Viktoár

New Orleans Saints

Viktoár
Utoljára láttuk
6 napja
Regisztrált
több mint 1 éve
Fórum hozzászólások
292


Utolsó 10 fórum hozzászólás

20 napja
Viktoár New Orleans Saints 292
Na Kyle Sheets ment. Akkor ez a kérdés megválaszolva. Csalódás ...
1 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Kis felhő az égen:
Keddi csapat gyakorláson "Derek Carr: 8-for-8, with a possible sack by defensive end Carl Granderson rushing against Trevor Penning at right tackle"
1 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
A jelenlegi állás szerint az O-line Fuaga, Saldiveri, McCoy, Ruiz, Penning ...
1 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Tegnap olvasgattam az OTA első napjáról, amit láttam, hogy elsősorban a Penning-Ruiz-Mccoy-Saldiveri-Fuaga felállást próbálgattuk, ahol Fuaga volt az LT, illetve Saldiveri mellett még Lemieux-ot próbálhattuk LT-ben, nyílván ebből még biztosat nem lehet levonni, de érdekes felállás lenne, nem tudom Fuaganak mennyire menne ez a poszt.
Emelett még Hudley-t dícsérték, Gruppe 7/7 volt, a másik 2 srác-ról nem láttam semmit.
Heaner aki még pozitív volt a várakozásokhoz képest.
DL-ban Turner volt fent az első csapatos drilleken, Foskey-val váltogata, de sem Jordan, sem Young nem volt.
A Gay-Davis-Werner LB sor is nagyon jól mutatott.
Mathieu mellett Abraham volt tegnap fent, Howden-ről nem láttam semmi írást.
nemethbence55
Nagyjából várható volt, amit írsz. Egy-két kisebb-nagyobb meglepetéssel. Saldiveri kezdő sorba jelölése kisebb meglepetés, tekintve, hogy nem sok jót jósoltak és írtak róla draft előtt - persze ez még nem jelent semmit. Hedley számomra nagy meglepetés - nem vagyok róla jó véleménnyel, de tévedjek inkább én! Heaner is kisebb pozítiv meglepetés, de most még kontakt nélküli a gyakorlás, így igazából eshet eső, fújhat szél. A LB sort tudtuk, hogy erős lesz, inkább itt az a meglepő, hogy 3 LB-rel állunk fel, DA évek óta nickel felállást preferálja. Nekem Turner nem meglepetés - továbbra is tartom, ha nem sérül le tavaly kb az 1. snapnél, akkor az egyik üde színfoltja lett volna a szezonnak! Abraham meg - ahogy írtam - depth chartban tavaly is Howden előtt volt év végén, úgyhogy ez se meglepi. Persze ez még OTA, úgy hogy nem tudjuk, hogy ki milyen állapotban és kedvel végzi a gyakorlásokat ...
1 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Tudományosan megvizsgàltam a dolgot, 10-7-el megnyerjük a csoportot, Carr beszar Rattlertől és top 10es teljesítményt nyújt, az O fal egy csapásra - közepes lesz, ami óriási fejlődés 😀 a védelem hozza magát, így irány a po, ott Carr megsérül a wc meccs első snapjénél Rattler beáll, SB-ig viszi a csapatot és…..nem lövöm le a poént de én láttam álmomban azt a meccset!
MC12
Az jó, mert rajtad kívül nem sokan fogják 🤣
gabokocka
A nejemnek részletesen elmondtam ebéd közben az álmomat a meccsről de nem hatotta meg különösebben 😕 onnan tudom ezt, hogy annyit kérdezett - kellett e volna még tárkony a levesbe. (Majd megjegyezte, hogy minden évben elmondom, hogy a Saints hogyan lesz bajnok, de mivel 10 esetben tévedtem már a kapcsolatunk alatt, így nem tud komolyan venni, és ő továbbra is a Bengalsnak szurkol mert szereti a tigriseket, szép a logójuk és JoeB is helyes, Carr meg nem)
MC12
Ennyi 😁
1 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
2-4-es kezdés után Carr lesérül, és Rattler-rel megyünk egy 9-2-es run-t, és 11-6-tal WC hely a Falcons mögött, és velük játszunk, ahol nyerünk idegenben, majd a div körben kikapunk a Lionstól.

(Teljesen mindegy, hogy van-e értelme, vagy hogy tényleg így gondolom-e 😀, de ennél vadabbat most nem akartam kitalálni, ezért is elég Hollywood lenne)
Gyurma Pappa
Nem rossz. Csak a Falconst nem értem, hogy bírna 11-et, vagy többet nyerni. De nyílván ezért is Hollywood ... 😁
1 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Így szezon előtt ki mit tippel, milyen mérlegünk lesz, ki milyen eredménnyel lenne elégedett/milyennel nem?

Én 10-7-tel már elégedett lennék, alatta nem, még ha PO-t ér, akkor se. Továbbá határozott fejlődést várok az O-től.
1 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
1. OL akkora kérdőjel, hogy nem fér rá a lapra 😀 annyi variáció van, hogy felsorolni is nehéz. Én egy Fuaga, Penning, McCoy, Ruiz, Ezirim sort jósolok 😀 (bold prediction)
2. Sajna SAF poszton tavaly Howden hátrébb szorult a depth chartban, nem tudom miért és Abrams volt helyette a pályán. Nagyon szűk itt a kínálat.
3. Szegény Meskó Zolinak azonnal utilaput kötöttek a talpára, mikor a rangsor második felébe süllyedt. Mi meg hozunk egy mégrosszabb ausztrál puntert ... dead last punterünket el kell küldeni a ..csába, nem versenyeztetni! Grupie helyett lehet lesz jobb szezon közben, de benne van még fejlődési lehetőség.
4. DE van sok, kis szerencse kell és lehet jó lesz a sor, csak számokban is tükröződjön. Turner tavaly is biztatóan mozgott, sajna korán kivált egész szezonra (lehet most megmosolyogtok), szerintem Granderson előtt lesz a depth chartban. Ide kellene egy-két produktív ember. A DL futás ellen csak max középszerű. Ez nem jó! Ide ezért kellett volna vki. WR sorban Olave, Shaheed azt kész. Nincs wr3-unk... nyílván, aki beáll az lesz a wr3, de most ezt hagyjuk. TE sorban tavaly Johnson későn ébredt, Moreau észrevétlen maradt, Hill meg nem TE... Ide kellett volna egy jó blokkoló TE.

DA LT-nek? 😁 Jó vicc! 😁
1 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Így a draft után (és free agency közben) maradtak kérdőjelek/lyukak:
1. OL
2. SAF
3.. K/P
4. TE/WR/DE/DT
Az 1.3.-ig elég szignifikáns ...
CB pozíció draft után elég erősnek tűnik, akárcsak a LB sor (vagy inkább nem lóg ki semerre, de DA rendszerébe azért csak ki tudunk állítani 2 LB-t). RB sor eddig se volt rossz, csak használni nem tudtuk olyan jól, mint Payton idején. QB-nk van, utolsó meccseken biztatóan szerepelt, draftoltunk egy nagy reménységet olcsón, meglátjuk mit hoz a jövő.
Szerintem ...
2 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
A Peat-ről szőtt álmoknak annyi. Elment Las Vegasba

Legkedveltebb fórum hozzászólások

4 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Az utóbbi éveket így kezdjük: kit rakjunk ki, kit cseréljünk el, ki marad, ki jön - de nálunk meg annyival van megtoldva a sor, hogy -83M salary cap ... Ezt már sokszor írtam - biztos unjátok is - ilyen döntéseknél egy ekkora mínusszal a büdzsében az anyagi oldalát is kell nézni. Kamara ~1M megtakarítás júniius 1 előtt trade/cut mindegy. Post june cutra 2 fő jelentkezhet - itt már jelentősebb a megtakarítás: 11M. Egy restucture-rel viszon 8M meg lehet takarítani. Azért a 3M-ért szerintem nem érdemes kivágni ...
Szerintem Ramczyk lesz az egyik post june cut: 17M megtakarítás, krónikus térdsérülés, régóta gondolkozik a visszavonuláson ...
Thomas szerintem marad: pre june cut még ront is a salaryn, post june meg csak 1M hoz a konyhára ...
Szerintem Marcus Maye lesz a másik post june cut: 7M
Többiek restructure ...
Carr 23M
Jordan 9M
Kamara 8M
Davis 8M
Hill 6M
(Lattimore 0M!!!)
McCoy 6M
Mathieu 6M
Ruiz 6M

Az cut-okkal 96M ...jelenleg -83M vagyunk - nem sok mozgástér, a jövőnket adjunk el
9 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Red zone offence egy büdös nagy nulla. Eddig 6ból 1 TD 3 FG. Ez siralmas.
10 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
PS-be nagyjából azok az arcok jöttek vissza akik eddig is itt voltak. Smith, Abram is.
Néztem a sorsolást és azon gondolkodtam, hogy az első 10 meccs után simán mondanék egy 8-2-t, ha nem lenne bennem bizonytalanság a HC és az OL működésével kapcsolatban.
Mert most szerintem kifejezetten jó a sorsolásunk...
Fattyu
Én aláírom a 8-2-t 😊
Csaknem ez lesz DA első plusszos szezonja!? 😊
2 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Erre a Dallin Holker gyerekre nagyon kiváncsi vagyok. Colstonra emlékeztet ...
Viktoár
TE-ként üzemelt az egyetemeken.
4. környékére tették.
Hogy miért nem lett belőle draft, az bármitől lehet.
Talán könnyű? Vagy a blokkolása nem tetszett a szakiknak.
Na de megmutathatja magát.
Fattyu
Kyle Sheetsre gondoltam ... Ő wr. Kis suliból, produktív szezonok ... Még szokni kell a neveket 😊
Ennek ellenére Holkerre is kiváncsi vagyok 😊
Talán azért nem draftolták Holkert, mert keveset használták blokkoláshoz - biztos oka volt, vagy a taktika, vagy nem tud egyszerűen (blocking TE most nálunk sincs)
2 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Nekem alapvetően tetszettek a húzásaink, a második körös CB-n lehet gondolkozni, hogy miért, remélem nem tradelik el Lattimore-t, de a hozzáállása tényleg nem volt az igazi, másik részről CB-ből sosem elég, Adebo-val nem fogunk szerintem hosszabbítani vagy az is lehet hogy őt fogjuk elcserélni.
Rattler-re kíváncsi leszek, nyilván padozni fog még, de azt elkell ismerni, hogy a nyers tehetség benne van, nem véletlenül volt sokáig 1/1 esélyes, 5. kört szerintem mindenképp megért vagyis 100x inkább ő mint Heaner meg Book meg hasonlók, lehet ő is bust lesz, de nagyon sok helyen írták hogy be is robbanhat, ő tényleg egy boom or bust, ami szerintem 5. kört megért.
A DT pick is várható volt, már megszokott hogy vagy 6-7. körben vagy UDFA-ról kukázunk egy nagy darab futás elleni DT-t.
Az OL helyzetre nagyon kíváncsi leszek, hogy mit terveznek most, Fuaga végig RT volt, vagy az van, hogy tudják, hogy Ramczyk off és az ő helyére hozták vagy átképzik LT-be, azt mondjuk nem tudom mennyire lehet sikeres. Várom már a training camp pletykákat, hogy Penning mit kezdett magával.
nemethbence55
Vagy Carr megtanul bal kézzel dobni 😉
2 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
2020 óta a 4. QB akit draftolunk. Egynél többet bárki tud fejből? 😀
De egyszer csak beválik valamelyik.
atapapa
Sajnos:
Jake Heaner
Ian Book
Tommy Stevens
és most Rattler
Viktoár
Stevensért jár a jegy a díszpáholyba 😉
atapapa
Őt nézték ki az új Hillnek. Rögtön feltradeltünk érte a 4. körbe, adtunk érte mindent ... 😀
Hol a páholy? 😁
2 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
2020 óta a 4. QB akit draftolunk. Egynél többet bárki tud fejből? 😀
De egyszer csak beválik valamelyik.
atapapa
Sajnos:
Jake Heaner
Ian Book
Tommy Stevens
és most Rattler
2 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Köszönöm, hogy Allenéknek is feltűnt hogy nem létezik OL, és nem valami agyonsérült DL projektet sikerült húzni.
Maga a pick is tetszik, Alt meg Latham várható volt hogy nem lesz bent, de Fashanuban bíztam hogy bent lehet. De előzetesen ezt is aláírtam volna
kapitnono
Adtam egy tockost neki, hogy térjen észhez. Azt mondta köszöni 😁
2 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Ramczyknek degeneratív térde van, mütötték, de nem az elképzelések szerint gyógyul. Bármit is jelentsen, biztos, hogy nem fog az első meccsen játszani (annak idején pont ezért írtam, hogy Ramczyknek meg kéne köszönni az) eddigieket, aztán viszlát! Fájdalmas lett volna, de 16M+ lett volna post june 1 cuttal...) mindegy, történelem. A TE.poszt is lyukas, meg a WR is. El tudnék képzelni egy Alt, JC Latham, Fuaga, Brockers, Harrison idei draftot, de mindíg felébredek aztán 😁
3 hónapja
Viktoár New Orleans Saints 292
Megy a mock draft meg a semmiről írás. Két domino még nem dőlt el: Taysom Hill és Alvin Kamara jövője még nem tiszta. Trade vagy maradás? Vélemény?
Viktoár
Miért nem tiszta? Én nem olvastam semmi különöset. Hill csak itt tud Hill lenni, kvázi már öreg, más csapat nem fog rà playbookot írni, maximum SP-t tudom elképzelni, hogy elvigye, de lehet már Denverben is unják hogy minden Saints-maradék odakeveredik 😀

Kamara-ügyben szeritnem nincs változás, amit mi kérnénk érte, azt úgy se adja oda senki, amit adnának érte azért meg nem éri meg. Plusz ez az off season se úgy néz ki, mintha újjáépítésbe fognánk, szóval nem látom jönni se ezt a lépést.
De ha olvastál valamit ne tartsd magadban!
MC12
Kamarát én se engedném, de nem is olvastam komoly kérőről.

Ellenberger Hill june 2 után megérné elcserélni, pláne, ha nem akar Kubiak rá playeket írni. (Bár miért ne tenné, szereti a gadget playereket). Amit kapnánk jó estben egy ötödik körös, de a realitás a 6. kör... Denver nyílvánvaló opció, de még pletykák sincsenek.
Viktoár
34 éves lesz a szezon elején, ugyan nagyon komoly sérülése nem volt, de az ilyen stílusú játékosoknál, ennyi idősen 1-2 évre lehet max tervezni előre. Veterán minimumnál többet csak akkor kaphatna (és akkor se biztos) - ha SP hívná, de oda meg minek? Ott sem 1-2 év múlva fognak SB-ért menni, tehát önmagában semmi értelme egy gadget playert odavinni, maximum szentimentális okokból.

Én a helyében - ha lenne egyáltalán bármilyen ajánlat - csak sok pénzért, vagy SB esélyét mennék el innen. De egyiket se látom jönni. Szerintem ez a Hill dolog olyan, hogy 1-2 helyen, 1-2 edzőnél működik, egy “sima” nfl csapatban meccs napi keretben se lenne. Azért ha nagyon kapós lenne, kaptunk volna ajánlatot érte az elmúlt években 😊
MC12
Logikus, amit írsz. Ha nem sok csapatnak kell, akkor mikor szerződést hosszabbítottunk vele, miért adtunk - általad leírtakból következően - túlzó pénzt, ha tisztába voltunk avval, hogy mik a korlátai (jelenleg kb 15M, 2. legjobban fizetett játékos, a restructure után persze ez csalóka). Valószínűleg marad a "nyakunkon", akkor viszont maximalizálni kell a lehetőségeit. Ha meg kapunk érte valamit, akkor had' menjen! Tőlem érzelmi alapon SP is viheti (nem tudom ki lesz ott a qb, drafton is messze vannak a sexy pickektől). Szóval még egy halovány szál ...
Viktoár
Röviden: fogalmam sincs, már akkor is csak nevetni tudtam azon a szerződésen, ráadásul az valami lufi szerződés volt, amiben minden év void vagy valami ilyesmi, meg elérhetetlen ösztönzővel és nem túl sok garantáltal. Talán a bowl.hu-srácok írták, hogy SP meg Loomis rohadt nagy trollkodása volt az egész. De passz.

Hosszabban: ez szerintem tipikusan az a dolog, amit innen nem tudunk meg, hogy _egyáltalán_ miért kerül ennyibe Hill (óriási Hill fan vagyok, felőlem ötször ennyit is kereshetne még mielőtt 😊 ) ki szereti ennyire?
Ehhez ott kell élni new orleansban, olvasni minden fiszem faszom helyi lapot meg olyan pletyka oldalt amiről mi nem is hallottunk, meg a nyomtatott sajtót, meg ismerni a szomszéd haverját, aki az öltözőben tisztítja az ablakot, és ő mesélte hogy….. magyarra fordítva úgy tudnám érzékeltetni, hogy te meg én vagy tudjuk, vagy nem túl nagy nyomozàssal össze tudjuk rakni, hogy Dzsudzsi mennyit keres Debrecenben, és miért keres annyit. Ugyanezt egy Eindhoveni Dzsudzsi szurkoló már nem biztos, hogy össze tudná rakni, aztán a miértekre még csak tippje se lenne 😊

De én egy 6-7 körért nem adnám, annál nekünk játékban többet ér, kit húzol ott? 100ból 99 esetben jó eséllyel a keretszűkítést se érik meg…főleg ahogy mostanában draftolunk 😊)))
MC12
Első kör se megy ... 😁