Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 14 éve
gsn
3 548
Kivancsi leszek a valodi okokra es tortenesekre, ehhez a lepeshez giga durvat kellett muvelni, de persze a csalas az lenne.Delonso_Nem feltétlen, Childressnek már volt egy hasonló ügye 2006-ban, amikor Karácsonykor kirúgatta Marcus Robinsont, a csapat akkori talán legjobb WR-ét. Egy nappal azután, hogy kritizálta egy interjúban a csapat teljesítményét, vezetését, és szereplését. Másnap Chilly odaállt a kamera elé, és bejelentette, hogy a teljesítménye miatt küldik el a WR-t, aki az elmúlt 3 évben 17 TD-t szerzett. Már akkor mindenki röhögött rajta, és gigantikus PR katasztrófának tartották a nyilatkozatait. Most lehet ugyanezt játszotta el, csak éppen az NFL történetének egyik legjobb WR-ével. 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk,HurkaSteve Johnson zsinórban 5 meccsen kapott el TD-t.
Evans meg épp a jobb éveit futja.
több mint 14 éve
Én szurkolok is érte. 😀 Tuti nagy show lenne ám ott. 😀😀😀😀Cincinattibe nem férne még be? 😀Ha ez létrejönne, szezon végéig szóló bant kérnék. :rolleyes:
Batman, Robin, Joker, mindenki egy rakáson 😂The terrible towel
...
Látom lelki szemeimmel amint néhányan máris elkezdenek szurkolni, hogy Moss Cincybe kerüljön. 😊Mikey
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk, vagy szimplán félnek attól, hogy ugyanaz lesz, mint TO-valmiért? tulképp mi is volt TO-val?
és akkor Randy megint mehetne a Gillette Stadiumba 😂Hurka
több mint 14 éve
akkor hívjuk tragédiának 😉Talán, de a drámához az ég világon semmi köze a Cowboysnak immáron második éve lassan, Ata csúnyán mellé trafált.gyeekEz a Vikings kezet foghat lassan a Cowboys-szal, már ami a drámázást illetiatapapaTalán nem véletlen hogy épp ők az egyetlen csapat akit a Lions-on kívül nagy nehezen legyűrtünk... vsanyi132
egy "átlagos" csapat szurkolójának a Dallas-t nézve mindig dráma van, bocsi
több mint 14 éve
jólehet ekézni moss-t a nem elkapott TD miatt
de itt már volt olyan, hogy az egész csapat direkt BC ellen játszott az edzőbuktatás nem titkolt szándékával, pl. 2007-ben ellenünk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyilván Moss is hibás,dehogy mért érzem én megint Chilly faszkodását a háttérben ?Azért érzed, amiért én is, BC egy fa***opó!
Toca
És addig fogunk nyalni, míg ki nem rakjuk. A vezetőség is töketlen vele, siralom ez az egész, úgy ahogy van.
több mint 14 éve
Nyilván Moss is hibás,dehogy mért érzem én megint Chilly faszkodását a háttérben ? Ezek után én nem értem hogy a rákba maradhat még HC ?
Ez a szezon addig amíg ő rontja a levegőt HCként Favre meg QBként addig kuka lesz .
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Casselel még talán meg is értenék egymást. És hát egyenlőre sima PO csapatnak tűnik a KC.azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk, vagy szimplán félnek attól, hogy ugyanaz lesz, mint TO-vala pats előtt vagyunk és remélem elvisszük ha más nem
bowe az egyetlen elkapónk aki reális fenyegetés az ellenfélre nézve
😊ehh
több mint 14 éve
azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk, vagy szimplán félnek attól, hogy ugyanaz lesz, mint TO-vala pats előtt vagyunk és remélem elvisszük ha más nem
bowe az egyetlen elkapónk aki reális fenyegetés az ellenfélre nézve
😊
több mint 14 éve
azon gondolkodtam, hogy a Billsnek miért nem kell? ők az 1. a waiveren, és alig van normális elkapójuk, vagy szimplán félnek attól, hogy ugyanaz lesz, mint TO-valés akkor Randy megint mehetne a Gillette Stadiumba 😂
több mint 14 éve
Talán, de a drámához az ég világon semmi köze a Cowboysnak immáron második éve lassan, Ata csúnyán mellé trafált.Ez a Vikings kezet foghat lassan a Cowboys-szal, már ami a drámázást illetiatapapaTalán nem véletlen hogy épp ők az egyetlen csapat akit a Lions-on kívül nagy nehezen legyűrtünk... vsanyi132
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
most már hivatalos.Statement from Childress on Moss move: "This decision was made based on what we thought was in the best interests of the Minnesota Vikings, both in the short and long term. We wish Randy the best as he moves forward in his career."
több mint 14 éve
még mindig esélytelenAdam_SchefterA Bears, Redskins, Rams és szerintem még a Falcons is benézhet ide. Mekkora lenne, ha megkapná Peyton Manning Moss-t 😀aztec
Teams likely to consider claiming Randy Moss on waivers: Cowboys, Redskins, Rams, Bears, Dolphins, Raiders, Chiefs, Jets, Patriots.
Pats akkor is érdekes option odashawnka
több mint 14 éve
aztec
1 360
Adam_SchefterA Bears, Redskins, Rams és szerintem még a Falcons is benézhet ide. Mekkora lenne, ha megkapná Peyton Manning Moss-t 😀
Teams likely to consider claiming Randy Moss on waivers: Cowboys, Redskins, Rams, Bears, Dolphins, Raiders, Chiefs, Jets, Patriots.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Ez a Vikings kezet foghat lassan a Cowboys-szal, már ami a drámázást illetiatapapa"The entire Minnesota Vikings organization is on the ESPN payroll. Their entire purpose this season has been to provide the sports media with the newest hit reality TV show."
Részemről jöhet 3. WRnek hozzánk, BJohnson úgyis lyukas kezű...
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 14 éve
Adam_Schefterminket nyugodtan lehúzhatsz erről a listáról. Hülyék lennénk waiveren keresztül megszerezni és kifizetni neki a 3.6 millás fizetést, ha utána fillérekért is megegyezhetünk vele... mert ugye mire hozzánk kerül, addigra kiderül h senki más nem adja meg neki ezt a pénzt.
több mint 14 éve
Ez a Vikings kezet foghat lassan a Cowboys-szal, már ami a drámázást illetiatapapaTalán nem véletlen hogy épp ők az egyetlen csapat akit a Lions-on kívül nagy nehezen legyűrtünk...
Ha ebben az évben pozitív lesz a mérlegünk én már annak is örülni fogok, nem hiszem hogy ilyen körülmények között tudnak a srácok és az edzők koncentrálni, az eddigi eredmények is ezt tükrözik.
több mint 14 éve
Adam_SchefterTeams likely to consider claiming Randy Moss on waivers: Cowboys, Redskins, Rams, Bears, Dolphins, Raiders, Chiefs, Jets, Patriots.
Pats akkor is érdekes option oda
több mint 14 éve
Ez a Vikings kezet foghat lassan a Cowboys-szal, már ami a drámázást illeti
több mint 14 éve
Kivancsi leszek a valodi okokra es tortenesekre, ehhez a lepeshez giga durvat kellett muvelni, de persze a csalas az lenne.
több mint 14 éve
Ha a management így gondolkodik, csak nehogy Chilly megsértődjön és lemondjon. 😂 Utána Brett sértődik meg, és visszavonul. Aztán lehet könyveket írni róla. 😂vagy kiakarja magát rúgatni... gondolom a fizut úgy kapná továbbra is és lehet elege van a cirkuszokból... (bocs, hangosan gondolkodom 😊 )
Egyébként, ha csupán annyi volt az egész mögött, ami publikus, akkor egy elég hülye tekintély elvű döntés a HC-tól.gsn
több mint 14 éve
Nagyon úgy tűnik h ezt a döntést Childress hozta meg, közölte a játékosokkal, csak a vezetőséggel elfelejtett előtte konzultálni és nekik is szólni arról h mit tervez.. ciki...
több mint 14 éve
Mondjuk én is fognám a fejem a vezetőség helyében, ha elkúrtak egy 3. körös picket pár szar meccsért 😛
több mint 14 éve
gsn
3 548
"Spoke to someone who perused Monday's waiver wire three times - Randy Moss is on it. Was not waived by 4pm deadline"Ha a management így gondolkodik, csak nehogy Chilly megsértődjön és lemondjon. 😂 Utána Brett sértődik meg, és visszavonul. Aztán lehet könyveket írni róla. 😂
"Vikings could opt to waive him later, as Chilly told the team he would, but I'm told others in management not sold on cutting Moss"tenorx
Egyébként, ha csupán annyi volt az egész mögött, ami publikus, akkor egy elég hülye tekintély elvű döntés a HC-tól.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness