Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Hozzászólok már, hogy ne a miénk legyen az utolsó topic a sorban.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Ez jó érzéssel tölt el!Büszkeség Vikingnek lenni! 😀 (no de nem csak a cikk miatt)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Nemzeti Sport első hellyel tüntette ki a csapatot - a draft alapján!

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-mariotaek-a-dobogo-aljara-repitettek-a-titanokat-2421991Zoli
Sőt, kettőből ketten voltunk ezek szerint ezen a véleményen (én korábban már említettem, mennyire tetszik, most Steznél is elsők lettetek 😊 )

több mint 10 éve
Zoli Minnesota Vikings 198 — VIKING
A Nemzeti Sport első hellyel tüntette ki a csapatot - a draft alapján!

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-mariotaek-a-dobogo-aljara-repitettek-a-titanokat-2421991

SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
köhömm

goingdeep.reblog.hu/kinek-mennyire-kemeny---nfc-northZoliZoltán
Nem tudom, hogy teafűből vagy lencséből jósolnak ?!?... Ha ilyen egyszerű lenne, akkor már mi se itt lennénk... Biztosan lesznek itt csavarok. 😀
Méghogy sima sajtos-oroszlán ? ... (N) Megesszük őket !!! (Y)

Ki kéri a lábát? 😛

több mint 10 éve
köhömm

goingdeep.reblog.hu/kinek-mennyire-kemeny---nfc-north
több mint 10 éve
Persze, szépen lassan egyre feljebb!5 éven belül! :p
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 323 — Vikings fan
Most már bőven ideje lenne egynek.
Négy bukott döntő után.ZoliZoltán
Egyelőre kezdjük jól a szezont, esetleg jussunk playoffba a többiről majd max utána beszéljünk. Fiatal ez a csapat.
több mint 10 éve
Most már bőven ideje lenne egynek.
Négy bukott döntő után.
több mint 10 éve
Vártam a reakciót! 😀

Lombardi Trófeát ide !!!!ZoliZoltán
Na jó, mindent azért nem lehet 😀

több mint 10 éve
Vártam a reakciót! 😀

Lombardi Trófeát ide !!!!
több mint 10 éve
Most akartam beírni! 😀

Nem semmi!

SB-t ideeeeee !!! 😀ZoliZoltán
Már megkaptátok. 2018-ban itt lesz

több mint 10 éve
Most akartam beírni! 😀

Nem semmi!

SB-t ideeeeee !!! 😀
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
25 évre 220 millió dollárt fizet a US Bank a Vikings új stadionjának névhasználatáért.
Szép összeg.
több mint 10 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Minek is kellene pályára lépnie előszezonban? Teljesen jó lesz az AP faktor a szezonban ahol igazán számít. Talán nem kell megnézniük, hogy a roster helyet megéri-e 😊
több mint 10 éve
ESPN, PFF: Vikings have top-10 talented roster in NFL --->

min.247sports.com/Bolt/ESPN-PFF-Vikings-have-top-10-talented-roster-in-NFL-37700974Zoli
Ez bezony nem rossz! 😊
több mint 10 éve
ESPN, PFF: Vikings have top-10 talented roster in NFL --->

min.247sports.com/Bolt/ESPN-PFF-Vikings-have-top-10-talented-roster-in-NFL-37700974

több mint 10 éve
"Bár Adrian Peterstontól minden csapattársa oda-volt meg vissza, amikor visszatért az edzésekre, de Mike Zimmer vezetőedző elmondta, az előszezonban várhatóan nem fog pályára lépni a running back."
(120 yard)

több mint 10 éve
Zimmer papa június 5-én ünnepelte az 59. strigulát - minden jót kívánunk a papának!

min.247sports.com/Bolt/WATCH-Mike-Zimmer-receive-birthday-spankings-via-Rhodes-Newman-37691801

Mike Zimmer, head coach (wikipédia):

en.wikipedia.org/wiki/Mike_Zimmer

több mint 10 éve
Jerick McKinnon Helmet Cam (showtime):

www.vikings.com/media-vault/videos/Jerick-McKinnon-Helmet-Cam--Wired-For-Sound/b36da6f1-d851-4d9e-881f-7980efbd2c9c?campaign=social_20150610_47313226&adbid=10153350115012836&adbpl=fb&adbpr=64444137835

több mint 10 éve
"Absolutely, we can win the Super Bowl" - Vikings owner, Zygi Wilf.

www.foxsports.com/north/story/minnesota-vikings-owner-zygi-wilf-as-optimistic-as-he-s-ever-been-with-adrian-peterson-061015

több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Szerintem 3 ELITE RB van a ligában, Lynch, Charles és AP, honorable mention McCoy.Go Vikings!
L.Bell,Matt Forte,healthy Arien Foster,Lacy,igy teljes a nevsor.Gerix
Forte egy nagyon jó offense játékos, aki új távlatokba helyezte az RB-posztot, de (nekünk szerencsére) már nem elite, ettől még komoly tényező a mezőnyben, én bírom is, és ha három évvel ezelőtt kérdezed, simán rávágtam volna, hogy nincs még egy ilyen effektív futó a ligában. Foster-t is bírom, de ő már elkopott, ez van, ha valakit stabilan minden évben így lemorzsolnak, az előbb-utóbb elfogy, ő már bizony fogyogat rendesen. Bell esetében várjunk még 2-3 évet és utána meglátjuk, Lacy pedig azért marha sokat profitál abból, hogy MVP Rodgers dobálgat mellette, persze ettől még nagyon jó RB ő is, de én (még) nem tartom überman-nek.Go Vikings!
A te magyarazatod jobban elfogadom es tiszteletben tartom,mint az 5+yardos baromsagot!Forteval kapcsolatban tovabbra is ellenkezo velemenyen vagyunk,de ezzel abszolut nincs problema!Fostert tenyleg agyonterheltek az evek alatt,de 2010 tol jo full back nelkul hozta a yardokat,ugy hogy full loaded volt a dline ellene,mert nem volt AJ kivul hasznalhato receiver az atlagos iranyitok szamara. A fal jobb oldala kuka volt az evek folyaman a texansba,nehez volt ott futni.All day Peterson magasan kiemelkedik a mezonybol,es az sem von le semmit az ertekebol,h a liga egyik legjobb fullbackje blokkolt neki.Lynch meg az akit hozza tudnam hasonlitani,de a maradek 2-3 megemlitett jatekos is elite teljesitmenyt produkal.Nem vitazni szerettem volna,es elfogadom ha vki jo indokkal mas velemenyen van.
több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 578 — Bowl Winner
Szerintem 3 ELITE RB van a ligában, Lynch, Charles és AP, honorable mention McCoy.Go Vikings!
L.Bell,Matt Forte,healthy Arien Foster,Lacy,igy teljes a nevsor.Gerix
Forte egy nagyon jó offense játékos, aki új távlatokba helyezte az RB-posztot, de (nekünk szerencsére) már nem elite, ettől még komoly tényező a mezőnyben, én bírom is, és ha három évvel ezelőtt kérdezed, simán rávágtam volna, hogy nincs még egy ilyen effektív futó a ligában. Foster-t is bírom, de ő már elkopott, ez van, ha valakit stabilan minden évben így lemorzsolnak, az előbb-utóbb elfogy, ő már bizony fogyogat rendesen. Bell esetében várjunk még 2-3 évet és utána meglátjuk, Lacy pedig azért marha sokat profitál abból, hogy MVP Rodgers dobálgat mellette, persze ettől még nagyon jó RB ő is, de én (még) nem tartom überman-nek.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
X. Rhodes Helmet Cam:

www.vikings.com/media-vault/videos/Xavier_Rhodes_Helmet_Cam_Wired_For_Sound/d5ececa3-063f-458c-8dd2-7dd6c2bbcd66

több mint 10 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Ez már jobban megállja a helyét, de szerintem még mindig túl leegyszerűsített. Ennél azért több összetevő van az NFL-ben.