New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A sok igazság elhangzott már, a + észrevételeim:- A ST KO coverage-nek sok edzésre van még szüksége.
- Nálam tájékozottabbak meg tudják talán mondani, hogy Zolinak van-e gyakorlata a kickoff-ok terén, mert SG lába igencsak gyengének tűnik!
- Voltak büntetések, amik jogosak voltak, de 2 kiverte nálam a biztosítékot!!!
1. A goalline-os PI, egyszerűen vicc volt...
2. DMcC UR büntije :mad: Én voltam az elsők között, aki elítélem a Vödör-Heap ütközést, de itt az isten szerelmére most elsődlegesen vállvédővel ment mellkasra és maximum felcsúszott!!!
Egyébként örülök a szoros meccsnek, mert talán lejjebb ereszkedünk a fellegekből!
több mint 15 éve
Nem értem, mi a baj. Nyertünk, nemde? A csapat bebizonyította, hogy kevésbé összeszedett játékkal is tud nyerni. Fura ez: ha jó játékkal nagyon nyerünk asejó, ha épphogycsak asejó, akkor miajó? 😀Igazad van,a W a lényeg!
Nem akarok makulátlan szezont, hibátlan játékot, 0 izgalmat. Dobjon csak Brady Interception-t (a PO-ban is), festesse vörösre a haját, és tetoválják a nyakára, hogy 'I'm da rule, fuckups"; csak amikor kell, nyerjen a csapat és kész.
Go Pats!toxique
Ki fog emlékezni később arra,hogy csak kicsit nyertünk....!
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
Patriots Right Guard Dan Connolly returns a squib kick 71 yards almost scoring a touchdown. It is the longest kickoff return by an offensive lineman in NFL history. http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/09000d5d81d0c8cd/WK-15-Can-t-Miss-Play-Lineman-nearly-takes-it
több mint 15 éve
Nem értem, mi a baj. Nyertünk, nemde? A csapat bebizonyította, hogy kevésbé összeszedett játékkal is tud nyerni. Fura ez: ha jó játékkal nagyon nyerünk asejó, ha épphogycsak asejó, akkor miajó? 😀Nem akarok makulátlan szezont, hibátlan játékot, 0 izgalmat. Dobjon csak Brady Interception-t (a PO-ban is), festesse vörösre a haját, és tetoválják a nyakára, hogy 'I'm da rule, fuckups"; csak amikor kell, nyerjen a csapat és kész.
Go Pats!
több mint 15 éve
Gyakorlatilag a negyedik negyedre sikerült felkelnem, azt hiszem bőven elég volt ennyit is látnom. Szerintem felért ez a győzelem egy vereséggel is, nem volt sok ok az örömködésre. Javítsatok ki, ha tévedek, de az összefoglaló alapján (az INT-n kívül) Arrington megint harmatgyenge volt. Gyakorlatilag 2 TD az ő lelkén száradt.
A Packers tökéletes gameplannal készült, ma ennyire futotta csak szerencsére Rodgers nélkül nekik.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
- Látszott hogy fáradtak a DL-ek, nincs depth, hogy cserélni lehessen. Középen a futások meg Kuhn úgy ment át a védelmen, mint kés a vajon. Szélen is néha gondja akadt a társaságnak, Cunningham and setting the edge ??!! Spikes ma jobban hiányzott- A büntetések hihetetlen milyen fegyelmezetlenségről árulkodtak. Wilforké butaság volt. TBC-nél a másik srácra is kellett volna dobni, persze attól még, hogy valaki alapból az arcomnak esik, nem kell a ráccsal megrángatni a fejét. Matt Light táncikálása a snap előtt is arról tanuskodott,h nem túl összeszedett a társaság
- Meriweather nagyon szépen blokkol, csak ne McCourtyval tegye
- Szép dolog ez az INT nélküli sorozat, de nem Bradyn múlik. Urlacher után ezen a meccsen Woodsont vette célba.
- Connolly-nak szép volt a visszahordása, és kár a sérüléséért, ugyanakkor meg kell hagyni, hogy ma nem volt toppon a támadófal.
- Valljuk be, Zolinak elég rossz napja volt a puntok terén. Ennél hosszabbakat is rúghatott volna szinte minden esetben legalább 10 jarddal
... No, van mit tanulni. Jól jött ez a meccs.
több mint 15 éve
Hát nem sok közünk volt a meccshez, de a lényeg a W. 27 passz 16 futás, ez nem az elmúlt hetek O-ja és play call-ja volt. A D 41 percig volt fent, kaptuk is a yardokat rendesen. 7 bünti 52 yard, ez sem a szokásos volt. Ami viszont nem változott az a 3rd down D, 11/19. A futás viszont jól ment, 16-ból 113 yard 7.1-es átlaggal. De minden mindegy, ha a vége győzelem.Az utolsó két meccs valamelyikén Brady dobhatna egy interception-t (persze amikor már megvan a győzelem 😉 ), mert nem kéne a PO-ra hagyni.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 15 éve
Kiizzadt és megszenvedett győzelem, de a legfontosabb a W. Ennyi.Tipikus meccs amikor az egyik csapat tét nélkül a másik pedig görcsöktől mentesen amolyan minden mindegy alapon játszik. Nem volt a GB-n teher most vagy soha hangulat látszott rajtuk, kezdve az ügyes onside kicktől, Flynn parádéján át Kuhn repüléséig és okosan, jól játszva használták ki a gyengéinket mert azok bizony vannak. Vannak és lesznek ilyen meccsek amikor látványosan nem megy, szenvedünk mégis sikerül nyerni. Ettől lesz nagy csapat a New England Patriots és PO esélyes csapat az átlagostól eltérően.
Amikor kellett a D# megvillant és kivédekezte a Packers támadásokat. Az utolsó negyedben többször is volt 3th&out. Tom is akkor lépett elő amikor nagyon kellett és akkor és oda dobta.
A fal kínlódott, mint a szurkolók akik megint öregedtek egy pár évet. Azért a védelemből dícsérhető Mayo aki megint hatalmasat játszott vezér, Baby Vince, McCourty és Arrington picksixje. A támadóknál Hörni és Fafej jól és eredményesen játszott és a kedvencem természetesen a meccs fordító Dan Conolly aki futásával beírta magát az NFL történelmébe!
Zseniális jelenet volt, a hét jelenete 😀
Azért két óriási hibát kiemelnék, az egyik Vödör eszetlen szerelési kísérlete amiből, jó, hogy McCourty nem sérült meg és a végén TBC büntetése.
Apropó büntetés borzasztó gyenge és következetlen bíráskodás volt. Hochulit nem akarom többet Pats meccsen látni....
Bíztos, hogy a hibákat megpróbáljuk kijavítani BB-éktől lesznek fejmosások és a következő meccseken más lesz a játék képe.
Fontos győzelem volt [12-2 de jó ezt leírni], mert ezzel a győzelemmel nagy esély van rá, hogy végig hazai pálya lesz a PO-ban.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
végülis örömködni van ok, sorozatban 27. hazai siker, 63. amikor vezettünk az uccsó negyedben (65-tel a steelers vezet), 7. meccs min 2 td-vel int nélkül (rekord), 9. meccs int nélkül, asszem az 5. to nélkül, és megint volt két szerzett labda, már +20-on, 292 att w/o int már csak 16 a rekord, mayo 16 tackle, volt négy sack is azért

több mint 15 éve
Hát nyertünk és ez a lényeg. 😛 Mondjuk az dühitő, hogy se a defense se az offense nem volt képes folyamatos jó játékra. Rettentően hullámzó volt a teljesitmény, bár amikor nagyon kellet jöttek a játékok. Igazából még azt is gondolom, hogy jól jöhet ez a szoros meccs a továbbiakban mert kicsit azt éreztem, hogy az elmúlt hetek pazar játéka után elhittük, hogy innen sima ügy a gyűrű. Ez a meccs remélem visszaránt mindenkit a földre és újra csak a játékkal fogunk foglalkozni. Illetve az ilyen szoros meccsek csak használhatnak ennek a fiatal csapatnak a POra.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hm...trükkös játék...futások... nem mintha korábban említettem volna... De most már biztos felébredtek a fiúk :/
több mint 15 éve
jogos, egy mai győzelemmel csak a Ravens és a Steelers szakadna le, a Jets elvileg még beérhetne minketkikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bb
azaz ha ma este megverjük a Packers-t, akkor garantált a hazai pálya!
sok a kisebb-nagyobb sérülés (plusz Spikes eltiltás), nem jönne rosszul egy kis "tétnélküliség"... bár az elmúlt éveket elnézve max az utcsó meccset adnánk le, a 'fins ellen idegenben nem először kerülne ilyenre sor...Gyulus
a Bills mlékeim szerint utoljára még 2003-ban nyert ellenünk, most hazai pályán leszünk... szóval no para😀
több mint 15 éve
kis off: a colts nyert, a divíziójukba mi alapján csoportelsők? nagyobb arányú győzelem?
több mint 15 éve
ha jól rémlik Dom húzta le nagyon, de azért csak nem olyan rossz ez a Dunlap gyerek se (persze nem mondom, hogy 3-4ben is így tolná, de 1+ sackje lenne azért talán 😛)

több mint 15 éve
Kétszer egymásután is ritkán kapunk ki nemhogy ez még divizió riválisok ellen legyen. 😛 A Halley üstökös is előbb jön el. 😀Ja akkor ez eszembe sem jutott 😀 ... mi is?_bbÉs mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bbIlyenekre mi nem gondolunk 😀FViktor93

több mint 15 éve
triangle
1 283
egyébként ami eszedbe sem jutott, abban igazad van 😊Ja akkor ez eszembe sem jutott 😀 ... mi is?_bbÉs mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bbIlyenekre mi nem gondolunk 😀FViktor93
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ja akkor ez eszembe sem jutott 😀 ... mi is?Ilyenekre mi nem gondolunk 😀FViktor93kikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bb
sok a kisebb-nagyobb sérülés (plusz Spikes eltiltás), nem jönne rosszul egy kis "tétnélküliség"... bár az elmúlt éveket elnézve max az utcsó meccset adnánk le, a 'fins ellen idegenben nem először kerülne ilyenre sor...Gyulus
több mint 15 éve
Ilyenekre mi nem gondolunk 😀kikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:_bb
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
kikapott a Steelers a Jetstől...És mi van ha a két utolsó meccsen vesztünk, a jets meg nyer... akkor övék a divízió (a jobb divízión belüli mérleg miatt), vagy nem?... és nekünk meg nuku hazai pálya, meg első körös szünet :rolleyes:
több mint 15 éve
kikapott a Steelers a Jetstől...azaz ha ma este megverjük a Packers-t, akkor garantált a hazai pálya!
sok a kisebb-nagyobb sérülés (plusz Spikes eltiltás), nem jönne rosszul egy kis "tétnélküliség"... bár az elmúlt éveket elnézve max az utcsó meccset adnánk le, a 'fins ellen idegenben nem először kerülne ilyenre sor...
több mint 15 éve
Nem szoktam félreérteni értelmesen megírt mondatokat, szövegeket.te aztán megfogtad a lényegét annak amit írtam. csak éppen tévesen. szerintem semmiféle fikázódás nem volt részemről. egyrészt írtam hogy idei produktuma ami nem igazán valami fényes, nyavalygott, hogy nincs még meg a hosszabb szerződése. bajkeverésről nem írtam. az hogy mi a biztos arról annyit hogy ami megtörténik.Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.mascheranoSzerintem Moss szereplése nálunk korrekt volt, felesleges fikázni.
Minden sportoló, minden ember foglalkozik a saját érdekeivel, életszerűtlen lenne, ha nem így tenné.
Moss se azért ment el, mert bajkeverő volt, vagy nem tudott beilleszkedni (azért ne feledd a perfect season-t), vagy a csapat kárára volt, hanem mert előbbre akart lépni, és mi semmiképp se számítottunk rá ezután a szezon után.
Az meg kimondott szerencse, hogy távoztával a Pats előnyére változott. Ennyi. Fikázni, kárörvendeni felesleges.Sobri Jóska
na mindegy vedd inkább semmisnek amit írtam ha ennyire félreértelmezel dolgokat.mascherano
Moss idei produktuma, nyavalygás, elindított lavina, furcsán nem-fikázol.
De végtére is mindegy.
Megint beírom, múlt héten bejött, szerintem a GB elleni is könyű meccs lesz, 38-13. Go Pats!
több mint 15 éve
te aztán megfogtad a lényegét annak amit írtam. csak éppen tévesen. szerintem semmiféle fikázódás nem volt részemről. egyrészt írtam hogy idei produktuma ami nem igazán valami fényes, nyavalygott, hogy nincs még meg a hosszabb szerződése. bajkeverésről nem írtam. az hogy mi a biztos arról annyit hogy ami megtörténik.Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.mascheranoSzerintem Moss szereplése nálunk korrekt volt, felesleges fikázni.
Minden sportoló, minden ember foglalkozik a saját érdekeivel, életszerűtlen lenne, ha nem így tenné.
Moss se azért ment el, mert bajkeverő volt, vagy nem tudott beilleszkedni (azért ne feledd a perfect season-t), vagy a csapat kárára volt, hanem mert előbbre akart lépni, és mi semmiképp se számítottunk rá ezután a szezon után.
Az meg kimondott szerencse, hogy távoztával a Pats előnyére változott. Ennyi. Fikázni, kárörvendeni felesleges.Sobri Jóska
na mindegy vedd inkább semmisnek amit írtam ha ennyire félreértelmezel dolgokat.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 15 éve
Kíváncsi lennék, hogy elnézve Moss idei produktumát vajon elgondolkozott-e azon, hogy mi ér többet vagy mivel jut messzebbre, a csapat érdekkel vagy pedig a nyavalygással. Mert szerintem elindította magát egy elég rendes lavinán.mascheranoSzerintem Moss szereplése nálunk korrekt volt, felesleges fikázni.
Az meg kimondott szerencse, hogy távoztával a Pats előnyére változott. Ennyi. Fikázni, kárörvendeni felesleges.
több mint 15 éve
Biztos tudnak valamit... 😀utálom az ilyen meccseket, amikor minden mellettünk szól. akárcsak a barnák ellen, itt is csak mi veszíthetünk, akkora favoritok vagyunk. hasonló előérzetem van, remélhetőleg az eredmény merőben különböző lesz. 😊triangleIdejét nem tudom mikor láttam ilyen alacsony oddsot NFL-ben. 1.08-ra adnak minket.undisputedly
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!