Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 724 — Jedi Master
Ha sikerül egy jó irányítót szerezni (draft, vétel, bárhogy...), akkor a Vikings nagy előrelépés előtt áll, azonnal playoff is lehet egy kis szerencsével, mert jó edzőket sikerült szerezni, rajtuk nem fog múlni...csak az a QB kérdés...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Utóbbinak utána kellett néznem, ahogy látom a LB poszt a fő szakterülete, ez pedig a D-nk legnagyobb hiánya, így jó húzásnak tűnik Zimmertől. Zimmer ugye ezer éve DB coach volt, így várhatóan e téren is javulunk majd.

Turner kinevezésének én is örülök, maga is QB volt, így talán valamit konyít hozzá.

A legnagyobb needjeink - az OL-t leszámítva - kipipálva edző téren, már csak megfelelő játékosállomány kell a kezük alá. Spielman time!

több mint 12 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Norv Turner az új OC, George Edwards az új DC.
több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 578 — Bowl Winner
Turner amilyen szar HC volt, annyira jó OC, és a mi offense állományunkból szerintem ő hozná ki a legtöbbet a felmerült jelöltekből. Ráadásul Zimmer-nek akkor egyáltalán nem kellene meccsek közben az #O-val foglalkozni, ami másik nagy plusz. Linehan se rossz OC, de neki tuti nem adnék szabad kezet az offense felett, míg Turner-nek szemrebbenés nélkül, bármikor. Meg Linehan-t én amúgyse csipázom, persze jobb, mint Musgrave, de azért inkább Turner-t hozzuk, ha lehet. Nyugodtabban aludnék, az TUTI.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Multkor kerdeztem oket Romanrol.Egybol ez volt a valasz.Senkinek nem volt ellenvetese!Csak ennyi....

LB coachunk Singletary is honap vegeig marad csak....

Zimmert meg majd meglatjuk! :-p
Optimista vagyok ,mint a Vikingekkel mindig!
több mint 12 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Gratula Zimmerhez! Szerintem idén ez lesz a Ti nagy fogásotok! Sokan nem szeretik a stílusát, de mint szakember szerintem megkérdőjelezhetetlen. Csak legyen egy kis ideje, és gatyába rázza a csapatotokat! Kiváncsi vagyok, hogy 1-2 éven belül, hova fogtok fejlődni, mert fejlődés az lesz TUTI!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
A Friscosok meg miert vannak ugy vele,hogy "Adná az ég,hogy elmenyjen Roman! " ???ZoliZoltán
Ezt honnan veszed? Szerintem egyáltalán nincs így. Pl. nézd meg a Panthers meccs 2. félidejét, hihetetlenül jól ültek a hívásai, sőt az 1.félidő utolsó dirvejától.
Amúgy esetleg ha mégse szeretnék Linehannél és Turnernél is jóval jobb választás, bár ha SB-be jutnak úgyse jön.
több mint 12 éve
A Friscosok meg miert vannak ugy vele,hogy "Adná az ég,hogy elmenyjen Roman! " ???
több mint 12 éve
AP amúgy nem lesz ott a PB-n a sérülése miatt, mégegy ok hogy ne nézzem max ismétlésben 😀
Én továbbra is Romant akarom OC-nak 😀
több mint 12 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Örülök Zimmernek, lehet tudni hogy Turner/Linehan néven kívül került-e még név a kalapba (utóbbit én nem díjaznám, de esetleg Bazzani fel tud világosítani minket a tevékenységéről)?
több mint 12 éve
DB edzőnek pápá lesz, mert Zimmer családon belül megoldja azt is, nem is baj.

több mint 12 éve
Nagyon kíváncsi vagyok kik lesznek az edzők, OC és DC csere valószínű lesz, de a többiekkel mi történik. Teljesen új stáb épül?vsanyi132
Általában igen, persze van, hogy egy - egy jó poziciós edző a helyén marad.
Ugye attól is függ Zimmer milyen embereket akar hozni magával, ileltve az OC - DC igények is felmerülhetnek.
Mike Preifer ST edzőt mondjuk én nem bántanám ST-nk elég erős volt. WR edzőnket sem biztos hogy zargatnám 7 éve itt van már, a WR-einkkel nincsn agy gond (25 éve a pályán mozog).
A többi edző alatt inoghat a pad, érdekes pl. hogy a DB edzőnk 8 éve itt van, aztán ott elég botrányosak vagyunk már jó ideje.
több mint 12 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Nagyon kíváncsi vagyok kik lesznek az edzők, OC és DC csere valószínű lesz, de a többiekkel mi történik. Teljesen új stáb épül?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 35 perc

The #Vikings have received permission for interview Browns OC Norv Turner to be on new coach Mike Zimmer’s staff, source confirms.
több mint 12 éve
De most tenyleg jol gatyaba razza a D-t!!!(azert gondolom a vedelem a fo nala)
Hoz egy jo OC-t es megvagyunk!!! 😀
Johet az elso koros QB!
FA CB....aztan meg a tobbi kprben is vedok!!!Jovore PO!!! 😀

Bizom benne,hogy nem lesz nagy pofaraeses! :-/ 😀
több mint 12 éve
Ennek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊Chargers LT
És ezt te honnan a pöcsb találtad ki?

Fuu nagyon örülök amúgy nekem a kirúgás óta Zimmer a favoritom. Remélem jól választ stábot.
Én Turnerrel nem nagyon vagyok kibékülve, de Linehan ne jöjjön az fix 😀
Az álmom még mindig Roman elhozatala lenne valahogy Friscoból persze erre kicsi az esély 😊Toca
Nos, nem a pöcsből találtam ki, ha már így megkérdezted.....de emlékeim szerint az idén (tavaly) "használt" 3 irányítóból egyikkel sem vitte sokra a csapat, és nem voltak túl elégedettek a fanok sem. A drafttal meg arra céloztam, hogy nyilván se Bridgew. se Johnny nem marad nekik, de attól még találhatnak valakit, aki meglepetést okoz 😊Chargers LT
Nem is kell, mi beérjük Bortles-sel is. Elég jó irányítók vannak idén tudom, hogy sokan csak a Bridgewater és Manziel hypeon vannak, de őket nagy meglepetések érhetik.
több mint 12 éve
Turner jöhet OC-nak, Linehan inkább ne.😊

több mint 12 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
igen az O-ba egy megbízható QB hiányzik, hogy jól működjön a dolog, meg jó playhívások amik kihasználják a skill playerek képességeit. Egyik sincs most még meg, de meglehet, ha jól építkezik Zimmer. Az O töketlen playhívással, teljesen kiszámíthatatlan QB helyzettel sem volt olyan rossz.

De a legnagyobb előrelépést a védelem rendberakásával lehet elérni. Azért egy brutális védelem kell.
több mint 12 éve
Ennek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊Chargers LT

Fuu nagyon örülök amúgy nekem a kirúgás óta Zimmer a favoritom. Remélem jól választ stábot.
Az álmom még mindig Roman elhozatala lenne valahogy Friscoból persze erre kicsi az esély 😊Toca
Nos, nem a pöcsből találtam ki, ha már így megkérdezted.....de emlékeim szerint az idén (tavaly) "használt" 3 irányítóból egyikkel sem vitte sokra a csapat, és nem voltak túl elégedettek a fanok sem. A drafttal meg arra céloztam, hogy nyilván se Bridgew. se Johnny nem marad nekik, de attól még találhatnak valakit, aki meglepetést okoz 😊

több mint 12 éve

Az álmom még mindig Roman elhozatala lenne valahogy Friscoból persze erre kicsi az esély 😊
több mint 12 éve
Ennek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊

több mint 12 éve
Remek hír, kezdődhet a munka 😊 Remélem jövő januárban is ennyire fogunk örülni ennek a hírnek 😊vsanyi132
ez még ilyenkor megmondhatatlan, de most bizakodásra ad okot a választás. aztán majd meglátjuk a stábot, és az építkezést
több mint 12 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Remek hír, kezdődhet a munka 😊 Remélem jövő januárban is ennyire fogunk örülni ennek a hírnek 😊

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley
Gratulálok, komolyan.
Itt legalább van esze a tulajnak/vezetőknek.
Norv Turner az OC jelölt, de bedobták Linehan nevét is.

több mint 12 éve
Szerintem ez jó döntés. Rendberakja a védelmet, stabilizálja, az O-hoz meg hívjon egy agilis tökös kordinátort.