New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 1 éve
Viktoár
357
Na hát ez! Hogy tudjuk még lenullázni magunkat?
több mint 1 éve
Viktoár
357
Na most kell egy kick. Igazából fire
több mint 1 éve
Viktoár
357
Fehér törölköző
több mint 1 éve
MC12
6 331
2 futott (egy ember egy meccsen) és 2 passzolt td 4 meccsen. Ezt hozta össze az O.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Viktoár
357
Van baj, nem kevés!
több mint 1 éve
Tényleg nem akarom bántani a védelmet.... de hogy mennyire nem volt nyomás ma se az irányítón.
több mint 1 éve
Viktoár
357
Technikailag kikaptunk
több mint 1 éve
Feladta a rövid passz sávokat a Bucs, piff működik. Amiben Brees tökéletes volt, hogy élt azzal, amit az ellenfél D adott, tökéletes védelem kellett, hogy korlátozni lehessen (49ers). Na, ez hiányzik most nagyon, legalábbis eddig a két drive-ig. Talán felébredni kéne már....Túl bonyolult dolgokat akarunk, kaotikus a game plan, amit írtam a topikban, nem tartjuk a labdát, nincsen összhangban a két egységNem értek hozza, de ez viszonylag egyszerű playekre épülő drive-nak nézett ki - es működött, milyen tanulságot fog ebből levonni pete jr? 😊
Gyurma Pappa
MC12
több mint 1 éve
Viktoár
357
Istenem! Tök impotensek vagyunk
több mint 1 éve
Viktoár
357
Mennyi checkdown ...
több mint 1 éve
Viktoár
357
...hogy ezt eddig jól elk*rta...
több mint 1 éve
MC12
6 331
Túl bonyolult dolgokat akarunk, kaotikus a game plan, amit írtam a topikban, nem tartjuk a labdát, nincsen összhangban a két egységNem értek hozza, de ez viszonylag egyszerű playekre épülő drive-nak nézett ki - es működött, milyen tanulságot fog ebből levonni pete jr? 😊
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
MC12
6 331
Szerintem az ellenfelek ki ismerték már ezt a “Hill fake passz, középső futás” dolgot. De ez csak tipp.
több mint 1 éve
Viktoár
357
Ez a Tampa se egy jó csapat. De még csak közepes se. Így még rosszabb.Kedves, hogy vigasztalni próbálsz, de itt komoly változtatások kellenek. Egy pozitívum van: nem olyan rossz az O-line
MC12
több mint 1 éve
Túl bonyolult dolgokat akarunk, kaotikus a game plan, amit írtam a topikban, nem tartjuk a labdát, nincsen összhangban a két egység
több mint 1 éve
Viktoár
357
Küldjük fel Hedley-t elsőre, csak a sérülést kockáztatjuk
több mint 1 éve
MC12
6 331
Ez a Tampa se egy jó csapat. De még csak közepes se. Így még rosszabb.
több mint 1 éve
Viktoár
357
Ez egy szar csapat
több mint 1 éve
MC12
6 331
Kamara - Thomas - Olave. És nem tudunk first downt csinálni. Nehéz szavakat találni.
több mint 1 éve
MC12
6 331
Én ezt nem hiszem el. Csak a 20+ yardos passz létezik?
több mint 1 éve
Carr dobja már el a labdát néhaMost meg alul dobja a tök üres elkapót
Gyurma Pappa