Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 8 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Én már annak is örülnék, ha egyenlő feltételek lennének a bíráskodásban is, mert ami hétvégén az NFL-ben folyt, hát ahhoz képest a "mennyei" maga a kiegyensúlyozottság csúcsa. Remélem megmosták az érdekeltek fejét, és végre láthatunk egy normális fordulót.😊

Ha sikerül kordában tartanunk a Wilson gyereket, meglehet a meccs. Azért a Seahawks védelem már nem olyan, mint volt, vasárnap 500+ yardot nyeltek be, azért az komoly. Nálunk asszem 320 körül volt a max idén.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 8 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Izgalmas két meccs következik, abban bízom hogy hazai pályán a Seattle ellen sem vagyunk esélytelenek, jó a védelem és ha Teddy és AP a labdára is vigyáz és okosan játszunk képesek lehetünk feltenni a táblára 2-3 td-t, és most már Walsh sem hibázhat, mert az a néhány Fg most már nagyon hiányozna. Kellenek azok a hosszú drive-ok amiket az Atlanta ellen is játszottunk, és nem lehet gond. Szerintem tudja a csapat hogy mi vár rájuk, Zimmer-éknek is kell legyen erre a szituációra válaszuk, és Turner remélem tartogatja ezekre a meccsekre az igazi nagy hívásokat (remélem vannak ilyenek 😊 ). Nincs nagy alapszakasz győzelem ahogy kis vereség sem, csak win or loss. Nekünk a W pont elég, a lényeg hogy emberáldozat nélkül legyen, Teddy-re vigyázni kell mert már látszott az Atlanta ellen is a sérülése, inkább kapjunk ki de könyörgöm vigyázzunk a "gyerekre" 😊

több mint 8 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Természetesen mindegyik előttünk lévő meccs egy kihívás, de nagy csalódás lenn, ha 2-őt minimum nem húznánk be ezekből. Nem lenne baja ha fiatalok beleszagolhatnának a rájátszásba, még ha nyilván nem az idei év az amikor a csúcsra várnánk őket. Lesz ez a csapat még jobb is, erre garancia az edzői stáb és a tudatos GM munka ami már évek óta zajlik. Teli vagyunk fiatal jó és meghatározó játékossal. Persze lehet megint kezdeni majd hogy AP sem lesz fiatalabb, de ő nem 31 évesen lesz rosszabb mint 30 évesen. Élvezi, hogy jó team alakul körülötte és kellően motivált lesz, hogy felkészüljön a következő idényre. De azért tapossuk kia maximumot idén is, ami minimum playoff részvétel, és tisztes helytállás bármit jelent is ez majd.

Egy domináns és meghatározó védelem épül nálunk, amiben a D-line terror alatt udja tartani a backfieldet, és olyan LB sor van mögöttük akik több funkciósak, mind nyomást tudnak tenni blitz sémában, mind futás ellen is agresszívak, a db-k is azok, bele iscsúszik egy egy szabálytalanság ezért, de a lényeg, hogy igyekeznek a hosszú játékok lehetőségét is elfolytani, az ellenfél haladjon csak lassan és őrlődjön fel az ütésektől a miből igyekeznek stabilan és keményen adni. Nem leányálom elelnük játszani. Jövőre ez még jobb lesz, eg ykis plusz rutin és rendszer ismeret miatt.

Az O-ban a falat kell helyrepofozni, egy két meghatározó játékos kell még ide, sérülésből visszatérve, a draftról, vagy FA piacról Teddy pedig jó lesz egy komolyabb passzvédés mellett, neki sem a második évében kell csúcsokat dönteni, folyamatosan építik fel a karrierjét, és ebben a futómunka is hálás segítség, ha van futásnyitás. A WR állományban el kell gondolkodni jövőre kinek van haszna, de az biztos, hogy van egy két fiatal akikkel Teddy szeret dolgozni, és meg is találja őket, és még vagyonokat sem kell fizetni értük. Patterson mellőzése nekem fáj, de úgy látszik nincs helye Norv-nél sajnos bármi is legyen az oka.

A lényeg tehát, hogy ez egy tudatosan épülő rendszer, ami még nicns csúcsra járatva sem képességekben, sem minden mozaikjában, de nagyon jól menedzselhető a fizetési sapkánk is, és a folyamatos újonc piacon sem mozgunk rosszul. Remélem AP megkapja azt a gyűrűt az itteni karrierje során egy két éven belül amiért hosszú évek óta rengeteget tesz. Ő is,a csapat is megérdemli, meg mi is 😊

SKOL VIKES!
több mint 8 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Nem a köv. 2 meccsre írtam,hanem,hogy még 2-t fogunk nyerni.10-6-al meg PO.
több mint 8 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 717
Szép meccs volt bár ahogy írtam közben wallace számomra csalódás. Megint szép csapatmunka volt AP állat és Barr is!
Skol 8:3
remélem hogy tényleg meg tudjuk nyerni a következő két meccset de nyugtával dicsérd a napot. A PO nak nagyon tudnék örülni mert mióta Vikinges vagyok még nem voltunk PO-ba
több mint 8 éve
Én megmondtam,idén csak optimista leszek a csapattal kapcsolatban!

hawksot is leverjük!
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
2-t még nyerünk!Azzal már kb tuti PO.
ZoliZoltán
Nem tudom mióta követed az NFL-t de 5 meccsel a vége előtt, úgy hogy az irányítód csoda hogy bír még dobálni annyi ütést kap én nem merem kijelenteni. Persze AP állat, de két top5-ös Rush és Total D jön velünk szemben várnék a tuti po kijelentéssel.
több mint 8 éve
2-t még nyerünk!Azzal már kb tuti PO.
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nehogy az legyen ,mint '12-ben....végre PO,aztán csere QB.....
ZoliZoltán
Szerintem meg egyelőre ne rohanjunk előre, még PO-ban sem vagyunk.
Még az is könnyen lehet, hogy a hátralévő 5 csapatból 4 playoff csapat lesz, a Macik meg tuti revansra várnak.
Ráadásul most egy életéért küzdő Hawks jön, majd a pont előttünk álló Cardshoz megyünk.
Ezután a két meccs után kiderül nagyjából mire is számíthatunk idén.
több mint 8 éve
Nehogy az legyen ,mint '12-ben....végre PO,aztán csere QB.....
több mint 8 éve
Teddy-t én se szidnám, egyértelmű, hogy kb. olyan 70%-os állapotban lehet most, reméljük a héten pihentetik sokat (limited edzések), de Hill-lel tuti sehol se lennénk, így játszania kell. A 8-3-as mérleg meg magáért beszél, már több győzelmünk van, mint tavaly volt egész szezonban.

több mint 9 éve
Szépen lefuttatott meccs volt. Tényleg annyi volt bevállalva ami a minimum, semmie xtra kockázat Lehet ezt megszólni, de ha NFL szinten ez így megy akkor addig minek változtatni? Nem attól jó csapt valaki, hogy vannak neki 50+-os passzai.
Futásban az O-line kezd életjeleket mutatni, pont a Packers ellen estek vissza, de egyértelmű passzjátékoknál életveszély amit nyújtani tudnak, Teddy nincs biztonságba mögöttük sajnos. Látszik, hogy gond vana vállával is, ezért nem kell ilyenekben kockáztatni. Amíg a védelem ilyen állat, és a spec team is megbízhatóan működik, addig ez elég. Majd ha szükséges lehet kockáztatni, addig nem kell.

Szerintem Cam Newton lesz az MVP, de Peterson óriási szezont hoz szerencsére. Ő is vagy 100 yardot vett fel tagnap az első kontakt után.
több mint 9 éve
Végre egy TV-s meccset jól játszottunk!
Nagyon szép hosszú driveokat vezettünk....negyedenként volt egy driveja a Falconsnak kb.
Peterson meg egy földönkívüli..........a liga legjobb futás védekező egysége ellen fut 158!!! yardot!!!
BARR is már félisten!
Newman!

Ligában a legkevesebb pontot kaptuk eddig! 😛

AP MVP-re van esély szerintetek?

SKOOOOOOOOOOOOOOL
több mint 9 éve
Amúgy a Teddy INT bár momentum killer volt, azt hozzá kell tenni, hogy akkor ott úgy éreztem, hogy a Falcons védő játszott hatalmasat, de jövő héten újranézem a meccset, és majd kivesézem jobban. Amúgy tetszett, ahogy játszottunk.

több mint 9 éve
Pontosan azt és annyit játszott a csapat amit tud és amit kellett, nagyon jó volt végignézni. Izgultam, de megcsináltuk, ebben a szezonban már pozitív a mérleg az biztos! Fontos és nehéz meccsek jönnek, de nehéz és kemény meccseket nyertünk eddig is. 8-3 baby 😊 😊 SKOL!!!

több mint 9 éve
Dudás György 11
Nagyon szép győzelem! Remélem ez erőt ad a továbbiakhoz, mert nagy szükségünk lesz rá!
több mint 9 éve
Jól játszottunk, főleg a #D. Két hiba volt, egy INT és a kihagyott FG, ezek benne vannak a pakliban egy idegenbeli meccsen. A két safety felnőtt a feladathoz, Exum és Blanton előtt le a kalappal.

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
grat a teljesen megérdemelt w-hez, a jövőre azaz a po-ra való tekintettel meg remélem teddy tud ennél jobbat is 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Simán nyerünk ma !!!
több mint 9 éve
Smith nagyon nagy hiány. Azért amit ő ad azt nem adja úgy senki 😊 Ha meg is csinálod az előtte lévő területen az elkapást, nem vagy utána határtalanul boldog erről gondoskodik.
Pesze szurkolok Exumnak, hogy ő is egy feltűnő csillag lehessen, de Harry nagyon nagy kiesés egy főleg passzokkal operáló csapat ellen.

Remélem visszatérünk a helyes útra és nem saját magunk ellenségei leszünk a találkozón.

Szerkesztette: Paulus
több mint 9 éve
H. Smith és Waynes is out a meccsre és Griffenek is 50%ot adnak.
alatriste
Azt olvastam hogy Smith helyén Exum kezd, kíváncsi vagyok hogy sül el ez. Nyilván a kényszer szülte megoldás, de én bízom benne hogy megoldja a feladatot. Ezen a meccsen az Offense-nek kell gyártani a pontokat, mégpedig szép hosszú drive-okkal úgy hogy kevés lehetőséget adjunk Matt Ryan-nek hogy tesztelje a fiatal safety-t 😊 Skol!

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
H. Smith és Waynes is out a meccsre és Griffenek is 50%ot adnak.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nekem mondjuk sima meglepetés.
Van ám még 6! meccs....kezdésnek vASÁRNAP tv-BEN A fALCONS ELLEN!

Esetleg most Ti jöttök WC-n és nyerünk ellenetek a PO-ban! 😀 (2012-ben volt így csak épp fordítva)
ZoliZoltán
Emlékszem, csak akkor nálatok AP a két meccsen egymaga halad vagy 300-350 yardot. Nálunk AR ide vagy oda ez a teljesítmény az egész O.tól lehetetlen küldetés.

Biztos, hogy lesz tétje a 17. heti Lambeaus meccsnek, csak a kérdés, hogy az lesz-e, hogy ki legyen a csoportgyőztes, vagy az mi bejutunk-e WC-on.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nekem mondjuk sima meglepetés.
Van ám még 6! meccs....kezdésnek vASÁRNAP tv-BEN A fALCONS ELLEN!

Esetleg most Ti jöttök WC-n és nyerünk ellenetek a PO-ban! 😀 (2012-ben volt így csak épp fordítva)
több mint 9 éve
Nyeritek idén a North-ot. Azt a minimális fellángolás ami ellenetek összejött elmosta az eső a macik ellen.

Liverpool Fc