Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Vikings Training Camp - 1. heti összefoglaló:vikingscountry.wordpress.com/2015/08/03/vikings-training-camp-1-heti-osszefoglalo/
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Jó dolgokat lehet hallani a felkészülésről, de ez nagyrészt mindenhol így van gondolom. Mindenki bajnok lesz, még ilyenkor, és mindenhol csupa optimizmus minden. Szerintem sokat lépünk előre idén minden téren, de a puding próbája az evés. Arra meg csak a szezonban kerül sor.Viszont az tény, hogy sikerre éhes a társaság, és jelenleg úgy tűnik mindenki ott van sorban, hogy ez minél szebb lehessen. Az edzők jó munkát végeznek. Zimmer és Norv is bizakodásra ad okot, erre épülnek rá a tehetséges fiatalok, és a rutinosabb játékosok aki látszólag nem különcködnek, hanem igyekeznek a legkeményebben dolgozni elöl állva munkában is. Tényleg találgatni lehet ez mire lesz elég, de bizakodásra van azért ok jelenleg.
több mint 10 éve
Pete Prisco nálatok járt, és nagyon tetszett neki, amit ott látott-hallott, főleg ami Mike Wallacet illeti:Már vártam mikor kapja fel ezt a sajtó. miután Wallace nagyon teper. Rhodes-sal állítólag jól el vannak a szélen.
www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25254672/mike-wallace-label-me-what-you-want-but-dont-call-me-a-quitteriktriad
Teddy felszedett pár kg-ot. Nem tudni pontosan mennyit, Zimmerék kb plusz 5kg kértek tőle mert hogy vékonyka.
több mint 10 éve
Pete Prisco nálatok járt, és nagyon tetszett neki, amit ott látott-hallott, főleg ami Mike Wallacet illeti:www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/25254672/mike-wallace-label-me-what-you-want-but-dont-call-me-a-quitter
több mint 10 éve
Mert egyre durvabb a csapatunk!!!Skoooool
több mint 10 éve
nem is értem miért várom évről évre jobban a szezon startot.De ez a kicsivel több mint egy hónap is áááááá kezdődjön már 😀
több mint 10 éve
Mondjuk az ilyen jegyeknél mindig óvatosan osztogatnám meg az összes elérhető számot róla, volt már ebből kavar... 😊

több mint 10 éve
KöszönömSziasztok!www.wiz1.net/schedulebaggio
Lenne egy kérdésem felétek így a szezon felé:
Sajnos pár előre nem láthatott okok miatt nincs már jó minőségű stream hozzáférésem hogy élőben nézhessem a meccseket viszont továbbra is élőben szeretném nézni amerikai kommentátorokkal a mecseket. esetleg van valakinek olyan linkje amin majd ezt megtehetem? minden lehetőség érdekel.
Köszönöm szépenPyrrus
több mint 10 éve
Sziasztok!www.wiz1.net/schedule
Lenne egy kérdésem felétek így a szezon felé:
Sajnos pár előre nem láthatott okok miatt nincs már jó minőségű stream hozzáférésem hogy élőben nézhessem a meccseket viszont továbbra is élőben szeretném nézni amerikai kommentátorokkal a mecseket. esetleg van valakinek olyan linkje amin majd ezt megtehetem? minden lehetőség érdekel.
Köszönöm szépenPyrrus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sziasztok!Lenne egy kérdésem felétek így a szezon felé:
Köszönöm szépen
több mint 10 éve
Ket nagyon fontos csomagot kaptam par nap alatt... 😊Valaki engem is meglephetne egy ilyen csomaggal 😀
BF04
több mint 10 éve
Blair Walsh signs 4-yr extension worth up to $14 million with $5.25 guaranteed. Makes him one of the top 5 highest paid kickers in the NFLRemélem ha már jól keres így is teljesít, nem úgy mint tavaly...
RG poszton Harris kezdett ami sokak számára meglepő, mondjuk kb az egyetlen O pozició ahol harc lesz az 1. keret tagságért.
T.J Clemingset nem nagyon akarja berakni Zimmer Guardba, szóval egyelőre RT-ben fog a 2. csapattal edzeni egyelőre
több mint 10 éve
Kezdődik nálunk a camp. Úgy tűnik a 3 sérült is egész jó állapotban van Barr , Captain és Robison is harcra kész valamilyen szinten.Ja és mindenki élete formájában van szóval... 😀
több mint 10 éve
Na most mar tenyleg tiszta lehet...
több mint 10 éve
A téma is megvan, AP belement a szerződés módosításába. Szép lassan megnyugszik mindenki, épül a stadion és a csapat 😊 Skol!
több mint 10 éve
Hozzászólok már, hogy ne a miénk legyen az utolsó topic a sorban.
több mint 11 éve
Ez jó érzéssel tölt el!Büszkeség Vikingnek lenni! 😀 (no de nem csak a cikk miatt)
több mint 11 éve
A Nemzeti Sport első hellyel tüntette ki a csapatot - a draft alapján!Sőt, kettőből ketten voltunk ezek szerint ezen a véleményen (én korábban már említettem, mennyire tetszik, most Steznél is elsők lettetek 😊 )
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-mariotaek-a-dobogo-aljara-repitettek-a-titanokat-2421991Zoli

több mint 11 éve
A Nemzeti Sport első hellyel tüntette ki a csapatot - a draft alapján!www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-mariotaek-a-dobogo-aljara-repitettek-a-titanokat-2421991
több mint 11 éve
köhömmNem tudom, hogy teafűből vagy lencséből jósolnak ?!?... Ha ilyen egyszerű lenne, akkor már mi se itt lennénk... Biztosan lesznek itt csavarok. 😀
goingdeep.reblog.hu/kinek-mennyire-kemeny---nfc-northZoliZoltán
Méghogy sima sajtos-oroszlán ? ... (N) Megesszük őket !!! (Y)
Ki kéri a lábát? 😛
több mint 11 éve
Persze, szépen lassan egyre feljebb!5 éven belül! :p
több mint 11 éve
Most már bőven ideje lenne egynek.Egyelőre kezdjük jól a szezont, esetleg jussunk playoffba a többiről majd max utána beszéljünk. Fiatal ez a csapat.
Négy bukott döntő után.ZoliZoltán
több mint 11 éve
Vártam a reakciót! 😀Na jó, mindent azért nem lehet 😀
Lombardi Trófeát ide !!!!ZoliZoltán

BF04