New Orleans Saints
46 feliratkozó
1 napja
2 nekem is vannekem működött, meg is vettem a jegyeim. most is megy az oldalSzintén nekem is sikerült három jegy a cat6 ban 195 euró/db áron
www.ticketmaster.fr/fr/manifestation/2026-nfl-paris-game-billet/idmanif/661022/codtypadh/EXC/numadh/01/codeconf/FTMS01/idtier/38786665?utm_source=INFORMATION_DIRECTLY&utm_medium=EMAIL&utm_campaign=B2C_NFL_Alerting_MEV_251026
adam77
kapitnono

1 napja
Azt passzolom.Nekem azt írta/írja, hogy minden kategória sold out.nekem működött, meg is vettem a jegyeim. most is megy az oldalSzintén nekem is sikerült három jegy a cat6 ban 195 euró/db áron
www.ticketmaster.fr/fr/manifestation/2026-nfl-paris-game-billet/idmanif/661022/codtypadh/EXC/numadh/01/codeconf/FTMS01/idtier/38786665?utm_source=INFORMATION_DIRECTLY&utm_medium=EMAIL&utm_campaign=B2C_NFL_Alerting_MEV_251026
adam77
kapitnono
Korlàtozott kilátású jegyet engedne, az nem annyira szimpi, mert Google Earthben nézve az kb teljesen takart hely oszlopok àltal.
Az exclusif jegy az micsoda?
Willie Parker
Nekem tegnap este engedte, annyi volt, hogy úgy írta mellettem nem maradhat üres szék, tehát ha egymás mellett 4 jegy volt akko mindet meg kellett volna vennem. Mivelhárom kellett így kerestem olyat hogy egymás mellett három. Pedig nem volt semmi előregisztrációm, felmentem az oldalra amit adam belinkelt, 22 percet kellett sorban állni, számolt vissza, aztán mutatta mi szabad, kosárba raktam aztán sikerült kifizetni.
Szerk.: Nekem még mindig engedi, most várakozás nélkül bedobta az oldalt, és simán végig tudom pörgetni a pénztárig.
Szerkesztette: kapitnono

1 napja
Nekem azt írta/írja, hogy minden kategória sold out.nekem működött, meg is vettem a jegyeim. most is megy az oldalSzintén nekem is sikerült három jegy a cat6 ban 195 euró/db áron
adam77
kapitnono
Korlàtozott kilátású jegyet engedne, az nem annyira szimpi, mert Google Earthben nézve az kb teljesen takart hely oszlopok àltal.
Az exclusif jegy az micsoda?
1 napja
nekem működött, meg is vettem a jegyeim. most is megy az oldalSzintén nekem is sikerült három jegy a cat6 ban 195 euró/db áron
adam77

1 napja
nekem működött, meg is vettem a jegyeim. most is megy az oldalwww.ticketmaster.fr/fr/manifestation/2026-nfl-paris-game-billet/idmanif/661022/codtypadh/EXC/numadh/01/codeconf/FTMS01/idtier/38786665?utm_source=INFORMATION_DIRECTLY&utm_medium=EMAIL&utm_campaign=B2C_NFL_Alerting_MEV_251026
Szerkesztette: adam77
2 napja
Igen, VIP-et meg cégest lehet venni, de a minimum jegyszám utóbbinál 10. A VIP-re rá se mentem.Én is kaptam hivatalos linket korábbi felíratozás után.Nekem azt ìrja, hogy júli 16-tól indul az értékesítés, nem engedett foglalnimég korábban regisztráltam a stade de France oldalán jegyértékesítéssel kapcsolatban. tegnap este jött egy mail, hogy ma déltől nyílik egy ablak. a link a ticketmaster.fr oldalra mutat. megírom majd a tapasztalatokat.félóra plusz sorban állás után lehet venni rendes árban jegyeket
adam77
adam77
Willie Parker
Franciául és angolul jött. Egy-két perc sorban állás után lehetne venni VIP pakkokat. 650-800 euró kajával, prémium jeggyel.
kijo
Láttam még tipico-s jegyhirdetést, 1100 euroért, meg vannak amerikai oldalas jegyfoglalások, de azok csak American Expresst fogadnak el.
2 napja
Én is kaptam hivatalos linket korábbi felíratozás után.Nekem azt ìrja, hogy júli 16-tól indul az értékesítés, nem engedett foglalnimég korábban regisztráltam a stade de France oldalán jegyértékesítéssel kapcsolatban. tegnap este jött egy mail, hogy ma déltől nyílik egy ablak. a link a ticketmaster.fr oldalra mutat. megírom majd a tapasztalatokat.félóra plusz sorban állás után lehet venni rendes árban jegyeket
adam77
adam77
Willie Parker
Franciául és angolul jött. Egy-két perc sorban állás után lehetne venni VIP pakkokat. 650-800 euró kajával, prémium jeggyel.
2 napja
Nekem azt ìrja, hogy júli 16-tól indul az értékesítés, nem engedett foglalnimég korábban regisztráltam a stade de France oldalán jegyértékesítéssel kapcsolatban. tegnap este jött egy mail, hogy ma déltől nyílik egy ablak. a link a ticketmaster.fr oldalra mutat. megírom majd a tapasztalatokat.félóra plusz sorban állás után lehet venni rendes árban jegyeket
adam77
adam77
2 napja
még korábban regisztráltam a stade de France oldalán jegyértékesítéssel kapcsolatban. tegnap este jött egy mail, hogy ma déltől nyílik egy ablak. a link a ticketmaster.fr oldalra mutat. megírom majd a tapasztalatokat.félóra plusz sorban állás után lehet venni rendes árban jegyeket
adam77
2 napja
még korábban regisztráltam a stade de France oldalán jegyértékesítéssel kapcsolatban. tegnap este jött egy mail, hogy ma déltől nyílik egy ablak. a link a ticketmaster.fr oldalra mutat. megírom majd a tapasztalatokat.
4 napja
Látjuk, mi maradt a tankban - mindenesetre jó képet mutat! Rotációba nem lesz rossz! Vélhetően ezért sem használtunk magas draftcetlit DE-re és nem szereztünk be fajsúlyos DE-et free agencyből sem. Ez volt a taktika 😊
9 napja
bleacherreport.com/articles/25437538-chris-olave-out-saints-otas-amid-blood-clot-hc-kellen-moore-saysOlave nem vett részt az OTAn, elvileg még mindig vérrög van a tüdejében. Azért erre érdemes lesz figyelni, lehet ezért nem siették el annyira azt a szerződés hosszabbítást...

18 napja
Köszi. A vividseats-n néztem, ott legalább x2 az ár.Elvileg lehet jegyet venni a Párizsi meccsre.tegnap volt az AMEX presale window, az vehetett jegyet hivatalos uton, aki rendelkezik American Express kartyaval. angliaban elo baratom segitsegevel sikerult 2 jegyet vasarolni, a kapu mogott a 7. kategorias jegy 150 euro volt.
Az mennyire valid, hogy valamire való jegy ~ 500 euro? (Felső sor középen)
kijo
itt megtalalod, hogy hivatalosan melyik szektorban hany euro egy jegy (a Steelers v Saints price map PDF-ben):
www.nfl.com/news/2026-nfl-paris-game-tickets-sales-windows
a presaleben az osszes jegy elfogyott, de gondolom itt csak egy bizonyos szamu jegyet kapott meg az AMEX ehhez a promociohoz.
a kovetkezo hivatalos jegyvasarlasi lehetoseg julius 16-an, csutortokon lesz. addig csak viszonteladoi oldalrol, joval dragabban tudsz jegyet vasarolni.
mate93
El is felejtettem a linket és a táblázatot.
Szerkesztette: kijo
18 napja
Elvileg lehet jegyet venni a Párizsi meccsre.tegnap volt az AMEX presale window, az vehetett jegyet hivatalos uton, aki rendelkezik American Express kartyaval. angliaban elo baratom segitsegevel sikerult 2 jegyet vasarolni, a kapu mogott a 7. kategorias jegy 150 euro volt.
Az mennyire valid, hogy valamire való jegy ~ 500 euro? (Felső sor középen)
kijo
itt megtalalod, hogy hivatalosan melyik szektorban hany euro egy jegy (a Steelers v Saints price map PDF-ben):
a presaleben az osszes jegy elfogyott, de gondolom itt csak egy bizonyos szamu jegyet kapott meg az AMEX ehhez a promociohoz.
a kovetkezo hivatalos jegyvasarlasi lehetoseg julius 16-an, csutortokon lesz. addig csak viszonteladoi oldalrol, joval dragabban tudsz jegyet vasarolni.
19 napja
Elvileg lehet jegyet venni a Párizsi meccsre.Az mennyire valid, hogy valamire való jegy ~ 500 euro? (Felső sor középen)
25 napja
Lesz majd közös edzése a Saints-nak a Jaguars-al az előszezonban.Liam Coen announces the #Jaguars will have joint practices for all three preseason games. #Jaguars | #DUUUVAL
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) May 26, 2026
1 hónapja
jegyinformaciok az alabbi linken:ha van valakinek AMEX (American Express) kartyaja, akkor legyen szives irjon egy uzenetet, lenne egy kerdesem 😀
1 hónapja
Könnyen lehet 0-2, de 2-0 is.Tavaly ki gondolta volna, hogy pont a BAL és KC betlizik?
Semmi sem biztos csak a változás!
1 hónapja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan.Én is tervezek menni.
en mindenkeppen szeretnek menni, lesz meg innen szurkolotars? 😊
mate93
1 hónapja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan.alap
mate93
1 hónapja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan.Én is tervezek
mate93

1 hónapja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan.igen.
mate93

1 hónapja
hivatalos: New Orleans Saints - Pittsburgh Steelers merkozest rendeznek Parizsban oktober 25-en vasarnap delutan. en mindenkeppen szeretnek menni, lesz meg innen szurkolotars? 😊