Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Kejárt de februárban osztogatjak ezeket ha jol emlekszem. Szerinten 4.kör várható bár nem tudom hogy Chicagoban vegig szar volt-e.Függ attól még kik jöttek és kik mentek milyen szerződésekkel. Allennek voltak jó meccsei, de az összkép, hát nem túl veretes.
De emlekszem mennyien puffogtak hogy elengedtük aztán az év egyik legjobb döntése volt.Toca
több mint 9 éve
Kejárt de februárban osztogatjak ezeket ha jol emlekszem. Szerinten 4.kör várható bár nem tudom hogy Chicagoban vegig szar volt-e.Cutoltátok vagy lejárt a szerződése? Mert ha utóbbi, akkor valamiféle kompenzáció járna (függően a szerződésétől, a teljesítményétől, illetve, hogy még hányan mentek el tőletek FA ként, és hányat igazoltatok a piacról)Ebben a draft szezonban nekünk nem fog járni extra pick?PyrrusJared Allen-ért szerintem idén kell hogy megkapjuk, de nem értek hozzá úgyhogy lehet hogy nem. Csak mintha emlékeznék ilyesmire 😊vsanyi132
Ha cutoltátok akkor semmi.tüsi91
De emlekszem mennyien puffogtak hogy elengedtük aztán az év egyik legjobb döntése volt.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Cutoltátok vagy lejárt a szerződése? Mert ha utóbbi, akkor valamiféle kompenzáció járna (függően a szerződésétől, a teljesítményétől, illetve, hogy még hányan mentek el tőletek FA ként, és hányat igazoltatok a piacról)Ebben a draft szezonban nekünk nem fog járni extra pick?PyrrusJared Allen-ért szerintem idén kell hogy megkapjuk, de nem értek hozzá úgyhogy lehet hogy nem. Csak mintha emlékeznék ilyesmire 😊vsanyi132
Ha cutoltátok akkor semmi.
több mint 9 éve
Ebben a draft szezonban nekünk nem fog járni extra pick?PyrrusJared Allen-ért szerintem idén kell hogy megkapjuk, de nem értek hozzá úgyhogy lehet hogy nem. Csak mintha emlékeznék ilyesmire 😊
több mint 9 éve
Pyrrus
717
Ebben a draft szezonban nekünk nem fog járni extra pick?
több mint 9 éve
Most már majd mindenhol OT a Mockunk 1.körben....egy helyen van RB,Melvin Gordon.OT kell,hogy jöjjön.Másodikban jöhet Safety,3-ban CB,aztán jöhet annyi WR ,amennyi belefér! 😊
több mint 9 éve
Én elkapót biztos nem draftolnék (az elején), akik vannak, azok elég jók, csak fejlődniük kell, és Norv playbookja sem egy oldalas, mint anno az előző OC-é volt, eltart egy ideig, míg mindenki profin vágja. Támadó oldalon egyértelműen a fal bal oldala az, ami renoválásra szorul (Kalil-t még megtartanám, sztem mentális okai vannak a rossz szezonjának), illetve az AP marad-e kérdés az, ami válaszra szorul.Go Vikings!Vagy olcsón hozzuk el majd Fitzet ha már hazai srác, bár már nincs top formában, de végre egy number uno célpont Teddynek sokat nem veszthetnénk.
Mondjuk lehet inkább elmegy a Patshez vagy valami bajnokesélyes csapathoz.
több mint 9 éve
Én elkapót biztos nem draftolnék (az elején), akik vannak, azok elég jók, csak fejlődniük kell, és Norv playbookja sem egy oldalas, mint anno az előző OC-é volt, eltart egy ideig, míg mindenki profin vágja. Támadó oldalon egyértelműen a fal bal oldala az, ami renoválásra szorul (Kalil-t még megtartanám, sztem mentális okai vannak a rossz szezonjának), illetve az AP marad-e kérdés az, ami válaszra szorul.
több mint 9 éve
Ha már így a rookie-kért aggódtok. Jabari Price (CB) kicsit túlzásba a szezon megünneplését. Hétfőn (12/29) helyi idő szerint reggel 04:41-kor letartóztatták őt ittas vezetés miatt, de óvadék ellenében 06:52-kor már elengedték. Február 9-én áll bíróság elé. Egy újabb rövid életű NFL karriernek lehetünk szemtanúi? Egy biztos, Price ezért még nagy árat fizethet.
több mint 9 éve
Mar elore felek ,hogy ha ez a sok rookie szerzodes lejar kit sikerul majd megtartani....mokuskerek....ZoliZoltánÍgy 2015 január 3.án én is előre aggódom a 2018ért. Várj nem, mert minek ? 😀
több mint 9 éve
Mar elore felek ,hogy ha ez a sok rookie szerzodes lejar kit sikerul majd megtartani....mokuskerek....
több mint 9 éve
Norv Turner is azt nyilatkozta, hogy ha rajta múlik, két szezonig még biztosan maradbaggioMég szép hogy marad, építhet egy fiatal tehetséges QB-val egy remek offense-t, láthatóan a defense és a spec team is rendben van, és lesz itt stadionavatás meg SB a városban, szóval bőven van miért maradni. Szerintem egy komoly lehetőség az ami most nálunk van, igaz kőkemény a csoport ami minden körülmények között óriási kihívás, és az elvárás is magas aminek meg kell felelni. Remélem ez inspirálóan hat, és eredményekben is viszont látjuk majd ezt. Skol 😊
több mint 9 éve
Norv Turner is azt nyilatkozta, hogy ha rajta múlik, két szezonig még biztosan marad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Akkor egye fene maradhat! 😊
több mint 9 éve
helmet
247
Hát igen, első számú célpontunk csak a fizetési listán van (jövőre 11 milkó üti Jennings markát!!! ak€r@äéletbe). 742 yd, 6 TD, jövőre sok egyéb más mellett neki is javulni kellenespicziJennings szerződéséből első 2 évében kiment a garantált fizetés, innen ha minden igaz, a sapka alatt ragadó dead money nélkül lehet csökkenteni a fizetésén, vagy cutolni.
több mint 9 éve
OT-t várok 1. körben!
több mint 9 éve
Lila gőzöm nincs arról, hogy mit csinált sajnos. 😀😀 De értem, akkor ez a vonal kihúzva. Szerintem is kár lenne az 1. köröst WR-be ölni, tehetség van a meglévő emberekbe, csak ki kellene használni. Van nagyobb baj is.Parkerre van bármi sansz, hogy második körös lesz? Vagy jön még ki a Cardinalsból épkézláb elkapó, hátsó körökre?spiczinem és nem
Parker 5 mérkőzés alatt csinált több yardot, mint a többiek 12-n, szerinted? 😊baggio
több mint 9 éve
Parkerre van bármi sansz, hogy második körös lesz? Vagy jön még ki a Cardinalsból épkézláb elkapó, hátsó körökre?spiczinem és nem
Parker 5 mérkőzés alatt csinált több yardot, mint a többiek 12-n, szerinted? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hát igen, első számú célpontunk csak a fizetési listán van (jövőre 11 milkó üti Jennings markát!!! ak€r@äéletbe). 742 yd, 6 TD, jövőre sok egyéb más mellett neki is javulni kellene. Parkerre van bármi sansz, hogy második körös lesz? Vagy jön még ki a Cardinalsból épkézláb elkapó, hátsó körökre?WR/RB/TE: nagyon sok változtatást nem igényel, ahogy írtátok egy-két emberrel kicsit foglalkozni kell. Mondjuk én nem hiszem hogy draftolnék elől futót, McKinnon/Banyard kombó jó lehet jövőre, Asiata meg mehetne FB-nek, Felton helyett. Őt ki lehetne így tenni, spórolnánk vele kicsit. Chase Fordot remélem megtartjuk 3. TE-nek.Mondjuk első számú elkapó eddig nem volt, ami igen nagy hiány. Devonte Parkerral ráadásul együtt játszott Teddy az egyetemen szóval ha már WR ő jó pick lehetne. De luxusnak érzem WR-be ölni az 1.kört.Toca
spiczi
több mint 9 éve
WR/RB/TE: nagyon sok változtatást nem igényel, ahogy írtátok egy-két emberrel kicsit foglalkozni kell. Mondjuk én nem hiszem hogy draftolnék elől futót, McKinnon/Banyard kombó jó lehet jövőre, Asiata meg mehetne FB-nek, Felton helyett. Őt ki lehetne így tenni, spórolnánk vele kicsit. Chase Fordot remélem megtartjuk 3. TE-nek.Mondjuk első számú elkapó eddig nem volt, ami igen nagy hiány. Devante Parkerral ráadásul együtt játszott Teddy az egyetemen szóval ha már WR ő jó pick lehetne. De luxusnak érzem WR-be ölni az 1.kört.
spiczi
több mint 9 éve
OL: Kalilnak a 4. éve jön, most az a kérdés, hogy az 5. éves opciót lehívjuk-e rá. Bár rengeteget anyáztam miatta, de perpill nem is nagyon van jobb opció annál, amit elvileg kihozhatna magából. Ami bíztató, hogy a fal jobb oldala a halom sérülés ellenére se volt nagyon gázos, persze megroggyant (és szerintem Kalil utolsó néhány meccses kisebb javulása betudható annak, hogy nem ömlött minden szar az ő oldalára), de legalább a kiegészítő emberek korrektek (Berger RG, Harris RT).WR/RB/TE: nagyon sok változtatást nem igényel, ahogy írtátok egy-két emberrel kicsit foglalkozni kell. Mondjuk én nem hiszem hogy draftolnék elől futót, McKinnon/Banyard kombó jó lehet jövőre, Asiata meg mehetne FB-nek, Felton helyett. Őt ki lehetne így tenni, spórolnánk vele kicsit. Chase Fordot remélem megtartjuk 3. TE-nek.
DL: Mindenkit megtartani, kivétel nélkül! 😀 Külön örültem, hogy a kiegészítő emberek is tudtak hozzátenni a játékhoz (Johnson; Stephen).
LB: Na ez érdekesebb, szerintem ide fog jönni az 1. körös pick megint, rá is fér a sorra. Greenway se lesz már fiatalabb, Brinkley bár jobb volt mint vártam, de kukázható nyugodtan. Itt is örülök a fiataloknak, Barr/Hodges/Cole is jók voltak, Mauti remélem nem sérült meg súlyosan.
SEC: Munnerlyn mehet nyugodtan, Robika vele kézen fogva. Azt olvastam, hogy a CB poszt nem tűnik túl erősnek a mostani drafton (javítsatok ha hülyeség), szóval FA-n kell alakítani valamit. Safetykkel egész jól állunk, én meglepődtem Blantonon, rosszabbat vártam tőle.
több mint 9 éve
@baggio Itt nézz szét, hátha: www.vikingsfanshop.com/vikings-merchandise.phpDe neki még van szerződése vagy nem? Jövő év a contract yearje ezért is tartanám meg. Nah jó pontosítok én kurvára nem tartanám meg, de eddig a csapat kiállt mögötte és ha ez nem változik mi tökmindegy mit akarunk.
A WR draftra kitérve, nem tudom, hogy tényleg feltétlenül szükséges-e. Jó elkapónk vannak, sőt olyanok is vannak akiket kicsit többet is lehetne/lehetett volna használni. Gondolok itt Thielen-re (személyes kedvenc) vagy épp a PS-ból Kain Colter-re.
Patterson rettentő idényt futott. Nem is volt visszahordott TD-je, igaz a csapatból ez senkinek sem jött össze. Cordarrelle sokat hibázott idén és nem is volt igazán aktív, az meg, hogy két DIVII-es elkapó is megelőzte a rangsorban az mindent elárul. Johnson viszont nagyon nagy meglátás volt. Ugye mondogattuk, hogy mi nem tudunk mást csak a Browns tartalékcsapatából játékost szerezni. CJ teljesítménye pedig kellemes csalódás volt. Eleinte azért neki sem ment, elég lassúnak bizonyul némely játékok során, de belendült és a harmadik legeredményesebb WR lett a csapatnál, Jennings és Wright után.
Mondom én Thielen-nek és a PS-ból Colter-nek adtam volna kicsit több lehetőséget.
Más poszt:
Munnerlyn cut - nem igazán láttam benne azt a megoldást, amit vártunk. Tavaly a 11. legjobb CB lett a ligában, igaz ehhez kellett a Panthers remek védelme, idén viszont az első 50-ben sem volt benne. Ennyi pénzért kicsit keveslem a mutatott játékot.
Cole akár kezdő is lehetne - tegnap 14 tackle-t csinált. Mikor kezdő, akkor nagyot tud alkotni. Tavaly a GB elleni meccsen először volt kezdő, az első playben sackelt az irányítót, majd még 13 alkalommal szerelt azon a meccsen.
Kalil mehet a piacra - Matt Kalil-al nem kell hosszabbítani, teljesen felesleges. Az év talán legrosszabb játékosa a Vikings-ban. Mint kés a vajon úgy jöttek át rajta, persze igaz ez az O-line többi részére is, de rá fokozottan. Egy undrafted rookie is jobb lett volna nála.
Robinson sem feltétlenül szükséges - A csere CB idén csak árnyéka volt önmagának és persze ellenfelének is, mert bár ott volt rajta, számolatlanul születtek mellett elkapások és TD-k. Kéne még vagy két Rhodes a csapatba 😊
ha még eszembe jut valami majd írok 😊KmetyG
több mint 9 éve
@baggio Itt nézz szét, hátha: www.vikingsfanshop.com/vikings-merchandise.phpA WR draftra kitérve, nem tudom, hogy tényleg feltétlenül szükséges-e. Jó elkapónk vannak, sőt olyanok is vannak akiket kicsit többet is lehetne/lehetett volna használni. Gondolok itt Thielen-re (személyes kedvenc) vagy épp a PS-ból Kain Colter-re.
Patterson rettentő idényt futott. Nem is volt visszahordott TD-je, igaz a csapatból ez senkinek sem jött össze. Cordarrelle sokat hibázott idén és nem is volt igazán aktív, az meg, hogy két DIVII-es elkapó is megelőzte a rangsorban az mindent elárul. Johnson viszont nagyon nagy meglátás volt. Ugye mondogattuk, hogy mi nem tudunk mást csak a Browns tartalékcsapatából játékost szerezni. CJ teljesítménye pedig kellemes csalódás volt. Eleinte azért neki sem ment, elég lassúnak bizonyul némely játékok során, de belendült és a harmadik legeredményesebb WR lett a csapatnál, Jennings és Wright után.
Mondom én Thielen-nek és a PS-ból Colter-nek adtam volna kicsit több lehetőséget.
Más poszt:
Munnerlyn cut - nem igazán láttam benne azt a megoldást, amit vártunk. Tavaly a 11. legjobb CB lett a ligában, igaz ehhez kellett a Panthers remek védelme, idén viszont az első 50-ben sem volt benne. Ennyi pénzért kicsit keveslem a mutatott játékot.
Cole akár kezdő is lehetne - tegnap 14 tackle-t csinált. Mikor kezdő, akkor nagyot tud alkotni. Tavaly a GB elleni meccsen először volt kezdő, az első playben sackelt az irányítót, majd még 13 alkalommal szerelt azon a meccsen.
Kalil mehet a piacra - Matt Kalil-al nem kell hosszabbítani, teljesen felesleges. Az év talán legrosszabb játékosa a Vikings-ban. Mint kés a vajon úgy jöttek át rajta, persze igaz ez az O-line többi részére is, de rá fokozottan. Egy undrafted rookie is jobb lett volna nála.
Robinson sem feltétlenül szükséges - A csere CB idén csak árnyéka volt önmagának és persze ellenfelének is, mert bár ott volt rajta, számolatlanul születtek mellett elkapások és TD-k. Kéne még vagy két Rhodes a csapatba 😊
ha még eszembe jut valami majd írok 😊
több mint 9 éve
Szerintem nagyon szepek,igy ahogy vannak! :-p
több mint 9 éve
pl.nem mezt akarok, a szebb cuccok meg csak lilában vannak sajnos, ugyanez a probléma az LSU-nál is 😊baggiomikre gondolsz egész pontosan?KmetyG
de off vége, vissza Toca vitaindító kommentjére! 😊
---