Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 10 éve
helmet Minnesota Vikings 247
Loadholt masszív paycutot vállalt:  www.profootballweekly.com/2016/03/07/minnesota-vikings-rt-phil-loadholt-agrees-to-restucture-contract/avpcun/
empty taxi
Két ilyen sérülés utána nem is baj, gondolom felmerült a cut lehetősége is, ha ekkora csökkentésbe belement.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Loadholt masszív paycutot vállalt:  www.profootballweekly.com/2016/03/07/minnesota-vikings-rt-phil-loadholt-agrees-to-restucture-contract/avpcun/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Mondjuk úgy, hogy Zimmer rászolgált arra, hogy bízzak benne. Ha neki Sendejo kell ilyen áron, oké.
A nagy gond, hogy ezzel magunk alatt vágtuk a fát, csak Smith szerződése lesz drágább.
Blantonnak meg akkor megköszöntük.
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Mindenki kapaszkodjon meg a karosszékében. A Vikings 4 éves szerződéshosszabbítást kötött Andrew Sendejo-val, mindezt 16 millió dollárért.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Mautival nem nagyon lettünk előrébb,sajnos : (
több mint 10 éve
helmet Minnesota Vikings 247
Nyugi, LB-nek majd behúzzák Jaylon Smith-t, ha a sérülése miatt lecsúszik a 4. körre, vagy annál is tovább, az ilyeneket úgyis szereti Spielman, lást Clemmings tavaly, vagy pár éve Mauti; a Notre Dame is csak előnyt jelent.
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 862 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
No QB faced more pressure than Teddy Bridgewater, 46.9% of dropbacks.PFF
Előkelő...
És ennek ellenére csoport győzelem, sima PO és csak nüanszokon múlott a PO win is.

Mi lesz itt, ha csak egy közepes szintre tudjátok feljavítani a falat PassProtban...

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Myles Jack jöhetne DRAFT-on és akkor a teljes LB sorunk a UCLA-ről való lenne, ráadásul mind fiatal, mind kiváló. Barr és Kendricks is örülnének neki.
KmetyG
Sajnos képtelenségnek látom, hogy lecsússzon hozzánk.
Toca
nyugi, meg lehet oldani  www.uclabruins.com/ViewArticle.dbml?ATCLID=207914058 😀

több mint 10 éve
Tényleg poén lenne.De szerintem nem lesz meg.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
Mondjuk én szívesebben látnék egy WR-t.
Mondjuk a legutóbbi WR álmom is jól sikerült...
több mint 10 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Legalább egy fű+DUI kéne hozzá, de tényleg poén lenne egy full UCLA sor 😀
Egyébként örömmel tölt el, hogy végre nem needként beszélünk az LB sorról.
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Myles Jack jöhetne DRAFT-on és akkor a teljes LB sorunk a UCLA-ről való lenne, ráadásul mind fiatal, mind kiváló. Barr és Kendricks is örülnének neki.
KmetyG
Toca
Feltradelhettek érte a top5- be 😀

több mint 10 éve
KmetyG
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Megvan az új erőnléti edző is, Brent Salazar személyében. Kansasből jön, ott assistant strength coach volt, nálunk lehetőséget kapott. Remélem jó választás, sok sikert neki (nekünk 😊 )

több mint 10 éve
Szép lesz,az tuti! 😛
Mikor is adják át pontosan?Július?
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Épül az ékszerdoboz. Rohadt jó lesz! 😊

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/t31.0-8/10683511_10153662046811263_6728589926200448159_o.jpg
 fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/12697403_10153662041706263_6679272730250353427_o.jpg
több mint 10 éve
Erről van itt nagyba szó! : )
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Marvin Jones - Wallace csere sztem jobb volna mind a klubnak mind wallacenak. Így mike jöhetne óccsóért atlantába. Ami meg neki meg nekünk volna jó. 😊 sztem is cutolni kéne...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Akkor CB tuti jön,D-t mindig rotálja Mike bácsi! 😛
Csiszolatlan gyémántokhoz ért az emberke!
több mint 10 éve
Ügyesek "odafönt".
Én Wallacet már most kibasznám,ennyi pénzből hozhatnánk 2 ugyan ennyire közepes WR-t...
ZoliZoltán
Nincs értelmes WR a piacon akiért értelme lenne. Ráadásul közepes WR-ünk van elég. Én még bízok benne, Zimmer is kedveli max akkor fogunk megválni tőle ha szükség lesz a pénzére valamelyik másik poszton való erősítéshez.
Igazából LB vagy CB poszton tudnánk talán erősíteni FA-ról.
több mint 10 éve
Ügyesek "odafönt".
Én Wallacet már most kibasznám,ennyi pénzből hozhatnánk 2 ugyan ennyire közepes WR-t...
több mint 10 éve
Lassan kiheverem a szezon végén jelentkező bénultságot, és elkezdtem foglalkozni a jövővel. Látva az edzők mozgását, az O fal érdekességeket hozhat, azt hiszem valamire készülnek amit csak az igazolások, a draft és talán a pre-season meccsek alatt fogunk megtudni. Mit gondoltok igazolunk nagy nevet FA-ről? Remélem a tőlünk felszabaduló játékosok közül csak az marad aki valóban érték. Az elmúlt években rendre átgondolt stratégia jellemezte a játékospolitikát, remélem idén sem lesz ez másként. Okos draft, és célirányos FA. Mert jövőre már egyértelműen az NFC North bajnoki cím megvédése a cél, és irány az SB 😊 Skol!
vsanyi132
Én nem hiszem, hogy nagyon piszkálni fogják a falat.
Ha azt nézzük ,hogy AP 2000 yardos szezonjához képest 1 ember különbség van (amit Berger akár be is tölthet) én nem látom értelmét újrahúzni az egészet.
Ráadásul Kalilnak Loadholtnak és Bergernek contract year jön, szóval extrán motiváltak lesznek.
Nagy FA-t kétlem, hogy hoznánk Zimmer a jövő csapatát építi inkább említettek mellett Captain, HS és Rhodes (na meg Patterson de belőle már kétlem hogy lesz bármi is 😕 😕 ) új szerződésért játszanak jövőre.
Szóval most max 1 éves vagy könnyen bontható szerződéseket fogunk kötni ha FA-n jön valaki.
Mondjuk jövőre Kalil szerződése lejár és ha pénz szükében leszünk Wallace is simán ki lesz baszva (bazzeg ketten a cap 15 % -át elviszik...) szóval azért valamennyi mozgásterünk van.
Spillmanben bízok, nem fogja elbaszni amit eddig felépített.
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Lassan kiheverem a szezon végén jelentkező bénultságot, és elkezdtem foglalkozni a jövővel. Látva az edzők mozgását, az O fal érdekességeket hozhat, azt hiszem valamire készülnek amit csak az igazolások, a draft és talán a pre-season meccsek alatt fogunk megtudni. Mit gondoltok igazolunk nagy nevet FA-ről? Remélem a tőlünk felszabaduló játékosok közül csak az marad aki valóban érték. Az elmúlt években rendre átgondolt stratégia jellemezte a játékospolitikát, remélem idén sem lesz ez másként. Okos draft, és célirányos FA. Mert jövőre már egyértelműen az NFC North bajnoki cím megvédése a cél, és irány az SB 😊 Skol!

több mint 10 éve
Úgy-úgy! : D