem akarom megvarni az alapszakaszt...Tragedia...
Foles hiaba tudna 6yardot atlagolni (Bradford 5,5 helyett) ha kinyirjak a fal miatt...nyomas alatt nem lesz sokkal jobb mint Sadford.
Ezzel a D line-al rekord sacket kene csinalnunk...de 0 nyomas...
sok a hiszti sok a hype.
Persze mondhatnank, hogy legalabb ne az eloszezon 2-n temessuk a szezont..de gondoljatok ,bele ha mar itt sem latunk semmi pozitivat...
Eddig minden evben lattunk a preseasonban vmit amivel amitottuk magunkat hogy atmentjuk az alapszakaszra.
'I BELIEVE'
több mint 9 éve
tegnap este megnéztem a meccsünket. valami rettenet, a legszebb Lámahan és Spags időket idézték néha. Támadófalunk nincs, a DL egyenlőre a hype-ból él a többi meg mint a tökfolyás.hosszú szezon lesz ez is.
mikortól lehet FIsher-t szidni? (nyilván az alapszakaszt megvárjuk, de lehet már az első negyedben szidni, vagy várjuk meg ezzel a félidőt?)
STL Curtain
több mint 9 éve
Adam Schefter jelenti:Annyi különbséggel hogy Quicket már üthetik, átadta a sárga sapkát Gurleynek.
Rams said RB Todd Gurley now has been cleared to practice.
Rams' HC Jeff Fisher on if he anticipates Todd Gurley playing on opening day: "Don’t know. Don’t know. We’re going to bring him along slow.”
Egyelőre a 7 a 7 elleni összecsapásokban vesz részt, de kész a 11 a 11 ellenire is, csak ott Quickhez hasonlóan nem bánthassák.
süti
több mint 9 éve
Adam Schefter jelenti:Rams said RB Todd Gurley now has been cleared to practice.
Rams' HC Jeff Fisher on if he anticipates Todd Gurley playing on opening day: "Don’t know. Don’t know. We’re going to bring him along slow.”
Egyelőre a 7 a 7 elleni összecsapásokban vesz részt, de kész a 11 a 11 ellenire is, csak ott Quickhez hasonlóan nem bánthassák.
több mint 9 éve
Megint csak a negatívkodás. Azt bezzeg nem veszi senki figyelembe, hogy idén is elkerülnek majd minket a divatdrukkerek és hogy milyen jó üzletet köthetünk majd azzal aki felakar jönni Bosáért.www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg
| Benny Hill theme |
több mint 9 éve
FBKrisz
643
mar az eloszezonban sem remenykedhetunk 😊 eddig legalabb a preseason week 2 meg olyan volt, hogy megolunk mindenkit 😊 de most...
'I BELIEVE'
több mint 9 éve
Houston we have a problem!
több mint 9 éve
hajnalban meccs, rohadtul nem maradok fenn. majd megnézem utólag az nfl.com-on. 😀
STL Curtain
több mint 9 éve
Úgy látom Gurley térde rendben van. Aki ilyen szép dobásba bele tud állni...Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
nagyon komoly kümite volt a hétfői edzésenwww.turfshowtimes.com/2015/8/18/9174807/2015-st-louis-rams-training-camp-news-updates-dallas-cowboys-fight
Dez Bryant kapott egy nagy jobbost
www.turfshowtimes.com/2015/8/18/9174973/rams-fb-zach-laskey-clocks-cowboys-wr-dez-bryant
STL Curtain
több mint 9 éve
És néhány rövid video tegnapról. twitter.com/jonmachota/status/633434618683764736
twitter.com/drewdavison/status/633436286871736320
twitter.com/drewdavison/status/633437133844287489
twitter.com/STLouisRams/status/633425561407193089
több mint 9 éve
A Cowboys-topikba linkelték ezt a közös edzésről készült videót. (Egyébként a Dallas hivatalos oldala első látásra jóval gazdagabb tartalommal bír, mint a Ramsé).Itt van még hozzá tartalom: espn.go.com/nfl/story/_/id/13458937/st-louis-rams-fans-turn-force-oxnard-training-camp-practice
www.dallascowboys.com/video/2015/08/17/training-camp-live-cowboys-vs-rams-day-1
Amador
több mint 9 éve
Amador
273
A Cowboys-topikba linkelték ezt a közös edzésről készült videót. (Egyébként a Dallas hivatalos oldala első látásra jóval gazdagabb tartalommal bír, mint a Ramsé).www.dallascowboys.com/video/2015/08/17/training-camp-live-cowboys-vs-rams-day-1
több mint 9 éve
Titans elleni meccsünket adja a Sport TV. 😉
több mint 9 éve
Viszont TruJo jó volt péntek este, és a TC riportok alapján is jó teljesítményt nyújt. Szerintem nyerte volna a párharcot E.J.-vel szemben. Ugyanakkor Gaines pótlására egyelőre Joyner a legvalószínűbb, aki viszont elég homály volt a meccsen...
több mint 9 éve
E.J. Gaines - t elvesztettük erre a szezonra. 😐dogbitefasza...
STL Curtain