Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Remélem jó meccs lesz. 40 km/h-ás szél lesz egész nap Oakland-ben és környékén, az azért komolyan befolyásolja a passzjátékokat és a mezőnygólokat. Nálunk Kendricks valszeg nem lesz, életében először lehet kezdő MLB poszton Greenway.😊 Floyd visszatérhet, és az komoly nyomást hozhat, a már belelendült Joseph-fel párban apríthatnak középen, főleg ha a Raiders-nél a csere center játszik, na akkor nem irigylem Carr-t. Teddy lesz, és vele mindig van esély nyerni, bár nehéz lesz, de mégis csak a Raiders, értitek, az évek óta szopórollerező Raiders az ellenfél!😊 Tudom, ez már új éra, meg a bab is hús most arrafelé, de 1. mégis csak a pöcsfej Musgrave az OC-jük, azt az embert illik megfingatni párszor a nálunk "végzett" munkájáért; 2. a PO-ért a Steelers-t kellett volna verniük, ott volt az esély, nem tették, most már késő sírni.
Szerkesztette: Go Vikings!
több mint 9 éve
Na szóval nyerjetek!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Ha valami történik Teddyvel, akkor én szedlek szét ! 😛 😀Rizikós....nehogy később jöjjön ki emiatt valami...azért is írtam korábban, hogy ellenünk az utolsó két meccsen 3 ellen-qb is megsérült (nem súlyosan), hogy ha neadj isten történik vmi Tedyvel, akkor akkor az edzői és orvosi stábot darabokra szedik nálatok...
ZoliZoltán
Pari
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 9 éve
Nem hiszem hogy ha bármi komoly lenne akkor pályára engednénk.Rizikós....nehogy később jöjjön ki emiatt valami...azért is írtam korábban, hogy ellenünk az utolsó két meccsen 3 ellen-qb is megsérült (nem súlyosan), hogy ha neadj isten történik vmi Tedyvel, akkor akkor az edzői és orvosi stábot darabokra szedik nálatok...
ZoliZoltán
Pari
Edzésen tesztelve lesz, NFL tesztjein átment én nem aggódok.
több mint 9 éve
Rizikós....nehogy később jöjjön ki emiatt valami...azért is írtam korábban, hogy ellenünk az utolsó két meccsen 3 ellen-qb is megsérült (nem súlyosan), hogy ha neadj isten történik vmi Tedyvel, akkor akkor az edzői és orvosi stábot darabokra szedik nálatok...
ZoliZoltán
több mint 9 éve
Akkor elég enyhe lehetett.
több mint 9 éve
www.facebook.com/minnesotavikings/photos/a.106413462835.95713.64444137835/10153694103307836/?type=3&theater
több mint 9 éve
Egyáltalán Teddy játsszon. Lehet, hogy jobban van elmondása szerint, de agyrázkódás után egy-két hetet nem nagyon engedik pályára az érintetteket.Best scenariot irtam le 😊
Stez
Azért nem mindig van így persze jónagyot kapott szóval nem lepődnék meg azon se ha nem játszana.
több mint 9 éve
Rizikós....nehogy később jöjjön ki emiatt valami...
több mint 9 éve
Egyáltalán Teddy játsszon. Lehet, hogy jobban van elmondása szerint, de agyrázkódás után egy-két hetet nem nagyon engedik pályára az érintetteket.
több mint 9 éve
Tudjuk ki ott a DC amíg ő munkát kap addig ilyen lesz.Anno Saintsben is ez volt, 2 Arizona QB és Favre látta a baját csak a playoffban. De azóta is szedett már áldozatot az ő D-je.
Viszont szerintem egyelore nem nagyon kell foglalkoznunk vele mert kb1,5 de nagy eséllyel 4 évig nem nagyon fogunk találkozni velük.
Foglalkozzunk inkább azzal hogy a liga legerősebb sorsolása áll előttünk az Oaklanddel kezdve.
Carr zseniálisan játszik, viszont egy ilyen meccsen mutathatja mwg Teddy hogy azérg nem marad el tőle annyira.
Tökéletes felvezető meccs ( Raiders drukkerek ne vegyék fel isten ments hogy lebecsüljem őket).
Remek passzjáték egy ingadozó futójátékkal, még hátul elég gyenge futás elleni D-vel ami AP-nek kellemes lehet.
Teddy sérülése miatt remélem rá megyünk a kicsit rush heavy offensere és mikor töltődik a box Teddy megtalálja végre Wallacet vagy Diggset.
Kiegyensúlyozott és szoros meccset várok jóval kevesebb hiba kell majd a győzelemhez.
több mint 9 éve
Happy 23rd birthday, Teddy! 😊 www.facebook.com/minnesotavikings/photos/a.106413462835.95713.64444137835/10153691960452836/?type=3&theater
több mint 9 éve
Esetleg meg kéne büntetni az érintetteket....akár példát statuálóan (súlyosan).akkor nem esnének vissza mindig,talán.
több mint 9 éve
Sajnálom a sérülést.A Rams pedig ilyen csapat. Fisher is és Mr.BountyGate is ilyen mentalitású. Állandó late hitek és OOB ütések/lökések. Egyrészt gyanúsan sokszor csinálnak Rams védük brutális late hitet, másrészt állandó jellegel arra törekednek, hogy felhergeljék ezzel az ellenfelet.
Szerencsétek, hogy nem meccseltek velük évi 2x.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Na, megnéztem újra a meccset, bele-beletekerve. Az fájt, mikor Teddy-t kiütötték, és nem sokkal utána mutatták a Rams kispadot, és ott nevetgéltek... De túltettem magam rajta. Bár nálunk mikor Barr pár meccsel ezelőtt csinált hülyeséget, és a pályáról pont kilépő labdás játékoson taszított egy jókorát - sárga zászlóért - nem ez volt a reakció. Barr-t lehívták a kövi snap előtt, és még egy pofont is kapott az egyik edzőtől. És az messze nem volt ilyen durva eset, bár dirty play kategóriába besorolhatjuk... Mindegy, reméljük a Macikkal majd jól összekarmolják egymást, és ha van isten, ellenük se nyernek, és pápázhatják a PO-t.😊
több mint 9 éve
Pyrrus
717
Kell kihagynia meccset TeddyBearnek?Sok teszt van ilyenkor de hivatalos bejelentés alapján Teddy átment az első teszteken így nő az esélye a Raiders elleni visszatérésnek!
steelwolf
Más: A D-re baormi büszkék lehetünk nagyon ott vannak :S
SKOL!
több mint 9 éve
Kell kihagynia meccset TeddyBearnek?
több mint 9 éve
Köszönöm azoknak, akik segítettek nyomon követni tegnap a meccs állást! Hálás vagyok...Teddybe belement egy őrült, megvadult kos... Hogy legyen itt feljegyezve: "Örök tanúságúl: / Habár fölűl a gálya, / S alúl a víznek árja, / Azért a víz az úr!"
www.youtube.com/watch?v=rGFmv5CMtzU
"Valhalla, I am coming!"
SKOL !
Szerkesztette: Zoli
több mint 9 éve
Elég sok volt a hiba az O-tól. Azért ismét ők fizetik a vacsorát a D-nek minimum.Teddy végig félt futni aztán ő is észrevette a lyukakat és ez döntött.
Ahogy letaglózták undorító volt, én nem egy meccsre meszelném el a Rams-est.
De ami a védelem csinált az egyszerűen félelmetes. Gurley-t azért elég keményen megfogtuk.
Newman amíg meg nem sérült kilógott kicsit lefele viszont Waynes egész magabiztosan szállt be. College faultjain fogunk még szörnyülkődni, de jól felvette az iramot.
A D-Line meg amit művelt zseniális már a Williams Wallos éra jutott eszembe.
Következő meccs remek felkészülés lesz a GB ellen, remélem Teddy is Kendricks is rendbe lesz.
Vezetjük a csoportot oh yeah!!!
több mint 9 éve
18-15-nél a 4. negyed elején kiütik Teddy-t, akkor azt hittem elment a meccs. A védelem nagyon odatette magát, egy FG-t engedhettek max, mert Hill-lel esély sem volt pontot feltenni (persze nem lehet érte hibáztatni), és végül kibrusztolták... Második félidőben 3 pontot engedtünk a Rams-nek, úgy, hogy nyugisan játszhattak azzal a tudattal, hogy a rúgójuk 60+ ról is bevágja, ergó nem kell olyan sokat haladniuk, mégse jutottak közel - a sors iróniája, hogy egyszer azért mégis, és akkor kimaradt a mezőnygól.😊 Zimmer is nagyot húzott azzal, hogy OT-ban átadtuk nekik a kezdés lehetőségét, és a védelem 3 & out-tal tolta le a Rams #O-t a pályáról... L. Joseph élete meccsét tolta, és Greenway a sok sérülés miatt szinte végig pályán volt, és parádésan játszott, régi önmagát idézte, esküszöm, még könnycseppet is csalt a szemembe, kár, hogy már nem képes konzisztensen erre a teljesítményre, de azért jó az öreg a háznál.😊 Ja, és Newman agyrázkódása után Waynes jól szállt be a meccsbe, bár volt 1-2 rookie hiba, de azért mutatott elképesztően jó védőjátékokat is.
Szerkesztette: Go Vikings!
több mint 9 éve
PEEtör
1 758
Nem véletlenül írtam a meccs előtt hogy sérülésektől mentes találkozót szeretnék, nézzétek meg ki a Rams defensive coordinator-a. Nocsak, nem tán ugyanaz a Greg Williams aki a bounty botrány idején a Saints-nél tevékenykedett? Debizony hogy ő az, így én nem lennék meglepve ha komolyabban is megnéznék az esetet, és el is tiltanám a védőt. Ez nem nekem jutott eszembe, számos hozzászólást láttam a témában amerikai oldalakon és kapásból ezzel kezdték...Tisztán látszik, hogy direkt fejre ment a védő, ami még normál esetben is elfogadhatatlan lenne, de tekintve, hogy a QB-csúszás volt, még durvább. A védőt elmeszelném, és ismét a körmére néznék Williamsnek, mert bár nagy defenziív elme, de a módszerei...
vsanyi132
több mint 9 éve
Fantasy kérdés 0 tackle 😊H Smith nem játszott?Mért ne játszott volna ?
Janek
Toca
több mint 9 éve
hat az elozo ket meccsunkon az ellenfel 3 QB-a is megserult