New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem egy pontháborút nem tudnátok megnyerni mondjuk a Steelers / Raiders duó ellen, amikor nem mehetnek ezek a középső futások és rövid passzok. Nekem most kevésbé voltatok meggyőzőek, mint mondjuk tavaly.Ott nincs olyan D mint nalatok. A Steelers ellen valahogy mindig megy, sok pontot kapnank, de attol nem hiszem, hogy underdogok lennenk. Amugy meg miert ne mehetnenek ezek a passzok? 😊
(Aztán lehet persze ebből sima SB a végén)
flzoli
De ugyis meglatjuk majd a PO-ban, ma tamadasban parades volt a gameplan, es pont annyit csinaltunk, amennyi kellett 😊

több mint 9 éve
Szerintem egy pontháborút nem tudnátok megnyerni mondjuk a Steelers / Raiders duó ellen, amikor nem mehetnek ezek a középső futások és rövid passzok. Nekem most kevésbé voltatok meggyőzőek, mint mondjuk tavaly. (Aztán lehet persze ebből sima SB a végén)
több mint 9 éve
Az a sec szerintem nem gyengebb azert. A DL meg tan jobb is. Majd mehetnek az rb, te, wr passzok kozepre 5 yardert, ha ott jarunk 😀

több mint 9 éve
Fura egy meccs volt.azért az egész NFL élvezhetőségét meg komolyan vételét beárnyékolta volna ha TB Gronk és Dola nélkül csak úgy lazán (Denverben) passzol 300 yardot a liga (nem csak papíron) legjobb passz elleni védekezésének...
Egyik oldalon agyon lett verve taktikailag a Denver, de azért TB egy picit vakon volt néha😊
Elnézve TB mai játékát, ezerrel szurkoljunk, hogy a NYG ne jusson tovább!
NB2
Giants-nek jó védelme van, de azért a denverihez még ne mérjük, se a secük se az LB sorunk nem hasonlítható a mai ellenfélhez
(igaz, a támadóik viszont sokkal jobbak)
én már kicsit matekoztam és bizony idén is nagyon kinéz egy new yorki látogatás a Lambeau-ra, a többit tudjuk...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Szeretném, ha szenteste megvernénk a Jets-t! A Miamit meg verje meg JimmyBoy és a második csapat. 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Nagyon jó látni, hogy hétről hétre mennyit fejlődik a D és mennyire beválnak az újonnan "előléptetett" emberek plusz a man-to-man/zóna váltogatás. Kib nagy győzelem, az utolsó két meccsből már 1 is elég...
több mint 9 éve
Sajna közben az SD nem hozott nekünk 1st seedet...
több mint 9 éve
Egek, Cannon mit játszott ma... A Miami ellen remélem a cserék cseréi lesznek a pályán, és akkor a Denver szezonjának annyi is. 😀
több mint 9 éve
Fura egy meccs volt.Pedig azzal a démonnal (Giants) is le kell számolnia. más hiányzik a karrierből?
Egyik oldalon agyon lett verve taktikailag a Denver, de azért TB egy picit vakon volt néha😊
NB2
több mint 9 éve
Fura egy meccs volt.Egyik oldalon agyon lett verve taktikailag a Denver, de azért TB egy picit vakon volt néha😊
több mint 9 éve
Gamepasson követem az eseményeket. Ha megnyugtat, olyan feszültségben vagyok, hogy fizikailag szorít belül valami. És ez így fog a negyedik negyedig tartani egyre erősebben. 😉Ha a Sport TV-n nézed, akkor most Brady-vel kapcsolatban kb bemutatták miért érzek így 😀Pontosan értelek. Ezek szerint megindító ellenfelek vagyunk - ez jól eső érzés és kölcsönös. HajráKicsit most elmentünk egymás mellett és félreértettél. Teljes mértékben egyetértek veled, nem a rangadókra és magára az érzésre , az izgalomra akartam utalni, Sokan kérdezik tőlem például, hogy mit tudok szeretni egy West Ham-ben, még ha éppen ez nem is ide illik, nade pont ezt, hogy minden találkozó izgalmat jelent és egy olyan lelki állapotot ami miatt szeretjük a sportot. Ne gondolod hogy azért vagyok Patriots szurkoló mert sokszor nyernek, hanem mert azonosulni tudok valamivel amit ez a franchise jelent, képvisel. Magára a Broncos-ra gondoltam, mindig rossz az előérzetem veletek kapcsolatban, valahogy máshogyan tekintek a Denverre mint a többi csapatra ( nem Manning korszak és esetlegesen még mindig meglévő Manning hagyaték ). Jó szurkolást és szórakozást! 😊Na lassan itt a rangadó, valahogy mindig útálom amikor a Denverrel játszunk, legyen az a Gillette-ben vagy a Mile High-ban, különösen tartok tőlük mindig. Nem lesz egyszerű és nyugodt esténk az biztos. Go Pats!!!De hát nem pont ez a lényege ennek az egésznek, hogy az ilyen meccseket éljük át? Nem ez a rajongás csúcsa? Jobb egy előre tudható tükörsima meccs mondjuk a Jax vagy a Browns ellen? Szerintem ezeket az emelkedett, nem nyugodt pillanatokat keressük, amikor igazi szurkolóvá válunk. Aztán vagy katarzis vagy letargia a vége. Az átélésélmény a lényeg. Akomoly ellenfelek nemesítenek, adnak értéket a sikernek, a teljesítménynek. Szóval nyugi, jó esténk lesz, ti meg még páholyban is vagytok. Nekünk utolsó szalmaszál...
Volford
Zalán
Volford
Zalán
Volford
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Ha a Sport TV-n nézed, akkor most Brady-vel kapcsolatban kb bemutatták miért érzek így 😀Pontosan értelek. Ezek szerint megindító ellenfelek vagyunk - ez jól eső érzés és kölcsönös. HajráKicsit most elmentünk egymás mellett és félreértettél. Teljes mértékben egyetértek veled, nem a rangadókra és magára az érzésre , az izgalomra akartam utalni, Sokan kérdezik tőlem például, hogy mit tudok szeretni egy West Ham-ben, még ha éppen ez nem is ide illik, nade pont ezt, hogy minden találkozó izgalmat jelent és egy olyan lelki állapotot ami miatt szeretjük a sportot. Ne gondolod hogy azért vagyok Patriots szurkoló mert sokszor nyernek, hanem mert azonosulni tudok valamivel amit ez a franchise jelent, képvisel. Magára a Broncos-ra gondoltam, mindig rossz az előérzetem veletek kapcsolatban, valahogy máshogyan tekintek a Denverre mint a többi csapatra ( nem Manning korszak és esetlegesen még mindig meglévő Manning hagyaték ). Jó szurkolást és szórakozást! 😊Na lassan itt a rangadó, valahogy mindig útálom amikor a Denverrel játszunk, legyen az a Gillette-ben vagy a Mile High-ban, különösen tartok tőlük mindig. Nem lesz egyszerű és nyugodt esténk az biztos. Go Pats!!!De hát nem pont ez a lényege ennek az egésznek, hogy az ilyen meccseket éljük át? Nem ez a rajongás csúcsa? Jobb egy előre tudható tükörsima meccs mondjuk a Jax vagy a Browns ellen? Szerintem ezeket az emelkedett, nem nyugodt pillanatokat keressük, amikor igazi szurkolóvá válunk. Aztán vagy katarzis vagy letargia a vége. Az átélésélmény a lényeg. Akomoly ellenfelek nemesítenek, adnak értéket a sikernek, a teljesítménynek. Szóval nyugi, jó esténk lesz, ti meg még páholyban is vagytok. Nekünk utolsó szalmaszál...
Volford
Zalán
Volford
Zalán
több mint 9 éve
Pontosan értelek. Ezek szerint megindító ellenfelek vagyunk - ez jól eső érzés és kölcsönös. HajráKicsit most elmentünk egymás mellett és félreértettél. Teljes mértékben egyetértek veled, nem a rangadókra és magára az érzésre , az izgalomra akartam utalni, Sokan kérdezik tőlem például, hogy mit tudok szeretni egy West Ham-ben, még ha éppen ez nem is ide illik, nade pont ezt, hogy minden találkozó izgalmat jelent és egy olyan lelki állapotot ami miatt szeretjük a sportot. Ne gondolod hogy azért vagyok Patriots szurkoló mert sokszor nyernek, hanem mert azonosulni tudok valamivel amit ez a franchise jelent, képvisel. Magára a Broncos-ra gondoltam, mindig rossz az előérzetem veletek kapcsolatban, valahogy máshogyan tekintek a Denverre mint a többi csapatra ( nem Manning korszak és esetlegesen még mindig meglévő Manning hagyaték ). Jó szurkolást és szórakozást! 😊Na lassan itt a rangadó, valahogy mindig útálom amikor a Denverrel játszunk, legyen az a Gillette-ben vagy a Mile High-ban, különösen tartok tőlük mindig. Nem lesz egyszerű és nyugodt esténk az biztos. Go Pats!!!De hát nem pont ez a lényege ennek az egésznek, hogy az ilyen meccseket éljük át? Nem ez a rajongás csúcsa? Jobb egy előre tudható tükörsima meccs mondjuk a Jax vagy a Browns ellen? Szerintem ezeket az emelkedett, nem nyugodt pillanatokat keressük, amikor igazi szurkolóvá válunk. Aztán vagy katarzis vagy letargia a vége. Az átélésélmény a lényeg. Akomoly ellenfelek nemesítenek, adnak értéket a sikernek, a teljesítménynek. Szóval nyugi, jó esténk lesz, ti meg még páholyban is vagytok. Nekünk utolsó szalmaszál...
Volford
Zalán
Volford
több mint 9 éve
"Rex Ryan: "This just in: I'm a huge Patriots fan for the rest of the season." Patriots need to beat Denver today for Bills to remain in playoff contention." Ezt akkor is szép olvasni, ha nem igaz 😊
több mint 9 éve
Kicsit most elmentünk egymás mellett és félreértettél. Teljes mértékben egyetértek veled, nem a rangadókra és magára az érzésre , az izgalomra akartam utalni, Sokan kérdezik tőlem például, hogy mit tudok szeretni egy West Ham-ben, még ha éppen ez nem is ide illik, nade pont ezt, hogy minden találkozó izgalmat jelent és egy olyan lelki állapotot ami miatt szeretjük a sportot. Ne gondolod hogy azért vagyok Patriots szurkoló mert sokszor nyernek, hanem mert azonosulni tudok valamivel amit ez a franchise jelent, képvisel. Magára a Broncos-ra gondoltam, mindig rossz az előérzetem veletek kapcsolatban, valahogy máshogyan tekintek a Denverre mint a többi csapatra ( nem Manning korszak és esetlegesen még mindig meglévő Manning hagyaték ). Jó szurkolást és szórakozást! 😊Na lassan itt a rangadó, valahogy mindig útálom amikor a Denverrel játszunk, legyen az a Gillette-ben vagy a Mile High-ban, különösen tartok tőlük mindig. Nem lesz egyszerű és nyugodt esténk az biztos. Go Pats!!!De hát nem pont ez a lényege ennek az egésznek, hogy az ilyen meccseket éljük át? Nem ez a rajongás csúcsa? Jobb egy előre tudható tükörsima meccs mondjuk a Jax vagy a Browns ellen? Szerintem ezeket az emelkedett, nem nyugodt pillanatokat keressük, amikor igazi szurkolóvá válunk. Aztán vagy katarzis vagy letargia a vége. Az átélésélmény a lényeg. Akomoly ellenfelek nemesítenek, adnak értéket a sikernek, a teljesítménynek. Szóval nyugi, jó esténk lesz, ti meg még páholyban is vagytok. Nekünk utolsó szalmaszál...
Volford
Zalán
több mint 9 éve
Kifejezetten várom a meccset! 😀Broncos földön nem könnyű nyerni, valahogy mindig döcögősre is sikerül nekünk..
Úgy vélem a magaslati levegő mindenkire hatással van, ehhez alkalmazkodni kell..Napok kellenének hozzá. Nem véletlenen, hogy egy picit mindig küszködünk ott.
De remélem, hogy ma mi leszünk a jobbak. A támadósorunk meggyőzően játszott egy kifejezetten erős Ravens D# ellen..Valamint a védelmünk kifejezetten szép életjeleket mutatott az elmúlt 3 meccsen.Főleg a Ravens elleni játék volt nekem tetszetős. A Ravens O#, véleményem szerint jelenleg erősebb, mint a Broncos. Pedig ott is vannak elit játékosok a támadósorban. De egy minőségi irányító rengeteget jelent.
Denverben jelenleg még nincs ilyen játékos. Szerintem..
De ettől függetlenül Denverben bármi lehet..Lásd tavaly. Utolsó negyedben vezetünk 21-7 re, viszonylag tükörsimán, aztán jön egy ST bénázás, átkerül a momentum, aztán hosszabbításban kikapunk egy nagyon sima TD-vel..Egy Osweilertől.. 😀
Legyen egy jó, kemény meccs, és bőven elég lesz nekem, ha egy ponttal nyerünk..
Csak ne sérüljön senki..Remélem a Broncos D# nem okoz sérülést senkinek..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Na lassan itt a rangadó, valahogy mindig útálom amikor a Denverrel játszunk, legyen az a Gillette-ben vagy a Mile High-ban, különösen tartok tőlük mindig. Nem lesz egyszerű és nyugodt esténk az biztos. Go Pats!!!De hát nem pont ez a lényege ennek az egésznek, hogy az ilyen meccseket éljük át? Nem ez a rajongás csúcsa? Jobb egy előre tudható tükörsima meccs mondjuk a Jax vagy a Browns ellen? Szerintem ezeket az emelkedett, nem nyugodt pillanatokat keressük, amikor igazi szurkolóvá válunk. Aztán vagy katarzis vagy letargia a vége. Az átélésélmény a lényeg. Akomoly ellenfelek nemesítenek, adnak értéket a sikernek, a teljesítménynek. Szóval nyugi, jó esténk lesz, ti meg még páholyban is vagytok. Nekünk utolsó szalmaszál...
Volford
több mint 9 éve
Na lassan itt a rangadó, valahogy mindig útálom amikor a Denverrel játszunk, legyen az a Gillette-ben vagy a Mile High-ban, különösen tartok tőlük mindig. Nem lesz egyszerű és nyugodt esténk az biztos. Go Pats!!!
több mint 9 éve
egy komoly 50 ezres csekkre számítok...Bradynek😁
ZERO_L
több mint 9 éve
Nem kell ilyenekkel foglalkozni 😊Inkább szurkolni a Lionsnak és a többieknek, hogy nehogy véletlenül playoffba jussanak, mert akkor képesek nagyon belelendülni 😀

több mint 9 éve
egy komoly 50 ezres csekkre számítok... twitter.com/PatsMilitia/status/810491588468215808

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kőkemény 60 perces focira lesz szükség, hogy nyerjünk.Go Pats!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Mert Miamiba gyozni szoktunk jarni. Plane december vegen, januar elejenXddd
Wyatt
Legyen meg a first seed 😀 azt jonapot