Bowldog Hálaadást!

Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Azt gondoltam,hogy nem otthon szotyizgat...csak,hogy ilyenkor rendesen edzhet a csapattal meg minden!? 😀ZoliZoltán
Nem. Minden szinten elvan tiltva a csapattól. Velük nem edzhet.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Azt gondoltam,hogy nem otthon szotyizgat...csak,hogy ilyenkor rendesen edzhet a csapattal meg minden!? 😀
több mint 10 éve
Ezt a rohadt szemetseget...

ilyenkor amugy O is edz?ZoliZoltán
Az Offense edz persze, nincs megállás 😛Toca
Te kis vicces! 😀ZoliZoltán
Amúgy nyilván edz külön. Azért elég érdekes lenne ha 8-10 hétig nem edzene majd megjelenne hogy jöttem játszani, csak felpakolok egy kis izmot gyorsan
több mint 10 éve

Az Offense edz persze, nincs megállás 😛Toca
Te kis vicces! 😀
több mint 10 éve
Mi jott be tavaly?
több mint 10 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 717
Az az igazság hogy nagy dilemában vagyok:
tavaly előre ittam a medve bőrére és bejött. Idén is bevállaljam? 😀
több mint 10 éve

Az Offense edz persze, nincs megállás 😛
több mint 10 éve

ilyenkor amugy O is edz?
több mint 10 éve
Hát a Macik széjjel vannak esve, úgyhogy itt az idő hogy bevegyük a medve barlangot.

Úgy tűnik az AP ügy végére is a héten pont kerülhet, az NFLPA nyomás alá helyezte, az NFL-t hogy reaktiválják AP-t azonnal. A héten kifog derülni, mit akar vele az NFL és mit akarunk vele mi.
Mondjuk addig tuti húzzák, hogy a Bears ellen véletlenül se játszhasson.Toca
Lottószámokat vágnám így, jövő hét hétfőn kiderül minden.
Aztán remélem jöhet vissza a Packers ellen otthon!
több mint 10 éve
Ugye alapjából onnan is indul ki a probléma, hogy az NFL-nek azért nem tetszik, hogy ezt a 8 meccset úgymond büntetésként beszámítsa, mert AP kapott fizut. Igazából alapjába véve utólag elég hülyén jött ki, hogy nem lett rögzítve, hogy akkor mikor jöhet le a listáról.
Vikings részéről én kétlem, hogy nem fogadnák vissza, az egész öltöző és a szurkolók nagy része mögötte áll, illetve ha nagyon szabadulni akarnának már kidobhattuk volna.
több mint 10 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Az NFL nem sokat húzhatja az időt, mert a játékos szakszervezet a lábukra lép, elvégre nem hobbyról van szó. Ha nincs eszköz, hogy tovább tartsák eltiltás alatt AP-t akkor annak komoly anyagi vonzata lehet a ligára nézve.Persze biztos jogászok ásták bele magukat mindkét oldalon a számukra megfelelő kapukat keresve.

Miuátna liga aktiválja Ap-t akkor jön a csapat. Bármelyik Vikings-os fórumot nézem a szurkolók jelentős többsége AP-t akarja a pályán, akár szankciókat is kilátásba helyeznek ha más döntés születik, a vezetőség nem állhat ellen, mert abból népharag lesz.

Persze a harmadik oldalról jöhetnek a szponzorok akik pénzügyi nyomást rakhatnak a csapatra, kérdés, hogy ilyenkor merre billen a vezetőség mérlegének tányérja. Mekkora pénzről lenne szó, és mekkora szurkolói nyomás. A Politika is tényező lehet, de mivel a politikusok az emberek véleményéből szavazatából élnek, túl nagy AP követelésre kussba maradnak, nehogy a választásokon rajtuk csattanjon az ostor.

Összességében AP játszani fog szerintem de nagy kérdés mennyi hetet húzhat el az NFL.
több mint 10 éve
Hát a Macik széjjel vannak esve, úgyhogy itt az idő hogy bevegyük a medve barlangot.

Úgy tűnik az AP ügy végére is a héten pont kerülhet, az NFLPA nyomás alá helyezte, az NFL-t hogy reaktiválják AP-t azonnal. A héten kifog derülni, mit akar vele az NFL és mit akarunk vele mi.
Mondjuk addig tuti húzzák, hogy a Bears ellen véletlenül se játszhasson.
több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
R.I.P. Orlando Thomas.

Csak 42 éves volt...

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
Reg volt ilyen nyugodt vasarnap estenk! 😀
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Vicc az egesz!
Goodell meg monnyon le!ZoliZoltán
Dettó és vigye a flag fociját isPyrrus
Ebben egyetértünk, francba ezzel a flag focival. Lassan már simogatni fogják egymást.

több mint 10 éve
Vicc az egesz!
Goodell meg monnyon le!ZoliZoltán
Dettó és vigye a flag fociját is
több mint 10 éve
Vicc az egesz!
Goodell meg monnyon le!
több mint 10 éve
Egyszerűen szerintem fingjuk sincs mit kéne csinálni.
Szerintem dolgoznak elég keményen a lobbik a háttérben. Igazából ha csak meghagynák a 8 meccset akkor félnek, hogy rájuk ugranának mert nem voltak elég kemények. +meccs büntetést meg nagyon nincs mire adniuk mert 6 meccset tudtak volna, de az már lement. Végleg kiölni a ligából szerintem nem akarják. Így marad az addig húzzuk amíg akarjuk dolog és kvázi büntetünk de mégsem.
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Túl jók lennénk AP-vel a fedélzeten, a végén még PO esélyesek lennénk...
Persze ez csak vicc, de kicsit fura és nem is tűnik korrektnek amit csinálnak a ligánál jelen pillanatban. Ha el akarják tiltani akkor tegyék, megtehetik. Ha nem, akkor feleslegesen nem tudom miért húzzák az időt. A hivatalos magyarázat valami olyan, mint amikor a kurva az első randin szüzet játszik.

több mint 10 éve
Hát a liga egyelőre nem szeretné, hogy AP visszatérjen.Toca
és a Nike is felmondta vele a szponzori szerződést.KmetyG
Az ugymond termeszetes volt.
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Hát a liga egyelőre nem szeretné, hogy AP visszatérjen.Toca
és a Nike is felmondta vele a szponzori szerződést.
több mint 10 éve
Hát a liga egyelőre nem szeretné, hogy AP visszatérjen.
több mint 10 éve
hétvégén nincs meccsünk, sebaj így legalább kitart a szívgyógyszerem erre a hónapra 😀
SKOL
több mint 10 éve
ProPeterson! 😀
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
azt mondta Peterson ügyvédje, hogy a Bears ellen már beállna az ügyfele 😀 nem macskáznak
https://nbcsports.brightspotcdn.com/dims4/default/5834c7f/2147483647/strip/true/crop/5019x2826+0+259/resize/1000x563%21/quality/90/?url=https%3A%2F%2Fnbc-sports-production-nbc-sports.s3.us-east-1.amazonaws.com%2Fbrightspot%2F1e%2Feb%2Ff66b471d48beb82b6ecef8dcccf5%2Fhttps-api-imagn.com%2Frest%2Fdownload%2FimageID%3D24667886
Fantasy Sports
Find all the latest Rotoworld fantasy sports news, live coverage, videos, highlights, stats, predictions, and results right here on NBC Sports.