Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Az sem ma lesz... 😊
több mint 9 éve
Hall of Fame Game: Vikings-Steelers aug 9
több mint 9 éve
AP jó évet fog futni ez biztos. teljesen egészségesen fog pályára lépni, és mind tudjuk, hogy az ő akarata mire képes ha bizonyítani akar. Állat lesz ez garantált.Csak ne legyen már semmi gond vele, hogy úgy zárhassa le a karrierjét ahogy ez kijár neki, ne ez az év maradjon meg róla a történelem könyvekben.
Futó poszt pipa. Lehet másra koncentrálni.
több mint 9 éve
Én már akkor is nagy előrelépést várnék ha nem lenne AP, csak meg kell erősíteni a falat hogy megvédjék Teddy-t. AP-vel kifejezetten érdekes év elé nézünk, titokban azt remélem összerak még egy olyan évet mint a sérülése után 😊 Tudom ez korántsem valószínű, de extra motivált lesz az biztos 😊Mire gondolsz?Lezajlott a tragyalas!Nincs nagyon kapacitásom utánaolvasni, az eltiltással kapcsolatban nem jött ki valami?balazs799
Peterson marad Viking!!!!!!😀))))))ZoliZoltán
Ha jól értettem annyi történt hogy kimondták, hogy Goodelnek semmi joga nem volt 2 meccsnel többre eltiltani őt.
Valamilyen szinten jobban jártunk, Teddyvel így sokkal több mindent kilehetett próbálni. Jövőre nagy előrelépést várok az O-tól.Toca
több mint 9 éve
Mire gondolsz?Lezajlott a tragyalas!Nincs nagyon kapacitásom utánaolvasni, az eltiltással kapcsolatban nem jött ki valami?balazs799
Ha jól értettem annyi történt hogy kimondták, hogy Goodelnek semmi joga nem volt 2 meccsnel többre eltiltani őt.
Valamilyen szinten jobban jártunk, Teddyvel így sokkal több mindent kilehetett próbálni. Jövőre nagy előrelépést várok az O-tól.
több mint 9 éve
Lezajlott a tragyalas!Nincs nagyon kapacitásom utánaolvasni, az eltiltással kapcsolatban nem jött ki valami?
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Sok sikert neki, egy más rendszerben sokkal hasznosabb lesz megint. Egyébként nem blokkolt rosszul, szinte mindig megoldotta az emberét, de érezte ő is, hogy amit használva van az kevés.Még mindig jó FB találja meg a csapatot ahol szükség lesz rá, és újra hozhat Pro Bowl szintet.
több mint 9 éve
Jól van,nem kell már egyből anyázni! 😀
több mint 9 éve
Turner rendszereben nem igazan szerepel az FB. Ha lett volna AP se lett volna jelentos szerepe. Raadasul egy FB-re nem is szokas ennyi penzt költeni.
több mint 9 éve
Akkor okes...bennem a 2012-es Pro Bowl formaja maradt meg.
több mint 9 éve
Zach Line simán tudja azt a szintet hozni, ráadásul ő elkapásokban is jeleskedik.AP-nek nagyon sokat blokkolt és főleg jól, így hogy idén nem volt AP kevesebb szerep jutott neki. Sajnálom hogy elment, remélem tudjuk pótolni.vsanyi132GM játékban én is komolyan elgondolkoztam a cutolásán. 2.5M-t nyerni nem rossz dolog.balazs799Miért? :/ZoliZoltánAP eltiltása nyilván közre játszott, de hogy Turnernél mennyi van kihasználva az fb poszt nem tudom, de idén csak 175 snappet kapott. 2,5m cap space-t nyertetek ezzel.valakis
több mint 9 éve
AP-nek nagyon sokat blokkolt és főleg jól, így hogy idén nem volt AP kevesebb szerep jutott neki. Sajnálom hogy elment, remélem tudjuk pótolni.GM játékban én is komolyan elgondolkoztam a cutolásán. 2.5M-t nyerni nem rossz dolog.balazs799Miért? :/ZoliZoltánAP eltiltása nyilván közre játszott, de hogy Turnernél mennyi van kihasználva az fb poszt nem tudom, de idén csak 175 snappet kapott. 2,5m cap space-t nyertetek ezzel.valakis
több mint 9 éve
GM játékban én is komolyan elgondolkoztam a cutolásán. 2.5M-t nyerni nem rossz dolog.Miért? :/ZoliZoltánAP eltiltása nyilván közre játszott, de hogy Turnernél mennyi van kihasználva az fb poszt nem tudom, de idén csak 175 snappet kapott. 2,5m cap space-t nyertetek ezzel.valakis
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Az idei éven nem sok mindent csinált. Nem játszott kifejezetten rosszul, de ennyit Zach Line is fog hozni. Turner papánál lehet nincs is szükség többre.Miért? :/ZoliZoltánAP eltiltása nyilván közre játszott, de hogy Turnernél mennyi van kihasználva az fb poszt nem tudom, de idén csak 175 snappet kapott. 2,5m cap space-t nyertetek ezzel.valakis
több mint 9 éve
Miért? :/ZoliZoltánAP eltiltása nyilván közre játszott, de hogy Turnernél mennyi van kihasználva az fb poszt nem tudom, de idén csak 175 snappet kapott. 2,5m cap space-t nyertetek ezzel.
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Miért? :/
több mint 9 éve
Felton kilépett a szerződéséből.
több mint 9 éve
A közönségszavazás pontosan annyit ér, mint a régi Pro Bowl rendszer, ahol egy tucat játékost olvasva lefordult a székről az ember. Ha az nfl.com véletlenül berakta volna Justin Biebert is a OROY esélyesek közé, megnyerte volna a szavazást kb.
több mint 9 éve
Engem lehet megköveznek itt, de én OBJre szavaztam volna simán 😀A közönség szavazások nem sokat érnek. Te mint Vikings szurkoló ha választanod kéne kire szavaznál OBJ-re vagy Teddy-re? A mostani NHL-es allstar szavazás pontosan megmutatta mennyit ér, ahol Zemgus Girgensons lett az első, mert a lettek annyira ráizgultak a szavazása. Nem akarom elvitatni Teddy érdemeit látványos volt a fejlődése az első és a második Lions elleni meccse között.valakisEz csak egy kozonsegszavazas volt. Beckham nyert.StezCsak? Két külön díj, amit nem kevernék össze. Főleg nem mondanám egyikre hogy "csak". Ez a sportág üzlet, ahol nagyon is számít a közönség, a szurkolók szimpátiája, szeretete. Nyilván nem csak Vikings szurkolók szavaztak, ezért még értékesebb a díj. Amit Beckham nyert nyilván szintén fontos, és értékes díj. Minket viszont Teddy érdekel... 😊 Skol!vsanyi132
több mint 9 éve
Szerintem sokkal nevetségesebb, hogy Teddy egyetlen szavazatot nem kapott az AP-től... Mondjuk ilyen vékony térdekkel, kicsi tenyérrel és borzalmas pro day-jel meg se érdemelte volna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A közönség szavazások nem sokat érnek. Te mint Vikings szurkoló ha választanod kéne kire szavaznál OBJ-re vagy Teddy-re? A mostani NHL-es allstar szavazás pontosan megmutatta mennyit ér, ahol Zemgus Girgensons lett az első, mert a lettek annyira ráizgultak a szavazása. Nem akarom elvitatni Teddy érdemeit látványos volt a fejlődése az első és a második Lions elleni meccse között.Ez csak egy kozonsegszavazas volt. Beckham nyert.StezCsak? Két külön díj, amit nem kevernék össze. Főleg nem mondanám egyikre hogy "csak". Ez a sportág üzlet, ahol nagyon is számít a közönség, a szurkolók szimpátiája, szeretete. Nyilván nem csak Vikings szurkolók szavaztak, ezért még értékesebb a díj. Amit Beckham nyert nyilván szintén fontos, és értékes díj. Minket viszont Teddy érdekel... 😊 Skol!vsanyi132
több mint 9 éve
Ez csak egy kozonsegszavazas volt. Beckham nyert.StezCsak? Két külön díj, amit nem kevernék össze. Főleg nem mondanám egyikre hogy "csak". Ez a sportág üzlet, ahol nagyon is számít a közönség, a szurkolók szimpátiája, szeretete. Nyilván nem csak Vikings szurkolók szavaztak, ezért még értékesebb a díj. Amit Beckham nyert nyilván szintén fontos, és értékes díj. Minket viszont Teddy érdekel... 😊 Skol!
több mint 9 éve
Ez csak egy kozonsegszavazas volt. Beckham nyert.
több mint 9 éve
hogy-hogy nem beckham, pedig neki victori(a)ja is van 😛