Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Úgy tűnik AP sorsa rendeződik, a börtönt elkerüli és megússza pénzbüntetéssel és közmunkával, illetve próbaidőre bocsátják. Kérdés, hogy a liga milyen büntetést szab ki még rá ezen felül, elkezdődött a találgatás hogy idén pályára léphet-e vajon. Tény hogy 8 fordulót már ki kellett hagynia, szerintem ez is elég büntetés a csapatnak, remélem kapunk még lehetőséget rá hogy Teddy-vel kipróbálhassák magukat együtt a pályán. Kíváncsi vagyok milyen lenne, és nem szabad elfelejteni hogy a csoportmeccsekből 4 még hátra van. Skol!vsanyi132Az komoly, hogy 4000 dolcsit kell csengetnie és szevasz? :#
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Úgy tűnik AP sorsa rendeződik, a börtönt elkerüli és megússza pénzbüntetéssel és közmunkával, illetve próbaidőre bocsátják. Kérdés, hogy a liga milyen büntetést szab ki még rá ezen felül, elkezdődött a találgatás hogy idén pályára léphet-e vajon. Tény hogy 8 fordulót már ki kellett hagynia, szerintem ez is elég büntetés a csapatnak, remélem kapunk még lehetőséget rá hogy Teddy-vel kipróbálhassák magukat együtt a pályán. Kíváncsi vagyok milyen lenne, és nem szabad elfelejteni hogy a csoportmeccsekből 4 még hátra van. Skol!
több mint 10 éve
Azert szerintem Teddy bebizonyitotta,hogy van benne rendesen potencial.Meccs kozben is irtam,hogy kegyetlen higgadt a nagyon necces helyzetekben!Jo lesz O nekunk!
Meg ha egy OL is lenne elotte!?Vagy legalabb egy allat LT! :-/
Ket het mulva mar remelem lesz egy Rudolphja is! 😀
Azett O sem kis faktor!
Es mar kezd Jennings is alkotni valamit!Csak kellett neki is egy QB...es elobb-utobb osszeall a massza! 😀
Corda miatt kicsit el vagyok mondjuk kenodve...1 rec,9 yard...
A kisemberek meg jol muzsikalnak Wright hetrol-hetre egyre jobb!Most Ford!Van,hogy Ellison!
Jon meg majd Smith! :-p
D meg szerintem tok jo!Csak kicsit almodan kezdenek...
ST se rossz ,PR-ben azett talan kiprobalhatnank mar vki mast is!
SKOL!!!
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Jó mecs volt persze szívgyógyszer nélkül ezt elviselni... 😀 de ez az NFL!Az elején volt némi misscommunication, de a védelem helytállt és így az offense-nek is muszály volt talpraállnia.de azért sok a hiba még mindig Teddy 42 szer passzolt a 29 pontért míg Griffin III 28 szor a 26 pontért. szóval defense pipa nálam az O nak meg fel kell fejlődni de gyorsan 😀
De minden elvárás és csalódás ellenére szép emccs volt és SKOL VIKING!
több mint 10 éve
Nagy W volt, nem csalódtam a meccsben, azt kaptam amire számítottam, egy szoros a végéig kiélezett meccset. Nem lesz egyszerű dolgunk 3 hét múlva a TCF Bank Stadium-ban.Idén most láttam először egy teljes meccsen Bridgewatert, és rookie-ként nagyon meggyőző volt. Az elején pár hosszú nem volt a helyén, de azok javíthatók, viszont baromi higgadt, nem kapkod, és ha marad mellé, vagy akár még bővül is az elkapógárda RB-sorral együtt, biztos hogy szebb évek jönnek Minnesotába.
(nfl.com-on 1 sack van Greenway neve mellett, én emlékszem rosszul, hogy mind két félidő első játékaiban ő vitte földre Griffint? 2. ban közvetlenül egy Griffen sack után)
Tetszett a csapat játéka.
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ennyire azert ne oruljunk! 😀
több mint 10 éve
Lesz RGIII....OL meg minek kapna ossze magat...szeptember ota nem kepesek ra...
több mint 10 éve
Gameday! Remélem az Oline összeszedi magát, nem szeretném ha Teddy úgy járna mint múlt héten Romo. A Defense hazai pályán remélem megfogja RGIII-éket, és fusson McKinnon egy 100+-os meccset pár Td-vel. Skol!
több mint 10 éve
Lesz már Rudi?Bye week előtt tuti nem.
Mert úgy rémlik,hogy week 9!ZoliZoltán
több mint 10 éve
Na fiatalok!Mi lesz a Skins ellen?Ki mit var a meccstol?
Eleg jok.voltak a boys ellen...
Egyik oraban W-t erzek...talan nagyot is...a masikban meg egy L betut...akar nagyot is...hmm. 😀
több mint 10 éve
Az iylen nehéz időszakokban őket nézegetem;Hihetetlen amit műveltek akkor!!!
több mint 10 éve
Szegeny Teddyn hatalmas volt megint a nyomas...csoda,hogy ennyit kihozott belole!Ennyi dropot amit mostanaban osszehozunk...
BARR nagyon jo pick,eddig!
De kell egy uj LT...Kalil alszik rengetegszer...olyan,mintha fejben nem lenne ott...van vmi maganeleti problemaja vagy mi a mano lett vele???Ideny akkora bust,mint az atom!
W meg van!Ennyi a lenyeg!
több mint 10 éve
Ettől nem lettünk jobb csapat mint eddig. De szépségtapasznak jól jött. Tedyt nem verték agyba főbe egyből jobb teljesítményt hozott. Majd egy jobban működő csapat ellen kiderül van e fejlődés. Munka még bőven van.Hát mondjuk sokszor nem az Ofalon múlt, hogy Teddy éppen kimozdult vagy eldobta a labdát... Tetszett viszont amit 2 min warning után láttam, egyébként számomra totál érthetetlen, hogy ilyen szar fal mellett mért nem ezt a játékot játszuk. McKinnon és Asiata is jó kezű RB, Wrightot és Jenningset is lehet keresni a gyors passzokkal. Patterson se kicsi WR még ha elszakadni néha nehezen tud, de a gyors passzoknál a fizikai fölényét kihasználhatnánk simán. Ezzel lehetne haladni, közbe meg jöhetnének a futások a rövid passzokkal. McKinnon 5,3as átlagga futott, tehát ott sincs baj.
Skol Vikes!Paulus
több mint 10 éve
Ettől nem lettünk jobb csapat mint eddig. De szépségtapasznak jól jött. Tedyt nem verték agyba főbe egyből jobb teljesítményt hozott. Majd egy jobban működő csapat ellen kiderül van e fejlődés. Munka még bőven van.Skol Vikes!
több mint 10 éve
Pyrrus
717
hát a simán azért..... de öröm volt látni hogy az 1/6 os pickünk ilyen jó!Szép győúzelem volt és ennyi! 😀
több mint 10 éve
Simán nyertünk nem kell aggódni 😀
több mint 10 éve
A hétvégén a Minnesota Wild 7-2re lecsapta a Tampa Bay Lightningot, szóval a Vikingektől is valami hasonlót várok. (igen, igyekszem minden szalmaszálba megkapaszkodni 😀)
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Frazier mit hoz ki a Tampa védelméből, ismeri a csapatot, tartok tőle hogy az amúgy is gyenge Oline betlizni fog ma is. A védelmünk kell meccset nyerjen a secondary ma próbára lesz téve, biztosan lesz néhány mély passz Vincent Jackson felé. Remélem jó meccset látunk és végül örülhetünk. Skol.vsanyi132Az Oline folyamatosan betlizik 😀
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Frazier mit hoz ki a Tampa védelméből, ismeri a csapatot, tartok tőle hogy az amúgy is gyenge Oline betlizni fog ma is. A védelmünk kell meccset nyerjen a secondary ma próbára lesz téve, biztosan lesz néhány mély passz Vincent Jackson felé. Remélem jó meccset látunk és végül örülhetünk. Skol.
több mint 10 éve
Tampa Bay Buccaneers – Minnesota Vikings2014. október 26. 18:00 Raymond James Stadium, Tampa, Florida
Fájó kijelenteni egy csapatról, hogy a hetedik játékhét után már elszálltak a reményei a szezonnal kapcsolatban, azonban ezúttal erről kell beszélnünk mindkét alakulat esetében. A Vikings idényét alapvetően befolyásolta az Adrian Petersonnal kapcsolatos botrány és eltiltás, a Bucs pedig az irányítókérdés és egyéb kardinális problémák miatt villámgyorsan letehetett minden rájátszással kapcsolatos álmáról.
Fentiek tökérben megállapítható, hogy a fényesebb jövő érdekében lehet kísérletezni, keresni azokat a kirakós darabokat, amelyre a következő idényben leht majd építeni, szerves részei lehetnek majd egy már merészebb célokkal rendelkező csapatnak. A vendégek részéről ez a jövőkeresés egyértelműen Teddy Bridgewaterrel kezdődik, aki Matt Cassel sérülése miatt most már feltehetően végigjátssza a szezont és rengeteg tapasztalatot szerezhet, amennyiben a támadófala is úgy gondolja és nem azt veszik célba, hogy az ellenfél védőfala a fiatal irányító strapabíró képességét tesztelje, mint történt például a Detroit ellen. Persze a Bucs védőfala nem vetekszik a Lionséval, még akkor sem, ha nincs egy napja sem, hogy Gerald McCoy új szerződésével az NFL történek legjobban fizetett DT-jévé avanzsált. Azonban rajta kívül a többiek nem igazán tudnak konstans jó teljesítményt nyújtani, az idei offseasonban hatalmas összegért szerződtetett Michael Johnson például igencsak alulteljesít.
A Vikings futójátékát Adrian Peterson távollétében Matt Asiata és Jerick McKinnon duója próbálja feléleszteni, több-kevesebb sikerrel. Egéyrtelmű, hogy az újonc McKinnon az, akiben több fantázia van, egy-két alkalommal már meg is tudta mutatni, hogy mire lehet képes, azonban jó formáját stabilan még nem tudta hozni, neki is idén kéne bizonyítania, hogy hosszútávon is lehet vele komoly szerepkörben számolni. Persze arra senki sem számít, hogy AP pótlására egyedül alkalmas lesz, de megkönnyítené a vezetőség dolgát, hogy folyamatos jó teljesítménnyel tudná meghálálni a sorsnak a lehetőséget, amit az élet biztosított neki.
A hazaiak támadóinál elsősorban az idei elsőéves elkapó, Mike Evans az, akinek bizonyítanyi kéne, hogy megérte a magas draftcetlit, pláne, hogy Vincent Jackson elcseréléséről is pletykáltak az utóbbi időszakban (hogy ennek mennyi a valóságalapja, nem tudhatjuk, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél), tehát vele mindenképp első számú elkapóként számolnak Lovie Smithék hosszútávon, noha az eddigi teljesítményével erre nem mindenképpen szolgált rá. Irányítóposzton Mike Glennon egyértelműen jobb teljesítményt nyújt, mint a sérülésekkel is küszködő Josh McCown, azonban sok pénzt nem tennék rá, hogy hosszútávon is vele számolnak a Tampa vezetői, mint a franchise irányítója.
Nehéz jóslatokba bocsátkozni két ilyen csapat találkozóján. A hazai pálya a Bucs mellett szól, azonban a Vikings eleddig jobb csapat benyomását keltette, persze akkora különbség nincs a két gárda között, hogy ezt a különbséget egy jó gameplannel egy újonc irányító ellen ne lehessen áthidalni.
több mint 10 éve
Ne érts félre, én nem temetem Teddy-t, csak félek hogy olyan sérülést szenved ami miatt hónapokra kidőlhet. Ha meccsenként 4-5 alkalommal a hátán végzi 100+ kg-os védőkkel a mellkasán nem marad egészséges, és rossz belegondolni hogy mi van a kispadon.Az a csoda hogy Teddy a sok elszenvedett sack-ben még nem rokkant meg, azon tűnődtem hogy ha Cassel nem sérül le ilyen hamar most hogy állnánk. Nyilván ő gyártaná az int-eket tonnaszámra, és követelnénk pályára Teddy-t, de legalább nem lenne ilyen siralmas a pályafutásának kezdete. Nem bánnám ha Ponder zúzatná magát rommá amíg ennyire hurka az Oline, félek hogy ismét komoly QB gondjaink lehetnek ha ez így megy tovább.Azért beszarok, hogy kb már most temeti itt mindenki Teddy-t. Attól hogy valaki gyenge fal mögött kezd vagy hogy első évében rengeteg intet dob, hibás döntéseket hoz stb. attól még nem lesz rossz QB. Mentálisan össze se hasonlítanám Ponderrel. Egyáltalán nem éreztem rajta, hogy belenne szarva egyszerűen a gyors célpontokat még nem találja (Patterson kurva szarul szakad el, Ford mégiscsak sokadik csere TE) látszik pl. ha Wright vagy Jennings megfutja normálisan a routját már kapják is a labdát. Össze kell még szoknia az elkapókkal illetve tanulni a hibáiból. Falba kell egy LT és egy Guard a többiek nem rosszak. Illetve kell egy futó mert alapból ez az Oline abban jó. McKinon egyre jobb, AP szerintem jövőre játszani fog és ott van még nem más mint BANYAAAAARRD is 😀Toca
A védelem megszerezte a labdát elég szép számmal, de kulcs játéknál hibáztak óriásit, amitől tartottam is a meccs vége felé. Ez is olyan dolog, ami nem engedhető meg, persze ha a turnover-ekből megvan legalább a FG akkor nincs miről beszélni, ez sima win.
A meccs utáni forró fejű megnyilatkozásokat meg ne értékeljük túl, én is anyázva álltam fel a meccs után, tényleg úgy érzi az ember hogy hiába minden, más stáb és más játékosok és mégis ugyanazt a hibát elkövetik évről évre. Bosszantó, de ez nem luxuscirkáló hanem csatahajó, vér, veríték és szenvedés kell a sikerhez. Meg szurkolói könnyek 😊 Skol!vsanyi132