Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Gondolom Tate lesz a starter,Meki a backup,Asiata 1-2 yardos brusztfuto es ha osszejon ebbol valami,akkor ki tudja mi lesz AP-vel...😕30 eves.
több mint 10 éve
De ugy latszik Petersonnak is lefott a kv.😕ZoliZoltánBen Tate kiszorítja ? Akkor fosok be 😀
több mint 10 éve
De ugy latszik Petersonnak is lefott a kv.😕
több mint 10 éve
Ben Tate-et claimeltétek, jó lesz Asaita mögé :pDexxter TailorBanyard sose kerül pályára 😥 😥 😥
több mint 10 éve
Ben Tate-et claimeltétek, jó lesz Asaita mögé :p
több mint 10 éve
Azért ne keverjük ide, azt, hogy valaki előzetesben csücsül a sitten. Ott volt ítélet rögtön, hogy nem akarják, hogy szükjön és berakták a dutyiba.Kéne hozni egy szabályt, hogy milyen bűncselekmény/szabálysértés után hány meccs eltiltás jár, akkor, ha van az ügyben jogerős ítélet. Amíg nincs, addig meg játszatni kéne az illetőt, hiszen mi van ha ártatlan...Tudom, hogy nagyon más volt a szituáció, de a példádból kiindulva elég kemény lett volna, ha Aaron Hernandezt addig hagyják játszani, míg nincs jogerős ítélet a gyilkossági ügyeibenKampman
gabokocka
De ez a csapattal szemben előnytelen elsősorban, hogy nem sérült listára kerül először olyan kitétellel, hogy oldja meg a jogi problémáit, majd mikor megoldja elmeszelik még X meccsre...
Nem mintha a Vikings olyan kurva erősen kampányolna érte pedig ennek az O-nak mint egy falat kenyér úgy kéne...
több mint 10 éve
Nyilván a sittről nem tud ellógni meccsre...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Kampman
28 331
Kéne hozni egy szabályt, hogy milyen bűncselekmény/szabálysértés után hány meccs eltiltás jár, akkor, ha van az ügyben jogerős ítélet. Amíg nincs, addig meg játszatni kéne az illetőt, hiszen mi van ha ártatlan...Tudom, hogy nagyon más volt a szituáció, de a példádból kiindulva elég kemény lett volna, ha Aaron Hernandezt addig hagyják játszani, míg nincs jogerős ítélet a gyilkossági ügyeiben
gabokocka
több mint 10 éve
Szánalmas az egész történet.Kéne hozni egy szabályt, hogy milyen bűncselekmény/szabálysértés után hány meccs eltiltás jár, akkor, ha van az ügyben jogerős ítélet. Amíg nincs, addig meg játszatni kéne az illetőt, hiszen mi van ha ártatlan...
Amíg ez nincs meg, pofára lehet eltiltani embereket.
Ray McDonald végigjátssza a szezont, miután elgyepálta a terhes feleségét, Rice, AP és Hardy viszont kihagyja az egész évet kb ugyanazért.
Nonszensz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ez télleg vicc
több mint 10 éve
Menyjenek a budos picsaba!!!Komisszar gyoker szar meg takarodjon nyugdijba!
több mint 10 éve
Nem maga a büntetés csesz fel, hanem ahogy az egészet az NFL kezeli. Tojtak az egészbe és nem foglalkoztak vele egészen addig még AP-re kedvezőbb döntést hozott a bíróság. Azóta pedig baszakodnak 3 hete és hoznak egy ilyen ítéletet. 14 meccses eltiltás elmennek a faszba...
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Peterson ügy: ez már nevetséges,no comment
több mint 10 éve
és legkorábban csak 2015.04.15-én térhet vissza a csapathoz, persze addig nincs fizetés
több mint 10 éve
.brk
1 890
elcsapták a szezonra. fellebbez.Peterson-ugyrol van mar valami???ZoliZoltánLegkésőbb péntekig lesz döntés. Állítólag már akár ma... Szerintem húzzák mint a rétestésztát...
Jah és a legvalószínűbb hogy kap még pár meccs eltiltást.Toca
több mint 10 éve
Peterson-ugyrol van mar valami???ZoliZoltánLegkésőbb péntekig lesz döntés. Állítólag már akár ma... Szerintem húzzák mint a rétestésztát...
Jah és a legvalószínűbb hogy kap még pár meccs eltiltást.
több mint 10 éve
Peterson-ugyrol van mar valami???
több mint 10 éve
Fusco visszater van G!Kell egy LT!
Kell 2 CB!
Kell 1 LB!
Peterson is visszater!Nem lesz rossz ez!
De a tegnapot felejtsuk el gyorsan...
több mint 10 éve
Pyrrus
717
szégyen amit az Offense művelt tegnap.sírni tudtam volna. A védelem sem volt toppon és Teddy szánalmas játékot mutatott. Elhsizem hoyg csoprtcsapatok ellen nehezebb játszani sé valószínű hogy a Bears rendesen felkészült belőlünk de a pontjainkat megint a védelemnek és a spec teamnek köszönhetjük. Szeretem ezt a csapatot szép a fejlődés a védelemben de a támadásaink szánalmasak
több mint 10 éve
Jó mondjuk én lusta voltam utána nézni mennyi pénzről beszélünk (7 milla kicsit soknak tűnik). Illetve tekintettel arra hogy a szponzori pénzeitől elesik nincs is nagy ráció rá.Az egy dolog, hogy nem erős a fal, az egy dolog, hogy Robinsonon több yardot nyaltunk kb. mint amennyit az O csinált... Az utóbbi két dolog egyaránt szánalmas...Azt azért megnézném, hogy a kapott 7 millió dollárt csak úgy visszaadja, még ha Peterson-ról is van szó.KmetyG
De én most már Turner mellett nem tudok szó nélkül elmenni, értem hogy AP-re volt építve a játék meg Casselre és Teddy néha bizonytalan, de amit playhívás terén csinálunk az egy vicc... Ezek a screen / checkdown passzok rohadtul nem ülnek. A futás hívások is Bill Musgrave-i magaságokba emelkednek. Vezettünk 10-0ra és összesen a meccsen (Teddy és Sandejo futásokat kivettem) volt 11 db futás. 11. Ami nudli, főleg, hogy alapjába véve a fal is futásra jobb (nem nehéz a passznál jobb lenni 😀). A 3 és sokra hívott futás illetve checkdown / screenektől már agybajt kapok. És nem játszik jól Teddy, de azt érzem, hogy folyamatosan vissza van fogva, hogy ne hibázzon vagy egyszerűen Turner nem tudja mit kezdjen vele.
Nem hiszem el, hogy a Jennings, Wright, Patterson trióval nem lehet valami gyors passzos játékot játszani, főleg, hogy Wrighttal nagyon érzik egymás illetve a slantekből mindig jól tudtunk hozni.
468 vs 243 volt a yardok száma és úgy buktunk 8 ponttal és egy kihagyott FG-vel. Nem hiszem, hogy a D-re bármi panasz lehet. Pedig idén mennyire vártuk az O feltámadását.
Ráadásul AP-vel is baszakszik az NFL, kíváncsi vagyok mi lesz ma szerintem idén már nem nagyon fogják engedni játszani.
Mondjuk tehetne egy gesztust, hogy amit eltiltás alatt kapott pénzét visszaadja, így az NFL ezzel nem szőrözhetne.Toca
több mint 10 éve
Az egy dolog, hogy nem erős a fal, az egy dolog, hogy Robinsonon több yardot nyaltunk kb. mint amennyit az O csinált... Az utóbbi két dolog egyaránt szánalmas...Azt azért megnézném, hogy a kapott 7 millió dollárt csak úgy visszaadja, még ha Peterson-ról is van szó.
De én most már Turner mellett nem tudok szó nélkül elmenni, értem hogy AP-re volt építve a játék meg Casselre és Teddy néha bizonytalan, de amit playhívás terén csinálunk az egy vicc... Ezek a screen / checkdown passzok rohadtul nem ülnek. A futás hívások is Bill Musgrave-i magaságokba emelkednek. Vezettünk 10-0ra és összesen a meccsen (Teddy és Sandejo futásokat kivettem) volt 11 db futás. 11. Ami nudli, főleg, hogy alapjába véve a fal is futásra jobb (nem nehéz a passznál jobb lenni 😀). A 3 és sokra hívott futás illetve checkdown / screenektől már agybajt kapok. És nem játszik jól Teddy, de azt érzem, hogy folyamatosan vissza van fogva, hogy ne hibázzon vagy egyszerűen Turner nem tudja mit kezdjen vele.
Nem hiszem el, hogy a Jennings, Wright, Patterson trióval nem lehet valami gyors passzos játékot játszani, főleg, hogy Wrighttal nagyon érzik egymás illetve a slantekből mindig jól tudtunk hozni.
468 vs 243 volt a yardok száma és úgy buktunk 8 ponttal és egy kihagyott FG-vel. Nem hiszem, hogy a D-re bármi panasz lehet. Pedig idén mennyire vártuk az O feltámadását.
Ráadásul AP-vel is baszakszik az NFL, kíváncsi vagyok mi lesz ma szerintem idén már nem nagyon fogják engedni játszani.
Mondjuk tehetne egy gesztust, hogy amit eltiltás alatt kapott pénzét visszaadja, így az NFL ezzel nem szőrözhetne.Toca
több mint 10 éve
Az egy dolog, hogy nem erős a fal, az egy dolog, hogy Robinsonon több yardot nyaltunk kb. mint amennyit az O csinált... Az utóbbi két dolog egyaránt szánalmas...De én most már Turner mellett nem tudok szó nélkül elmenni, értem hogy AP-re volt építve a játék meg Casselre és Teddy néha bizonytalan, de amit playhívás terén csinálunk az egy vicc... Ezek a screen / checkdown passzok rohadtul nem ülnek. A futás hívások is Bill Musgrave-i magaságokba emelkednek. Vezettünk 10-0ra és összesen a meccsen (Teddy és Sandejo futásokat kivettem) volt 11 db futás. 11. Ami nudli, főleg, hogy alapjába véve a fal is futásra jobb (nem nehéz a passznál jobb lenni 😀). A 3 és sokra hívott futás illetve checkdown / screenektől már agybajt kapok. És nem játszik jól Teddy, de azt érzem, hogy folyamatosan vissza van fogva, hogy ne hibázzon vagy egyszerűen Turner nem tudja mit kezdjen vele.
Mondjuk tehetne egy gesztust, hogy amit eltiltás alatt kapott pénzét visszaadja, így az NFL ezzel nem szőrözhetne.
több mint 10 éve
Ez mar megint a szanalom ne tovabbja volt....
több mint 10 éve
Na holnap ledaráljuk kóóóbinak a macikat? 😀Ja és már 100%,hogy lesz RUDI is! 8) 😀