New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Egész jó elemzés a PO ellenfeleinkről:http://www.boston.com/sports/columnists/gasper/2011/01/we_know_the_whe.html
Sorrendben a legkívánatosabbal kezdve: 1. Chiefs; 2. Steelers; 3. Jets; 4. Ravens; 5. Colts. Papíron tehát a legjobb egy Chiefs majd Steelers ellenfél lenne, ami elképzelhető. Szerintem, már körülményeket is figyelembe véve az sem lenne rossz, ha mind a két WC csapat nyerne, és a Jets-et fogadnánk. Igaz, hogy a Kansas kellemesenn ellenfélnek tűnik, de ez azt jelentené, hogy a másik ágon Steelers - Ravens vérfürdőt tartanának, ahonnan a győztes (valószínűleg a Steelers), elég megviselten érkezne.
Mondjuk, ha fogadnom kéne, a WC-n Baltimore és Colts győzelmet jósolok. Feltéve, hogy nem lesznek komoly sérültek Indy-ben, szerintem a Steelers is legyűrik. Nálunk viszont majd havazni fog, ami tudjuk mit jelent 😊
több mint 15 éve
Azaz... 😀Mindenesetre nem bánom, egy dolog fog hiányozni a klasszikus kézfogások BB-vel... 😊Mereven egymástól elfelé néz mindkettő és látható undorral fognak kezet?Gogo
Van egy kedvencem, csak lusta vagyok kikeresni....Witchdoctor

több mint 15 éve
Nem jók ezek a hírek, főleg, hogy már eddig is a Dline mennyire felforgatott volt. Azért jó lenne ha állandó 6-7 ember meglenne nem pedig mindig más felálláshoppá:Sajnálom, hogy nincs benne meg az az alázat, ami ebbe a csapatba való kerüléshez kell, mert jó kiegészítő ember volt, de szvsz itt elvágta magát.
The Patriots have placed rookie DL Brandon Deaderick on the reserve/suspended list.
állítólag már idény közben is büntették többször, mert késett edzésekről, meetingekről...
továbbiak: Brace hivatalosan is IR; Spikes back; DL Lorenzo Washington ps-ből kitéve
jött is próbajátékra pár d-lineman: Le Kevin Smith, Alfonso Boone, Ryan Sims, Atiyyah Ellisontriangle
Engem egy kicsit aggaszt a DL helyzete jelen pillanatban a PO előtt...
Hogy állnak a sérültjeink? Ill. kiknek mennyi esélye van a felépülésre jövő vasárnapig?Egon bá
Csak Baby Vince a kulcsfigura és G.Warren helye látszik biztosnak. De most a Fins ellen is Cohen kezdett. Meg persze majd jönnek sub package felállások, így változtatva a Dline szerepét.
Bízzunk benne, hogy Wright vissza tud térni (róla nem sok infót olvastam, de pozitív, hogy még nincs IR.-en) mert rá nagy szükség van. Reméljük Moore és a többi backup is felnő a feladathoz! Meg persze az érkezők is meghatározhatják.
Elnézve a jövő évi sorsolást nem tűnik egyszerűnek, de hát az idei se volt az és mégis helyre került a világ jól megszokott rendje és az AFC EAST koronája 😊
Ameddig BB mester és Tom neve egybeforr a Patssel addig a sorsunkat mi alakítjuk és nem a sorsolás határozza meg!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
Nézve a vasárnapi Seahawks-Rams meccset, én pl. Spagnulo alá el tudnám képzelni OC-nek. Azon gondolkotam végig, hogy egy bátrabb támadójátékkal tuti nyertek volna és Bradfordnak igen nagy jövője lenne egy ilyen OC mellett (,mondjuk egyébként is).ebben csak az a durva, hogy a Jets, mint PO csapat megépítésében legalább annyi szerepe van, mint Ryannek... és az sem biztos, hogy ő akarta ezt a Favre-mániát, egy egészséges Penningtonnal behúzták volna a WC helyet...Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...Én már akkor érdekesen néztem mikor a Jets után hívták a Browns-hoz,de mondom biztos tudják mit csinálnak.
Na nem mintha nagyon sajnálnám, spygate megaf*szom... 😊Witchdoctor
Azon sem lepődnék meg ha munkanélküliként tengetné a hétköznapokat.Joco
és ha megnézed, az elmúlt két szezonban a barnák is iszonyat sokat fejlődtek...
szvsz megérdemel még1 esélyt, gyakorlatilag Holmgren érkeztével lehetet tudni h neki annyi Clevelandben
szerk.: a BB tanítványok közül egyébként ő hasonlít legjobban az öregre (talán ezért is bírom annyira), ugyanaz a mogorva, maximalista tuskó
JMD szerintetek hova kerül? OC-ként a fél liga igényt tarthat rá, HC-ként is esélye lehet pl a 49ers-hezGyulus
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hoppá:Sajnálom, hogy nincs benne meg az az alázat, ami ebbe a csapatba való kerüléshez kell, mert jó kiegészítő ember volt, de szvsz itt elvágta magát.
The Patriots have placed rookie DL Brandon Deaderick on the reserve/suspended list.
állítólag már idény közben is büntették többször, mert késett edzésekről, meetingekről...
továbbiak: Brace hivatalosan is IR; Spikes back; DL Lorenzo Washington ps-ből kitéve
jött is próbajátékra pár d-lineman: Le Kevin Smith, Alfonso Boone, Ryan Sims, Atiyyah Ellisontriangle
Engem egy kicsit aggaszt a DL helyzete jelen pillanatban a PO előtt...
Hogy állnak a sérültjeink? Ill. kiknek mennyi esélye van a felépülésre jövő vasárnapig?
több mint 15 éve
triangle
1 283
hát abból a jetson-féle négyesből már csak Guytont nem csaptuk ki. 😊jetson volt az 😊Wyatthoppá:Biztos olyan nagy volt a havazás és repülni pedig nem tudott mint superman 😂 (emlékszik erre a szövegre valaki?kb ezt mondta,nem? 😀 )Joco
állítólag már idény közben is büntették többször, mert késett edzésekről, meetingekről...triangle
több mint 15 éve
jetson volt az 😊hoppá:Biztos olyan nagy volt a havazás és repülni pedig nem tudott mint superman 😂 (emlékszik erre a szövegre valaki?kb ezt mondta,nem? 😀 )Joco
állítólag már idény közben is büntették többször, mert késett edzésekről, meetingekről...triangle

több mint 15 éve
hoppá:Biztos olyan nagy volt a havazás és repülni pedig nem tudott mint superman 😂 (emlékszik erre a szövegre valaki?kb ezt mondta,nem? 😀 )
több mint 15 éve
triangle
1 283
hoppá:The Patriots have placed rookie DL Brandon Deaderick on the reserve/suspended list.
jött is próbajátékra pár d-lineman: Le Kevin Smith, Alfonso Boone, Ryan Sims, Atiyyah Ellison
több mint 15 éve
Na jó! De azért Brady is dobott neki néhány homályt. 😉 Kicsit olyan mintha ha nem lenne meg köztük az összhang.Én kedvelem Tate-et. Csinál szép dolgokat, de Brady keveset keresi a labdákkal. Mintha nem bízna benne. :/ Remélem a rájátszásban elővesszük, mert képesnek tartom, hogy meccseket döntsön el. Jó playmaker lehet belőle. 😊Proxiazért ezt is figyelembe kell venni:
Brandon Tate -- 43 targets/22 catches (51.1 percent) --> OK, ebben nincs benne az utolsó meccs... ettől függetlenül az egyik legrosszabb arány a csapaton belül
lehet hogy ő a mélységi célpont és szép dolgokat művel labdával a kezében... csak épp jusson el odaáig a labda😀Gyulus

több mint 15 éve
Én kedvelem Tate-et. Csinál szép dolgokat, de Brady keveset keresi a labdákkal. Mintha nem bízna benne. :/ Remélem a rájátszásban elővesszük, mert képesnek tartom, hogy meccseket döntsön el. Jó playmaker lehet belőle. 😊Proxiazért ezt is figyelembe kell venni:
Brandon Tate -- 43 targets/22 catches (51.1 percent) --> OK, ebben nincs benne az utolsó meccs... ettől függetlenül az egyik legrosszabb arány a csapaton belül
lehet hogy ő a mélységi célpont és szép dolgokat művel labdával a kezében... csak épp jusson el odaáig a labda😀
több mint 15 éve
Én kedvelem Tate-et. Csinál szép dolgokat, de Brady keveset keresi a labdákkal. Mintha nem bízna benne. :/ Remélem a rájátszásban elővesszük, mert képesnek tartom, hogy meccseket döntsön el. Jó playmaker lehet belőle. 😊

több mint 15 éve
a videót megnézve a totál delírium nálam az Indy elleni Fafej futás és a Sanders INT volt, emlékszem h szabályosan örjöngtem a meccs végénképminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:Köszi a linket! A legszebb az egészben, hogy az utóbbi néhány évben az ilyen highlights-okban alig volt defense/spec. team play és ez pedig tele volt ilyenekkel. Szeretem ezt a D-t! 😀Proxi
http://www.youtube.com/watch?v=zBspAga5ieo&feature=player_embeddedtriangle
egyébként az összeállításba meglepően sok Tate highlight került be (nem csak ST, hanem elkapások is)... 5. számú célpont létére elég brutális dolgokat csinált
több mint 15 éve
HC-ként Carolinaban is szóba került.ebben csak az a durva, hogy a Jets, mint PO csapat megépítésében legalább annyi szerepe van, mint Ryannek... és az sem biztos, hogy ő akarta ezt a Favre-mániát, egy egészséges Penningtonnal behúzták volna a WC helyet...Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...Én már akkor érdekesen néztem mikor a Jets után hívták a Browns-hoz,de mondom biztos tudják mit csinálnak.
szvsz megérdemel még1 esélyt, gyakorlatilag Holmgren érkeztével lehetet tudni h neki annyi Clevelandben
szerk.: a BB tanítványok közül egyébként ő hasonlít legjobban az öregre (talán ezért is bírom annyira), ugyanaz a mogorva, maximalista tuskó
JMD szerintetek hova kerül? OC-ként a fél liga igényt tarthat rá, HC-ként is esélye lehet pl a 49ers-hezGyulus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Elfogadom,benne van az is h én kifejezetten nem szeretem Manginit.ebben csak az a durva, hogy a Jets, mint PO csapat megépítésében legalább annyi szerepe van, mint Ryannek... és az sem biztos, hogy ő akarta ezt a Favre-mániát, egy egészséges Penningtonnal behúzták volna a WC helyet...Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...Én már akkor érdekesen néztem mikor a Jets után hívták a Browns-hoz,de mondom biztos tudják mit csinálnak.
JMD?Én biztos nem alkalmaznám HC-nek,úgy emlékszem tán Danna írta mikor még nálunk volt OC hogy túl fiatal még a HC feladathoz,tanulnia kéne,egyet is értettem vele,sokat akart a szarka...
OC-nek viszont tényleg nagyon kapós lehet, már ha neki is megfelel bár ha más munkát nem kap akkor sok kérdés nincs 😊
több mint 15 éve
képminőségben kevésbé, de hangulatban nagyon jó kis összeállítás az alapszakaszunkról:Köszi a linket! A legszebb az egészben, hogy az utóbbi néhány évben az ilyen highlights-okban alig volt defense/spec. team play és ez pedig tele volt ilyenekkel. Szeretem ezt a D-t! 😀
http://www.youtube.com/watch?v=zBspAga5ieo&feature=player_embeddedtriangle

több mint 15 éve
ebben csak az a durva, hogy a Jets, mint PO csapat megépítésében legalább annyi szerepe van, mint Ryannek... és az sem biztos, hogy ő akarta ezt a Favre-mániát, egy egészséges Penningtonnal behúzták volna a WC helyet...Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...Én már akkor érdekesen néztem mikor a Jets után hívták a Browns-hoz,de mondom biztos tudják mit csinálnak.
JMD szerintetek hova kerül? OC-ként a fél liga igényt tarthat rá, HC-ként is esélye lehet pl a 49ers-hez
több mint 15 éve
Túl fiatal, túl jó és túl sok potenciál van benne ahhoz, hogy tradeljük. Persze tudom, van az a "pénz"...Azért nagy grat Edelmannek, nagyon nagyot alakított tegnap. A PR és az elkapásai tényleg WW 2.0 a srác.jó volt tény, de nem hiszem, ha trade-re kerül sor, akkor tőle válnánk meg 😛Wyatt
(Remélem még a playoff runban maradandót alkot mielőtt - ahogy BB-t ismerjük - eltradeljük valahova tavasszal egy zsíros draft cetliért... 😉 )Witchdoctor
Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...Rebesgetik, hogy talán a UConn megüresedett helye lesz az övé. Legalább közel marad.
több mint 15 éve
Azért nagy grat Edelmannek, nagyon nagyot alakított tegnap. A PR és az elkapásai tényleg WW 2.0 a srác.jó volt tény, de nem hiszem, ha trade-re kerül sor, akkor tőle válnánk meg 😛
(Remélem még a playoff runban maradandót alkot mielőtt - ahogy BB-t ismerjük - eltradeljük valahova tavasszal egy zsíros draft cetliért... 😉 )Witchdoctor

több mint 15 éve
Mindenesetre nem bánom, egy dolog fog hiányozni a klasszikus kézfogások BB-vel... 😊Mereven egymástól elfelé néz mindkettő és látható undorral fognak kezet?
Van egy kedvencem, csak lusta vagyok kikeresni....Witchdoctor
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Jaja, más a Jets-el sem alkotott maradandót, és hát ugye behúzta Gholstont, aki jó eséllyel cut lesz jövőre...Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...Én már akkor érdekesen néztem mikor a Jets után hívták a Browns-hoz,de mondom biztos tudják mit csinálnak.
Mindenesetre nem bánom, egy dolog fog hiányozni a klasszikus kézfogások BB-vel... 😊
Van egy kedvencem, csak lusta vagyok kikeresni....

több mint 15 éve
Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...Fura. A tavalyi éve után inkább eltudtam volna képzelni, hogy kirúgják mint idén. Idén elég jó kis csapat jött össze a Brownsnál.
több mint 15 éve
Azért az meglepő hogy mennyi edzőt kipakoltak idén, mióta NFL-t nézek ilyenre nem nagyon emlékszem, még a végén ebből is rekord lesz a szezon végén 😊Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...Én már akkor érdekesen néztem mikor a Jets után hívták a Browns-hoz,de mondom biztos tudják mit csinálnak.
több mint 15 éve
Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova...Én már akkor érdekesen néztem mikor a Jets után hívták a Browns-hoz,de mondom biztos tudják mit csinálnak.
Azon sem lepődnék meg ha munkanélküliként tengetné a hétköznapokat.
több mint 15 éve
Csóri Mangeniust megint kirúgták... Kíváncsi vagyok mi lesz a következő állomás... Szerintem visszamegy Dcordnak valahova... Na nem mintha nagyon sajnálnám, spygate megaf*szom... 😊