New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Azt olvastam Edelman ki fogja hagyni a Jets elleni meccset sérülés miatt. Már taktikázunk pihentetjük vagy tényleg sérült lehet?Agyrázkódása van a sérülésjelentés szerint.
Mert akkor az nem olyan jó hír.Demecs
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Azt olvastam Edelman ki fogja hagyni a Jets elleni meccset sérülés miatt. Már taktikázunk pihentetjük vagy tényleg sérült lehet?Mert akkor az nem olyan jó hír.
több mint 11 éve
Hát az lett volna a csoda ha ezt a szezont végigbírja 😊Újabb remek pick. Nekünk tradelni kell a pickekért, nem draftolni.BurkusEasly IR, mondjuk ez nem is meglepetés.manuszka86Beq beérett.zinedine5
Viszont azért egy fullos felkészüléssel azért a következő évi teljesítményét megnézném mit tud.
több mint 11 éve
Újabb remek pick. Nekünk tradelni kell a pickekért, nem draftolni.Easly IR, mondjuk ez nem is meglepetés.manuszka86Beq beérett.zinedine5
több mint 11 éve
Easly IR, mondjuk ez nem is meglepetés.manuszka86Beq beérett.
több mint 11 éve
A helyét már be is töltötte Steve Manieri TE (blokkolni hozhatták)GogoFleming is IR várományos ennek alapján.
A hat falemberes felállás most csak úgy megy, hogy Solder megy ki a legszélére (Cannon ott egyszerűen működésképtelen), emiatt viszont neki ki kell hagynia utána egy play-t.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Várható volt sajnos.A helyét már be is töltötte Steve Manieri TE (blokkolni hozhatták)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Ha nem sérül meg, Chandler Jones is ott lett volna. És Chung konkrétan ugyanúgy áll, mint DMC, az sem kis plusz, hogy ő így bejött

több mint 11 éve
Idén a PFF Pro Bowl keretébenkezdő: Gronkowski, Vollmer, Hightower, Revis
tartalék: Brady, Collins, McCourty
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Ez a gepárd bevágás zseniálisan szemét 😊 Zseniális Qb, de úgy fut kb. mint egy pingvin. Nem is értem.MUST SEE:Fedex Ground Player of the Week!Egon
www.facebook.com/video.php?v=828579033849915&set=vb.214003275307497&type=2&theater
😀😀😀triangle
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=d3VgABSkbA8MUST SEE:Fedex Ground Player of the Week!Egon
www.facebook.com/video.php?v=828579033849915&set=vb.214003275307497&type=2&theater
😀😀😀triangle
több mint 11 éve
MUST SEE:Fedex Ground Player of the Week!
😀😀😀triangle
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Hát akkor nem ugyanazokat a meccseket nézzük... BB valóban több mint visszafogott minden ilyen szituban, de a legutóbbi Pats-Jets meccsen - októberben - a meccs utáni kézfogás a minimálisan kötelező udvariasság elvárásának is alig felelt meg. Szikrázott a levegő. A gyűrűcsókolgatás kitétel pedig az amerikai köznyelvben általános "kiss my ass" szólásra épült, illetve arra akart utalni a médiaelemzők szerint, ami minden csak nem barátságos. Egyébként én is szórakoztató figurának és kifejezetten jó védelmi szakembernek tartom Ryant, de nem tudom elképzelni nálunk, a stílusa nagyon nem passzol a Pats-stílushoz.BurkusKora ősszel futott az NFL networkön egy több részes interjú sorozat, amiben 4 edzővel beszélgettek mindenféle témáról. Ryan, Coughlin, Harbaugh és Arians voltak a vendégek. Meséltek rengeteg dologról,munkáról, családról, egész privát dolgokba is beleavatva a nézőt. Nagyon érdekes műsor volt, érdemes megnézni, ha valaki hozzájut. De nem ezért említem, hanem azért, mert a műsorban Ryan többször is megemlítette BB-t és nagy tisztelettel beszélrt róla. Nem hinném, hogy civilben olyan rosszban lennének. Ugyanakkor tűz és víz a két ember, kizártnak tartom, hogy tudnának egymás mellett dolgozni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Hát akkor nem ugyanazokat a meccseket nézzük... BB valóban több mint visszafogott minden ilyen szituban, de a legutóbbi Pats-Jets meccsen - októberben - a meccs utáni kézfogás a minimálisan kötelező udvariasság elvárásának is alig felelt meg. Szikrázott a levegő. A gyűrűcsókolgatás kitétel pedig az amerikai köznyelvben általános "kiss my ass" szólásra épült, illetve arra akart utalni a médiaelemzők szerint, ami minden csak nem barátságos. Egyébként én is szórakoztató figurának és kifejezetten jó védelmi szakembernek tartom Ryant, de nem tudom elképzelni nálunk, a stílusa nagyon nem passzol a Pats-stílushoz.A rivalry miatt mindkét csapat oda fogja tenni magát amúgy is, nem beszélve azokról az elévülhetetlen érdemekről, amelyeket Rex Ryan szerezhetett BB-nél a gyűrűcsókolgatós beszólásával. (Ami így az azóta elmúlt évek eredményei alapján legfinomabban szólva sem volt szerencsés megnyilvánulás.) Kérdés, hogy a Jets mennyire tudja felszívni magát a meccsre egy ilyen szezon végén.BurkusEzzel kapcsolatban egy megjegyzés: Rex Ryan többször kijelenetette, hogy szerinte Belichick a magasan a lejobb edző a ligában, minden vágya, hogy felnőjön hozzá (ilyet kevés aktív edző mond a másikról). Hasonlóan pozitívan nyilatkozik Brady-ről nem egyszer.
Jól láthatóan Belichick is tiszteli, sőt kedveli Rex-et, nem egyszer látható a meccs elejéről készült videókon, hogy kedélyesen beszélgetnek. Szóval ez a gyűrűs dolog csak egy jó nagy kutyacsont volt a médiának, szerintem mind a ketten jót szórakoznak rajta. Én kifejezetten kedvelem Ryan-t, riválisság ide-oda.LordTamas
több mint 11 éve
Olvasói kérdés a szokásos Bruschi-chatből:Q: "Also, what technique is necessary to rush the passer from the inside?"
A: "There are various moves you can use from the inside. But to get a true grasp of it, get into a phone booth and try a pass-rush move. That's how quick and compact you have to be."
😀
több mint 11 éve
triangle
1 283
MUST SEE:www.facebook.com/video.php?v=828579033849915&set=vb.214003275307497&type=2&theater
😀😀😀
több mint 11 éve
Igen összeállt már tavaly is de nagyon inkonzisztens teljesítményt nyújtottak. Az idei kiegyensúlyozott jó teljesítményük szvsz nagyban köszönhető Pepper-nek is. Jó kis DC lesz belőle talán már jövőre is, nálunk nem tudott előrelépni ezért elment sajna..Bills D line, ki is az edző? Én kérek elnézést.gordonÖrülök, hogy ilyen domináns csapatrész fut Pepper Johnson neve alatt, de ez nem feltétlenül az ő erénye.
Ez a DL már tavaly is összeállt és akkor is állatkodtak rendesen, nagyon durva a játékosállomány.
Schwartz a DC, ha valami ment alatta a Titans-es és a detroiti időkben, az a DL.
Btw, az idei szezont elnézve Patriciából elég fasza DC lett nálunk.Gyulus
Pat "elég fasza DC" ? Látszik, hogy BB bízik benne és szabad kezet adott neki. Én tartom, hogy eből a D állományból többet is ki lehetne hozni. Nem érdekelnek a statisztikák, a szememnek hiszek és azt látom, hogy minden meccs elején bealszunk, nincs érdemi pass rush stb..
több mint 11 éve
Bizonyos szempontból sajnálom, hogy összeférhetetlen a stílusuk, szórakoztató lenne (nemcsak a dumái miatt!) Pats DC-ként Rex.tomi-tomiimádnám!!
több mint 11 éve
Bizony, Rex soha nem mondott semmi bántót a Pats-re, játékosaira, edzőire. Sőt! (BB is "kiállt mellette" a maga módján Wes egy negyedes padoztatásával.)A rivalry miatt mindkét csapat oda fogja tenni magát amúgy is, nem beszélve azokról az elévülhetetlen érdemekről, amelyeket Rex Ryan szerezhetett BB-nél a gyűrűcsókolgatós beszólásával. (Ami így az azóta elmúlt évek eredményei alapján legfinomabban szólva sem volt szerencsés megnyilvánulás.) Kérdés, hogy a Jets mennyire tudja felszívni magát a meccsre egy ilyen szezon végén.BurkusEzzel kapcsolatban egy megjegyzés: Rex Ryan többször kijelenetette, hogy szerinte Belichick a magasan a lejobb edző a ligában, minden vágya, hogy felnőjön hozzá (ilyet kevés aktív edző mond a másikról). Hasonlóan pozitívan nyilatkozik Brady-ről nem egyszer.
Jól láthatóan Belichick is tiszteli, sőt kedveli Rex-et, nem egyszer látható a meccs elejéről készült videókon, hogy kedélyesen beszélgetnek. Szóval ez a gyűrűs dolog csak egy jó nagy kutyacsont volt a médiának, szerintem mind a ketten jót szórakoznak rajta. Én kifejezetten kedvelem Ryan-t, riválisság ide-oda.LordTamas
Van egy sajátságos stílusa (nekem bejön), ezzel a stílussal mi mást mondhatott volna a gyűrűkkel (értsd: a Pats AFC East/AFC/NFL dominanciájával) kapcsolatban. Csak azt fogalmazta meg, amit minden edzőnek éreznie és tudnia kell, ha AFC East csapathoz szerződik. BB biztos fel fog zabálni, ha csak egy kicsit is kételkedsz magadban. Így is jó esély van rá, ne könnyítsd meg a dolgát.
Bizonyos szempontból sajnálom, hogy összeférhetetlen a stílusuk, szórakoztató lenne (nemcsak a dumái miatt!) Pats DC-ként Rex.
több mint 11 éve
A rivalry miatt mindkét csapat oda fogja tenni magát amúgy is, nem beszélve azokról az elévülhetetlen érdemekről, amelyeket Rex Ryan szerezhetett BB-nél a gyűrűcsókolgatós beszólásával. (Ami így az azóta elmúlt évek eredményei alapján legfinomabban szólva sem volt szerencsés megnyilvánulás.) Kérdés, hogy a Jets mennyire tudja felszívni magát a meccsre egy ilyen szezon végén.BurkusEzzel kapcsolatban egy megjegyzés: Rex Ryan többször kijelenetette, hogy szerinte Belichick a magasan a lejobb edző a ligában, minden vágya, hogy felnőjön hozzá (ilyet kevés aktív edző mond a másikról). Hasonlóan pozitívan nyilatkozik Brady-ről nem egyszer.
Jól láthatóan Belichick is tiszteli, sőt kedveli Rex-et, nem egyszer látható a meccs elejéről készült videókon, hogy kedélyesen beszélgetnek. Szóval ez a gyűrűs dolog csak egy jó nagy kutyacsont volt a médiának, szerintem mind a ketten jót szórakoznak rajta. Én kifejezetten kedvelem Ryan-t, riválisság ide-oda.
több mint 11 éve
Arra gondolok eléggé, mert ha új edző jön, akkor ezeket a meccseket is mérlegelni fogja ki maradjon/menjen.De szerintem mindegy ebből a szempontból a tét. A rivalry miatt mindkét csapat oda fogja tenni magát amúgy is, nem beszélve azokról az elévülhetetlen érdemekről, amelyeket Rex Ryan szerezhetett BB-nél a gyűrűcsókolgatós beszólásával. (Ami így az azóta elmúlt évek eredményei alapján legfinomabban szólva sem volt szerencsés megnyilvánulás.) Kérdés, hogy a Jets mennyire tudja felszívni magát a meccsre egy ilyen szezon végén.BurkusKöszi szépen, akkor a lényeg, hogy meg kell picsáznotok minket a 1st seed érdekében.BekiSrácok, bír még számotokra valamilyen jelentőséggel a Jets elleni meccs? (most nem arra gondolok, hogy csoportrivális etc. hanem PO haza pálya szempontjából)?BekiHa bukja a csapat, akkor elveszhet a 1st seed, amennyiben a Denver nem kap ki.winston
A futást kell megfogni. Passzolgatni nem nagyon fognak. Remélem sikerül egy nem túl erőltetett meccsen nyerni.
több mint 11 éve
De szerintem mindegy ebből a szempontból a tét. A rivalry miatt mindkét csapat oda fogja tenni magát amúgy is, nem beszélve azokról az elévülhetetlen érdemekről, amelyeket Rex Ryan szerezhetett BB-nél a gyűrűcsókolgatós beszólásával. (Ami így az azóta elmúlt évek eredményei alapján legfinomabban szólva sem volt szerencsés megnyilvánulás.) Kérdés, hogy a Jets mennyire tudja felszívni magát a meccsre egy ilyen szezon végén.Köszi szépen, akkor a lényeg, hogy meg kell picsáznotok minket a 1st seed érdekében.BekiSrácok, bír még számotokra valamilyen jelentőséggel a Jets elleni meccs? (most nem arra gondolok, hogy csoportrivális etc. hanem PO haza pálya szempontjából)?BekiHa bukja a csapat, akkor elveszhet a 1st seed, amennyiben a Denver nem kap ki.winston
több mint 11 éve
Meg a Billst is.Köszi szépen, akkor a lényeg, hogy meg kell picsáznotok minket a 1st seed érdekében.BekiSrácok, bír még számotokra valamilyen jelentőséggel a Jets elleni meccs? (most nem arra gondolok, hogy csoportrivális etc. hanem PO haza pálya szempontjából)?BekiHa bukja a csapat, akkor elveszhet a 1st seed, amennyiben a Denver nem kap ki.winston
több mint 11 éve
De meg ám 😊Köszi szépen, akkor a lényeg, hogy meg kell picsáznotok minket a 1st seed érdekében.BekiSrácok, bír még számotokra valamilyen jelentőséggel a Jets elleni meccs? (most nem arra gondolok, hogy csoportrivális etc. hanem PO haza pálya szempontjából)?BekiHa bukja a csapat, akkor elveszhet a 1st seed, amennyiben a Denver nem kap ki.winston