Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 315 — Vikings fan
Én üdvözölném ha LA-ba költöznétek, és szerintem Nektek is örülni kéne 😊 Most őszintén, ha összejönne valamelyikőtöknek valahogy egy hazai meccsnézés nem mennétek szívesebben Kaliforniába mint északra? Sőt, szerintem a játékosok közérzetének/moráljának is jót tenne a napsütés 😊Rataxes
Te orulnel ha az Eagles LAbe koltozne ? 😊
Igazabol sok minden miatt jo lenne. Jobban szem elott lenne a csapat. Szivesebben mennenek a jatekosok is oda.
De ezt az NFC North nagyon hianyozna. Meg amugyis nem vagyok hive a franchise koltoztetesnek , de ha leszarjak a csapatot menni kell.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
Én üdvözölném ha LA-ba költöznétek, és szerintem Nektek is örülni kéne 😊 Most őszintén, ha összejönne valamelyikőtöknek valahogy egy hazai meccsnézés nem mennétek szívesebben Kaliforniába mint északra? Sőt, szerintem a játékosok közérzetének/moráljának is jót tenne a napsütés 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Mikor? 😛
több mint 13 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Ma úgyis minden kiderül.
több mint 13 éve
LA Vikings?! :rolleyes:

nagyon rossz... 😕 😕 😕
több mint 13 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Nem hiszem, hogy lenne teljes arculatváltás, a csak LA Vikings lenne.
Én személy szerint nem a városnak, és az államnak szurkolok hanem a csapatnak, és ebből a szempontból számomra mindegy a dolog.
Az már más kérdés hova, melyik csoportba kerülünk, de Dallas sem az a tipikus East side, tehát ha ők ott vannak, akkor LA is lehet északi csapat. 😊 Mondjuk a távolság azért nagyobb, de nem hiszem, hogy az utazás lenne a legnagyobb problémája egy NFL csapatnak.
Eddig még úgy sem szurkoltam egyetlen LA-i franchise-nak sem, (igaz a Vikings előtt Minnesotainak sem) semelyik sportban.

(kellene egy új kép alulra, mert EJ úgy felépült, hogy már nálunk sincs. azért sok sikert neki, bírtam a búráját, igazi harcos)
több mint 13 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
mondjuk szerintem ha LA, akkor lehet benne lenne a pakliban egy teljes arculatváltás is. persze ne legyen így, az NFC North messze a legjobb csoport.brk
Na ezaz, ettől félek én is a legjobban. Bár a lékörsznél is leszarták az egészet a lusta mexikóiak.
Meg eleve, én nem tudok los angelesi csapatnak drukkolni, fertő az a város 😀

több mint 13 éve
Megkezdődött a felkészülése, először az újoncok:

http://vikingscountry.wordpress.com/2012/05/05/9-jatekos-vett-reszt-az-elso-napon-a-rookie-minicamp-ban/
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
mondjuk szerintem ha LA, akkor lehet benne lenne a pakliban egy teljes arculatváltás is. persze ne legyen így, az NFC North messze a legjobb csoport
több mint 13 éve
Tényleg...
de ne máár...

én még akarok látni pár sajtfej verést! 😀 :rolleyes: :cool:
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Mivel nem vagyok Minnesotai, ezért számomra mindegy, hogy LA, vagy más hely. A Vikingek délen is elhajóznak ha kell. Ha Minnesota állam vezetése nem becsüli meg a csapatot egy olyan stadinonnal ami nem szakad télena fejükre akkor nincs értelme maradni.Paulus
Viszont ha LA, akkor búcsú a csoportnak is....szerintem tuti, h átkerültök vhova....mi pedig kizárásos alapon megkapjuk a Ramst....fura lenne....mármint vikingek nélkül

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Mivel nem vagyok Minnesotai, ezért számomra mindegy, hogy LA, vagy más hely. A Vikingek délen is elhajóznak ha kell. Ha Minnesota állam vezetése nem becsüli meg a csapatot egy olyan stadinonnal ami nem szakad télena fejükre akkor nincs értelme maradni.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
hétfőn dől el, hogy lesz-e új Vikings stadion
ha lesöprik a terveket, akkor esélytelen, hogy a franchise maradjon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hogy mire alapozod azt, h nálunk nem figyelnek oda rá, azt nem értem...de mindegy....reméljétek csak, h bust lesz, azt mindenkinek szabad....csak nehogy sírás legyen a vége....papírzsepi a kézügybe....Bear
Annak ellenére amit írtam kéltem, hogy bust lesz . De azért bízni lehet benne hátha 😀 Mondjuk én bírom csak ne ellenünk brillírozzon.Toca
Emlékszem, annak idején én egy Adrian Peterson nevű fiatalembernél reméltem uezt.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Hogy mire alapozod azt, h nálunk nem figyelnek oda rá, azt nem értem...de mindegy....reméljétek csak, h bust lesz, azt mindenkinek szabad....csak nehogy sírás legyen a vége....papírzsepi a kézügybe....Bear
Annak ellenére amit írtam kéltem, hogy bust lesz . De azért bízni lehet benne hátha 😀 Mondjuk én bírom csak ne ellenünk brillírozzon.
több mint 13 éve
Hogy mire alapozod azt, h nálunk nem figyelnek oda rá, azt nem értem...de mindegy....reméljétek csak, h bust lesz, azt mindenkinek szabad....csak nehogy sírás legyen a vége....papírzsepi a kézügybe....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Go Vikings!
Ezt a Jeffery bustot mire alapozod? Mert én félek tőle mint a lányom a szomszéd bácsitól. Jó lenne ha megnyugtatnál.

ZoliZoltán!
Messze nem vagyok perfekt angol, de sok minden ragadt rám a sok meccsnézés alatt.Bazzani
Amekkora potencial van Jefferyben akkor nqgy bust is lehet . Speciel a Bearsnel raadasul ketlem hogy nagyon meg is lenne fegyelmezve. Fejben lesznek nala gondok foleg ha nem olyan hudenagy kiraly lesz mint o gondolja rogton az elejen.
Ezt a safety draftunkat tovabbra sem ertem. Remelem egyszer vegre pozitivan lepnek meg a vezetok...
több mint 13 éve
Lesz itt még esemény szeptemberig. 😀

köszi 😉
több mint 13 éve
Kezd megoldódni a sok futóprobléma😀 -1, King-et kirúgta a Vikings.

http://vikingscountry.wordpress.com/2012/05/02/king-et-kirugta-a-vikings-majd-bortonbe-kerult/
több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 576 — Bowl Winner
Go Vikings!
Ezt a Jeffery bustot mire alapozod? Mert én félek tőle mint a lányom a szomszéd bácsitól. Jó lenne ha megnyugtatnál.
Bazzani
Majd jön a szeptember, és megnyugszol.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
Itt a Vikings által draftolt játékosok kis elemzése, pont az ilyen esetekre:

http://vikingscountry.wordpress.com/2012/04/30/10-jatekost-valasztottunk-az-idei-drafton/KmetyG
Ja egyébként meg ezért kijár egy nagy Köszönjük! :cool: 😉 😊
több mint 13 éve
Azért én nézek egyetemi focit is. nagyon jó az is. Bár az én kedvenc csapatomból most a Detroit húzta magát halomra. A USC-t meg a Notre Dame-t meg nem különösebben szeretem, Szóval a leendő Vikings játéksok nagy részét nem sok meccsen láttam. De a lényeg, hogy az NFL-ben viking színekben bizonyítsanak 😊
több mint 13 éve
😀 kösz :cool:
több mint 13 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
Zoli! Keddre ha nem felejtem el lefordítom neked..de akkor hallgatod a sok sírást a Rams miatt :d és szerencsére a fönök nem olvassa 😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Go Vikings!

ZoliZoltán!
Messze nem vagyok perfekt angol, de sok minden ragadt rám a sok meccsnézés alatt.