Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
mikre gondolsz egész pontosan?nem mezt akarok, a szebb cuccok meg csak lilában vannak sajnos, ugyanez a probléma az LSU-nál is 😊baggiovegyél fehér mezt és már meg is oldódott a probléma 😀KmetyGÍrtak pár helyen WR draftot, nagyobb baromságot kétlem, hogy elkövethetnénk 😀Tocakivéve ha ő érkezik:
www.youtube.com/watch?v=R50EyvDw24Y
kár, hogy lila a csapat színe, mert így nem igazán fűlik a fogam betárazni Vikings cuccokból, de ez határozottan segítene bennebaggio
több mint 9 éve
nem mezt akarok, a szebb cuccok meg csak lilában vannak sajnos, ugyanez a probléma az LSU-nál is 😊vegyél fehér mezt és már meg is oldódott a probléma 😀KmetyGÍrtak pár helyen WR draftot, nagyobb baromságot kétlem, hogy elkövethetnénk 😀Tocakivéve ha ő érkezik:
kár, hogy lila a csapat színe, mert így nem igazán fűlik a fogam betárazni Vikings cuccokból, de ez határozottan segítene bennebaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
vegyél fehér mezt és már meg is oldódott a probléma 😀Írtak pár helyen WR draftot, nagyobb baromságot kétlem, hogy elkövethetnénk 😀Tocakivéve ha ő érkezik:
több mint 9 éve
Írtak pár helyen WR draftot, nagyobb baromságot kétlem, hogy elkövethetnénk 😀Tocakivéve ha ő érkezik:
kár, hogy lila a csapat színe, mert így nem igazán fűlik a fogam betárazni Vikings cuccokból, de ez határozottan segítene benne
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Fontos kérdések az offseasonra.1.
2.
Bár Blanton nem volt rossz, sőt, de ha Collins pl. lecsúszna hozzánk lendületből vinném. (Valószínűleg egyébként itt túl sok változás nem lesz).
3.
4. RB poszt megoldása. AP marad vagy megy. Ha marad nincs kérdés, ha megy akár elnéznék egy RB draftot, de nem a 9.helyen és ma Gordont vagy Gurleyt. Persze egyszerűbb lenne kinevezni Banyardot nr 1. RB-nek, de ez túl egyszerű lenne
5. MLB. Ez is lehet, hogy előrébb kéne, hogy szerepeljen, de Audi Szén szépen fejlődik, Bears ellen pl. a csapat legjobbja volt. Azért persze nem lepődnék meg ha ide húznánk 1.körben valakit.
6. Fejekben való rendrakás. Azért úgy hoztunk értelmes szezon, hogy az utóbbi évek igéretes dolgai után többen terített betlit toltak idén. Kalilről már esett szó, de Corda bitang fos volt, Rudi láthatatlan, Walsh meg csak szimplán indiszponáltan fos. Oké Rudi sérült volt, de akkor is, itt nem tehetség szinten van a gond hanem fejben.
7. Teddy és elkapói. Azért nagyon hiányzott az offseason nekik. Corda - Rudi - Jennings trió nem nagyon találta a helyét. Fiatalok viszont jók voltak. Írtak pár helyen WR draftot, nagyobb baromságot kétlem, hogy elkövethetnénk 😀
több mint 9 éve
nincs mit, használd egészséggel.@Toca csináltam egyet, majd eldöntöd, hogy kell-e:Sírok annyira szép 😍 (L) (Y) 🏈
KmetyG
KösziToca
több mint 9 éve
@Toca csináltam egyet, majd eldöntöd, hogy kell-e:Sírok annyira szép 😍 (L) (Y) 🏈
KmetyG
Köszi
több mint 9 éve
Faszajó! 😀
több mint 9 éve
@Toca csináltam egyet, majd eldöntöd, hogy kell-e:több mint 9 éve
Pyrrus
717
Ez volt a második szezonom mint Vikigns-es. Nagyon örülök hogy ezt a csapatot vállasztottam,_igaz elfogoytt pár doboz szívgyógyszer a meccsek alatt, de még több játékost ismertem meg a saját csapatomból és a csoportból is.(talán ez az oka hogy a fantasyban is főleg a csoportból draftoltam) 😊
Na de Zimmer éra első év szerintem jónak mondható. A védelmünk szépen felépült és csak pár kisebb lyukat kell betöni jövőre. A támadó oldalon már nagyobb foltokat kell betömni de ez az edzői gárda képes lesz rá és TEddy nos Ő az akire vártunk. 😀
Jövőre javítunk 😀
SKol!
több mint 9 éve
Osszessegeben nem volt egy rossz szezon!Epitkezes folyik ezerrel...Zimmer alatt mar most kevesebb engedett pont/meccs ,kevesebb engedett yard/mecc,mint 2013-ban.11.
Voltak nagyon bosszanto dolgok,a vegere elfaradtunk parszor...stb.
De ennel Remelem csak jobb jon mostantol!
....es igen!Meg van a franchise QB;nk!!! 😀
Drafton 13. pick a mienk!
Most jon az igazi foci! :-p ( a meg igazibb😀)
SKOL!!!ZoliZoltán
több mint 9 éve
Ui.: Ha valaki tud jó minőségű képet Banyardról amiből tudok siget készíttetni szóljon 😀Tocajó szórakozást 😊
több mint 9 éve
Osszessegeben nem volt egy rossz szezon!Epitkezes folyik ezerrel...Zimmer alatt mar most kevesebb engedett pont/meccs ,kevesebb engedett yard/mecc,mint 2013-ban.Voltak nagyon bosszanto dolgok,a vegere elfaradtunk parszor...stb.
De ennel Remelem csak jobb jon mostantol!
....es igen!Meg van a franchise QB;nk!!! 😀
Drafton 13. pick a mienk!
Most jon az igazi foci! :-p ( a meg igazibb😀)
SKOL!!!
több mint 9 éve
Gratulálok a szezonhoz. Úgy gondolom, hogy ebből a 7-9ből csak építkezni lehet. AP nélkül nyerni 7 meccset az megsüvegelendő! Tavaly a Bearsal csatáztunk a PO-ért, idén ugyan nem a PO ténye volt a tét, de kiemelés szempontjából fontos meccs volt a Lionsal.
Remélem jövőre ti lesztek akikkel esetleg együtt képviselhetjük az NFC North-ot a POban. Nem utálom egyik csop. rivális csapatomat se, de a legszimpatikusabb gárda nálam a nyugat szomszédaink. 😊
D-nagyon jól összeállt, Bridgewater pedig egy teljes, ráépülő előszezonnal a háta mögött jövőre robbanthat.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Egyébként ha végig nézzük a szezont kiktől kaptunk ki, ez AP nélkül teljesen vállalható.Csoport 3.hely. Ráadásul nagyon tetszik, hogy belátták időbe, hogy ennek a szezonnak annyi és Teddy-t és a D-t kezdték el izomból építeni, jövőre ebből profitálhatunk.
Thielent én hamarabb próbálgattam volna, mert Corda egy FOS ráadásul Teddy eléggé érezte őt korábban.
Egy ember hanyagolását viszont nem értem és a sok jó teljesítmény mellett az edzők óriási hibát követtek el azzal ( kivétel ha jövőre tartogatják mint lethal weopon)hogy nem engedték kibontakozni az isteni: BANYARD-ot.
A vereségeink is azért közel mind vállalhatóak voltak.
A 9 L:
Lions/GB 2x (összesen van 9 L-uk) október két meccshez képest, később már éppen hogy kikaptunk.
Pats: Amúgy is jobbak és akkor még sehol nem voltunk, ahogy Teddy sem.
Saints: Idegenben Cassellel, jó akkor még nem voltak ilyen fosok sem.
Bills: Ez a meccs fáj, de ők is egy majdnem playoff csapat, de amit Rhodes mutatott botrány volt, viszont azóta szárnyal.
Bears: Soldieren kikapni nem lenne para, ha nem 10-0 után nyaltunk volna. De itt is már inkább Teddy építése mintsem a W-ről szólt a fáma.
Dolphins: Show meccs, Teddy sokat tanulthatott ebből is, mondjuk 23 pontot nyalni egy negyedben nem illik. De itt se a W-ről szólt már az egész.
Ui.: Ha valaki tud jó minőségű képet Banyardról amiből tudok siget készíttetni szóljon 😀
több mint 9 éve
igaz! :d
több mint 9 éve
7-9...volt egy fogadalmam még október elején.Ha 8 győzelmünk lesz legalább,akkor veszek egy Bridgewater mezt.... 😕ZoliZoltánSzerencsére azt nem fogadtad meg, hogy ha nem lesz 8, nem veszel 😉
több mint 9 éve
7-9...volt egy fogadalmam még október elején.Ha 8 győzelmünk lesz legalább,akkor veszek egy Bridgewater mezt.... 😕
több mint 9 éve
Hát nyertünk, az meg hogy jövőre mi lesz tök8 ütni kell mindenkit.meg azt, hogy jövőre melyik csapat fog játszani az NFC South (New Orleans Saints) és az NFC East (New York Giants) harmadik helyezettjével. A mai vesztes pedig majd a Washington Redskins-t és a Tampa Bay Buccaneers-t kapja meg jövőre ellenfélnek.KmetyGEgyedül a draft pozíciót fogja befolyásolni a mai meccs. Ezért reménykedek, hogy kikapunk...TomcsikLegyunk gecik kapjunk ki es maradjon Trestman a nyakukonMár el vannak döntve a sorsok, bármi is legyen.tüsi91
#gecivagyokToca
több mint 9 éve
meg azt, hogy jövőre melyik csapat fog játszani az NFC South (New Orleans Saints) és az NFC East (New York Giants) harmadik helyezettjével. A mai vesztes pedig majd a Washington Redskins-t és a Tampa Bay Buccaneers-t kapja meg jövőre ellenfélnek.Egyedül a draft pozíciót fogja befolyásolni a mai meccs. Ezért reménykedek, hogy kikapunk...TomcsikLegyunk gecik kapjunk ki es maradjon Trestman a nyakukonMár el vannak döntve a sorsok, bármi is legyen.tüsi91
#gecivagyokToca
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Egyedül a draft poziciót fogja befolyásolni a mai meccs. Ezért reménykedek, hogy kikapunk...Legyunk gecik kapjunk ki es maradjon Trestman a nyakukonMár el vannak döntve a sorsok, bármi is legyen.tüsi91
#gecivagyokToca
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Legyunk gecik kapjunk ki es maradjon Trestman a nyakukonMár el vannak döntve a sorsok, bármi is legyen.
#gecivagyokToca
több mint 9 éve
Legyunk gecik kapjunk ki es maradjon Trestman a nyakukon #gecivagyok
több mint 9 éve
Tudom nem ujdonsag,hogy lesz nyalgep Cutler de en azert megneztem volna mit alkotunk a nelkule felallo Macik ellen! :-/Divizio miatt jo lenne nyerni ,draft miatt viszont nem lennek nagyon elkenodve ha L lesz a vege!
Azert csak nyerjunk! :-p
SKOL !!!
több mint 9 éve
Nem vagyunk szar emberek mert visszavárunk egy játékost. Akik szerint azok vagyunk azok ne írjanak ide, utálkozzanak és gyűlölködjenek máshol. Unom a provokációkat, olvastam más topikban is, egyrészt megdöbbenve másrészt elkeseredve olyan hozzászólást hogy milyen ember aki visszavárja a gyerekverő szadistát. Ezekre nem reagálok többet, egyszerűen leszarom.