Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 14 éve
"Spoke to someone who perused Monday's waiver wire three times - Randy Moss is on it. Was not waived by 4pm deadline""Vikings could opt to waive him later, as Chilly told the team he would, but I'm told others in management not sold on cutting Moss"
több mint 14 éve
"Although Chilly said he is waiving Moss, he still has not yet been waived and the player has still not been told directly from coach yet"
több mint 14 éve
és ha a Pats-el játszotok az AFC döntőben? visszafut safetyre vazzeJön hozzánk #2 cornernek gyűrűt nyerni.tenorx+1Szeszejó hát ez még Ricsinek is feltűnt 😊 egyébként én is kibasztam volna, ilyet nem lehet csinálni profi futballban, attól függetlenül kiváncsi vagyok mi lesz a sorsakristof
több mint 14 éve
Jön hozzánk #2 cornernek gyűrűt nyerni.jó hát ez még Ricsinek is feltűnt 😊 egyébként én is kibasztam volna, ilyet nem lehet csinálni profi futballban, attól függetlenül kiváncsi vagyok mi lesz a sorsakristofnagyon jó meglátás, a közös meccsnézés során ezt külön kiemeltük, tényleg durvaJJ Tiller+1Szesze
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jó hát ez még Ricsinek is feltűnt 😊 egyébként én is kibasztam volna, ilyet nem lehet csinálni profi futballban, attól függetlenül kiváncsi vagyok mi lesz a sorsa+1Szeszehttp://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bca082/article/vikings-cut-moss-less-than-a-month-after-acquiring-wr-in-trade?module=breaking_newsnagyon jó meglátás, a közös meccsnézés során ezt külön kiemeltük, tényleg durvaJJ Tiller
nézzétek meg a második videót, az elkapás a PI ellenére is simán td-re hozható lett volna, főleg Moss-nál, az akkori állás mellett ez kulcs play volt, ő szándékosan nem kapta el és vitte be.vsanyi132
több mint 14 éve
+1nagyon jó meglátás, a közös meccsnézés során ezt külön kiemeltük, tényleg durvaJJ TillerMiért küldtétek el?http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bca082/article/vikings-cut-moss-less-than-a-month-after-acquiring-wr-in-trade?module=breaking_news
Régen nagyon utáltam Mosst, de megszerettem és az interjú meg kifejezetten szimpatikus volt.
És Palmer már a mostani kettőt sem tudja elégedetté tenni, Moss már tényleg sok lenne. 0% esélye és értelme lenne hogy Cincybe jöjjön, főleg ha nyerni akar.85
nézzétek meg a második videót, az elkapás a PI ellenére is simán td-re hozható lett volna, főleg Moss-nál, az akkori állás mellett ez kulcs play volt, ő szándékosan nem kapta el és vitte be. Ez elfogadhatatlan, valószínű ezért rúgták ki, és ha igen akkor jogosan. Ha direkt így akarta akkor a csapat elleni játék volt, inkább ne játszott volna. Ezzel a hozzáállással inkább nem szeretném egyik csapatban sem, ez olyan mintha bundázott volna. Pedig nagyon kár érte, nem hiszem hogy ez Farve végét jelentené, T-Jack-nek még jobban kell az célpont mint az öregnek. Viszont BC helye biztosnak látszik hogy az ördög vinné el...vsanyi132
több mint 14 éve
nagyon jó meglátás, a közös meccsnézés során ezt külön kiemeltük, tényleg durvaMiért küldtétek el?http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bca082/article/vikings-cut-moss-less-than-a-month-after-acquiring-wr-in-trade?module=breaking_news
Régen nagyon utáltam Mosst, de megszerettem és az interjú meg kifejezetten szimpatikus volt.
És Palmer már a mostani kettőt sem tudja elégedetté tenni, Moss már tényleg sok lenne. 0% esélye és értelme lenne hogy Cincybe jöjjön, főleg ha nyerni akar.85
nézzétek meg a második videót, az elkapás a PI ellenére is simán td-re hozható lett volna, főleg Moss-nál, az akkori állás mellett ez kulcs play volt, ő szándékosan nem kapta el és vitte be. Ez elfogadhatatlan, valószínű ezért rúgták ki, és ha igen akkor jogosan. Ha direkt így akarta akkor a csapat elleni játék volt, inkább ne játszott volna. Ezzel a hozzáállással inkább nem szeretném egyik csapatban sem, ez olyan mintha bundázott volna. Pedig nagyon kár érte, nem hiszem hogy ez Farve végét jelentené, T-Jack-nek még jobban kell az célpont mint az öregnek. Viszont BC helye biztosnak látszik hogy az ördög vinné el...vsanyi132
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bazzeg 😀 Komolyan beszarás 😀
több mint 14 éve
Miért küldtétek el?http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bca082/article/vikings-cut-moss-less-than-a-month-after-acquiring-wr-in-trade?module=breaking_news
nézzétek meg a második videót, az elkapás a PI ellenére is simán td-re hozható lett volna, főleg Moss-nál, az akkori állás mellett ez kulcs play volt, ő szándékosan nem kapta el és vitte be. Ez elfogadhatatlan, valószínű ezért rúgták ki, és ha igen akkor jogosan. Ha direkt így akarta akkor a csapat elleni játék volt, inkább ne játszott volna. Ezzel a hozzáállással inkább nem szeretném egyik csapatban sem, ez olyan mintha bundázott volna. Pedig nagyon kár érte, nem hiszem hogy ez Farve végét jelentené, T-Jack-nek még jobban kell az célpont mint az öregnek. Viszont BC helye biztosnak látszik hogy az ördög vinné el...
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
nálam eddig ez a Comment of the Season! 😂Fuh mik vannak itt, papót mikor cutoljátok? 😀JayBmajd ha kukit mutat childressnek.Höri
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Fuh mik vannak itt, papót mikor cutoljátok? 😀JayBmajd ha kukit mutat childressnek.
több mint 14 éve
JéBé
7 031
Fuh mik vannak itt, papót mikor cutoljátok? 😀
több mint 14 éve
Nem tudom mi lesz, de valami nagyon bűzlik a Vikingsnél.Remek hír. Ez az év mehet a kukába. Ez nálam azt is jelenti, hogy BC helye biztos, úgyhogy van még ideje tönkrevágni mindent.PálcaNekem az jön le, hogy Favre (idénre) befejezte/be kell, hogy fejezze.marci
Favre önmagától sose hagyná abba, viszont szerintem elképzelhető, hogy őt is parkolópályára teszik.
több mint 14 éve
85
363
Miért küldtétek el? Régen nagyon utáltam Mosst, de megszerettem és az interjú meg kifejezetten szimpatikus volt.
És Palmer már a mostani kettőt sem tudja elégedetté tenni, Moss már tényleg sok lenne. 0% esélye és értelme lenne hogy Cincybe jöjjön, főleg ha nyerni akar.
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
ja, bizonyára izgatottá teszi egy 2 győzelmes csapatban szenvedni a csoportharmadik helyért.Nagy show lenne az tuti 😀FViktor93Cincinattibe nem férne még be? 😀Ha ez létrejönne, szezon végéig szóló bant kérnék. :rolleyes:
Batman, Robin, Joker, mindenki egy rakáson 😂The terrible towel
...
Látom lelki szemeimmel amint néhányan máris elkezdenek szurkolni, hogy Moss Cincybe kerüljön. 😊Mikey
akkormár menjen vissza a Florida State-re, ott bajnoki címért játszhat 😀 😀
több mint 14 éve
csak ennyi labdát szerencsétlen Palmer nem tudna elosztogatni hogy mind a hárman elégedettek legyenek meccsről meccsre 😀Cincinattibe nem férne még be? 😀Ha ez létrejönne, szezon végéig szóló bant kérnék. :rolleyes:
...
Látom lelki szemeimmel amint néhányan máris elkezdenek szurkolni, hogy Moss Cincybe kerüljön. 😊Mikey
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Nagy show lenne az tuti 😀Cincinattibe nem férne még be? 😀Ha ez létrejönne, szezon végéig szóló bant kérnék. :rolleyes:
...
több mint 14 éve
Mikey
18 717
Cincinattibe nem férne még be? 😀Ha ez létrejönne, szezon végéig szóló bant kérnék. :rolleyes:
...
Látom lelki szemeimmel amint néhányan máris elkezdenek szurkolni, hogy Moss Cincybe kerüljön. 😊
több mint 14 éve
marci
1 023
Remek hír. Ez az év mehet a kukába. Ez nálam azt is jelenti, hogy BC helye biztos, úgyhogy van még ideje tönkrevágni mindent.PálcaNekem az jön le, hogy Favre (idénre) befejezte/be kell, hogy fejezze.
több mint 14 éve
Amadeus the Young
32 890
Cincinattibe nem férne még be? 😀amúgy ha lenne egy normális QB a Batman-Robin-Moss 3-s mögött....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
Whenever a player who has finished the season in which his fourth year of credited service has been earned under the Bert Bell/Pete Rozelle Plan is placed on waivers between February 1 and the trading deadline, his contract will be considered terminated and the player will be completely free at any time...Höri rosszul tudta, waivelték. 😊már szerkesztettem a hsz-t azóta, de továbbra se értem én ezt.
Now, as @espn_afceast said, Moss must clear waivers before he's free. Of course, that means the Patriots are 32nd
Childress már a tegnapi meccs után mondta neki h maradjon NE-ben nyugodtan a családjával. 😀 most már lehet tudni h miért. 😂Danna
The 0-7 Buffalo Bills have top priority, followed by the Dallas Cowboys and Carolina Panthers (1-6), and 2-6 teams such as the San Francisco 49ers and Denver Broncos. Detroit, Cleveland, and Cincinnati are next in line, but are unlikely to add high-profile receiver at this point in the season.Höri
Ebből úgy tűnik, hogy a trading deadline-ig él csak a szabály, hogy 4 elfogadott idény után már nincs waiver, vagy túl hamar zavarták el a Vikingstól a megszerzése után. Bár ez utóbbi puszta spekuláció.
több mint 14 éve
Remek hír. Ez az év mehet a kukába. Ez nálam azt is jelenti, hogy BC helye biztos, úgyhogy van még ideje tönkrevágni mindent.
több mint 14 éve
Höri rosszul tudta, waivelték. 😊Ilyenkor mi a waiver sorrend?
Now, as @espn_afceast said, Moss must clear waivers before he's free. Of course, that means the Patriots are 32nd
Childress már a tegnapi meccs után mondta neki h maradjon NE-ben nyugodtan a családjával. 😀 most már lehet tudni h miért. 😂Danna
Nálunk lehetne 2.számú WR CJ mögött. 😀
Ja közben látom.
több mint 14 éve
Höri rosszul tudta, waivelték. 😊már szerkesztettem a hsz-t azóta, de továbbra se értem én ezt.
The 0-7 Buffalo Bills have top priority, followed by the Dallas Cowboys and Carolina Panthers (1-6), and 2-6 teams such as the San Francisco 49ers and Denver Broncos. Detroit, Cleveland, and Cincinnati are next in line, but are unlikely to add high-profile receiver at this point in the season.
több mint 14 éve
hmm hát így neccesen fog gyűrűt nyerni. Sam Bradford To Moss ezt el tudnám képzelni, csak oda nem hiszem el akar menni 😛manuszka86Gyűrűt akar nyerni és szereti az ismerős környezetet.
Tehát Oakland. 😀