NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Ha Teddyt ma is folyamatosan kergetni fogjak,meg pufolni,akkor nem tudom mit csinalok....
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Gameday! Nem tudom mit várjak a mai meccstől, kíváncsi vagyok mit mutat az offense a múlt hét után. A defense az első pillanattól legyen éles, tőlük az is fejlődés lenne.... Akárhogy is de SKOL VIKINGS!!! 😊

több mint 10 éve
jah?!Azt vági.Csak a spoilert nem ertem mi is akar lenni. 😊
több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Kalil cut! 😊

Ez mi akar lenni ez az atemeles?ZoliZoltán
Semmi különös, csak szimplán odaírtam, hogy onnan van, ott írta Bazzani.
több mint 10 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 717
nem tudom ki hogy van vele de a viikins hungary posztere nagyon állat! 😀
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
 www.qprism.com/images/NFL-crime-statistics.jpg
Legalább valamiben vezetjük a ligát...
több mint 10 éve
Kalil cut! 😊

Ez mi akar lenni ez az atemeles?
több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Ansah lett a hét védője az NFC-ben.
Idén ő a második DE aki Matt Kalil ellen játszva nyerte el a címet. Az első Chandler Jones volt.Bazzani
Lions topicból átemelve.... | akif, faf |
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
két nap, két meccs, 192 másodpercben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
According to @PFF, Bridgewater was pressured on 51.1% of his drop-backs.
Gratulálok a falnak...
több mint 10 éve
A talán utánitól félek nagyon.... 😕ZoliZoltán
Múltkor még a mezét akartad égetni 😛 😀

Hit és remény nálam max a következő szezonhoz van. Egyszerűen ezt a szezont már csak Teddy felépítésével kéne eltölteni, csak ilyen fallal nehéz.Toca
El voltam kenodve...nem erre keszultem vasarnap este... :/
Pats ellen volt ugyan ez....

Szegeny Teddy le ne seruljon annyi a lenyeg!!!
több mint 10 éve
hozzátenném hogy még nincs elveszve semmi. Nem azt mondom hogy bejutunk a rájátszásba, de még mindig tartom hogy Teddy jó választás és sok jó játékosunk van. Zimmernek fel van adva a lecke.
van még 10 meccs, szóval...GO VIKINGS
több mint 10 éve
A talán utánitól félek nagyon.... 😕ZoliZoltán
Múltkor még a mezét akartad égetni 😛 😀

Hit és remény nálam max a következő szezonhoz van. Egyszerűen ezt a szezont már csak Teddy felépítésével kéne eltölteni, csak ilyen fallal nehéz.
több mint 10 éve
Nekunk iden is csak az marad.

az a kurrva nagy szeretet. 😀
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
szerettem volna valamit hozzáfűzni a gondolatokhoz, de képtelen vagyok rá.
marad a hit és a reményPyrrus
meg a legnagyobb: a szeretet 😀

"Most azért megmarad a hit, remény, szeretet e három, s közülük legnagyobb a szeretet" (Pál 1. levele Korinthusiakhoz 13. rész 13. vers)
több mint 10 éve
szerettem volna valamit hozzáfűzni a gondolatokhoz, de képtelen vagyok rá.
marad a hit és a remény
több mint 10 éve
A talán utánitól félek nagyon.... 😕
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Csak jönne vissza AP !!! :/ZoliZoltán
ebben a szezonban már biztosan nem fog és talán már ...
több mint 10 éve
Csak jönne vissza AP !!! :/
több mint 10 éve
AdamG88 Minnesota Vikings 52
Nektek legyen igazatok! 😊

SKOL VIKINGS!
több mint 10 éve
Ez ellen a Lions D ellen a liga egyik legjobb irányítója is képes volt nem kevesebb, mint 7 szerzett pontra. Brutális az a védelem, nullázzák a futójátékot, s gyakorlatilag az első 4-essel képesek pillanatok alatt összenyomni a zsebet. Nálam simán SB kaliber az a csapat, főleg ha Megatron visszajön.

Ettől függetlenül szar döntéseket hozott többször is (pl 1. INT), s ezeket megkoronázta szar dobásokkal. Meglátjuk mi lesz belőle, de nem véletlenül csúszott 1/1 kandidáns szereptől az első kör végéig.tüsi91
Semmi se véletlen, pl. az sem hogy egyik rookie QB sem lesz világmegváltó. Ahol van egy kicsit jobb pass prot ott könnyebb alkalmazkodni a felgyorsult világhoz, ahol nincs ott nem. Nem egy isten ő fog még hibázni ahogy a falcons meccsen is nézett be dolgokat, de ez idén simán belefér, csak ne sérüljön meg.
Jövőre jobban összeszokik a WR-ekkel, jobban felveszi a tempót, akár még fala is lesz, vagy esetleg még AP-je is nah az fog számítani.
Ha már Staffordon megy az összehasonlítás ő az első meccsén szórt 3 intet. PM meg az első 4-en 11-et megannyi rossz döntéssel. Teddy nem véletlen nem lett rögtön kezdő, közel sem tökéletes még, de egyelőre biztató amit mutatott a két meccsen.
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
Kövezzetek meg, de én aggasztónak találom, hogy Teddy már gyakorlatilag majdnem 3 teljes meccset végigjátszott, de még 1 passzolt TD-je sincs. Értem én, hogy újonc meg hogy a támadófal egy nagy nulla, de akkor is... Ráadásul nem is emlékszem ezen a meccsen, hogy egyáltalán megpróbált 15+ yardos dobással. Mindig csak a rövid passzok, és azok is általában a futóknak. Ennél azért én személy szerint többet vártam... Még Bortles és Carr is jobb ennél, pedig az ő csapataik valószínűleg a miénket is alulmúlják.AdamG88
Matthew Stafford was just 1-of-9 passing more than 10 yards downfield Sunday, and is now 5-of-18 this season on such throws when Calvin Johnson is off the field

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez ellen a Lions D ellen a liga egyik legjobb irányítója is képes volt nem kevesebb, mint 7 szerzett pontra. Brutális az a védelem, nullázzák a futójátékot, s gyakorlatilag az első 4-essel képesek pillanatok alatt összenyomni a zsebet. Nálam simán SB kaliber az a csapat, főleg ha Megatron visszajön.

Ettől függetlenül szar döntéseket hozott többször is (pl 1. INT), s ezeket megkoronázta szar dobásokkal. Meglátjuk mi lesz belőle, de nem véletlenül csúszott 1/1 kandidáns szereptől az első kör végéig.
több mint 10 éve
Kövezzetek meg, de én aggasztónak találom, hogy Teddy már gyakorlatilag majdnem 3 teljes meccset végigjátszott, de még 1 passzolt TD-je sincs. Értem én, hogy újonc meg hogy a támadófal egy nagy nulla, de akkor is... Ráadásul nem is emlékszem ezen a meccsen, hogy egyáltalán megpróbált 15+ yardos dobással. Mindig csak a rövid passzok, és azok is általában a futóknak. Ennél azért én személy szerint többet vártam... Még Bortles és Carr is jobb ennél, pedig az ő csapataik valószínűleg a miénket is alulmúlják.AdamG88
2,5 és nem hiszem hogy aggasztó,illetve hogy van rosszabb O egység most mint a mienk. Ezen a meccsen semmire nem volt ideje, és gyakorlatilag amikor eldobta is olyanokat droppoltak az embereink, hogy vicc... WReknek nincs ideje megfutni kb a routokat. Mellesleg Falcons ellen lehetett volna Asiata futott ehelyett 3 TD-t na puff...
2 kezdő meccse volt abból, ahol volt kis ideje is nyertünk, ahol nem ott nem. Mellesleg amúgy sem érzem túl relevánsnak 2 meccs után ilyenen aggódni.
Bortles + Carr győztes meccseinek száma még mindig 1-el kevesebb mint Teddyé pedig 7-tel több van nekik 😀
több mint 10 éve
Azt már sokszor olvastam, hogy követelitek Banyardot a csapatba, de ki az a csávó? Valaki preseason hero?tüsi91
Csak én 😀 Amúgy ja, igazából PSből is csak AP elitltása miatt jött fel, de ha egyszer kezdő lesz ő lesz a császár 😀