New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Köszi szépen, akkor a lényeg, hogy meg kell picsáznotok minket a 1st seed érdekében.Srácok, bír még számotokra valamilyen jelentőséggel a Jets elleni meccs? (most nem arra gondolok, hogy csoportrivális etc. hanem PO haza pálya szempontjából)?BekiHa bukja a csapat, akkor elveszhet a 1st seed, amennyiben a Denver nem kap ki.winston
több mint 11 éve
Srácok, bír még számotokra valamilyen jelentőséggel a Jets elleni meccs? (most nem arra gondolok, hogy csoportrivális etc. hanem PO haza pálya szempontjából)?BekiHa bukja a csapat, akkor elveszhet a 1st seed, amennyiben a Denver nem kap ki.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Srácok, bír még számotokra valamilyen jelentőséggel a Jets elleni meccs? (most nem arra gondolok, hogy csoportrivális etc. hanem PO haza pálya szempontjából)?
több mint 11 éve
Nem akarok nagyképű lenni, de a Jetset azért illene verni simán idegenben, utána Billék lesz még nehéz szülés!NB2Én nem vagyok ennyire optimista. A Jets - Pats meccsekre mindkét csapat 150%-ra felpörög. Nincs jelentősége, hogyan rangsorolják a csapatokat a tabellán vagy a power ranking-ben. Ez egy olyan meccs, ahol bármi megeshet. Egész egyszerűen ők a Jets. Boston NY rivalizálás...a két csapat rivalizálása...divíziórangadó...
Simán lehet, h összejön a 40 pont, de ugyanúgy az is benne van, h 19-16-ra fogunk nyerni...
Elég csak az odavágóra gondolni, ahol blokkolt FG kellett a sikerhez.
Tavaly ugye egy L is összejött, szintén egy emlékezetes FG miatt.
Az első meccsen tavaly meg épphogy nyertünk - elég kevés potenciál volt még az O-ben.
2012-ben volt otthon egy hosszabbításos Win - úgy, h ha jól emlékszem, a power rankings-ben akkor is kb. 20-25 hellyel voltunk a Jest előtt.
Meg volt egy blow out win - talán ez a butt fumble-ös hálaadási mérkőzés volt.
Mindezek alapján szerintem k... kemény meccs lesz, és egy 1 pontos, körömrágós sikernek is örülni fogok.
Csak ne sérüljön meg senki!
több mint 11 éve

Apró megszállotság. Vannak követői a sötét úrnak 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
C.Jónás barátunknak igen csak jó lett a rehabja ha sérülés után így tud játszani! 😀 Collinsra nincsenek szavak. P.O-ra meg kéne oldani a p.rusht mert ha nem sikerül akkor komoly gondban lehetünk! Jöhetnének bátrabban a blitz csomagok mint amilyenek voltak a 3.-4. negyedben, mert a d.-linet picit ezen a téren súlytalannak érzem.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
rossz nézni mit összeszerencsétlenkedik az SD...a meccs érdemi részében 19 pontot csinált a Denver, ennyit simán kellett volna csinálni, de úgy látszik ez az SD nem az az SD aki a szezon elején volt, nagyon kipukkadtak, bízzunk a bengáliakban😊 (amúgy mi lehet az oka PM ennyire kevés passz számának? sérült vagy csak egyszerűen most ezt a sok futásos játékot játssza a Denver?)
Nem akarok nagyképű lenni, de a Jetset azért illene verni simán idegenben, utána Billék lesz még nehéz szülés!
több mint 11 éve
Bills D line, ki is az edző? Én kérek elnézést.gordonÖrülök, hogy ilyen domináns csapatrész fut Pepper Johnson neve alatt, de ez nem feltétlenül az ő erénye.
Ez a DL már tavaly is összeállt és akkor is állatkodtak rendesen, nagyon durva a játékosállomány.
Schwartz a DC, ha valami ment alatta a Titans-es és a detroiti időkben, az a DL.
Btw, az idei szezont elnézve Patriciából elég fasza DC lett nálunk.
több mint 11 éve
A Gray jobb témához. Az első félidőben iszonyat gyengén működött a futás blokkolás. Ezt sikerült megoldani a második félidőre, ami a kulcsa lett a nagy különbségű győzelemnek. Blount nem sok támogatást kapott a faltól, Graynek könnyebb dolga volt.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ST ligaelit, nincs kérdés. 1. félidő végi time managment kritikán aluli...
Kezdem unni Browner szabálytalanságait.
Bills D line, ki is az edző? Én kérek elnézést.
több mint 11 éve

forrás: Pats.hu
AFC East behúzva zsinórban hatodszor BB érában, az AFC #1 kiemelése továbbra is saját kezünkben.
A Fins ellen a D# és ST megmutatta a 2. félidőben, az elsőben döcögött, csikorgott rendesen a gépezet, nem játszottunk jól, Gray reaktiválásának, Ch.Jones visszatérésének különösen örülök, remélem Arrington, Connolly sérülése nem komoly.
Jöhet a sikeres folytatás a hátralévő meccseken.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
kedvenc gifem lesz egy darabig. egyébként észrevettétek, hogy Brad idén, 37 éves korára mobilisabb lett? All-in? 😀
több mint 11 éve
Kicsit előre gondolva. Durva mit művel a Bills D Rodgerssel. Nehéz lesz jövő héten.FViktor93Két hét múlva. Jövő héten Jets NY-ban.
több mint 11 éve
Kétarcú csapat!ui1.: bennünket szétdobált Rodgers, a Bills ellen meg vért p...l
ui2.: Lehet, hogy BB az atyaúristen, de a csapat az első! Gray sokkal-sokkal jobb, ezt a vak is látja!
több mint 11 éve
reméljük a sérülések nem súlyosak.Jones nagyot játszott ma újra egészségesnek tűnik 😀Pats D lehúzta a rolót a második felesre, végre van egy jó def Brady és az O mögé!
több mint 11 éve
Kicsit előre gondolva. Durva mit művel a Bills D Rodgerssel. Nehéz lesz jövő héten.
több mint 11 éve
Chandler Jones és Dont'a Hightower játszik a Dolphins ellen.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Alakul az a karácsonyi ajándék (Y)Na, fél óra alatt csak sikerült működésre bírni ezt a romhalmazt^^
gordon
Jó lenne egy futott yard/meccs átlagban a top 10-ben lenni, de sokkal fontosabb a futásonkénti átlag, igaz, ez is javult azért rendesen. Pl a Steelersszel nem cserélnék, hiába van előrébb, szimplán csak kevesebbet futnak darabra ellenük, mert passzokkal is lehet haladni ellenük (100.3-as QB-rate-et engednek!!). Mint a Colts elleni meccs előtt is mondtam, hiába a kevés összyard, amit engednek, kísérletenként nagyon sok az, és rá is feküdtünk rendesen
Kísérletenkénti átlagban 4.1-gyel most a 13. helyen állunk, de 3.9-cel már holtversenyben a 7. helyen lennénk, szal ez már nem olyan rossz, miközben a passz elleni védekezés sem gyenge éppen, még pass rush nélkül sem (83.9-es QB-rate, a 8. legjobb). Szóval ha picit még javulna a futás elleni, miközben a passz elleni sem romlana (vagy éppen javulna), akkor lehetne egy összességében top 5-ös csapatrész is
Ami aggasztóbb, hogy a Denver ellen ennyire nem lehet futni, és hogy nagyon beindult sajna a futójátékuk is

több mint 11 éve
Easley-t nem erre a szezonra hoztuk, csak ugye elment Kelly. A draft idején épülgetett fel a térdsérüléséből közel sem volt 100%-os ha az lett volna akkor nem csúszott volna le hozzánk. Jó lesz ő csak fel kell építeni, ehhez kell legalább egy év. Folyamatosan top25 felett húzunk, nehéz ott már azonnali impact playat hozni, szvsz top10 felett már lutri a draft de sokszor még alatta is 😀Ezzel a gondolatmenettel csak az a baj,hogy minden egyes szezonnal amivel egy elméletileg impact játékosnak hozott playa-mert az elso körben olyat hoznak-nem tud a csapat játékához hozzátenni semmit,azzal egy szezonnal kevesebb esélyt ad TB-nek ( és ezzel az egész csapatnak) az újabb gyűrűre. Easleyt ugy hoztak a draftrol h elméletileg rendben van a térde. Mitől lenne nagyobb esély hogy egy újabb offseason után előrébb lesz? DHT-vel is az a bajom ,hogy a csapat szempontjából 2 szezon elment a kukába ,mire értékelhetőt tudott nyújtani. Akkor amikor van egy HoF irányítod,akinek csak pár éve van hatra,sztem ez luxus.kolok1972Egyelőre ez az Easley húzás nem tűnik egy nagy ötletnek. Mily meglepő ,hogy a dupla térd műtét után,nem bírja a gyűrődést az NFL-ben a térde.Még szerencse hogy a jelenlegi DT helyzetben ez belefér,de mint pick továbbra sem bejövős.kolok1972Ezek annyira bosszantó gondolatok..Tegyük fel Clowney lecsúszik hozzánk, senki nem viszi el..vagy feltradelünk érte és úgy választjuk..vagy csak valami csoda folytán lett volna egy pickünk az elején ajándékba a jézuskától..ez mindegy..szóval elvisszük a bohócot, erre az egész szezont kihagyja de még a köv.szezon elejét is ki kell hagynia, hiszen minimum 9 hónap rehab lesz..szóval max a 2. szezonja második felében fog az 1/1 érdemben bemutatkozni, ha nem a 3. szezonjában csak..Nem értem most az mennyivel lenne jobb nekünk? Lehet sírni Easley dupla térdsérülése miatt, lehet kárörvendeni azoknak akiknek nem tetszett h őt húztuk..De nem értem mennyivel jobb egy 1/1 kiesése és Easley esete..amúgy sem ebben az évben vártak tőle olyan hatást a csapatra nézve, amit itt a többség elvár egy első köröstől..HT is 3. évére lett meghatározó..Collins az első 8-9 meccsen pályára se nagyon került és csak az LB sérülés hullám miatt debütált anno..Szóval én nem értem miért kell ennyire negatívan kezelni Easleyt, pláne ha ezzel az IR megoldással egy komolyabb sérülést előznek meg és jövőre az off seasonben, TC-ben is 100%-os lesz és talán megmutathatja mit várnak tőle BB-ék..Muck
Btw ha már draft , remélem jövőre eladjuk a fél fencsájzt és felmegyünk Randy Gregory-ért 😛
több mint 11 éve
Ezzel a gondolatmenettel csak az a baj,hogy minden egyes szezonnal amivel egy elméletileg impact játékosnak hozott playa-mert az elso körben olyat hoznak-nem tud a csapat játékához hozzátenni semmit,azzal egy szezonnal kevesebb esélyt ad TB-nek ( és ezzel az egész csapatnak) az újabb gyűrűre. Easleyt ugy hoztak a draftrol h elméletileg rendben van a térde. Mitől lenne nagyobb esély hogy egy újabb offseason után előrébb lesz? DHT-vel is az a bajom ,hogy a csapat szempontjából 2 szezon elment a kukába ,mire értékelhetőt tudott nyújtani. Akkor amikor van egy HoF irányítod,akinek csak pár éve van hatra,sztem ez luxus.Egyelőre ez az Easley húzás nem tűnik egy nagy ötletnek. Mily meglepő ,hogy a dupla térd műtét után,nem bírja a gyűrődést az NFL-ben a térde.Még szerencse hogy a jelenlegi DT helyzetben ez belefér,de mint pick továbbra sem bejövős.kolok1972Ezek annyira bosszantó gondolatok..Tegyük fel Clowney lecsúszik hozzánk, senki nem viszi el..vagy feltradelünk érte és úgy választjuk..vagy csak valami csoda folytán lett volna egy pickünk az elején ajándékba a jézuskától..ez mindegy..szóval elvisszük a bohócot, erre az egész szezont kihagyja de még a köv.szezon elejét is ki kell hagynia, hiszen minimum 9 hónap rehab lesz..szóval max a 2. szezonja második felében fog az 1/1 érdemben bemutatkozni, ha nem a 3. szezonjában csak..Nem értem most az mennyivel lenne jobb nekünk? Lehet sírni Easley dupla térdsérülése miatt, lehet kárörvendeni azoknak akiknek nem tetszett h őt húztuk..De nem értem mennyivel jobb egy 1/1 kiesése és Easley esete..amúgy sem ebben az évben vártak tőle olyan hatást a csapatra nézve, amit itt a többség elvár egy első köröstől..HT is 3. évére lett meghatározó..Collins az első 8-9 meccsen pályára se nagyon került és csak az LB sérülés hullám miatt debütált anno..Szóval én nem értem miért kell ennyire negatívan kezelni Easleyt, pláne ha ezzel az IR megoldással egy komolyabb sérülést előznek meg és jövőre az off seasonben, TC-ben is 100%-os lesz és talán megmutathatja mit várnak tőle BB-ék..Muck
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Egyelőre ez az Easley húzás nem tűnik egy nagy ötletnek. Mily meglepő ,hogy a dupla térd műtét után,nem bírja a gyűrődést az NFL-ben a térde.Még szerencse hogy a jelenlegi DT helyzetben ez belefér,de mint pick továbbra sem bejövős.kolok1972Ezek annyira bosszantó gondolatok..Tegyük fel Clowney lecsúszik hozzánk, senki nem viszi el..vagy feltradelünk érte és úgy választjuk..vagy csak valami csoda folytán lett volna egy pickünk az elején ajándékba a jézuskától..ez mindegy..szóval elvisszük a bohócot, erre az egész szezont kihagyja de még a köv.szezon elejét is ki kell hagynia, hiszen minimum 9 hónap rehab lesz..szóval max a 2. szezonja második felében fog az 1/1 érdemben bemutatkozni, ha nem a 3. szezonjában csak..Nem értem most az mennyivel lenne jobb nekünk? Lehet sírni Easley dupla térdsérülése miatt, lehet kárörvendeni azoknak akiknek nem tetszett h őt húztuk..De nem értem mennyivel jobb egy 1/1 kiesése és Easley esete..amúgy sem ebben az évben vártak tőle olyan hatást a csapatra nézve, amit itt a többség elvár egy első köröstől..HT is 3. évére lett meghatározó..Collins az első 8-9 meccsen pályára se nagyon került és csak az LB sérülés hullám miatt debütált anno..Szóval én nem értem miért kell ennyire negatívan kezelni Easleyt, pláne ha ezzel az IR megoldással egy komolyabb sérülést előznek meg és jövőre az off seasonben, TC-ben is 100%-os lesz és talán megmutathatja mit várnak tőle BB-ék..
több mint 11 éve
Ennek alapján 2015 vízválasztó lesz a T-jeink számára. A leggyengébb menni fog. 2016-ban akár lehet egy Vollmer-Cannon LT-RT páros.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Cannon szerződéseThe deal includes a $3.2 million signing bonus to be paid out in three installments: $1.2 million upon agreement, $1 million on March 31, 2015 and $1 million on October 31, 2015. The signing bonus accounts for all the guaranteed money in the deal and is spread out over three years as it relates to the salary cap (counting $1.066 million against the cap from 2014-2016).
2015 breakdown
Base salary: $1.2 million
Roster bonus: $250,000 ($15,625 for each game that he is active)
Weight bonus: $100,000 ($30,000 for making weight on 4/15, $35,000 for making weight on 6/1 and $35,000 for making weight on 7/15)
Playing time incentives: $250,000
2016 breakdown
Base salary: $3.4 million
Roster bonus: $250,000 ($15,625 for each game that he is active)
Weight bonus: $100,000 ($30,000 for making weight on 4/15, $35,000 for making weight on 6/1 and $35,000 for making weight on 7/15)
Playing time incentives: $250,000
gordon