Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem mindkettő hatalmas csalódás lesz. És próbáltam finoman fogalmazni.Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
twitter.com/RapSheet/status/1239618419047235586
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
iktriad
több mint 6 éve
Konkrétan ő volt a kívánságlistájuk élén.Mondjuk sok helyen olvastam, hogy a Dolphins is rajta lett volna Thuney leigazolásán, gondolom a backup opció Flowers volt.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk sok helyen olvastam, hogy a Dolphins is rajta lett volna Thuney leigazolásán, gondolom a backup opció Flowers volt.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
több mint 6 éve
Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
több mint 6 éve
Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
több mint 6 éve
Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
több mint 6 éve
Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
több mint 6 éve
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, perWOOOOOOOW, az igen. Mondjuk tavaly nagyon jól játszott a Redskinsben. Azon kevés játékosok egyike, akinek NAGYON JÓT TETT a karrierjének, hogy megfordult a Jagsben és a Redskinsben.
@RosenhausSports
Beki
több mint 6 éve
Gratulalok hozzá.
több mint 6 éve
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, per
@RosenhausSports
Beki

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, per @RosenhausSports
több mint 6 éve
kirakjuk reshadotVárható volt, sajnos. Nagy kedvenc, kb. mint Bell anno.
briareos
több mint 6 éve
több mint 6 éve
És tényleg. Pedig Howard még nálam is van GM Gameben.,..Nem is tudtam, hogy Gerald Alexander lett itt a DB coach. Jó arc, | (és nem csak azért mert ex-jaguár volt) | , Xavier Rhodesék örülni fognak neki.Nem is tudtam, hogy átnyergelt a Vikingsból 😀
iktriad
Xavien Howard-ra gondoltál szerintem.
Csabee13
több mint 6 éve
Nem is tudtam, hogy Gerald Alexander lett itt a DB coach. Jó arc, | (és nem csak azért mert ex-jaguár volt) | , Xavier Rhodesék örülni fognak neki.Nem is tudtam, hogy átnyergelt a Vikingsból 😀
iktriad
Xavien Howard-ra gondoltál szerintem.
több mint 6 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/01/15/dolphins-add-new-offensive-line-coach/annál ami volt csak jobb lehet
Steve Marshall
Vélemény?
Csabee13
több mint 6 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/01/15/dolphins-add-new-offensive-line-coach/Steve Marshall
Vélemény?
több mint 6 éve
Anthony Campanile Michigantől hozzánk segédedzőnek
több mint 6 éve
legyen igaza, de sztem legalább 2 csapatnak lesz ebbe kemény beleszólása a csoportból
több mint 6 éve
Tua nekem nagyon para, ennyire elöl biztos nem reszkíroznám meg...épeszű ember így gondolkodik, igen, de úgyis rush lesz érte (meg a qbkért), úgyhogy valszeg kimegy majd top 5 ben. Tavaly Jonesról se gondolta senki, hogy top10 es lesz. Ha egy GM beleszeret egy qb-ba, úgyis elviszi, bármi áron.
gabokocka
Cowboys 4ever.