New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 9 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 069
Szezon végeztével elkezdhetünk előre tekinteni a következő szezonra, ha már úgy is le vagyunk maradva 5 héttel 😊

ervinator
Ha Garoppolo megy, akkor azt is el tudom képzelni, hogy a piacról hozunk egy 3. számúnak valót olcsóért.
Floydra én is kíváncsi vagyok, hogy ki tudunk-e belőle hozni valamit.

Én is reménykedem benne, hogy Bennett marad egy Gronkowskihoz hasonló összegért/szerződésért, de ettől függetlenül hozni kell még embert, ki tudja Gronk meddig bírja még. Habár ha mindketten egészségesek, akkor Gronkon is kevesebb lenne a teher.
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ezt a nagyon beteg videót kénytelenek lesztek itt megnézni:
 www.patriots.com/video/2017/02/09/internationals-calls-patriots-game-winning-touchdown

A magyar kimaradt, viszont most már tudom, hogy mondják koreaiul, hogy touchdown 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 984
RB: (Blount, Lewis, White, D.J. Foster(WR), Bolden Develin)
Blount 30 éves, még pár év lehet a tankban. BB szereti őt, így vissza fogjuk hozni egy 2 éves szerződéssel... Abban az esetben, ha Blountot nem igazoljuk vissza. Lacy jöhetne szabadügynökként.

ervinator
Lacy sokkal többe kerülne, mint amennyit mi szánunk egy futóra mostanában..és Blount is csak olcsón tud maradni azt gondolom..
topin
Lacynek volt 2 rossz éve. Nem hiszem, hogy olyan sokat kérne, nálunk pedig biztosan nem lenne súlyproblémája.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
topin New England Patriots 2 300
Blount 30 éves, még pár év lehet a tankban. BB szereti őt, így vissza fogjuk hozni egy 2 éves szerződéssel... Abban az esetben, ha Blountot nem igazoljuk vissza. Lacy jöhetne szabadügynökként.

ervinator
Lacy sokkal többe kerülne, mint amennyit mi szánunk egy futóra mostanában..és Blount is csak olcsón tud maradni azt gondolom..
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 984
Szezon végeztével elkezdhetünk előre tekinteni a következő szezonra, ha már úgy is le vagyunk maradva 5 héttel 😊

QB: (Brady, Garoppolo, Brissett)
Brady elég egyértelműen kijelentette, hogy folytatni akarja, így Garoppolo trade alighanem elkerülhetetlen lesz. Brissett elnyerte BB elismerését, szóval pár évre meg van a csere irányítónk. Undraftedként alighanem jönni fog irányító a PS-be, ha nagy gond lenne, akkor fel lehet majd hozni.

Blount 30 éves, még pár év lehet a tankban. BB szereti őt, így vissza fogjuk hozni egy 2 éves szerződéssel. De hiába tolt karrier szezont idén, playoffban megint besült a futójátékunk, amivel azért lassan kezdeni kellene valamit. Foster esetében nem lepődnék meg, ha később a keretszűkítés áldozata lenne, Bolden pedig olcsóért visszajöhet az ST értéke miatt. Develint szintén visszavárom. Abban az esetben, ha Blountot nem igazoljuk vissza. Lacy jöhetne szabadügynökként.

WR: (Edelman, Hogan, Amendola, Mitchell, Floyd, Slater)
Edelmannek 2018-ban lejár a szerződése, így nem kizárt, hogy idén megpróbálunk vele hosszabbítani. Nem hinném, hogy el akarna menni Brady mellől, talán nem is lesz túl drága. Én nagyon szeretném, ha maradna Amendola, mert, bár nem játszik annyit, hogy megérje azt a pénzt, amit keres, viszont a kulcsszituációkban mindig ott van és megcsinálja a játékot. Floyd viszont érdekes kérdéskör. Ugye felröppent, hogy a szezon közepén megcéloztuk Hopkinst, ami azért jelzi, hogy BB szerint is elférne egy ilyen típusú elkapó a csapatba. Floyd hasonlít rá, sőt kicsit magasabb is nála, mi tárgyalhatunk vele először. Izgalmas lenne, hogy egy teljes felkészüléssel, mit tudna belőle kihozni Brady.

TE: (Gronkowski, Bennett, Lenger, Scruggs)
Bennettről korábban leírtam a véleményem, szerintem ő nem akar innen elmenni. Persze szeretne sok pénzt is, de tőlünk meg fogja kapni azt az összeget, amiért már maradni fog. Lenger 3. TE-nek nem rossz, de ha megy se pótolhatatlan. Ha Bennett mégsem marad, akkor ide mindenképp hozni kell valakit.

OT: (Solder, Cannon, Vollmer, Fleming, Waddle)
Vollmernek nem igazán van maradása. Solder szerződésének az átstrukturálását hosszabbítással egybekötve esélyesnek tartom. Viszont ide mindenképp hozni kell embert mindkét oldalra, mert Waddle nem kezdő potenciál és Fleming sem az, ha visszahozzuk egyáltalán.

OG/C: (Mason, Thuney, Karras, Tre Jackson, Andrews)
Ez az egység rendkívül fiatal. A legnagyobb nyomást belülről kaptuk és Andrews helye lehet a legsebezhetőbb. FA-ról hoznék egy tapasztaltabb játékost, aki versenyhelyzetet teremt Andrews számára és adott esetben stabilizálni is tudja a fal közepét.

DL: (Branch, Brown, Valentine)
Branch visszahozása kulcsfontosságú. Hiába 32 éves, a futás ellen ő a meghatározó ember a védelemben. FA-ról ide várok egy igazolást.

DE: ( Sheard, Flowers, Grissom, Long, Ninkovich)
Kezdjük az egyszerűvel: Flowerssel az egyik oldal meg van oldva hosszú időre. Ellenben mögötte (mellette) már nem ennyire egyértelmű a helyzet. Ninko már 33 éves és idén epizód szerepek jutottak számára. Még 1 évig van szerződése, amit alighanem egy visszavonulás fog követni. Long nem volt annyira domináns, mint azt talán várhattuk, ettől még vissza fog jönni. Sheard a szezon második felére feljavult, de ő benne inkább látom azt, hogy tesztelni fogja a piacot. Grissomot már egyszer kivágtuk, majd visszaigazoltuk. PS-be visszaigazolhatjuk, ha fejlődőképes, akkor talán megragadhat az 53-ban. Flowers túloldalára draftolnék akár az első körben valakit.

LB: (Hightower, Van Noy, McClellin, Roberts, Freeny, Mingo)
Hightowert meg kell tartani és meg is fogjuk. Ezzel a lépéssel ez az egység igazából készen is van. Mingo nem tudott hozzátenni a csapathoz, így ő menni fog. Robertsben van potenciál, Van Noy szépen beilleszkedett.

CB: (Butler, Ryan, Rowe, Cyrus Jones, Coleman, Jonathan Jones)
Butler megtartása szintén az offseason egyik legfontosabb feladata. Ryan tesztelni fogja a piacot és amennyi pénzt ő valószínűleg kérne, annyit nekünk nem fog megérni. Rowe felnőhet 2. számú corner szerephez, Cyrust pedig, ha helyretesszük fejben, akkor slotban jó lehet. FA-ról megerősíteném a szekciót, például Gilmore vagy Trumaine Johnson érkeztével.

S: (McCourty, Chung, Harmon, Ebner, Richards, King)
DMC helye biztos, Chung sem játszik rosszul, viszont coverben nagyon gyakran megég. Bár kis esély látok, hogy lecseréljük, de el tudnék képzelni a helyére egy coverben erősebb safetyt. Harmont remélem visszaigazoljuk, mert a meccs lezárásos interceptionjei nagyon hiányoznának nekem. Richards szépen beállt a 2. körös bustok sorába, eddig legalábbis így tűnik.

ST: (Gostkowski, Allen, Cardona)
Gost mellé hozzunk valakit aki megversenyezteti. Ha fejben összekapja magát, akkor nem lesz vele gond.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 338 — Invisible man
Az este negatív része:
 mobile.twitter.com/AlanSpringer/status/828485986229194752/video/1

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Sőt Tyree elkapása is szabálytalan volt 😕
Asbee
Az nem. Csak törvénytelen 😊
Burkus
Hétfő óta teljes lelki nyugalommal tudok röhögni az ilyen beszólásokon. Mondanám, hogy azt szeretném még látni, hogy egy döntőben is visszavágunk a Giants-nek, de Coughlin nélkül már semmilyen plusz elégtételt se jelentene.

De én tudom mi történt:
Van egy rész a Family Guy-ban, amikor Isten szívatja a Patset és csak akkor hajlandó levenni az átkot, ha látja Belichicket mosolyogni. És akkor, tessék csak nézni (4:44-nél):

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Asbee
Az nem. Csak törvénytelen 😊
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szerintrm meg nem volt befolyasolo. Hobbsra altalaban 40 yardosokat kaptunk, itt mennyi volz? Tan 10 sem, es maradt volna boven kiserlet
Wyatt
Csak az a végzónában volt, és így 2 yardról jöhetett a Colts. Ahogy a Bennett elleni is. Csak Hobbs szerelése szabályos volt, Bennettet meg átkarolta a védő.
Kollega
Nekem olyan fura volt, hogy addig nem is lehetett észrevenni a bírókat és akkor hirtelen jött egy DPI. Necces szabálytalanság volt, lehet ha én vagyok a bíró nem fújom be.
NB2
Amikor szemből mutatták, látszott, hogy végig átkarolta a védő. Húzta magával és takarta a sisakját is. Semmi necceset nem láttam benne. Úgy emlékszem nem is vitatta senki a pályán.

Hobbs meg hivatalos levelet kapott a szezon után, hogy hibás szabályértelmezés miatt büntették.
Kollega
Sőt néztem-hallgattam a ebéd alatt a Sound FX-et - köszi a linkelést! - 30:55-nél van a szabálytalanság, Quinn és a Falcons stáb sem vitatja egy percig sem. Most láttam azt is, hogy Quinn pont ugyanazt a testtartást vette fel az utolsó játéknál - előrehajol, kezek a térdeken - mint Carroll két éve. 😊 Ebből a szögből az is jól látszott, hogy Cannon blokkja mennyire nem sikerült, amikor a meccset néztem, azt hittem, ő lökte földre a LB-et.
több mint 9 éve
Szerintrm meg nem volt befolyasolo. Hobbsra altalaban 40 yardosokat kaptunk, itt mennyi volz? Tan 10 sem, es maradt volna boven kiserlet
Wyatt
Csak az a végzónában volt, és így 2 yardról jöhetett a Colts. Ahogy a Bennett elleni is. Csak Hobbs szerelése szabályos volt, Bennettet meg átkarolta a védő.
Kollega
Nekem olyan fura volt, hogy addig nem is lehetett észrevenni a bírókat és akkor hirtelen jött egy DPI. Necces szabálytalanság volt, lehet ha én vagyok a bíró nem fújom be.
NB2
Amikor szemből mutatták, látszott, hogy végig átkarolta a védő. Húzta magával és takarta a sisakját is. Semmi necceset nem láttam benne. Úgy emlékszem nem is vitatta senki a pályán.

Hobbs meg hivatalos levelet kapott a szezon után, hogy hibás szabályértelmezés miatt büntették.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 343 — nabege2@yahoo.com
 www.instagram.com/p/BQGQBcrD40d/
zinedine5
Eszembe juttattad ezt a szamot most 😀
 youtu.be/WXVwrwknO2U

Isten és Jézus beszélgetése 😀😀😀

www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/sbli-nem-gondoltam-volna
ZERO_L
A Mannigham elkapás és Welker dropja kimaradt belőle... 😊
Burkus
Ezen a vonalon maradva, a Bennett elleni DPI-t pedig a 2006-os AFC döntőért és a Hobbs ellen tévesen bedobott zászlóért kaptuk. Szerintem.
Kollega
Wyatt
Kollega
több mint 9 éve
zinedine5
 youtu.be/WXVwrwknO2U

ZERO_L
Burkus
Ezen a vonalon maradva, a Bennett elleni DPI-t pedig a 2006-os AFC döntőért és a Hobbs ellen tévesen bedobott zászlóért kaptuk. Szerintem.
Kollega
Wyatt

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
zinedine5
 youtu.be/WXVwrwknO2U

ZERO_L
Burkus
Kollega

több mint 9 éve
Na eztet nem tudtam:
 index.hu/sport/amerikaifutball/2017/02/09/new_england_patriots_kondicionalas_dombok_foxborough/

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 468 — Ajmo Vatreni
több mint 9 éve

ZERO_L
Burkus

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 227 — Saints GM
 www.youtube.com/watch?v=6EXrewbmzkY

és baszki tényleg hittek a fordításban...
ZERO_L
Ahogy a hosszabbítás előtt Jules mondja Bradynek, hogy megcsináljuk az anyukádért 😮

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve

ZERO_L
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
 www.youtube.com/watch?v=6EXrewbmzkY

és baszki tényleg hittek a fordításban...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
114 másodpercetek mindig lesz ezt megnézni újra meg újra 😊

www.patriots.com/video/2017/02/06/patriots-wild-comeback-114-seconds
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 591 — Patriot
Chandler Jones eltradelése a SB megnyerése ellenére is hiba volt
Burkus
Dat mondat.... sooo sooooo Burkus. 😀 Lehetne a mottód a profilodon 😉
vpi
Igyekszem megfelelni az elvárásoknak. 😊
Burkus
Így gondoltad? 😊 Csak lemarad a vége... 😕
Burkus
Igy-igy 😊
több mint 9 éve
Chandler Jones eltradelése a SB megnyerése ellenére is hiba volt
Burkus
Dat mondat.... sooo sooooo Burkus. 😀 Lehetne a mottód a profilodon 😉
vpi
Igyekszem megfelelni az elvárásoknak. 😊
Burkus
Így gondoltad? 😊 Csak lemarad a vége... 😕

Szerkesztette: Burkus