Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 601 — Bowl Winner
DB edzőnek pápá lesz, mert Zimmer családon belül megoldja azt is, nem is baj.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 714 — Vikings fan
Nagyon kíváncsi vagyok kik lesznek az edzők, OC és DC csere valószínű lesz, de a többiekkel mi történik. Teljesen új stáb épül?vsanyi132
Általában igen, persze van, hogy egy - egy jó poziciós edző a helyén marad.
Ugye attól is függ Zimmer milyen embereket akar hozni magával, ileltve az OC - DC igények is felmerülhetnek.
Mike Preifer ST edzőt mondjuk én nem bántanám ST-nk elég erős volt. WR edzőnket sem biztos hogy zargatnám 7 éve itt van már, a WR-einkkel nincsn agy gond (25 éve a pályán mozog).
A többi edző alatt inoghat a pad, érdekes pl. hogy a DB edzőnk 8 éve itt van, aztán ott elég botrányosak vagyunk már jó ideje.
több mint 12 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Nagyon kíváncsi vagyok kik lesznek az edzők, OC és DC csere valószínű lesz, de a többiekkel mi történik. Teljesen új stáb épül?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 35 perc

The #Vikings have received permission for interview Browns OC Norv Turner to be on new coach Mike Zimmer’s staff, source confirms.
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
De most tenyleg jol gatyaba razza a D-t!!!(azert gondolom a vedelem a fo nala)
Hoz egy jo OC-t es megvagyunk!!! 😀
Johet az elso koros QB!
FA CB....aztan meg a tobbi kprben is vedok!!!Jovore PO!!! 😀

Bizom benne,hogy nem lesz nagy pofaraeses! :-/ 😀
több mint 12 éve
Ennek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊Chargers LT
És ezt te honnan a pöcsb találtad ki?

Fuu nagyon örülök amúgy nekem a kirúgás óta Zimmer a favoritom. Remélem jól választ stábot.
Én Turnerrel nem nagyon vagyok kibékülve, de Linehan ne jöjjön az fix 😀
Az álmom még mindig Roman elhozatala lenne valahogy Friscoból persze erre kicsi az esély 😊Toca
Nos, nem a pöcsből találtam ki, ha már így megkérdezted.....de emlékeim szerint az idén (tavaly) "használt" 3 irányítóból egyikkel sem vitte sokra a csapat, és nem voltak túl elégedettek a fanok sem. A drafttal meg arra céloztam, hogy nyilván se Bridgew. se Johnny nem marad nekik, de attól még találhatnak valakit, aki meglepetést okoz 😊Chargers LT
Nem is kell, mi beérjük Bortles-sel is. Elég jó irányítók vannak idén tudom, hogy sokan csak a Bridgewater és Manziel hypeon vannak, de őket nagy meglepetések érhetik.
több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 601 — Bowl Winner
Turner jöhet OC-nak, Linehan inkább ne.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
igen az O-ba egy megbízható QB hiányzik, hogy jól működjön a dolog, meg jó playhívások amik kihasználják a skill playerek képességeit. Egyik sincs most még meg, de meglehet, ha jól építkezik Zimmer. Az O töketlen playhívással, teljesen kiszámíthatatlan QB helyzettel sem volt olyan rossz.

De a legnagyobb előrelépést a védelem rendberakásával lehet elérni. Azért egy brutális védelem kell.
több mint 12 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 737 — Jedi Master
Ennek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊Chargers LT

Fuu nagyon örülök amúgy nekem a kirúgás óta Zimmer a favoritom. Remélem jól választ stábot.
Az álmom még mindig Roman elhozatala lenne valahogy Friscoból persze erre kicsi az esély 😊Toca
Nos, nem a pöcsből találtam ki, ha már így megkérdezted.....de emlékeim szerint az idén (tavaly) "használt" 3 irányítóból egyikkel sem vitte sokra a csapat, és nem voltak túl elégedettek a fanok sem. A drafttal meg arra céloztam, hogy nyilván se Bridgew. se Johnny nem marad nekik, de attól még találhatnak valakit, aki meglepetést okoz 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve

Az álmom még mindig Roman elhozatala lenne valahogy Friscoból persze erre kicsi az esély 😊
több mint 12 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 737 — Jedi Master
Ennek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
Remek hír, kezdődhet a munka 😊 Remélem jövő januárban is ennyire fogunk örülni ennek a hírnek 😊vsanyi132
ez még ilyenkor megmondhatatlan, de most bizakodásra ad okot a választás. aztán majd meglátjuk a stábot, és az építkezést
több mint 12 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Remek hír, kezdődhet a munka 😊 Remélem jövő januárban is ennyire fogunk örülni ennek a hírnek 😊

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 246 — Axel Foley
Gratulálok, komolyan.
Itt legalább van esze a tulajnak/vezetőknek.
Norv Turner az OC jelölt, de bedobták Linehan nevét is.

több mint 12 éve
Szerintem ez jó döntés. Rendberakja a védelmet, stabilizálja, az O-hoz meg hívjon egy agilis tökös kordinátort.
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha az előző Bengals DC nem is vált annyira be, ez majd befog!!

a legjobb edzőt vittétek és Xavier Rhodes-ból meg geci nagy sztár lesz, most szólok.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Üdvözlet Misi !!! 8-)

Vegre !!!
több mint 12 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Mike Zimmer az uj HC az ESPN szerint!
Kabbe Zolika! 😀 15 mp-vel gyorsabb voltál! 😀

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Zimmer az új HC

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Nem tetszik,hogy meg mindig nincs megallapodas! :-/

Spielmen ennyire ragaszkodik Musgrave-hez? :-/ YD
több mint 12 éve
Oh.koszi 😉
több mint 12 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Van mar olyan link ami elo kepet ad az uj stadion munkalatairol(webcam) ?ZoliZoltán
nincsen, de elvileg lesz egy 24/7 -es élő képes és olyan is lesz ami 15 percenként frisst majd képet. Egyelőre csak a dec 30-i képet tudod nézni. (Január 18-án eresztik le a tetejét a stadionnak)
több mint 12 éve
Van mar olyan link ami elo kepet ad az uj stadion munkalatairol(webcam) ?
több mint 12 éve
Ma alair MZ/X évre! 😀
több mint 12 éve
Mike Zimmer lesz! :-pZoliZoltán
Vagy Greg Roman. Ahogy követem a híreket köztük vacilálunk.
Mondjuk jöhetne mindkettő mondjuk Zimmer HC-nak, Roman meg megkapná a teljes offenset tejhatalommal.
Persze OC posztért kétlem, hogy eljönne Friscoból, mondjuk ha nincs más lehetősége akár ezt is meglépheti, ha már unja Haribó árnyékát.