NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Temetitek ezt a szezont aztán még el sem kezdődött... Volt aki tényleg hitt abban, hogy berántjuk Manninget és meg sem állunk a super bowlig? -,- biztos bennem van a hiba szokás szerint.. Marshall távozásán túlteszem magam.. Bell-t sajnálom remélem visszaigazolják egy baráti szerződéssel.
Richard Marshall jó vétel volt.
Soliai is marad még 2évre.
Ha Bell visszatér van ok rinyálni? Nem hoztak sztár irányítót.. hűha vagy 15 éve nincs. Valami új?
Ami a QB-kat illeti.. Manning-ről lecsúsztunk az sajnálatos, na de hagyjuk már a picsogást.. benne volt a pakliban, hogy bukjunk.. Flynn-ről meg az a véleményem mint eddig is, ha nem cuppantak rá akkor annak oka van.. Lehet hogy egy olyan kaliberű irányítónk már van? Idehozták Garrardot, ha ő nyeri a kezdő posztot és úgy játszik mint 2010-ben?
http://www.youtube.com/watch?v=YOi3ZQ3KuzY
De persze mindenkinek szíve joga vizionálni a világvégét, franchise pusztulást, 0-16 os szezont.. De én azért megvárom, hogy mi lesz.. a Media bash ami ránk zúdul meg már hidegen hagy, meg az is hogy tele offtrollolják ezt a topicot 😀 , sőt még jót is tesz.. lefikáznak minket a csapat megszívja magát..
Ha nem értesz egyet utáld Irelandot, Ross-t, Philbint, sőt engem is 😀 mert 90%-át elfogadom, és 75%-val még egyet is értek azzal amit csináltak. 😀 Meg fessétek a "THe end is NEAR" táblákat nyugodtan.
Szép estét! Csövi :cool:
Hát amilyen bájos természete volt.. Leszurkálja az asszony, felpofozgat nőket.. valami pszichés gondja is van.. kimondott ikon alkat 😀 Long lehet ilyen sőt már szerintem az is, Dansby is azzá válhat.. Bell is ilyen volt..egyébként nem tudom, de egy két ikonra szükség lenne a csapatnál akik tényleg hosszú időig delfinek lennének. mi lenne ha thomas és taylor például pályafutásuk felét/negyedét töltötték volna csak nálunk??? például tradelték volna pket mert sokat keresnek, stb...VenturaAzt hittem Marshall majd egy ilyen lesz. Hát nem!RunRickyRun
több mint 12 éve
Most, hogy TT ment a Jets-be és Drew Stanton így mindenáron el akar jönni onnan, szerintetek van rá esély, hogy megpróbáljátok elhozni? Annak alapján, amit tudok róla nem biztos, hogy rosszul járnátok. Sőt. Az biztosan tetszene Stanton-nak, ha felajánlanák neki, hogy küzdhet a kezdő QB posztért.
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Azt hittem Marshall majd egy ilyen lesz. Hát nem!Az a hír "járja",hogy nem voltatok benne biztosak Flynnel jobban járnátok mint Mooreral, ezért nem tettetek nagyobb erőfeszítéseket a kontrakt érdekében... A GM alatt nagyon vékony lehet a talaj,ha már magyarázkodni kényszerül 😊undisputedlykererszttüzbe került. mint láttad, néhány lakos tüntetett a dolphin központ előtt...
akkor a stúdióban porter és sapp is kritizálta...
egyébként nem tudom, de egy két ikonra szükség lenne a csapatnál akik tényleg hosszú időig delfinek lennének. mi lenne ha thomas és taylor például pályafutásuk felét/negyedét töltötték volna csak nálunk??? például tradelték volna pket mert sokat keresnek, stb...Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Az a hír "járja",hogy nem voltatok benne biztosak Flynnel jobban járnátok mint Mooreral, ezért nem tettetek nagyobb erőfeszítéseket a kontrakt érdekében... A GM alatt nagyon vékony lehet a talaj,ha már magyarázkodni kényszerül 😊undisputedlykererszttüzbe került. mint láttad, néhány lakos tüntetett a dolphin központ előtt...
akkor a stúdióban porter és sapp is kritizálta...
egyébként nem tudom, de egy két ikonra szükség lenne a csapatnál akik tényleg hosszú időig delfinek lennének. mi lenne ha thomas és taylor például pályafutásuk felét/negyedét töltötték volna csak nálunk??? például tradelték volna pket mert sokat keresnek, stb...
több mint 12 éve
Yeremiah Bell is open to re-signing with the Miami DolphinsLegyen úgy! Vele is szutyok a secondary, nélküle elképzelni se merem.
Bell lehet visszajön!
http://blogs.sun-sentinel.com/sports_football_dolphins/2012/03/yeremiah-bell-open-to-returning-to-the-dolphins.htmlRunRickyRun
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Áááá, ne is mond..... A mai fő hírnél majdnem lefordultam a székről.Rb Bush sign to Chicago .... vazze megállt bennem az ütő. De szerencsére Michael és nem Reggie 😀
( őt majd egy 2015-ös 6. körös pick-ért cseréljük el Long-al együtt egy még nem létező csapatba.... ezektől kitelik )
Én már komolyan félek elolvasni a híreket is! A mai hirek sem dobták fel a napomat!RunRickyRun
több mint 12 éve
Média hiszti.. nekem az egyetlen Bell cut fáj mocskosul :/ .. Adam Rank és Dr. Phill meg bekaphassa! :rolleyes: Engem a draft érdekel..
több mint 12 éve
Az a hír "járja",hogy nem voltatok benne biztosak Flynnel jobban járnátok mint Mooreral, ezért nem tettetek nagyobb erőfeszítéseket a kontrakt érdekében... A GM alatt nagyon vékony lehet a talaj,ha már magyarázkodni kényszerül 😊
több mint 12 éve
Az nagyon-nagyon jó lenne
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Yeremiah Bell is open to re-signing with the Miami DolphinsBell lehet visszajön!
http://blogs.sun-sentinel.com/sports_football_dolphins/2012/03/yeremiah-bell-open-to-returning-to-the-dolphins.html
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Always do
több mint 12 éve
Es jo nagy rohoges, ha TannehillStezShit happens 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Es jo nagy rohoges, ha Tannehill
több mint 12 éve
Tannehill lesz ebből meglássátok...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Philbin szerint Matt Moore és David Garrard nem más, mint a rövid távú megoldások.Pontosítok, az író szerint Philbin szerint.
Drafton akar QB-t szerezni!
http://www.thephinsider.com/2012/3/22/2892874/miami-dolphins-offense-watch-2012RunRickyRun
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Drafton irányítót, hogy ez nekünk nem jutott eszünkbe...Hát őket biztosan nem! Igazából meg nem csak QB-t akarnak a draftról, hanem az egész csapat lelkét onnan akarják újra épiteni tégláról téglára!
És kit?
Luckot vagy RG-t? Jah hogy hozzájuk dárius összes pénze sem lenne elég aham...Delonso_
Gyönyörű szavak, mindjárt megkönnyezem! 😊
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Drafton irányítót, hogy ez nekünk nem jutott eszünkbe...És kit?
Luckot vagy RG-t? Jah hogy hozzájuk dárius összes pénze sem lenne elég aham...
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Mégiscsak Tebow kellett volna és akkor nem kellenek célpontok sem! 😀 😀Philbin szerint Matt Moore és David Garrard nem más, mint a rövid távú megoldások.De az új irányítónak kellenek célpontok is nem? :/Beki
http://www.thephinsider.com/2012/3/22/2892874/miami-dolphins-offense-watch-2012RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Philbin szerint Matt Moore és David Garrard nem más, mint a rövid távú megoldások.De az új irányítónak kellenek célpontok is nem? :/
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Philbin szerint Matt Moore és David Garrard nem más, mint a rövid távú megoldások.Drafton akar QB-t szerezni!
http://www.thephinsider.com/2012/3/22/2892874/miami-dolphins-offense-watch-2012
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
3. köröket ne emlegess mert olyan mint a vörös posztó, rögtön cserélnek! 😀jó, hát csak írtam hogy ő a legjobb. semmilyen érzelmi kötődésem nincs manninghez. de nem ittam le volna le magam bánatomban ha hozzánk kerül.VenturaHát pedig már kezdtem elhinni, hogy Manning igazából kibaszás volt, akárhova ment 😀
Egyébként Long is jöhetne a Bearsbe. Adnánk érte dzsámárkuszt, hogy ne keletkezzen lyukatok meg egy 3. körünk még van esetleg mellé 😉fetomy
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Én már komolyan félek elolvasni a híreket is! A mai hirek sem dobták fel a napomat!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
The Miami Dolphins have re-signed running back Steve Slaton.Ennek is nagy értelme volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Will Allen is itt hagyott minket az ellenség kedvéért: a Pats-be ment.975 ezer dolcsiért. Olcsó volt a NE-nek. De persze ő sem fiatal már 33 éves.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Persze...adjál nekik ötleteket, még megcsinálják 😕 jó, hát csak írtam hogy ő a legjobb. semmilyen érzelmi kötődésem nincs manninghez. de nem ittam le volna le magam bánatomban ha hozzánk kerül.VenturaHát pedig már kezdtem elhinni, hogy Manning igazából kibaszás volt, akárhova ment 😀
Egyébként Long is jöhetne a Bearsbe. Adnánk érte dzsámárkuszt, hogy ne keletkezzen lyukatok meg egy 3. körünk még van esetleg mellé 😉fetomy