New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
Szerintetek BJGE-vel hosszabbtávra (2-4 év) tervezünk vagy inkább az RB draftra gyúrunk?Sztem amennyire használjuk arra teljesen jó lenne a BJGE/Woodhead páros. Nagyobb needek is vannak most,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.
több mint 15 éve
triangle
1 283
nekem az a verzió a legbejövősebb, hogy hosszabbítunk Mankins-szel, Vollmer->LT, és Kaczur meg Connolly (+Koppen) mellé akár még lehet egy top-OL pick az egyik magas draftcetlivel.
több mint 15 éve
És Koppen sem lesz már fiatalabb.Hát igen én is bízom Scarnecchiában, de, ahogy írod 3 tapasztalt (Koppen, Vollmer, Connoly) O-line emberrel nem lehet nekimenni az évnek, főleg, hogy a mi játékunk alapja a jó O-line.zinedine5Lightra szükség lesz, mivel, ha Maknis megy, akkor Kaczur megy G-be. Marad két kezdő tackle. Conolly a másik G. Neallel sajnos nem lehet számolni. És így még nagyon karcos ez az O-line. Erre én egy OT, OG párost mindenképpen draftolnak valahol az elején.zinedine5Ne felejtsd el, hogy ott van még Ryan Wendell akiből eddig kb semmit nem láttunk, de már nálunk van egy ideje. Fejlesztgetik a srácot, fejlesztgetik, majd kiderül, annyira akár lehet is jó, mint egy hátsó körös rookie. Minden esetre nem hiszem, hogy az FO megengedi azt a luxust magának, hogy legalább 2 kezdő OL ember távozzon, még ha idén ismét meg is oldjuk a szitut valahogy, de hosszú távon ez játék a tűzzel.viito
több mint 15 éve
Azon a tavalyi meccsen ha jól emlékszem botrányosan szarul játszott Flacco nem? Talán alig volt sikeres passz kísérlete. De hát a futásuk ölt.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Hát igen én is bízom Scarnecchiában, de, ahogy írod 3 tapasztalt (Koppen, Vollmer, Connoly) O-line emberrel nem lehet nekimenni az évnek, főleg, hogy a mi játékunk alapja a jó O-line.Lightra szükség lesz, mivel, ha Maknis megy, akkor Kaczur megy G-be. Marad két kezdő tackle. Conolly a másik G. Neallel sajnos nem lehet számolni. És így még nagyon karcos ez az O-line. Erre én egy OT, OG párost mindenképpen draftolnak valahol az elején.zinedine5Ne felejtsd el, hogy ott van még Ryan Wendell akiből eddig kb semmit nem láttunk, de már nálunk van egy ideje. Fejlesztgetik a srácot, fejlesztgetik, majd kiderül, annyira akár lehet is jó, mint egy hátsó körös rookie. Minden esetre nem hiszem, hogy az FO megengedi azt a luxust magának, hogy legalább 2 kezdő OL ember távozzon, még ha idén ismét meg is oldjuk a szitut valahogy, de hosszú távon ez játék a tűzzel.viito
több mint 15 éve
Hát ő ott baszakodott a playhívással, annyi. Kicsit tanácstalan volt, látszott rajta, de hát életében először kezdett, rögtön egy Patriots ellen. Paranoiás vagyok de rettegek a playofftól esküszöm, lehet hogy pont a tavalyi Ravens meccs miatt. Szétfutottak minket, és most sem állunk valami fényesen a Dline-t illetően. Az, hogy a Packers így futott ellenünk sok mindent elárul. Kellenek a cserék, Brace, Pryor...No és persze Spikes is hiányzik középről. Futás ellen nem egy súlycsoportban vannak Guytonnnal.A rájátszás mindig egy új bajnokság, ahol bármi megtörténhet... De ezt ti is tudjátok, tavaly a Ravens ütött el titeket ha jól emlékszem.. De persze most kurva erősek vagytok, szerintem nincs az a csapat aki szívesen találkozna veletek, bármennyire is utálom a Patriotst, az egyik favoritja a mostani SB várományosoknak (sajnos 😛) Viszont nagyon szimpatikus az amit csinál Bellicheck a védelemmel, nagyon jól összerakta ezeket a fiatalokat, ki gondolta volna, hogy nem is annyira az O lesz az erősségetek, hanem a D. Bár azért osztottatok ki nagy pofonokat, de pl a múlt heti meccset is a D nyerte meg nektek, az utsó másodperces fumble szerzéssel, jó mondjuk Flynn elbalfaszkodta a no huddle-t, nade a turnover az turnover. Ha netalántán a Chargersel, vagy Chiefsel futtok össze a konf döntőben, akko csapjátok ki őket. 😊 -Fuck Tuck-Raiders89Ez alap. Én is ezt az elvet vallom. De azért néha el lehet szórakozni.polonicPersze, nem azért mondtam csak "lekopogtam". 😊nDRo
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lightra szükség lesz, mivel, ha Maknis megy, akkor Kaczur megy G-be. Marad két kezdő tackle. Conolly a másik G. Neallel sajnos nem lehet számolni. És így még nagyon karcos ez az O-line. Erre én egy OT, OG párost mindenképpen draftolnak valahol az elején.zinedine5Ne felejtsd el, hogy ott van még Ryan Wendell akiből eddig kb semmit nem láttunk, de már nálunk van egy ideje. Fejlesztgetik a srácot, fejlesztgetik, majd kiderül, annyira akár lehet is jó, mint egy hátsó körös rookie. Minden esetre nem hiszem, hogy az FO megengedi azt a luxust magának, hogy legalább 2 kezdő OL ember távozzon, még ha idén ismét meg is oldjuk a szitut valahogy, de hosszú távon ez játék a tűzzel.
több mint 15 éve
biztos vagytok páran akiket érdekel, Mike Rodak összegyűjtötte, ki meddig áll szerződésben a csapattal:Lightra szükség lesz, mivel, ha Maknis megy, akkor Kaczur megy G-be. Marad két kezdő tackle. Conolly a másik G. Neallel sajnos nem lehet számolni. És így még nagyon karcos ez az O-line. Erre én egy OT, OG párost mindenképpen draftolnak valahol az elején.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690305/patriots-roster-by-contract-length-3
szerintem ebből a szempontból is jól állunk, igazából 3 igazán fontos játékosnak jár le most a szerződése: Light, Mankins, BJGE. BJGE ügynöke azt mondta, hogy megvárják az új CBA-t, azután nem valószínű hogy bármi akadálya lenne a hosszabításnak. a Mankins-sagát mindenki ismeri, Light meg nagy kérdés lesz, sokan már felednék, de idén megint jó kis szezont nyom, szóval fene tudja. mindenesetre a Vollmer LT és Kaczur RT támadófal sem lenne katasztrófa, tavaly ebben a felállásban is nagyon jól muzsikáltak. ezektől függetlenül persze tutira lesz OL pick a drafton.triangle
több mint 15 éve
triangle
1 283
biztos vagytok páran akiket érdekel, Mike Rodak összegyűjtötte, ki meddig áll szerződésben a csapattal:http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690305/patriots-roster-by-contract-length-3
szerintem ebből a szempontból is jól állunk, igazából 3 igazán fontos játékosnak jár le most a szerződése: Light, Mankins, BJGE. BJGE ügynöke azt mondta, hogy megvárják az új CBA-t, azután nem valószínű hogy bármi akadálya lenne a hosszabításnak. a Mankins-sagát mindenki ismeri, Light meg nagy kérdés lesz, sokan már felednék, de idén megint jó kis szezont nyom, szóval fene tudja. mindenesetre a Vollmer LT és Kaczur RT támadófal sem lenne katasztrófa, tavaly ebben a felállásban is nagyon jól muzsikáltak. ezektől függetlenül persze tutira lesz OL pick a drafton.
több mint 15 éve
A rájátszás mindig egy új bajnokság, ahol bármi megtörténhet... De ezt ti is tudjátok, tavaly a Ravens ütött el titeket ha jól emlékszem.. De persze most kurva erősek vagytok, szerintem nincs az a csapat aki szívesen találkozna veletek, bármennyire is utálom a Patriotst, az egyik favoritja a mostani SB várományosoknak (sajnos 😛) Viszont nagyon szimpatikus az amit csinál Bellicheck a védelemmel, nagyon jól összerakta ezeket a fiatalokat, ki gondolta volna, hogy nem is annyira az O lesz az erősségetek, hanem a D. Bár azért osztottatok ki nagy pofonokat, de pl a múlt heti meccset is a D nyerte meg nektek, az utsó másodperces fumble szerzéssel, jó mondjuk Flynn elbalfaszkodta a no huddle-t, nade a turnover az turnover. Ha netalántán a Chargersel, vagy Chiefsel futtok össze a konf döntőben, akko csapjátok ki őket. 😊 -Fuck Tuck-Persze, nem azért mondtam csak "lekopogtam". 😊nDRoJussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.nDRoEz alap. Én is ezt az elvet vallom. De azért néha el lehet szórakozni.polonic

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Persze, nem azért mondtam csak "lekopogtam". 😊Jussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.nDRoEz alap. Én is ezt az elvet vallom. De azért néha el lehet szórakozni.polonic
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.nDRojelenleg pontosan 1:4-hez az esélye annak, hogy SB-ba jussunk. Se több, se kevesebb. Egy szó mint száz, ez csak viccelődés, szvsz senki nem gondolja, hogy már az MVP-n kellene töprengenünk, és csak mi nyerhetjük, így aztán pofáraesés sem lesz, legalábbis nem egy kis viccelődésből.
több mint 15 éve
Jussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.nDRoEz alap. Én is ezt az elvet vallom. De azért néha el lehet szórakozni.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
Jussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.Nem-nem, Shawn Crable pont a SB előtt 53-as rosterre kerül és ő lesz az. 😉polonicha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛viitoEzzel csak az a gond, hogy mindenki tudja, Arrington lesz a SB MVP 😂undisputedly
több mint 15 éve
Nem-nem, Shawn Crable pont a SB előtt 53-as rosterre kerül és ő lesz az. 😉Ezzel csak az a gond, hogy mindenki tudja, Arrington lesz a SB MVP 😂undisputedlyMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀FViktor93ha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛viito
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
amúgy a sok „felesleges” dolog miatt, ha jól nem láttam, kimaradt, hogy Connelly lett az afc st játékosa 😀

több mint 15 éve
Hát ez egy annyira egyértelmű dolog, hogy nem tudok vitába szállni vele.Ezzel csak az a gond, hogy mindenki tudja, Arrington lesz a SB MVP 😂undisputedlyMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀FViktor93ha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛viito
több mint 15 éve
Vick bevállalta a futást ...yard&goal szituban úgy, hogy Kolb sérült volt már!!!!3 és 6 volt 24 yardról, büntetés miatt mentek hátrébb, fumble meg nem rémlik nekem az esetnél, csak a pontosítás végett (http://www.youtube.com/watch?v=DVQO2qBS94Y)
A Skins secondary legyalázta Vicket, két oldali borda repedéssel küldték ki a pályáról + még fumbli is lett belőle, így nem hogy td nem lett de a Skins védői még vagy 10-15 yardot hoztak a támadóknak....
amúgy kapja vick, és nyerjünk sb-t

több mint 15 éve
Ezzel csak az a gond, hogy mindenki tudja, Arrington lesz a SB MVP 😂ha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛viitoMár bocs, de ki nem sz*ja le az MVP-t? SB MVP, na az kell ide 😉SztyopaMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀FViktor93
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛Már bocs, de ki nem sz*ja le az MVP-t? SB MVP, na az kell ide 😉SztyopaMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀FViktor93
több mint 15 éve
Már bocs, de ki nem sz*ja le az MVP-t? SB MVP, na az kell ide 😉SztyopaMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀
több mint 15 éve
Sztyopa
315
Már bocs, de ki nem sz*ja le az MVP-t? SB MVP, na az kell ide 😉
Why so serious?
több mint 15 éve
Szerintem Ha Brady MVP díjat kap, akkor az idei teljesítményéért kapja, ne a Perfect Season-ért.Azért már kapott. 😊
Sobri Jóska
De egyébként egyetértek a mondanivalóddal.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lásd a Philadelphia Washington elleni első meccsét.... 😉leegyszerűsítve az irányító dolga, hogy passzoljon (+handoff, de ebben a témában az most irreleváns). ha senkinek nem tud passzolni, futhat (Brady is szokott, csak kicsit ritkábban). az elkapógárdákban nem látok nagy különbséget, Brady-t idén a legjobb védelmek tették próbára, szóval el lehet mondani, hogy jobban olvassa a védelmet/pontosabban passzol. és bár Vickben nagyobb a hajlandóság futásra, de elsődleges dolga neki is a passz, amiben nem olyan jó (mint Brady). szóval ha pass failed, irány futni, amiben ő minden más qb-nál jobb, ez ráadásul látványos, bevállalós stb., eszi mindenki (és szerintem is elismerésre méltó teljesítmény - ha már elsődleges feladatát nem tudta ellátni). én viszont nem kevésbé becsülök egy olyan irányítót (figyelem, sarkítás következik), aki nem önző, hogy futkározzon össze-vissza, összetöretve magát 15 perc hírnévért meg egy 1st downért, hanem vigyáz magára, mert a csapatának hosszú távon ezzel segít a legjobban. nálam az igazán bátor/kemény/stb. nem csak Rötyiburger, aki utolsó pillanatig várva összetöreti magát, nem csak Vick, aki futkorászás közben teszi ezt, hanem Brady, aki nem fél (sic!) lemenni a sack elől, hogy ne fumblizzon és ne törjék szét, vállalva az ezzel járó puhapöcsözést és kisebb riszpektet sok szurkoló szemében.Rötyiburger 😀
előző soraimat szerintem egy steelers fan pl. soha nem értené meg, pusztán az eltérő szemlélet miatt (a lenézés leghalványabb gyanúját is elutasítom!).triangle
Amúgy igen, Vickben bármelyik futásánál benne van egy karrier befejező sérülés 😊undisputedly
Vick bevállalta a futást ...yard&goal szituban úgy, hogy Kolb sérült volt már!!!!
A Skins secondary legyalázta Vicket, két oldali borda repedéssel küldték ki a pályáról + még fumbli is lett belőle, így nem hogy td nem lett de a Skins védői még vagy 10-15 yardot hoztak a támadóknak....
A következő néhány meccen meg Kolbnak kellett kezdeni enyébb sérüléssel, kockáztatva azt, hogy rásérül és esetleg vége lesz a szezonjának.
Én azt gondolom messze nem olyan dicső Vick teljesítménye ebben a szezonba mint azt itt és kint beállítják. Az meg, hogy nem tud passzolni a zsebből...hát kérem tetszett volna egy fél méterrel magasabbra nőni. Ja, hogy akkor meg nem futkározna mint pók a falon?
Azért az én szemeben nem lesz egy MVP irányító mert Rötyiburger (ez jó!!! 😀 ) szerűen Ő is a szado-mazot preferálja.... :cool: 😊