New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
Valaki aki ért hozzá, árulja el nekem, Hernandez 2. Touchdownnál amikor Tom áthívja Aaron routját, nem teszi egyértelművé az első szándékból bal oldalra történő passzt az,hogy Woodhead felmegy Tom mellé jobb oldalra blokkolni?Köszönöm.
több mint 15 éve
Néztem másodjára a meccset...hát mit össze nem szerencsétlenkedtek annál a playnél...Vödör bazdmeg. Komolyan nem tudom, meddig kultiválja BB, hogy ilyen oriási hülyeségeket csinál.zinedine5Page-nek is volt egy ámokfutása a 2. negyedben, 6.01.-nél. A GB 39-eséről passzolt Flynn 3. kisérletre. Page először Chung-nak futott neki, majd Arringtont eltaposta, végül megtalálta Nelson-t is és a földre vitte. 😊El Bandi
több mint 15 éve
A visszajátszásban mutatták a játékostársak boldog arcát, a háttárben Brady viszont úgy nézett, mint aki nem tudja hogy hol van, és mi történt.???El Bandi
Szerintem semmi meglepő nincs benne. Én is sokszor ilyen vagyok. A felelősség, ami Tomot nyomta az lehetett az oka. Valószínűleg arra gondolt már, h mi lesz a következő playben. A döntés (a labda) az ő kezében van, neki kell kiválasztani a célpontot, vagy Law Firm-nek a kezébe nyomni a labdát.
Vagy csak szimplán nem akart felmenni a pályára, érezte, h aznap 3szor is a földbe döngölik a Sajtfejűek 😛
több mint 15 éve
triangle
1 283
ha TD-t akarsz elkapni a patsben, tedd azt, amit Hernendez: kiabálj Brady-nek, ahogy bírsz 😂 http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/index.php/2010/12/20/why-patriots-te-aaron-hernandez-was-screaming-qb-tom-bradys-name-on-sunday/
több mint 15 éve
nem is kell sprintkirálynak lenni.Connolly először megilletődöttnek tűnt, ahogy babusgatta a hozzá került labdát, de aztán felgyorsította mind a 140 kilóját, gyönyörűen tolta el magától Peprah-t, majd Morris blokkja után még visszavágott a pálya közepe felé, de sajnos utolérték. Nagyemberek visszafutása után lehet látni, hogy csücsülnek a padon, és percekig szívják az oxigént, ezzel szemben Connolly a következő játékokban is a pályán volt, kétszer RG-ként, egyszer FB-ként. Iszonyatos a fizikuma.Lehet, hogy Brady már előre koncentrált vmire, vagy lepörgetett a fejében egy elcsecserészett play-t, hogy hol volt a hiba. Nem lehetetlen. Pl. a motogp-ben Stoner szokása, hogy verseny előtt egy széken, csukott szemmel (mímelve a kezelőszervek használatát) "bemotorozza" a pályát. Annyira koncentrál, hogy valósággal fel kell rázni a "transzból". Connolly egy tank, így nem igazán futásra termett... 😂 . Bár vannak kivételek (mint minden sportágban), de ekkora termettel elég nehéz sprintkirálynak lenni.
A visszajátszásban mutatták a játékostársak boldog arcát, a háttárben Brady viszont úgy nézett, mint aki nem tudja hogy hol van, és mi történt.???El Bandi
Go Pats!
Betojás, hogy mindíg van emberünk, akit elő lehet kapni ha baj van, nem? BB nagyon tud vmit...toxique
Bud Spencer sem volt az 😊
több mint 15 éve
Connolly először megilletődöttnek tűnt, ahogy babusgatta a hozzá került labdát, de aztán felgyorsította mind a 140 kilóját, gyönyörűen tolta el magától Peprah-t, majd Morris blokkja után még visszavágott a pálya közepe felé, de sajnos utolérték. Nagyemberek visszafutása után lehet látni, hogy csücsülnek a padon, és percekig szívják az oxigént, ezzel szemben Connolly a következő játékokban is a pályán volt, kétszer RG-ként, egyszer FB-ként. Iszonyatos a fizikuma.Lehet, hogy Brady már előre koncentrált vmire, vagy lepörgetett a fejében egy elcsecserészett play-t, hogy hol volt a hiba. Nem lehetetlen. Pl. a motogp-ben Stoner szokása, hogy verseny előtt egy széken, csukott szemmel (mímelve a kezelőszervek használatát) "bemotorozza" a pályát. Annyira koncentrál, hogy valósággal fel kell rázni a "transzból". Connolly egy tank, így nem igazán futásra termett... 😂 . Bár vannak kivételek (mint minden sportágban), de ekkora termettel elég nehéz sprintkirálynak lenni.
Go Pats!
Betojás, hogy mindíg van emberünk, akit elő lehet kapni ha baj van, nem? BB nagyon tud vmit...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Connolly először megilletődöttnek tűnt, ahogy babusgatta a hozzá került labdát, de aztán felgyorsította mind a 140 kilóját, gyönyörűen tolta el magától Peprah-t, majd Morris blokkja után még visszavágott a pálya közepe felé, de sajnos utolérték. Nagyemberek visszafutása után lehet látni, hogy csücsülnek a padon, és percekig szívják az oxigént, ezzel szemben Connolly a következő játékokban is a pályán volt, kétszer RG-ként, egyszer FB-ként. Iszonyatos a fizikuma. A visszajátszásban mutatták a játékostársak boldog arcát, a háttárben Brady viszont úgy nézett, mint aki nem tudja hogy hol van, és mi történt.???
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Vödör bazdmeg. Komolyan nem tudom, meddig kultiválja BB, hogy ilyen oriási hülyeségeket csinál.zinedine5Page-nek is volt egy ámokfutása a 2. negyedben, 6.01.-nél. A GB 39-eséről passzolt Flynn 3. kisérletre. Page először Chung-nak futott neki, majd Arringtont eltaposta, végül megtalálta Nelson-t is és a földre vitte. 😊
több mint 15 éve
a támadók előtt pedig le a kalappal. persze, tegnap nem volt csili-villi tűzijáték, de most már elmondható, hogy szétszedték a liga összes valamire való védelmét. magukhoz képest halványabban 3TD a GB defense ellen.GB azért #1 scoring D szal nembiztos hogy ti voltatok halványabbak.
triangle
több mint 15 éve
triangle
1 283
ami tetszett ebben a csúnyácska kis winben, az a D teljesítménye a végén. megint engedtek egy rakás yardot, ahogy eddig is mindig. a legutóbbi 2 meccsen nagy hátrányban játszott szinte végig az ellen, úgyhogy kicsit könnyebb dolguk volt, nem igazán éreztem reálisnak a 3 ill. 7 kapott pontot. ez az a szint, amit ők tudnak kb, ezeket a meccsfordító playeket meg stopokat kell megcsinálni. kicsit a baltimore elleni meccshez hasonlított a vége, akkor 5, most 3 alkalommal állította meg a D az ellenfelet, pont elég volt ahhoz, hogy az O megnyerje a meccset.a támadók előtt pedig le a kalappal. persze, tegnap nem volt csili-villi tűzijáték, de most már elmondható, hogy szétszedték a liga összes valamire való védelmét. magukhoz képest halványabban 3TD a GB defense ellen.
végre egy olyan meccs, ami valami támpontot jelent a PO-t illetően (ott elvétve lesznek a korábbiakhoz hasonló blowoutok). szoros, kiélezett meccsen teljesített minden csapatrész. az O megfordította a meccset, a D pedig kivédekezte. ilyen egyszerű ez. 😊
and one for the ages: Dan Crazylegs Connolly :cool:
több mint 15 éve
Köszi, átadom McCarthynak 😊 Egyébként mégha nemis sikerült volna akkoris egy szép "gesztus" Flynn felé hogy rögtön neki akarták adni a labdát ezzel gyorsan tisztázva a bizalmassági kérdéseket.Igen-igen, pont előtte elemezték.Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊Michaels még ki is emelte a két fő blokkot, Welker Matthews-on (?) Branch meg Williams-en erre következő képen meg pont velük pacsizott a padon BJGE.JayB
Jó volt látni.Habár "mindenki végezze a saját dolgát", de azért mennyire értékelik egymás teljesítményét a srácok.undisputedly
AMúgy ha már erre jársz, mint fan a fannak gratulálok. Ez a kezdő kickoff nagyon merész , de szép húzás volt.undisputedly
több mint 15 éve
Igen-igen, pont előtte elemezték.Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊Michaels még ki is emelte a két fő blokkot, Welker Matthews-on (?) Branch meg Williams-en erre következő képen meg pont velük pacsizott a padon BJGE.JayB
Jó volt látni.Habár "mindenki végezze a saját dolgát", de azért mennyire értékelik egymás teljesítményét a srácok.undisputedly
AMúgy ha már erre jársz, mint fan a fannak gratulálok. Ez a kezdő kickoff nagyon merész , de szép húzás volt.
több mint 15 éve
szoros meccs volt, most ki sikerült mászni a gödörből, a barnák ellen ez nem ment..Pár remek meccs után már-már törvényszerű volt egy gyengébb produkció, de a W-t nem kell magyarázni. Keveset volt az O a pályán, de így is 30+ pontot fel tudtunk tenni a táblára, Hernandez első TD-je nagyon tetszett, ügyesen verte meg Woodsont.
több mint 15 éve
Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊Michaels még ki is emelte a két fő blokkot, Welker Matthews-on (?) Branch meg Williams-en erre következő képen meg pont velük pacsizott a padon BJGE.
több mint 15 éve
Nem tudom láttátok-e, de az NBC-s verzióban van egy bejátszás amint BJGE odamegy Branchez és Welkerhez megköszönni a blokkokat a TD-nál. Mindezt már a padnál 😊Jó volt látni.Habár "mindenki végezze a saját dolgát", de azért mennyire értékelik egymás teljesítményét a srácok.
több mint 15 éve
Egy kis emlékeztető Hochuliról:http://www.youtube.com/watch?v=mndhtikHHOg&feature=&p=FA3658F0B591F726&index=0&playnext=1
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3594778Dega
több mint 15 éve
mióta nem csináltunk turnovert?JociEz volt asszem a hatodik meccs zsinórban. Az utolsó TO az még talán Gronkowski fumblija volt.
több mint 15 éve
Egy kis emlékeztető Hochuliról:http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3594778
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
mióta nem csináltunk turnovert?
több mint 15 éve
Vödör bazdmeg. Komolyan nem tudom, meddig kultiválja BB, hogy ilyen oriási hülyeségeket csinál.A meccs egyébként olyan volt mint a Browns meccs, csak itt a félidő elött meg tudtuk csinálni a TD-t. Lent tartották az O-t, jól futottak (ehhez persze kellett ez a halovány D-line depth), nem tudtunk ritmusba kerülni.
Örüljünk a W-nek.
Ja és Hochuli egy fasz.
több mint 15 éve
Korrekt!Ha már örömködés, ezt érdemes megnézni 1:05-től, mi folyik a stúdióban 😀
Csak arra gondoltam, hogy örömködve is lehet hibaelemezni, nem csak vészmadárkodva. A kis győzelem is győzelem.toxique
"Go BigBoy ! C'mone big fella ! " 😊
http://www.nfl.com/gamecenter/2010121913/2010/REG15/packers@patriots#tab:watch
több mint 15 éve
Azért két óriási hibát kiemelnék, az egyik Vödör eszetlen szerelési kísérlete amiből, jó, hogy McCourty nem sérült meg és a végén TBC büntetése.nem elvitatva Connolly-tól a returnt (tényleg óriási volt), kb a szezon legnyilvánvalóbb illegal block-ját nyomták be szegény Packers kickeren.
Apropó büntetés borzasztó gyenge és következetlen bíráskodás volt. Hochulit nem akarom többet Pats meccsen látni...
Bruschi85
nem mondom, hogy ezzel együtt nem nyerte volna meg a Pats a meccset, csak nem ugyanaz a 4 yardosról jönni egy nagy play után, mint a 25-ösről egy nagy play utáni büntetés miatt.
de így legalább történelem íródott.
több mint 15 éve
Korrekt!És mindig le van írva, hogy attól mert győztünk, még nem kell elájulni. Keresni kell a hibákat és kijavítani őket. Így lehet előrébb jutni. Mellesleg ha mindenki csak azt írná be a fórumra,hogy "itt a W hú de jó", hamar koca szerű topikká válnánk.undisputedlyIgazad van,a W a lényeg!Pont a minap kaptam fel a fejem a Kahn vs Maidana profi boxmeccsel kapcsolatban egy Kahn interjúban a következőre: "i dunno how could i live the last two rounds over" (valami ilyesmit mondott). Aki látta a meccset, az sem igazán érti az utolsó két menetet. Mindezek ellenére nem csak a bírák, hanem - szerintem - a nézők számára is egyértelmű volt Kahn győzelme: és hogy az évtized boxmeccsét láttuk (nagy valószínűséggel). Maidana is megérdemelte volna a győzelmet, sőt! Jobban hajtott, többet támadott, erőteljesebben is mozgott és mintha a győzelmet is jobban akarta volna. Ahogy itt írta valaki: "meggyőzőbb" volt a teljesítménye. De - ott és akkor - ez mégsem volt elég jó. Kahn tele volt hibákkal, nem úgy bunyózott ahogyan szokott. Lényegében a Packers és a Pats is így járt.
Ki fog emlékezni később arra,hogy csak kicsit nyertünk....!Dega
A lényeg az, hogy nem muszáj fölényesen elnadrágolni, kiütni, de még csak vitathatatlanul dominálni sem. Úgyis csak a W vagy az L betű számít a statisztikában, a meccs melletti rubrikában... ahogyan mondtad. Jól esik a szép játék a rajongó szemének, de van olyan meccs, ahol szimplán csak nyerni kell (hogy aztán tudjuk értékelni a szép játékot is 😀 ).toxique
Csak arra gondoltam, hogy örömködve is lehet hibaelemezni, nem csak vészmadárkodva. A kis győzelem is győzelem.
több mint 15 éve
Nyilván neked is igazad van,de a részletes és szakmai elemzést meghagyom a nálam szakmailag jobban hozzáértőknek!És mindig le van írva, hogy attól mert győztünk, még nem kell elájulni. Keresni kell a hibákat és kijavítani őket. Így lehet előrébb jutni. Mellesleg ha mindenki csak azt írná be a fórumra,hogy "itt a W hú de jó", hamar koca szerű topikká válnánk.undisputedlyIgazad van,a W a lényeg!Pont a minap kaptam fel a fejem a Kahn vs Maidana profi boxmeccsel kapcsolatban egy Kahn interjúban a következőre: "i dunno how could i live the last two rounds over" (valami ilyesmit mondott). Aki látta a meccset, az sem igazán érti az utolsó két menetet. Mindezek ellenére nem csak a bírák, hanem - szerintem - a nézők számára is egyértelmű volt Kahn győzelme: és hogy az évtized boxmeccsét láttuk (nagy valószínűséggel). Maidana is megérdemelte volna a győzelmet, sőt! Jobban hajtott, többet támadott, erőteljesebben is mozgott és mintha a győzelmet is jobban akarta volna. Ahogy itt írta valaki: "meggyőzőbb" volt a teljesítménye. De - ott és akkor - ez mégsem volt elég jó. Kahn tele volt hibákkal, nem úgy bunyózott ahogyan szokott. Lényegében a Packers és a Pats is így járt.
A lényeg az, hogy nem muszáj fölényesen elnadrágolni, kiütni, de még csak vitathatatlanul dominálni sem. Úgyis csak a W vagy az L betű számít a statisztikában, a meccs melletti rubrikában... ahogyan mondtad. Jól esik a szép játék a rajongó szemének, de van olyan meccs, ahol szimplán csak nyerni kell (hogy aztán tudjuk értékelni a szép játékot is 😀 ).toxique
Én csak egy divatszurkoló vagyok 😉 -a fene,már 10 éve???? 😀 😀
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
És mindig le van írva, hogy attól mert győztünk, még nem kell elájulni. Keresni kell a hibákat és kijavítani őket. Így lehet előrébb jutni. Mellesleg ha mindenki csak azt írná be a fórumra,hogy "itt a W hú de jó", hamar koca szerű topikká válnánk.Pont a minap kaptam fel a fejem a Kahn vs Maidana profi boxmeccsel kapcsolatban egy Kahn interjúban a következőre: "i dunno how could i live the last two rounds over" (valami ilyesmit mondott). Aki látta a meccset, az sem igazán érti az utolsó két menetet. Mindezek ellenére nem csak a bírák, hanem - szerintem - a nézők számára is egyértelmű volt Kahn győzelme: és hogy az évtized boxmeccsét láttuk (nagy valószínűséggel). Maidana is megérdemelte volna a győzelmet, sőt! Jobban hajtott, többet támadott, erőteljesebben is mozgott és mintha a győzelmet is jobban akarta volna. Ahogy itt írta valaki: "meggyőzőbb" volt a teljesítménye. De - ott és akkor - ez mégsem volt elég jó. Kahn tele volt hibákkal, nem úgy bunyózott ahogyan szokott. Lényegében a Packers és a Pats is így járt.Nem értem, mi a baj. Nyertünk, nemde? A csapat bebizonyította, hogy kevésbé összeszedett játékkal is tud nyerni. Fura ez: ha jó játékkal nagyon nyerünk asejó, ha épphogycsak asejó, akkor miajó? 😀Igazad van,a W a lényeg!
Nem akarok makulátlan szezont, hibátlan játékot, 0 izgalmat. Dobjon csak Brady Interception-t (a PO-ban is), festesse vörösre a haját, és tetoválják a nyakára, hogy 'I'm da rule, fuckups"; csak amikor kell, nyerjen a csapat és kész.
Go Pats!toxique