Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem egy tűnt el, hanem több. Úgy látszik a személyeskedés és mások sértegetése tolerálható, az egyenes kritika már nem.
Boston
Jaja. Eltűnt az enyém is. Pedig csak egyet mertem érteni. Nem baj, majd a "Pöcs" meg a "60 éves buzi Patriots szurkoló" menni fog tovább. Az admin tevékeny segítségével.

Médiajogi csemege.
Burkus
jaja, gond nélkül kiszedtem.

szerintem én nem bántottalak titeket, tamástamást főleg nem, de én gecizve voltam a 15 perc timeoutért, az ilyeneket pedig eddig is eltávolítottuk.

lehet a raid valóban nem volt a legjobb szó ott, de az eredménykövetőt be kellett zárnunk, de éreztem az indulatot, szóval valahova terelni kellett a népet. szori, nem gondoltam, hogy ennyire megtolják a srácok. ha ez az én hibám, akkor elnézést.
shawnka
Nem te voltál gecizve, hanem a magatartásod.
tomi-tomi
nem ti szoktátok mondani, hogy a stílus maga az ember? 😀
shawnka
De. Le is voltunk döbbenve a stílustól, amit engedtek, engedtetek az eredménykövetőben, mi nem szurkolásból, hanem részben a Patriots szurkolók, részben a Patriots, annak játékosai mocskolásából állt, trágárságokkal és szurkolókhoz méltatlan, egészséges erkölcsű ember számára elfogadhatatlan kitételekkel. Ha esetleg nem emlékeznél rá, javasolom, olvasd újra, Ez nem zavarta a kényes ízlésedet, az itt megfogalmazott markáns vélemény igen.

Szerencsére sokan olvasták az itt megfogalmazott véleményt és valószínűleg majdnem mindenki egyetértett vele. Én sem értettem utólag, hogy nem szúrta ki a szememet, ahogy uszítottad az elborult agyú népet, hogy itt csinálják a cirkuszt, amiért nevetségessé váltak a meccs alatti viselkedésükkel.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 845 — Omar's Coming Yo!

szerintem én nem bántottalak titeket, tamástamást főleg nem, de én gecizve voltam a 15 perc timeoutért, az ilyeneket pedig eddig is eltávolítottuk.
shawnka
Lószart!
"A peccessek szopjanak le, de mégse, mert buzik" még mindig ott van, lassan 72 órája.
Önélzetes a latol!
Lószart!
Nem az volt geciség, hogy bezártad a topikot. (Az butaság volt.) Az volt geciség, hogy (az általad is) hergelt ámokfutókat ideuszítottad.
tomi-tomi
Tényleg ennyire komolyan kell ezt venni?

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

shawnka
Lószart!
"A peccessek szopjanak le, de mégse, mert buzik" még mindig ott van, lassan 72 órája.
Önélzetes a latol!
Lószart!
Nem az volt geciség, hogy bezártad a topikot. (Az butaság volt.) Az volt geciség, hogy (az általad is) hergelt ámokfutókat ideuszítottad.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 378 — NFL bracket champion '26
Uraim!

Próbáljunk meg lehiggadni, könnyebb lesz.
Igyon meg mindenki egy felest, én fizetem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nem egy tűnt el, hanem több. Úgy látszik a személyeskedés és mások sértegetése tolerálható, az egyenes kritika már nem.
Boston
Jaja. Eltűnt az enyém is. Pedig csak egyet mertem érteni. Nem baj, majd a "Pöcs" meg a "60 éves buzi Patriots szurkoló" menni fog tovább. Az admin tevékeny segítségével.

Médiajogi csemege.
Burkus

lehet a raid valóban nem volt a legjobb szó ott, de az eredménykövetőt be kellett zárnunk, de éreztem az indulatot, szóval valahova terelni kellett a népet. szori, nem gondoltam, hogy ennyire megtolják a srácok. ha ez az én hibám, akkor elnézést.
shawnka
tomi-tomi
shawnka
Tehát nem tudsz különbséget tenni "Geci vagy" és "Geciséget műveltél" között.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 710 — Tyrone Creek
Boston

Médiajogi csemege.
Burkus

shawnka
tomi-tomi
több mint 8 éve
Boston

Médiajogi csemege.
Burkus

shawnka

S akkor gond nélkül neki láthatsz az összes hozzászólásom törléséhez.

Szerkesztette: tomi-tomi

több mint 8 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 710 — Tyrone Creek
Boston

Médiajogi csemege.
Burkus

több mint 8 éve
Kérem, az eddigi összes hozzászólásomat törölni!

több mint 8 éve
"mondanám hogy leszophatnak a peccesek, de amilyen buzik..."

több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Boston

A legszebb, hogy így a Te hozzászólásod meg teljesen értelmetlenül virít az oldal közepén az újonnan jött olvasónak. Legalább konzekvensen cenzúráztak volna. 😊

Médiajogi csemege.

Szerkesztette: Burkus
több mint 8 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 8 éve
jr79 New England Patriots 157
Én csak azt nem értem, miért akadsz így ki ezen, ha az összes leírt pontot (jogosan) így gondolod. Én elengedném a helyedben amúgy is, meg pont ezért.
PEEtör
Számomra még fontos értékek vannak ezen az oldalon. Ha elengedném, akkor az entrópiának adnék szabad utat.
A szőnyeg alá söpört problémák/konfliktusok úgyis felszínre törnek, csak sokkal gennyesebben, intenzívebben.
tomi-tomi
Hmm, innen eltűnt egy hozzászólás. Ez talán nem lenne gond, ha az előző oldalakról is történt volna hasonló 😕
több mint 8 éve
Én csak azt nem értem, miért akadsz így ki ezen, ha az összes leírt pontot (jogosan) így gondolod. Én elengedném a helyedben amúgy is, meg pont ezért.
PEEtör
Számomra még fontos értékek vannak ezen az oldalon. Ha elengedném, akkor az entrópiának adnék szabad utat.
A szőnyeg alá söpört problémák/konfliktusok úgyis felszínre törnek, csak sokkal gennyesebben, intenzívebben.

több mint 8 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Kétszer voltam Londonban Pats meccsen (mert nem volt több sajna). Úgy emlékszem mindkét alkalommal a nézők kb. 40%-a volt Pats fan, a többi meg mindenféle, vegyesen. A vegyes természetesen egy dologban egyetértett: amikor Bradyék futottak ki a pályára, akkor boozni kell. Kit érdekel! Az első meccset, ha jól emlékszem 3 drive után lezártuk, a vége Hoyer time volt.

Másfelől tartok tőle, hogy néhány év múlva a nagy Pats sikere történelem lesz, a Pats hater kérdés pedig akadémikus probléma (persze hernyó ny-i biztos lesz akkor is). Szerintem évezzük, amíg tart! 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Én csak egy dolgot kérnék, ha sikerülne bajnoki címet szerezni most: ne húzzunk guardot 1/32-re... 😀

Csóri Logan Mankins 😕

2001 – SB-win vs. NFC West-csapat
2002 – nem jött össze
2003 – SB-win vs. NFC South-csapat @Houston
2004 – SB-win vs. Eagles
távozott a támadó –Charlie Weiss (Notre Dame) – és a védő – Romeo Crennel (Cleveland Browns) koordinátor, draftoltunk Mankinst 1/32-re
2005–2013 – Mankins a Patriots játékosa, 0–2 az SB-ben
2014-ben elcseréljük Mankinst

2014 – SB-win vs. NFC West-csapat
2015 – nem jött össze
2016 – SB-win vs. NFC South-csapat @Houston
2017 – SB-? vs. Eagles
távozik a támadó és a védő koordinátor is Josh McDaniels (Colts) és Matt Patricia (Lions)

Mennyire tökéletesen keretes szerkezet lehetne 😮
Wyatt
Képzeld milyen meglepetés lenne, ha megint jönne Mankins... 😊
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én csak egy dolgot kérnék, ha sikerülne bajnoki címet szerezni most: ne húzzunk guardot 1/32-re... 😀

Csóri Logan Mankins 😕

2001 – SB-win vs. NFC West-csapat
2002 – nem jött össze
2003 – SB-win vs. NFC South-csapat @Houston
2004 – SB-win vs. Eagles
távozott a támadó –Charlie Weiss (Notre Dame) – és a védő – Romeo Crennel (Cleveland Browns) koordinátor, draftoltunk Mankinst 1/32-re
2005–2013 – Mankins a Patriots játékosa, 0–2 az SB-ben
2014-ben elcseréljük Mankinst

2014 – SB-win vs. NFC West-csapat
2015 – nem jött össze
2016 – SB-win vs. NFC South-csapat @Houston
2017 – SB-? vs. Eagles
távozik a támadó és a védő koordinátor is Josh McDaniels (Colts) és Matt Patricia (Lions)

Mennyire tökéletesen keretes szerkezet lehetne 😮

több mint 8 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Gondolom viccnek szánta, csak néhányan komolyan vették és szót fogadtak...

Do your job
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Én mostanában (nem most nyilván) az Alianz Arénában /pót Gründwalder st-ben 1860 meccsekkel büntetem magam, Kiraly mezben. OberBayern meccsen AA-ban is Király mezben vagyok. Ezt senki sem érti... és engem ez mulattat.

Nincs energiám kigooglizni: Ugye Vrabel volt a 2000-es évek eleji-közepi védelem csapatkapitánya?
peterk2005
Igen, Bruschi meg mások mellett. De Bruschi és ő szinte mindig azok voltak.
Burkus
ráadásul minden Vrabel-catch TD lett, ha jól emléxem 😀
Gaius
12 elkapás, 17 yard, 12 TD, közte kettő SB-ban. (Nem mind Brady-től, Cassel is osztott neki a Chiefs-ben.) Emiatt - ha pisztolyt nyomnának a fejemhez - őt választanám fő kedvencnek abból a védelemből. De mégse, szinte kivétel nélkül Pats legendák.
tomi-tomi
Én ragaszkodom Rodney Harrisonhoz. A róla elnevezett vándorkupát minden Steelers - Bengals meccs után a magasba emelem -És azt üvöltöm "Scream Bloody gore" 😀 😀
Most, hogy így visszaolvasom valójában nagyon szomorú.... 😀 😕
Helmut Zimmer
Nem visz rá a lélek, hogy válasszak. Először csak a LB sorra gondoltam, aztán a DL-re, utána jöttek Rodney-ék. Átérzem, amit írtál a Hox topikba, hogy melyik meccs köt le igazán.
Előfordul, hogy azt veszed észre magadon a Colosseumban, hogy lefelé tartod a hüvelykujjad. 😊
tomi-tomi

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Nincs energiám kigooglizni: Ugye Vrabel volt a 2000-es évek eleji-közepi védelem csapatkapitánya?
peterk2005
Burkus
Gaius
12 elkapás, 17 yard, 12 TD, közte kettő SB-ban. (Nem mind Brady-től, Cassel is osztott neki a Chiefs-ben.) Emiatt - ha pisztolyt nyomnának a fejemhez - őt választanám fő kedvencnek abból a védelemből. De mégse, szinte kivétel nélkül Pats legendák.
tomi-tomi
Én ragaszkodom Rodney Harrisonhoz. A róla elnevezett vándorkupát minden Steelers - Bengals meccs után a magasba emelem -És azt üvöltöm "Scream Bloody gore" 😀 😀
Helmut Zimmer
Nem visz rá a lélek, hogy válasszak. Először csak a LB sorra gondoltam, aztán a DL-re, utána jöttek Rodney-ék. Átérzem, amit írtál a Hox topikba, hogy melyik meccs köt le igazán.
Előfordul, hogy azt veszed észre magadon a Colosseumban, hogy lefelé tartod a hüvelykujjad. 😊

több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
peterk2005
Burkus
Gaius
tomi-tomi
több mint 8 éve
jr79 New England Patriots 157
Na! Mi leszünk fehérben, úgyhogy felesleges lejátszani.
vpi
Főleg, ha BB nem a piros hoodie-t veszi fel! 😊
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem sokkal jobban tetszik, én direkt idegenbelit vettem magamnak anno 😊

több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 734 — Patriot
Na! Mi leszünk fehérben, úgyhogy felesleges lejátszani.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 517 — Bears & Illinois fan
Gratulálok a SB-be jutásotokhoz!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png