Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez a Ayabushi mekkora egy hegyomlás...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Kalil felepul es nem lesz gond vele szvsz.ZoliZoltánAz agyának kéne felépülnie meg az önbizalmának.
több mint 10 éve
Kalil felepul es nem lesz gond vele szvsz.
több mint 10 éve
így is jobb, mint Kalilékezett egy lengyel OT, Babatunde Aiyegbusi, nevéből egyből ki lehetett volna találni az országát.állítólag 22 órát utazott péntek-szombat, és egy kicsit még rozsdás volt a vasárnapi workouton, de ez is elég volt.. anno voltam lenn edzésen az Eaglesnél, div 2es college-ből származó OL srác volt a játékosedző, szóval azért nem teljesen a semmiből jön 😊 igaz technikailag nyilván nem NFL-szint, de ha már PSig eljut, hatalmas szó lenneJSanyo
6'8", 351
collegeban nem játszott, csak Európában. 26 éves.Höri
több mint 10 éve
ékezett egy lengyel OT, Babatunde Aiyegbusi, nevéből egyből ki lehetett volna találni az országát.állítólag 22 órát utazott péntek-szombat, és egy kicsit még rozsdás volt a vasárnapi workouton, de ez is elég volt.. anno voltam lenn edzésen az Eaglesnél, div 2es college-ből származó OL srác volt a játékosedző, szóval azért nem teljesen a semmiből jön 😊 igaz technikailag nyilván nem NFL-szint, de ha már PSig eljut, hatalmas szó lenne
6'8", 351
collegeban nem játszott, csak Európában. 26 éves.Höri
több mint 10 éve
ékezett egy lengyel OT, Babatunde Aiyegbusi, nevéből egyből ki lehetett volna találni az országát.6'8", 351
collegeban nem játszott, csak Európában. 26 éves.
több mint 10 éve
Legalabb meg lesz a verseny helyzet!Akamelyik korben kifoghatjuk az aranyhalat oda is! :-p
több mint 10 éve
hm, erin henderson 2 éve jó kezdő mlb volt. nem?A bátyja E.J na ő használható MLB volt. Erin-t inkább hagyjuk.
Nembaj, nem olyan rossz Casey. Csak ne neki kelljen lehoznia a meccset, mert akkor katasztrófa volt eddig 😀 Special Teamben meg amúgy kiváló.ano92
Viszont AP nagyon távozni akar hiába akarja mindenki hogy maradjon.
Bár még mindig nem hiszem hogy fog is.
több mint 10 éve
Bolond.XDEvek ota nincs MLB-nk...ZoliZoltánminnesota.twins.mlb.com/index.jsp?c_id=min
Bár sok haszna tényleg nincs! :pgaben
több mint 10 éve
Henderson....mint ha palyan se lett volna.kb.Eddig egyedul Cole volt ,aki tetszett ott...
Mautira hittem,hogy O lesz a Mi Ray Lewisunk...nem igy lett. :-/
több mint 10 éve
Evek ota nincs MLB-nk...ZoliZoltánminnesota.twins.mlb.com/index.jsp?c_id=min
Bár sok haszna tényleg nincs! :p
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ha Casey Matthews lesz a kezdő MLB, akkor ez a franchise hamarosan bedől. 😀
több mint 10 éve
hm, erin henderson 2 éve jó kezdő mlb volt. nem? Nembaj, nem olyan rossz Casey. Csak ne neki kelljen lehoznia a meccset, mert akkor katasztrófa volt eddig 😀 Special Teamben meg amúgy kiváló.
több mint 10 éve
Hú baszki komoly gondok lehetnek itt, ha Casey a legjobb "MLB" a rosteren 😀mustaineMajdnem olyan rossz mintha Bradfordtól várnánk a megváltást 😛
Zimmer ha elhozta akkor lát benne perspektívát. Hogy kezdő lesz-e az még korai. Majd meglátjuk.
több mint 10 éve
Evek ota nincs MLB-nk...
több mint 10 éve
Hú baszki komoly gondok lehetnek itt, ha Casey a legjobb "MLB" a rosteren 😀
több mint 10 éve
sziasztok srácok. Új vagyok még vikingek témában. Hogy állunk LB poszton? Mennyi esélye van Casey Matthewsnak egy stabil kezdő szerepkörre?ano923-4ből jön, itt 4-3van. MLB kezdő valszeg az övé lesz, a szélen Barr - Greenway (ha marad) - Hodges rendben lesz. MLB kezdő poszt nálam most neki áll talán a legjobban.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
sziasztok srácok. Új vagyok még vikingek témában. Hogy állunk LB poszton? Mennyi esélye van Casey Matthewsnak egy stabil kezdő szerepkörre?
több mint 10 éve
Jó lesz ő én sajnálom hogy elengedtük mert ha nem is ős tehetség nint a bátyja de a hozzáállása kitűnő s Zimmer még többet kihozhat belőle. Reméljük sikerül.
több mint 10 éve
Ki akart itt embereket az FA piacól?Ha olyan lesz kimenetele mint tavaly, akkor jöjjön!😊
Taylor Mays (CB) a Bengals-ból és Casey Matthews (LB) az Eagles-ből érkezett.
Jöhet a testvérharc a Packers-Vikings meccsen. 😊KmetyG
több mint 10 éve
Ki akart itt embereket az FA piacól?Lesz megint mit felhozni a médiában majd, már csak Jake hiányzik! Bears? Lions?
Taylor Mays (CB) a Bengals-ból és Casey Matthews (LB) az Eagles-ből érkezett.
Jöhet a testvérharc a Packers-Vikings meccsen. 😊KmetyG

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ki akart itt embereket az FA piacól?Taylor Mays (CB) a Bengals-ból és Casey Matthews (LB) az Eagles-ből érkezett.
Jöhet a testvérharc a Packers-Vikings meccsen. 😊
több mint 10 éve
Felvázolom a történéseket az utóbbi 2 hónapban:AP Taj-Mahal tortája Lila-Sárga/Arany volt, nem kérdés hogy marad 😀Tocawww.nfl.com/news/story/0ap3000000480970/article/agent-vikings-not-in-adrian-petersons-best-interestoleewear
Csapatból mindenki azt akarja hogy AP maradjon - Jön az ügynök hogy AP menne - Jön a hír hogy valszeg marad - Jön az ügynök hogy márpedig megy - aztán el kellnek az RB-k gyanúsan marad - Jön a hír ,hogy 1-2 csapat Cards stb. érdeklődik érte tradebe fog menni - Jön a hír hogy eszünk ágába sincs tradelni, na akkor mi a következő lépés ? 😀
Az amit linkeltél 😛 Kár hogy nem lehet Beten erre fogadni 😀