NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
AdamG88
52
Kövezzetek meg, de én aggasztónak találom, hogy Teddy már gyakorlatilag majdnem 3 teljes meccset végigjátszott, de még 1 passzolt TD-je sincs. Értem én, hogy újonc meg hogy a támadófal egy nagy nulla, de akkor is... Ráadásul nem is emlékszem ezen a meccsen, hogy egyáltalán megpróbált 15+ yardos dobással. Mindig csak a rövid passzok, és azok is általában a futóknak. Ennél azért én személy szerint többet vártam... Még Bortles és Carr is jobb ennél, pedig az ő csapataik valószínűleg a miénket is alulmúlják.
SKOL VIKINGS!
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Azt már sokszor olvastam, hogy követelitek Banyardot a csapatba, de ki az a csávó? Valaki preseason hero?
több mint 10 éve
OL nelkul nehez lesz meccset nyerni....Volt az 8 is ... Ilyen durva nyomást egy tapasztalt QBnak se kívánok, nem hogy egy 2.meccses rookienak...
Szegeny Teddy...7 sack...meg meg tucatnyi mas...😊
Csoda,hogy nem serult le...
Peterson sokat szabadit majd fel a capbol,erositeni kell!ZoliZoltán
Peterson én inkább megtartanám. Mert bár Banyard elit, az edzőink nem szeretik Asiata meg botrány, McKinnon meg nem all-round back.
több mint 10 éve
OL nelkul nehez lesz meccset nyerni....Szegeny Teddy...7 sack...meg meg tucatnyi mas...😊
Csoda,hogy nem serult le...
Peterson sokat szabadit majd fel a capbol,erositeni kell!
több mint 10 éve
Jók voltunk, ja nem. De legalább Locke jókat puntol, jah az sem, de legalább az O-Line nem fosta össze magát, jah de. A védelem legalább egész jó volt, nah azt hiszem ennyi pozitívumot találtam.
több mint 10 éve
Ez nem normális már ez az ember!Ennyi volt!Mindjárt felgyújtom a mezem is.... :[]Ma pedig nyerünk!
több mint 10 éve
Nem volt szent, de eddig a játékát nem befolyásolta érdemben, inkább arról ismerte a liga és mi is azért szerettük. Érthetetlen számomra hogy került a fű szóba, amikor tudta hogy ellenőrizni fogják. Nem gondolom hogy leszaladt az utcára és vett egy spanglit, vélhetően valaki közreműködött a beszerzésben. Nem volt hozzá ész hogy ez mekkora gáz? Felfoghatatlan.vsanyi132Ezt a fu kerdest nem kell tulporogni. Mo -n is rengetegen hasznaljak ellazulni nem hogy amcsiban. Igen ez most szarkor utott be,ettol meg nem kell tulspilazni.
több mint 10 éve
Nem volt szent, de eddig a játékát nem befolyásolta érdemben, inkább arról ismerte a liga és mi is azért szerettük. Érthetetlen számomra hogy került a fű szóba, amikor tudta hogy ellenőrizni fogják. Nem gondolom hogy leszaladt az utcára és vett egy spanglit, vélhetően valaki közreműködött a beszerzésben. Nem volt hozzá ész hogy ez mekkora gáz? Felfoghatatlan.vsanyi132Kicsit nagy stressz alatt van jelenleg, valószínűleg nem az első alkalom, hogy el akar lazulni és ez nála a bevett módszer. Pech, hogy kitudódott, lehet előtte 14 másikat elszívott és nem lett belőle semmi.
több mint 10 éve
Nem volt szent, de eddig a játékát nem befolyásolta érdemben, inkább arról ismerte a liga és mi is azért szerettük. Érthetetlen számomra hogy került a fű szóba, amikor tudta hogy ellenőrizni fogják. Nem gondolom hogy leszaladt az utcára és vett egy spanglit, vélhetően valaki közreműködött a beszerzésben. Nem volt hozzá ész hogy ez mekkora gáz? Felfoghatatlan.
több mint 10 éve
Ez azért nem teljesen igaz. Volt már perben gyorshajtás miatt, szórakozóhelyen verekedés miatt, sőt erőszak miatt is volt eljárás amiben végül nem történt vádemelés. Fantasztikus játékos, emberileg nem tudott felülemelkedni / kinőni azokból a dolgokból amit otthon kapott. Emberileg eléggé megkérdőjelezhető dolgai voltak.Nem akarom elhinni.... nekem bűzlik ez az egész, egyre jobban. Dühös vagyok mert ez nagyon nem volt rá jellemző eddigi karrierje alatt, most meg erőszak és drog... valami itt nincsen rendben kérem.vsanyi132igen, bár elvileg lett volna lehetőség valamikor novemberre áthelyezni, de mivel volt ez az újabb botlása esélyt sem hagyott senkinek, főleg magának nem.AP újra sitten lesz, mivel füvezett és meg is bukott a drogteszten. Ebből nehéz lesz kimásznia, mivel megszegte az óvadékkal szabadlábon védekezés feltételeit. Innentől már narancssárgában folytatja.KmetyGPont most akartam írni, ráadásul dec 1 elé se tudták hozni a tárgyalást, idén már 100% hogy nem játszik, de ha így folytatja lehet nem csak idén...Toca
Valahol egyébként olyat is olvastam, hogy lett volna lehetőség arra, hogy kérjen játékengedélyt, de elszúrta a lehetőséget.KmetyG
www.startribune.com/sports/vikings/278137431.html
Ez egy egész jó cikk erről.
több mint 10 éve
Nem akarom elhinni.... nekem bűzlik ez az egész, egyre jobban. Dühös vagyok mert ez nagyon nem volt rá jellemző eddigi karrierje alatt, most meg erőszak és drog... valami itt nincsen rendben kérem.igen, bár elvileg lett volna lehetőség valamikor novemberre áthelyezni, de mivel volt ez az újabb botlása esélyt sem hagyott senkinek, főleg magának nem.AP újra sitten lesz, mivel füvezett és meg is bukott a drogteszten. Ebből nehéz lesz kimásznia, mivel megszegte az óvadékkal szabadlábon védekezés feltételeit. Innentől már narancssárgában folytatja.KmetyGPont most akartam írni, ráadásul dec 1 elé se tudták hozni a tárgyalást, idén már 100% hogy nem játszik, de ha így folytatja lehet nem csak idén...Toca
Valahol egyébként olyat is olvastam, hogy lett volna lehetőség arra, hogy kérjen játékengedélyt, de elszúrta a lehetőséget.KmetyG
több mint 10 éve
igen, bár elvileg lett volna lehetőség valamikor novemberre áthelyezni, de mivel volt ez az újabb botlása esélyt sem hagyott senkinek, főleg magának nem.AP újra sitten lesz, mivel füvezett és meg is bukott a drogteszten. Ebből nehéz lesz kimásznia, mivel megszegte az óvadékkal szabadlábon védekezés feltételeit. Innentől már narancssárgában folytatja.KmetyGPont most akartam írni, ráadásul dec 1 elé se tudták hozni a tárgyalást, idén már 100% hogy nem játszik, de ha így folytatja lehet nem csak idén...Toca
Valahol egyébként olyat is olvastam, hogy lett volna lehetőség arra, hogy kérjen játékengedélyt, de elszúrta a lehetőséget.
több mint 10 éve
AP újra sitten lesz, mivel füvezett és meg is bukott a drogteszten. Ebből nehéz lesz kimásznia, mivel megszegte az óvadékkal szabadlábon védekezés feltételeit. Innentől már narancssárgában folytatja.KmetyGPont most akartam írni, ráadásul dec 1 elé se tudták hozni a tárgyalást, idén már 100% hogy nem játszik, de ha így folytatja lehet nem csak idén...
több mint 10 éve
AP újra sitten lesz, mivel füvezett és meg is bukott a drogteszten. Ebből nehéz lesz kimásznia, mivel megszegte az óvadékkal szabadlábon védekezés feltételeit. Innentől már narancssárgában folytatja.
több mint 10 éve
Bush sem játszik?
több mint 10 éve
És állítólag 99% hogy Teddy játszik.Go Vikings!
akkor van két jó hírünk! 😊helyesbítenék...pontosabban megerősítést kérnék szépen.nemoleewear
Megatron nem fog ellenünk játszani?Pyrrus
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Nagy a csend srácok? hol vannak az infók? szeretném, a Teddy-s hírt 100%ra bevinni és rettegésben tartani az oroszlánokat! 😀
több mint 10 éve
És állítólag 99% hogy Teddy játszik.
több mint 10 éve
oleewear
226
helyesbítenék...pontosabban megerősítést kérnék szépen.nem
Megatron nem fog ellenünk játszani?Pyrrus
több mint 10 éve
Pyrrus
717
helyesbítenék...pontosabban megerősítést kérnék szépen.Megatron nem fog ellenünk játszani?
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Lions ellen persze jó lenne nyerni de azért ne feledjétek hogy ott van Megatron és a védelmünk eddigi legnagyobb gyengesége a CB poszt. Szóval a ligal legjobb elkapója lesz az ellenfél soraiban.ráadásul a Lions védelme nem szar.Ha Teddyvel állunk fel van esélyünk a győzelemre, ha Ponderrel akkor nem.
Én is eléggé el vagyok kenődve a csütörtök miatt és az interjúkban is látszik hogy megviseli a csapatot.
Bízzunk bennük. tavaly ilyenkor 1:4 volt és a Steelerset vertük meg 4 vereség után.
Nem idén nyerünk superbowlt de ez a csapat össze fog szokni! Van remény! 😀
több mint 10 éve
Igen, de mint Vikes fan vannak minimális elvárásaim a csapattal szemben. Green Bay-ben vereség elfogadható bármikor (a hogyan az más lapra tartozik), de otthon egy Lions-t ütni kell és pont. Mint anno a Régi idők focijában, pisztoly bekészít, és vagy győzelem, vagy halál. Még egy ilyen tutyimutyizás nálam nem fér bele, főleg nem hazai pályán, aki nem fog vért izzadni, azt kiutáljuk.😊Go Vikings!Ha Ponder kezd akkor tök 8 mit vársz el, szopás lesz 😀
több mint 10 éve
Igen, de mint Vikes fan vannak minimális elvárásaim a csapattal szemben. Green Bay-ben vereség elfogadható bármikor (a hogyan az más lapra tartozik), de otthon egy Lions-t ütni kell és pont. Mint anno a Régi idők focijában, pisztoly bekészít, és vagy győzelem, vagy halál. Még egy ilyen tutyimutyizás nálam nem fér bele, főleg nem hazai pályán, aki nem fog vért izzadni, azt kiutáljuk.😊
több mint 10 éve
Nem tudom miért kellene már a rendszert szídni?Egyetértek, alapjába véve azért ez egy átmeneti szezon, annak indult, lehetett volna jobb de a sok sérülés / eltiltás után maradt az. Zimmer rendszere a védelemben jövőre érhet be, látszik a javulás, de pl. MLB nélkül azért még mindig nehéz és a hátsó sor is hol kurva jó , hol kurva szar. Teddyben megtaláltunk végre egy jó irányítót, ő is felveszi a tempót, jobban összeszokik a fallal / elkapókkal , remélem AP is visszatér (bár erre kicsi az esély de akkor meg ott van Banyaaaarrrdd 😀 ), aztán jövőre hasítunk.
Kiesett AP, Rudolph, nem tudott pályára lépni Teddy, ellenben Ponderrel álltunk fel, akiben nem hisznek a társai sem. Az Oline lyukas. A játék szar volt, és a védelem végig pályán volt, az INT return TD nekik is egyértelművé tette a meccset. Ezt nagyon nehéz menedzselni, ennél jobb állapotban lévő csapattal is ki szoktunk kapni a sajtfejeknél.
Szar helyzetbe kerültünk, de nem kell a vészharangot egyből félreverni, nézzük meg mit tudnak kihozni ebből, nem egy vagy két meccsen, hanem összességében.Paulus
több mint 10 éve
Nem tudom miért kellene már a rendszert szídni? Kiesett AP, Rudolph, nem tudott pályára lépni Teddy, ellenben Ponderrel álltunk fel, akiben nem hisznek a társai sem. Az Oline lyukas. A játék szar volt, és a védelem végig pályán volt, az INT return TD nekik is egyértelművé tette a meccset. Ezt nagyon nehéz menedzselni, ennél jobb állapotban lévő csapattal is ki szoktunk kapni a sajtfejeknél.
Szar helyzetbe kerültünk, de nem kell a vészharangot egyből félreverni, nézzük meg mit tudnak kihozni ebből, nem egy vagy két meccsen, hanem összességében.