Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Mekivel mi lesz? :-p
több mint 9 éve
Ejj!Ilyet mondasz?BANYARDot! 😊Annak semmi köze Banyardhoz hogy ki lesz a handcuffja Asiata vagy McFadden 😀
Jaja most pont kezd beindulni Greg bácsi...ZoliZoltán
több mint 9 éve
Ejj!Ilyet mondasz?BANYARDot! 😊Jaja most pont kezd beindulni Greg bácsi...
több mint 9 éve
Fahoz, en barmelyikuket elneznem naluk! 😀McFaddenen kívül akár én is. De akkor már inkább Asiata 😀
...
ZoliZoltán
Túlfizetett WR-t meg nem néznék el többet, Jennings pont elég, bár talán lesz benne most fény.
több mint 10 éve
A 15. heti Lions-Vikingset kezdési idejét 10:25-re tettét át 7 óráról.valakisEzt most miért??? 😕
több mint 10 éve
Végre volt egy jó meccsünk!!! 😊ST nagyot játszott!!! D is jó volt! (jelzi a 13 kapott pont)
O még javulhatna....
több mint 10 éve
A 15. heti Lions-Vikingset kezdési idejét 10:25-re tettét át 7 óráról.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Jóvanmá, nem volt ez komolyan gondolva 😊 De valamiben hinni kell 😀spicziÉn elsőre is levettem, hogy poén. Annak nem volt rossz. Tessék megnézni kieső/bejutó csapatokat (mi csoportunkban pont a Denver esik ki (+Pats, Packers), na persze, de poénnak jó).
Vikes ST - Panthers 14-13. 😀gabokocka😀😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Grat srácok!Nem igazán derült ki milyen csapat vagytok, mert nem volt rá szükség. 😊
Vikes ST - Panthers 14-13. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jóvanmá, nem volt ez komolyan gondolva 😊 De valamiben hinni kell 😀sőt, egyenesen irreális 😊 de az sem lenne túlzás ha a "kizárt" kifejezést használnánk 😊Szép meg minden, de nem reálisKmetyG
A Cardinals topikban láttam egy PO generátort, ezt hoztam ki belőle, szerintem reális végkimenetel. 😀😀spiczi
személy szerint a mai meccsnek is örülnék ha valahogy meglenne a win, aztán a fene tudja hátha megtáltosodik valaki (mondjuk Teddy és Turner 😀 )vsanyi132
több mint 10 éve
Fahoz, en barmelyikuket elneznem naluk! 😀...
Ma csak a W elfogadhato!!! 😊
Teddy ma is 300+ , 2 TD passz! 😀
több mint 10 éve
sőt, egyenesen irreális 😊 de az sem lenne túlzás ha a "kizárt" kifejezést használnánk 😊Szép meg minden, de nem reálisKmetyG
A Cardinals topikban láttam egy PO generátort, ezt hoztam ki belőle, szerintem reális végkimenetel. 😀😀spiczi
személy szerint a mai meccsnek is örülnék ha valahogy meglenne a win, aztán a fene tudja hátha megtáltosodik valaki (mondjuk Teddy és Turner 😀 )
több mint 10 éve
Szép meg minden, de nem reális
több mint 10 éve
A Cardinals topikban láttam egy PO generátort, ezt hoztam ki belőle, szerintem "reális" végkimenetel. 😀😀
több mint 10 éve
HA!!! Ne adj isten Peterson es Jennings is elmegy,akkor azert a capunk eleg jol nezne ki...McFadden ? És őt hova hoznád? Cserekapufának ? 😀
Most,hogy igy nezegettem oket megint ,van par peldam; 😊
RB;
Murray,McFadden,Lynch
WR;
Bryant,Cobb,Shorts,Kearse,Crabtree.
Ok csak a 2 esetleges tavozo posztjara.
OLB;
Houston,Malcolm Smith
Akik a nagyobb nevek! :-p
Es meg fiatalok is(Gore kivetelevel talan)
Tudom,hogy lesz par ember aki marad...de azert ha innen el tudnank hozni legalabb egy mokust....ZoliZoltán
Bryand és Murray kétlem hogy eljönne Dallasból. Lynch valószínűleg jön, bár ha AP-t kora miatt elküldjük akkor nem értem mi értelme lenne Lynchnek ? Mondjuk ha AP megy neki örülnék, de inkább fiatalítani kéne és draftolni egy RB-t.
Cobb kétlem, hogy otthagyja AR-t. Kearsenél jobbak a WReink. Shorts - Crabtree duónál meg Jenning jobb.
A két OLB már reálisabb 😊
több mint 10 éve
HA!!! Ne adj isten Peterson es Jennings is elmegy,akkor azert a capunk eleg jol nezne ki...Most,hogy igy nezegettem oket megint ,van par peldam; 😊
RB;
Murray,McFadden,Lynch
WR;
Bryant,Cobb,Shorts,Kearse,Crabtree.
Ok csak a 2 esetleges tavozo posztjara.
OLB;
Houston,Malcolm Smith
Akik a nagyobb nevek! :-p
Es meg fiatalok is(Gore kivetelevel talan)
Tudom,hogy lesz par ember aki marad...de azert ha innen el tudnank hozni legalabb egy mokust....
több mint 10 éve
Lattatok mar a kovi FA piac listat??? :-oPl. ?
Van par emberke akit nagyon szivesen latnek nalunk.ZoliZoltán
több mint 10 éve
Lattatok mar a kovi FA piac listat??? :-oVan par emberke akit nagyon szivesen latnek nalunk.
több mint 10 éve
Lényeget bedobnád magyarul! 😊baggioEnnél jobban nem nagyon lehet összefoglalni a dolgot...spiczi
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Na igen! Sajnos! és ez mint a hülye MR G miattbaggioEnnél jobban nem nagyon lehet összefoglalni a dolgot...spiczi
több mint 10 éve
Csak Teddy elje tul a szezon hatralevo reszet! :-/Egyre jobb...Loadholt szezonjanak vege! 😕ZoliZoltánEz a sok szar a nyakunkba szakadt, én tudom, hogy jövőre visszafogjuk ezt kapni.Toca
több mint 10 éve
baggioEnnél jobban nem nagyon lehet összefoglalni a dolgot...
több mint 10 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal