Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Az RG a nehezebb poszt és a fontosabb is 😊Bár ezzel nem sokan értenek egyet (még 😛)
Nálunk egy Kline is jól elkarcolt LG-ként, RG-ként viszont nincs annyi segítség

több mint 10 éve
A LG általában húzósabb poszt, mint a RG. Fusco nagyon jól bevált nálunk, ha nem is elit guard, de a jobbak közé tartozik, simán elboldogul baloldalt is. Ha Kalil egészséges és visszatalál régi formájához az a Kalil-Fusco-Sullivan trió ütős lesz, mivel ők nem csak run prot-ban, de pass prot-ban is jobbak, mint Loadholt, vagy Clemmings. Egy hasonló lépést már vártam egy ideje, reméljük beválik.
több mint 10 éve
Jómagam szívesen látnám még AP játékát a ligában. Úgyis az egész átfordult pass heavy-be. Nekem hiányoznak az olyan elit futók, mint amilyen ő is.
több mint 10 éve
Kellemesebb (?) téma: megy a variálás a fallal, perpill így néz ki: Kalil - Fusco - Sullivan - Clemmings - Loadholt.
Valaki tud bármi kommentárt fűzni Clemmings G posztjához? Egyetemen T-t játszott, tudom hogy sokat közülük be is mozgatnak G-nak az NFL-ben, csak csodálkozom hogy Fusco helyére került, pedig az az oldal kezdett összeállni (leszámítva hogy tavaly Fusco meg Loadholt is lesérült vagy 6 hét után...). Van valami nagy különbség a LG-RG posztok között, vagy miért a rookie megy jobb oldalra és a bejáratott játékos kerül egy új helyre?
több mint 10 éve
Peterson épp Twitteren vágja ki a hisztit. Nem igazán érzi át szerintem, hogy mit is tett és hogy mennyire kiszabott a csapattal mind játék, mind pénzügy, mind reklám terén. Értem én, hogy a kevéske megmaradt éveiből a legnagyobb suskát akarja szakítani, de b*****g...spicziHa már Peterson belekezdett ebbe a szócsatába. Én meg azt mondom, hogy simán lennék az NFL-ben olyan rabszolga, aki 14 millát vág zsebre évente, nem beszélve a szponzori pénzekről. Mondjuk a szponzori pénzek már nem nagyon aktuálisak Peterson-nak.
több mint 10 éve
Ránéztem én is, hát ez szánalmas Adrian....It's all about honoring you're contract!
Ez meg, áhh hagyjuk is... 😀
több mint 10 éve
Peterson épp Twitteren vágja ki a hisztit. Nem igazán érzi át szerintem, hogy mit is tett és hogy mennyire kiszabott a csapattal mind játék, mind pénzügy, mind reklám terén. Értem én, hogy a kevéske megmaradt éveiből a legnagyobb suskát akarja szakítani, de b*****g...
több mint 10 éve
Szezon IR.Nem eszik olyan forrón a kását. Elvileg nincs nagyobb baja, ez a vizsgálatok alkalmával kiderült. Nem szezon IR, de jó ha felkészül Crichton és Hunter a bevetésre.
Mellizom szakadas.ZoliZoltán
több mint 10 éve
Brian Robisonnal mi a helyzet egyébként? Olvastam még régebben, hogy összeszedett valami sérülést vagy mi?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nagyon gaz amit muvel....meghulyult az emberunk...
több mint 10 éve
AP a visszavonulasat fontolgatja a CBS szerint.ZoliZoltánFontolgat ő mindent. Lövése sincsen mit csináljon kínjában. Most viszont ultimátumot kapott Zimmer-től. Vagy nálunk játszik vagy sehol.
Ennyi kell. Nehogy már ő magyarázza meg, hogy négy sarka van a körnek!
több mint 10 éve
AP a visszavonulasat fontolgatja a CBS szerint.
több mint 10 éve
vikingscountry.wordpress.com/2015/05/26/peterson-ota-kosz-nem/
több mint 10 éve
Már miért ne hosszabbítanánk vele? 😛
több mint 10 éve
Harrison Smith-szel remélem hosszabbítunk, és akkor tényleg adott lenne egy jóféle secondary a kövi 7-8 évre.😊
több mint 10 éve
Meg azért ha waynes beválik akkor kB 8-10 évre meg van oldva a cb kérdés nálatokNekem semmi, én kurvára bírom. Csupán ahogy Wyatt is leírta WR need akkora nem volt, hogy 1.körben őt húzzuk.TocaMi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márD11goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
Eddig tudtam komolyan venni.Toca

több mint 10 éve
Nekem semmi, én kurvára bírom. Csupán ahogy Wyatt is leírta WR need akkora nem volt, hogy 1.körben őt húzzuk.Mi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márD11goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
több mint 10 éve
Tippem az lenne, hogy nem egy WR-re volt szükségük magasan (Wallace-ban én annyira nem bízom, de CJ-nek nagyon szurkolok draftolása óta 😊 ), mert amúgy rossz tuti nem lett volna.De amúgy nekem mocsokmód tetszik a Vikings draftja, talán a legjobban a mezőnyben, az első hat húzás mind lájkos, aztán ha valaki hátulról is bejön, az csak plusz.

több mint 10 éve
Mi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márgoingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
több mint 10 éve
😀 Annal a pontnal nekem is felugrott a szemoldokom... 😀
több mint 10 éve
goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
Eddig tudtam komolyan venni.
több mint 10 éve
Kicsit ja!😀Keszulget szepen lassan(igazibol tok gyorsan...)