New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
7 pont. Beszarok. Micsoda védelem.zinedine5
Following up on @AdamSchefter #Patriots Defense Allowed 16.6 points/game vs. Manning, Luck, Rodgers, Stafford, Rivers

#Patriots have now beaten the #2,3,4,5 seeds in the AFC Playoffs (as it stands tonight)
#Patriots can clinch the AFC East with a win next week.
. @Patriots are 2nd team in @NFL history with 12+ consecutive 10-win seasons, joining 49ers (1983-98)
Rob Gronkowski: 10th Rec TD of season, tied for 3rd-most in NFL. Only Julius Thomas (12) has more TD among TE this season
az első TE, akinek négy szezonban két számjegyű TD-ja van, az ötödik idényében (és csak azért ennyiben, mert sokat volt sérült) MVP
Tom Brady enters tonight's game 5-0 career head-to-head vs Philip Rivers 6-0

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 489 — Ajmo Vatreni
7 pont. Beszarok. Micsoda védelem.
több mint 11 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
Hát azt nem hiszem, viszont pár alkalommal néztem én is, hogy nem az elmúlt években szokásos, „inkább összekuporodok a földre” mozdulatsort látom, ha borul a zseb. Mondjuk valahogy előjöttek a vasárnap esti rémek is, a félidő utolsó játékában érthetetlenül eldobott interceptionök képében, ezeket mondjuk simán kihagynám. De pár ilyen rövidyardos futás kifejezetten feltüzelheti a társakat is 😊Wyatt
Mondjuk amilyen QB hiteket kapott tegnap, nem csodálom, hogy jöttek a homályok, párszor a frász jött rám, akkorát nyekkent egy-egy ütés után, szóval igyekezett szabadulni a labdától, ha lehetett. Hogy a csapat meg fel volt tüzelve, az tuti, én Big Vince-t így vitatkozni bíróval még nem láttam 😀
több mint 11 éve
Hát azt nem hiszem, viszont pár alkalommal néztem én is, hogy nem az elmúlt években szokásos, „inkább összekuporodok a földre” mozdulatsort látom, ha borul a zseb. Mondjuk valahogy előjöttek a vasárnap esti rémek is, a félidő utolsó játékában érthetetlenül eldobott interceptionök képében, ezeket mondjuk simán kihagynám. De pár ilyen rövidyardos futás kifejezetten feltüzelheti a társakat is 😊

több mint 11 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
Srácok, nem tudom, hogy csak nekem tűnik úgy, de Tom mintha az elmúlt évekhez képest bátrabban és ügyesebben mozogna a zsebben, és abból ki (lásd a tegnapi két first down, amit Stafford-nak és Rivers-nek is meg lehetne mutatni 😀 ). Tényleg ennyire ráment volna erre a részére a játéka fejlesztésének?
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Itt Gronk már nem volt defenseless player, mert átvette és birtokolta a labdát. Akár le is fejelhetik, vagy a gerincének mehetnek sisakkal. Dirtynek dirty lenne, de szabályos.peterk2005
Egy nagy túróst! Elkapás után vitte be a labdát az EZ-ba; amint a labda beért, a játék véget ért.

(Btw ha Browner a nyaki részét ütötte volna meg szegény Green-nek, akkor eltörte volna a gégéjét.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 807 — The only discipline that lasts, is self discipline
Váll volt az ! 😉
 gfycat.com/FickleHeartfeltIndiancowgordon
Hááát... Én a meccs közben úgy éreztem, hogy szabályos hit volt, de ez alapján a video alapján meg éppenhogy mégse tűnik annak. Ha az idézett szabályt nézem - "forcibly hitting the defenseless player’s head or neck area with the helmet, facemask, forearm, or shoulder" -, akkor Browner éppen ezt csinálta. Vállal telibekapta Green nyaki részét + sisakjának alsó részét.

szerk. Ugyanez a bírói gárda ezt a sisakkal hátba izét (mert szerelés már nem lehetett) teljesen rendben lévőnek találta fél órával korábban.tomi-tomi
Itt Gronk már nem volt defenseless player, mert átvette és birtokolta a labdát. Akár le is fejelhetik, vagy a gerincének mehetnek sisakkal. Dirtynek dirty lenne, de szabályos.

Amúgy tegnap 3 meccset láttam, és mindegyiknél volt egy olyan érzésem, hogy a meccs elején jópár szabálytalanságot elnéztek a bírók, utána meg eléggé bedurvult mindegyik meccs. Gondolom a játékosok/edzők észrevették, és alkalmazkodtak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Váll volt az ! 😉
 gfycat.com/FickleHeartfeltIndiancow
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
...a Browner-hit szabályos volt...mindenki
szerintem meg simán az elkapás fázisában volt Green, mert hiába bénázott az elkapással, még nem vette birtokba azt, szeme a labdán, tehát védtelen receiver. és mivel a visszajátszásból csak az nem látta, hogy a sisakrácsot találta telibe Browner, aki nem akarta (nem sisakkal, de sisakot), ezért csak az nem gondolja szabálytalannak, aki nem is akarja.
Browner mehetett volna torzóra is, de mivel nagy hitet akart, ezért magasan próbált ütni.
high risk - high reward play, most a risk jött be.slowmotion
Szerintem meg vállra ment és ott is volt az első kontakt, csak az erőhatás miatt ahogy megperdült, úgy bicsaklott arra a feje. Szerencsére nem számított.
A szabálykönyv btw elég egyértelmű: "Forcibly hitting the defenseless player’s head or neck area with the helmet, facemask, forearm, or shoulder". Ezt azért nehéz lett volna rásütni szerintem.

A Pats szurkolók azért csóri WW-nél láttak elég ilyet...Witchdoctor
ööö... bár a zindexet elég necces sportszempontból idézni, azért az ott linkelt video megtekintése után (különös tekintettel 1:14 körültől) is kérnék egy véleményt.
lehet, hogy váll vállal is ütközik, de az első kontakt az a vállvédő vége és az arcvédő között történik, mondhatni a sisakja előbb csapódik hátra, mint ahogy a válla megáll. ha váll vállal ütközik először, akkor a sisak előrebicsaklik legalább minimálisat, mert a fizika az mindenek felett uralkodik.

az meg, hogy Welkeren hányszor csináltak ilyet, az teljességgel irreleváns az ügy szempontjából, attól se nem lesz jobban vagy kevésbé szabályos a megmozdulás, se nem kap free flyer-t a Pats, hogy egy szabadon válaszott ellenfélen büntetlenül végrehajthassa.slowmotion
Na...
Zárjuk rövidre.
A jövő évi ruleban benne lesz a visszanézése és ez szabályosnak fog minősülni. Ennyi. 😀
Idén meg a szakik szerint is csak egy szar befújás volt. Mert ez egy jó szerelés volt, amit a vissza nem játszás miatt nem tudtak megnézni. Ott pedig ezt hívták. Jövőre ez 6 pont. 😀

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ööö... bár a zindexet elég necces sportszempontból idézni, azért az ott linkelt video megtekintése után (különös tekintettel 1:14 körültől) is kérnék egy véleményt.
lehet, hogy váll vállal is ütközik, de az első kontakt az a vállvédő vége és az arcvédő között történik, mondhatni a sisakja előbb csapódik hátra, mint ahogy a válla megáll. ha váll vállal ütközik először, akkor a sisak előrebicsaklik legalább minimálisat, mert a fizika az mindenek felett uralkodik.slowmotion
Akár még igazad is lehet, tizedmásodperccel hamarabb éri el a vállvédő csücske a sisakrácsot, mint a teljes válla a Chargers TE vállát/mellkasát.
A hívás viszont helmet to helmet volt.

Abban egyetértünk, hogy az ilyen szereléseknél magasabb a bírói tévedés kockázata. De azért hadd lássuk mi tévedésnek.😊

szerk. Ugyanez a bírói gárda ezt a sisakkal hátba izét (mert szerelés már nem lehetett) teljesen rendben lévőnek találta fél órával korábban.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 589 — Cowboys fan
szerintem meg simán az elkapás fázisában volt Green, mert hiába bénázott az elkapással, még nem vette birtokba azt, szeme a labdán, tehát védtelen receiver. és mivel a visszajátszásból csak az nem látta, hogy a sisakrácsot találta telibe Browner, aki nem akarta (nem sisakkal, de sisakot), ezért csak az nem gondolja szabálytalannak, aki nem is akarja.
Browner mehetett volna torzóra is, de mivel nagy hitet akart, ezért magasan próbált ütni.
Szerintem meg vállra ment és ott is volt az első kontakt, csak az erőhatás miatt ahogy megperdült, úgy bicsaklott arra a feje. Szerencsére nem számított.
A szabálykönyv btw elég egyértelmű: "Forcibly hitting the defenseless player’s head or neck area with the helmet, facemask, forearm, or shoulder". Ezt azért nehéz lett volna rásütni szerintem.

A Pats szurkolók azért csóri WW-nél láttak elég ilyet...Witchdoctor
lehet, hogy váll vállal is ütközik, de az első kontakt az a vállvédő vége és az arcvédő között történik, mondhatni a sisakja előbb csapódik hátra, mint ahogy a válla megáll. ha váll vállal ütközik először, akkor a sisak előrebicsaklik legalább minimálisat, mert a fizika az mindenek felett uralkodik.

az meg, hogy Welkeren hányszor csináltak ilyet, az teljességgel irreleváns az ügy szempontjából, attól se nem lesz jobban vagy kevésbé szabályos a megmozdulás, se nem kap free flyer-t a Pats, hogy egy szabadon válaszott ellenfélen büntetlenül végrehajthassa.
több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan

A Pats szurkolók azért csóri WW-nél láttak elég ilyet...

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 589 — Cowboys fan
high risk - high reward play, most a risk jött be.
több mint 11 éve
VÉDELEMWyatt
Amit meg tudtam nézni belőle, egyértelmű! 14 ponton tartani az SD-t, sok megállítás! Kihúzták TB-ékat a kakiből. És belegondolok, hogy az első 2 RZ támadásunk TD, ez jóval simább is lehetett volna!
Innentől egy picit talán könnyülnek az ellenfelek, de nem lesz egyszerű. De jövő héten azért szurkoljunk az SD-nek😊NB2
Nana! 7 ponton tartani Riverséket 😉 félelmetes, hogy gyakorlatilag csak egy drive-ja volt a Chargersnek, pedig ilyen kilátástalan 3. negyedet a támadóktól nem mostanában láttunk. A meccs elején nem éreztem, hogy meg tudnánk fogni őket, mondjuk a TD-hoz rohadt nagy elkapás kellett, de utána parádés volt. Mondjuk brutálisan pörgött a Chargers védelme, Ingram mit leművelt... kicsit aggasztó volt a fal, Brady meg úgy látszik vasárnap esti ragadó első félidejének végén mindig dob egy borzalmasat. Remélem, hogy feljavul a fal, mert rohadt nagy szükség van rá. RZ nem volt most jó, egy negyednyi off, de ez is belefért. Bírózni évek óta nem szoktam, de a Browner-esetnél azért lehet, hogy csuklott a zebra kedves nőági felmenője 😊
Nagyon tetszetős volt, amit a védelem egy hét alatt fejlődött. Siliga rohadt nagy plusz, és még jön majd vissza Hightower és Chandler Jones is. Nagyon szép lehet ez. Utóbbira nagy szükség van, mert Ninko már megint embertelen, mi terhelést kap, és így is pöpecül tolja. De ha Ayersszel tudnák hárman váltogatni egymást, meg mondjuk Easley besegítésével, akkor a szezon végén is lehetne valami nyomás majd.
Az viszont aggasztó, hogy egyszerűen Edelemannek és Gronkónak kell hozni mindent, meg van még LaFell és akkor kb itt ki is fújnak a célpontok. Remélem ezen változtatni fogunk

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 906 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Elég komplettnek tűntök. Szerencsétlen Browner mekkora playt készített elő azzal a szabályos ütéssel. Az előző meccseken is dobtak rá ... "véleményes" zászlókat, ez már elég nagy pech.
több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Solder vs Freeney 😀😀
Rossz volt nézni mit művelt főleg a spin move ellen.

De sajnos az egesz OL gyengébb volt, hasonlóan a múlt héthez.

A D# teljesítményét nem lehet eléggé dícsérni.
PO-ra jöjjön vissza Jones és HT full egészségesen!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
(...mázlink volt, h szemben az NCAA-vel itt nem jár érte automatikus kizárás...)Rule
Szerintem az csak targeting miatt van, bár könnyen előfordulhat, hogy tévedek,
Pont ennél az esetnél mentem el tusolni, egy Pats 3&out után, aztán közben jött ez az eset, majd arra értem vissza a szobába, hogy "this is the 4. consecutive Patriots 3&out", az eredmény meg ugyan az, szvsz nem maradtam le semmiről, csak egy idegeskedésről a flag miatt 😊
Edelman TD ezek után tényleg kellett, mint egy falat kenyér 😊
több mint 11 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Azért ebből a félve várt brutális 6 meccses sorozatból - általam legalábbis nem várt - eredményességgel jöttünk ki. 5 győzelem és egy szoros vereség, AFC első hely, impresszív. Már csak a delfineket kellene behúzni, és megérett az első körös bye.

több mint 11 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Szerintem is megéri. De a riporterek szerint az év legrosszabb döntése volt. Normális világban, normális rendszerben ha hét (!) bíró együtt ekkorát hibázik, akkor egy időre meg szokás köszönni nekik a közreműködést.Burkus
Nem tisztem védeni a Pats-meccseken vezető sporikat (kb. 1 hete pont az ilyen inkonzisztens döntéseik miatt, mint amiket most is láthattunk eléggé szidtam őket), de a hét játékvezetős rendszer lényege a terület-, és felelősségmegosztás. Az érintett esetet egy, max. ketten láthatták és simán lehet, h annak a sporinak, akinek a hívása volt a helmet to helmet contact, abból a szögből teljesen egyértelműnek tűnt az eset.
A szabály ha jól tudom itt is előírja, h kétség esetén is szabálytalan, mivel egy olyan szabálytalanságról van szó, ami jelentősen veszélyezteti a játékosok testi épségét. (...mázlink volt, h szemben az NCAA-vel itt nem jár érte automatikus kizárás...)

A megoldás az lett volna, amit Reiss is pedzeget több cikkében, hogyha 'reviewable' lenne az eset, mivel akkor lett volna egy visszavont zászló és egy érvényes TD egy gyönyőrű visszahordás után.
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Browner-re minden héten bedobnak majd egy kamu flaget sorsdöntő pillanatban?gordon
hát ezzel számolni kell 😛
de én úgy vagyok vele hogy az a pár bünti/flag "megéri",egy kemény fizikális CB, egy igazi hard hitter mint ahogy este is megmutatta, ilyen ember rég volt Bostonban,szal királyság én örülök neki 😀manuszka86
Szerintem is megéri. De a riporterek szerint az év legrosszabb döntése volt. Normális világban, normális rendszerben ha hét (!) bíró együtt ekkorát hibázik, akkor egy időre meg szokás köszönni nekik a közreműködést.
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Ez egy nagyon fontos W volt. Második idegenbeli meccs, egy 8-4-es ellenfél ellen. Az O nem volt a helyzet magaslatán de, a D tökéletes volt.

Következtetés: Revist szinte bármennyiért meg kéne tartani. Hihetetlen úgy nézni a meccseket, hogy tudjuk, a végén a védelem lezárja. 2007-ben volt utoljára ilyen érzésem.

Most is kőkemény meccsek jönnek, de szerintem a nehezén túl vagyunk, ha innen bukjuk a kiemelést, "megérdemeljük". A csoportellenfelek ellen szerencsére az elmúlt években nem engedtünk ki az év végén sem.
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 609 — Patriots fan
Browner-re minden héten bedobnak majd egy kamu flaget sorsdöntő pillanatban?gordon
hát ezzel számolni kell 😛
de én úgy vagyok vele hogy az a pár bünti/flag "megéri",egy kemény fizikális CB, egy igazi hard hitter mint ahogy este is megmutatta, ilyen ember rég volt Bostonban,szal királyság én örülök neki 😀

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Browner-re minden héten bedobnak majd egy kamu flaget sorsdöntő pillanatban?
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 609 — Patriots fan
Collins egy beast 😕)
Branch meg Ayers is jól jöttek ebbe a D-be,nagyon jó volt a pats D tegnap,sajnáltam hogy a MCc pick 6-et visszafújták a Browner féle ütközés miatt,nálam mondjuk véleményes volt a bírói ítélet kár érte nagy játék volt.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 467 — nabege2@yahoo.com
VÉDELEMWyatt
Amit meg tudtam nézni belőle, egyértelmű! 14 ponton tartani az SD-t, sok megállítás! Kihúzták TB-ékat a kakiből. És belegondolok, hogy az első 2 RZ támadásunk TD, ez jóval simább is lehetett volna!
Innentől egy picit talán könnyülnek az ellenfelek, de nem lesz egyszerű. De jövő héten azért szurkoljunk az SD-nek😊