Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Igazuk i van,de még mennyire,hogy igen! 😊
több mint 9 éve
Petersonnal mi van, mikor lesz valami ítélet?sorozatjunkieA liga eltiltotta április 1-i azt hiszem még csak nem is tárgyalhatunk vele, a csapat közelébe se jöhet. Egyébként élő szerződése van, a mi játékosunk. Ítéletre már nem várunk, az már megvan. Pénzbüntetést és próbaidőt kapott. Kb erre emlékszem 😊
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Petersonnal mi van, mikor lesz valami ítélet?
több mint 9 éve
Zsííír! 8-) 😀
több mint 9 éve
Van aki nincs annyira kibékülve a Packers fanokkal mint mitwitter.com/RandBall/status/557350159185891329/photo/1
több mint 9 éve
Spiellmen elmondta, hogy igazából most minden AP-től függ. 2 scenarion dolgoznak, amikor marad AP és amikor nem.
több mint 9 éve
Az 1/11-et? :-/
több mint 9 éve
Megint várok Spielman-től valami váratlant. Szerintem hátrébb is cserélhetünk drafton több Pick érdekében. A FA piac után meglátjuk mit keresgélünk ott, és melyik lyukakat akarjuk majd draftról betömni. Bízok a stábban.Paulusigen, olyan forgatókönyv van, hogy hátracserélünk, mert több pick-re vágyunk
több mint 9 éve
Megint várok Spielman-től valami váratlant. Szerintem hátrébb is cserélhetünk drafton több Pick érdekében. A FA piac után meglátjuk mit keresgélünk ott, és melyik lyukakat akarjuk majd draftról betömni. Bízok a stábban.PaulusValahogy úgy érzem most nincs szükség nagy bravúrra, egy okos draftot várok. Persze jó lenne ha sikerülne egy nagy tehetséget begyűjteni, de én inkább olyan játékosokat szeretnék akik jól illenek a csapat hiányos részeibe, vagy színvonalas cserék lehetnek a rookie évükben hogy aztán kezdővé léphessenek elő. Nem kell kapkodni, van csapatunk, építkezzünk és zúzzunk le mindenkit 😊 Skol!
több mint 9 éve
Megint várok Spielman-től valami váratlant. Szerintem hátrébb is cserélhetünk drafton több Pick érdekében. A FA piac után meglátjuk mit keresgélünk ott, és melyik lyukakat akarjuk majd draftról betömni. Bízok a stábban.
több mint 9 éve
csoportgyőzelem? elég meredek álmok. 😊Ugyan AP/Banyard esetleg Gurley vagy Gordon rommá fut mindenkit, Kalil és Walsh rájön, hogy ha értelmes szerződést akarnak játszani is kell. Patterson realizálja, hogy 3 olyan ember van előtte a DC-n akik összesen keresnek annyit mint ő, és közel nincsenek olyan adottságai/tehetsége egyiknek sem mint neki... (Mellesleg igen mély a WR corp nem lepődnék meg ha valakit behúznánk) Hodges várhatóan kifogja szorítani Greenwayt szerintem esetleg MLB-be áll be ide még jön egy draft 1.körbe és a Barr-Greenway-Hodges-draftolt ember 4-es megoldja az LB posztot. Hátulra pedig kéne még egy CB Rhodes mellé FA-ról esetleg Draftról, ráadásul Zimmer mégegy teljes offseason alatt még jobb D-t fog csinálni.
Hát a korábbi hozzászólóval tudok egyetéerteni várjuk meg a vezetés mit hoz az Fa ról és a draftról,de szerintem a következő szezon nagyon kemény lessz. A csoprtunkban mindenki erős és kemény ellenfél és a soroslás alapján nfc westet kaptunk ahol szintén írtó erős csapatok vannak. Szóval ha tudnánk a csoprt emcsek legalább felét hozni és kellően helytállni a többi meccsen playoff lehet belőle. Akárhogy is nekem tuti extra mennyiségű szívgyógyszert kell rendelnem jövőre 😀Pyrrus
Én mindenképpen csoportgyőzelmet várok, persze ha még most nem jön össze egy ilyen Packers/Lions duó mellett sincs gond, de kicsire ne madunk 😉
több mint 9 éve
Pyrrus
717
csoportgyőzelem? elég meredek álmok. 😊Hát a korábbi hozzászólóval tudok egyetéerteni várjuk meg a vezetés mit hoz az Fa ról és a draftról,de szerintem a következő szezon nagyon kemény lessz. A csoprtunkban mindenki erős és kemény ellenfél és a soroslás alapján nfc westet kaptunk ahol szintén írtó erős csapatok vannak. Szóval ha tudnánk a csoprt emcsek legalább felét hozni és kellően helytállni a többi meccsen playoff lehet belőle. Akárhogy is nekem tuti extra mennyiségű szívgyógyszert kell rendelnem jövőre 😀
több mint 9 éve
Én csoportgyőzelmet várok! Mondjuk a Packers-Lions duó bitang kemény lesz.A csoport kemény, ez vitán felül áll, ez adott minden évben. Viszont új HC van a 49ers-nél, Raiders-nél és a Falcons-nál is, sőt a csoporton belül a Bearsnél is, ezek a csapatok jövőre építkezni fognak, hogy épp hol tartanak majd azt meglátjuk amikor szembe jönnek. Nekünk előrébb kell tartani, nincs mese. A hazai pályát idén már ki kell használni, ne legyen könnyű kirándulás senkinek ha hozzánk látogat, idegenben pedig hozzuk a hozhatót. Én bízom a vezetésben hogy jól igazolunk FA-ről és a draft is megfelelő erősítéseket hozhat, jövőre irány a PO még ha csak WildCard-on is. 😊 Skol!vsanyi132Bazz..ez kemény!Szerintem nem vészes.Toca
ZoliZoltán
több mint 9 éve
A csoport kemény, ez vitán felül áll, ez adott minden évben. Viszont új HC van a 49ers-nél, Raiders-nél és a Falcons-nál is, sőt a csoporton belül a Bearsnél is, ezek a csapatok jövőre építkezni fognak, hogy épp hol tartanak majd azt meglátjuk amikor szembe jönnek. Nekünk előrébb kell tartani, nincs mese. A hazai pályát idén már ki kell használni, ne legyen könnyű kirándulás senkinek ha hozzánk látogat, idegenben pedig hozzuk a hozhatót. Én bízom a vezetésben hogy jól igazolunk FA-ről és a draft is megfelelő erősítéseket hozhat, jövőre irány a PO még ha csak WildCard-on is. 😊 Skol!Bazz..ez kemény!Szerintem nem vészes.Toca
ZoliZoltán
több mint 9 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hat ha nem kell neki gyuru....
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
mondjuk én nehezen értettem meg és ezért elnézést a bears szurkolóktól de miért éppen csoporton belül váltott. ha elfogadta volna a seahawks ajánlatátt akkor most lehet megint a superbowlért harcolnaPyrrusNem tudjuk mi van a háttérben. Nem tudjuk mi állt a Seahawks ajánlatában. Valószínűleg sokkal kevesebb volt, mint amit mi adtunk.
több mint 9 éve
Pyrrus
717
mondjuk én nehezen értettem meg és ezért elnézést a bears szurkolóktól de miért éppen csoporton belül váltott. ha elfogadta volna a seahawks ajánlatátt akkor most lehet megint a superbowlért harcolna
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Kejárt de februárban osztogatjak ezeket ha jol emlekszem. Szerinten 4.kör várható bár nem tudom hogy Chicagoban vegig szar volt-e.Függ attól még kik jöttek és kik mentek milyen szerződésekkel. Allennek voltak jó meccsei, de az összkép, hát nem túl veretes.
De emlekszem mennyien puffogtak hogy elengedtük aztán az év egyik legjobb döntése volt.Toca
több mint 9 éve
Kejárt de februárban osztogatjak ezeket ha jol emlekszem. Szerinten 4.kör várható bár nem tudom hogy Chicagoban vegig szar volt-e.Cutoltátok vagy lejárt a szerződése? Mert ha utóbbi, akkor valamiféle kompenzáció járna (függően a szerződésétől, a teljesítményétől, illetve, hogy még hányan mentek el tőletek FA ként, és hányat igazoltatok a piacról)Ebben a draft szezonban nekünk nem fog járni extra pick?PyrrusJared Allen-ért szerintem idén kell hogy megkapjuk, de nem értek hozzá úgyhogy lehet hogy nem. Csak mintha emlékeznék ilyesmire 😊vsanyi132
Ha cutoltátok akkor semmi.tüsi91
De emlekszem mennyien puffogtak hogy elengedtük aztán az év egyik legjobb döntése volt.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Cutoltátok vagy lejárt a szerződése? Mert ha utóbbi, akkor valamiféle kompenzáció járna (függően a szerződésétől, a teljesítményétől, illetve, hogy még hányan mentek el tőletek FA ként, és hányat igazoltatok a piacról)Ebben a draft szezonban nekünk nem fog járni extra pick?PyrrusJared Allen-ért szerintem idén kell hogy megkapjuk, de nem értek hozzá úgyhogy lehet hogy nem. Csak mintha emlékeznék ilyesmire 😊vsanyi132
Ha cutoltátok akkor semmi.