New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
Kétségtelen, hogy jók, nagyon jók vagyunk. Most. A playoff az más tészta azért. Továbbra is azt mondom, hogy a D-nk megéghet a jó O-line mögött passzoló jó QB-k ellen. Mindenkinek ajánlanám, hogy nagyon szurkoljon pl. a Jax-nek és bárkinek aki a SD ellen játszik. Én ezt (is)teszem.Nem is tudom... talán, így utólag, a végeredmény tükrében. De azért eléggé meggyőző ez a Patriots az alapszakasz végéhez közeledve, legalábbis nem hiszem, hogy bármely csapat könnyedén találna rajtunk fogást. A sérülések mindössze izgalmasabbá tehetik a meccseket, de nem hiszem, hogy akár csereszabatosan is könnyedén megszoríthatóak lennénk. Nem veszíthetünk, hisz Brady a vezérünk 😂 ....ez az év akkor is az elmúlt 7-8 év legjobb szezonja, bármi is legyen a vége. .toxiqueBár nagy vonalakban igazad van, de minimum két olyan szezont tudok mondani az elmúlt 7-8 évben aminél nem jobb. 😉zinedine5
toxique
több mint 15 éve
Rodgers hivatalosan is out.
több mint 15 éve
Espn oldalán van egy interjú Chevis Jacksonnal. Vagy pont illik a mentalitása a BB rendszerbe, vagy hamar megtanulta mit kell mondania 😊Jamarcus Russel miatt is választotta az LSU-t, az Atlanta draftolta de ott nem jött be neki.Legutóbb a Jax-nél volt.
Az édesanyja a példaképe, egyedül nevelte.
több mint 15 éve
http://www.nytimes.com/2010/08/29/sports/ncaafootball/29kaepernick.html?_r=1Hm,na ja, csak ez a Woodheades fiú most az NFL ben,és a New England Patriots-ban nyomja!! 😀
Ezt érdemes elolvasni, ha ennyire tetszik a Woodheades videó 😛
Colin Kaepernick valóban a saját mezét is árulta többek között.tenorx
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
http://www.nytimes.com/2010/08/29/sports/ncaafootball/29kaepernick.html?_r=1Ezt érdemes elolvasni, ha ennyire tetszik a Woodheades videó 😛
Colin Kaepernick valóban a saját mezét is árulta többek között.
több mint 15 éve
Woodhead mellékállásban:Ez nagyon súlyos! 😀
http://www.youtube.com/watch?v=GjEhEFBu-C4&feature=youtu.betriangle
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
Nem is tudom... talán, így utólag, a végeredmény tükrében. De azért eléggé meggyőző ez a Patriots az alapszakasz végéhez közeledve, legalábbis nem hiszem, hogy bármely csapat könnyedén találna rajtunk fogást. A sérülések mindössze izgalmasabbá tehetik a meccseket, de nem hiszem, hogy akár csereszabatosan is könnyedén megszoríthatóak lennénk. Nem veszíthetünk, hisz Brady a vezérünk 😂 ....ez az év akkor is az elmúlt 7-8 év legjobb szezonja, bármi is legyen a vége. .toxiqueBár nagy vonalakban igazad van, de minimum két olyan szezont tudok mondani az elmúlt 7-8 évben aminél nem jobb. 😉zinedine5
GB vs. Pats rating az NFL.com-ról:
http://www.nfl.com/gamecenter/2010121913/2010/REG15/packers@patriots
több mint 15 éve
Woodhead mellékállásban:Ez jó. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=GjEhEFBu-C4&feature=youtu.betriangle
több mint 15 éve
Hogyan lehet megverni a Patriots-ot:" # Harass or confuse Brady into making mistakes …
# …Thus, winning the turnover battle.
# Run the ball effectively to limit Patriots possessions.
# Score enough points against a middling defense … and win."
Teljes cikk
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Neal még nem döntötte el, visszavonul-e, vagy vállalja a jövő évi 10 meccsét is 😊 "I want to go through rehab and expect to come [around], and keep doing the [rehab], because if you go through rehab without hopes of returning you’re not going to do a good job of rehabbing. I’ll just evaluate things later.”
Teljes cikk
+ ezt a képet érdemes megnézni:
link 😀
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
triangle
1 283
Woodhead mellékállásban:http://www.youtube.com/watch?v=GjEhEFBu-C4&feature=youtu.be
több mint 15 éve
triangle
1 283
Brace (concussion), Hernandez (flu), McCourty (rib), Pryor (back), Warren (knee) and Wright (concussion) all questionable for Patriotsja, és Hörni is kihagyta a mai edzést. Warren edzett, ahogy McC is.
több mint 15 éve
Ez tetszett, nagyon! 😀kiv vagyok h a mostanság igencsak szép teljesítményt nyújtó secondary mit tenne le az asztalra, ha minőségi pass rush lenne a háználGyulusChampionship baby 😀FViktor93
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
kiv vagyok h a mostanság igencsak szép teljesítményt nyújtó secondary mit tenne le az asztalra, ha minőségi pass rush lenne a háználGyulusChampionship baby 😀
több mint 15 éve
Warren már edz... a Brace helyett ott van Deadrick, emiatt annyira nem aggódom... de Wright+Pryor személyében legjobb pass rusher DL-ek estek ki, rájuk lassan igencsak nagy szükség lenne:SPedig év elején mennyit beszéltük, hogy milyen jó, hogy van depth a Dline-nál...Na hát lassan elfogy, és kezd Kyle Lowe 😐nDRoMcCourty ma már újra edzett, Bradyvel együtt. 😊McCt ha nem játszik Rodgers hagyjuk pihenni.
No Warren, Brace, Wright or Pryor.Danna
Viszont ez a Dline helyzet elég aggasztó. Warren és Brace nagyon kellene.FViktor93
kiv vagyok h a mostanság igencsak szép teljesítményt nyújtó secondary mit tenne le az asztalra, ha minőségi pass rush lenne a háznál
több mint 15 éve
Nem felhánytorgatásnak szántam..,de ez már történelem!!2007: "csak egy elkapás".és mennyi mindent másképpen értékelünk most.....Én nem tudok így gondolni arra a szezonra... (bár nagyon nehezen tudok veszíteni).
Egy biztos a perfekt szezon megvolt,és csodálatos meccseket és játékokat láthattunk.30 csapat lett volna a mi helyünkben!!!Ezt ne feledjétek!!Dega
De egyelőre ez a szezon nem erről szól, szóval kár ezt felhánytorgatni.Gogo
Vajon 5-10 év múlva,hogy fogjuk ezt megítélni?
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
2007: "csak egy elkapás".és mennyi mindent másképpen értékelünk most.....Én nem tudok így gondolni arra a szezonra... (bár nagyon nehezen tudok veszíteni).
Egy biztos a perfekt szezon megvolt,és csodálatos meccseket és játékokat láthattunk.30 csapat lett volna a mi helyünkben!!!Ezt ne feledjétek!!Dega
De egyelőre ez a szezon nem erről szól, szóval kár ezt felhánytorgatni.
több mint 15 éve
Boston írta:nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).
Igen, nekem is az ő személye miatt igazán értékes ez a pár mondat, mert azért a hype megint kezd óriási lenni, elárasztották a netet a galaktikus értékelések, de 2007 óta mindenki tudja, mennyit ér ez...
2007: "csak egy elkapás".és mennyi mindent másképpen értékelünk most.....
Egy biztos a perfekt szezon megvolt,és csodálatos meccseket és játékokat láthattunk.30 csapat lett volna a mi helyünkben!!!Ezt ne feledjétek!!
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
Ez a mondat összefoglalja a lényeget:"To do what Brady did in those weather conditions in Chicago? That might be one of the most outstanding quarterback performances — ever.nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).Boston
He's doing it every week. But it's not the same in a blizzard. He's remarkable."
(Dick LeBeau, Steelers def. cord.)
teljes cikkGogo
"You can see it in his eyes, his preparation and his play. Winning Super Bowls is his destiny."
több mint 15 éve
nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).BostonIgen, nekem is az ő személye miatt igazán értékes ez a pár mondat, mert azért a hype megint kezd óriási lenni, elárasztották a netet a galaktikus értékelések, de 2007 óta mindenki tudja, mennyit ér ez...
több mint 15 éve
"To do what Brady did in those weather conditions in Chicago? That might be one of the most outstanding quarterback performances — ever.nagyon jó cikk köszönöm, hogy belinkelted. Azért ez qva nagy dicséret egy olyan zseni szájából, akinek a fiairól ugyanez elmondható a másik oldalon (Steelers D).
He's doing it every week. But it's not the same in a blizzard. He's remarkable."
teljes cikkGogo
Do your job
több mint 15 éve
Sobri Jóska Ma 00:04:00Sobri Jóska
Tebow fan
Nem elérhetőRegisztrált: 2008-10-18
User Karma: 74
Válasz: New England PatriotsHöri írta:
a Lombardi trophy a Super Bowl győztesnek jár.
A Vince Lombardi Rotary Trophy viszont NCAA-ben van.
http://espn.go.com/college-football/awards/_/id/19
Utoljára Sobri Jóska szerkesztette (Ma 00:05:12)
Na,köszi,valami rémlett!!
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
"To do what Brady did in those weather conditions in Chicago? That might be one of the most outstanding quarterback performances — ever. He's doing it every week. But it's not the same in a blizzard. He's remarkable."
teljes cikk
És az évtized csapata a Pats a USAToday szerint.
(Teljes lista)
több mint 15 éve
...ez az év akkor is az elmúlt 7-8 év legjobb szezonja, bármi is legyen a vége. .toxiqueBár nagy vonalakban igazad van, de minimum két olyan szezont tudok mondani az elmúlt 7-8 évben aminél nem jobb. 😉
több mint 15 éve
persze, és nagyon jó kis játékosok is vannak azért főleg ezeknek a magas pickeknek köszönhetően, + semmi bajom velük, de tényleg, ha nem a miénk lenne az első körük, még szurkolnék is nekik, hogy legyenek po-sok adott esetben 😀nálam is ott van a topon, talán még jobb is, mint a 2007-es, de egyelőre még nem helyezném föléa Raiderst a matematika segíti. A nagy számok törvénye alapján ennyi korai draftból előbb utóbb csak össze kell kaparni egy épkézláb csapatot, még akkor is ha Al Davis személyesen tölti ki a cetliket.viito
Trade partnereinket eddig megint sújtja amúgy az átok: Broncos, Raiders, Vikings, Panthers. Egyik sem túl sikeres 😊viitomondjuk, hogy közülük a Raiders lesz bőven a legjobb idén, se tettem volna egy lyukas garast sem 😂Wyatt
viszont az én parádés tippjeimben a viks és a panthers is csoportelsőként végzett, és a broncost sem feltétlen tettem volna mögéjük