New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
Hát ez nem volt szép w de w.AJ DS nélkül nehéz lesz
több mint 1 éve
2 éve ugatom hogy a def húzza a csapatot és nem az O, ez van idén is, csak jött barkley aki kozmetikázzaOtt volt a GW drive. A D# top szinten volt ma és Barkleyból előjött a vezér alkat.
eaglesmcnabb
Mondtam, hogy jó lesz ez. 😀
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Carter felpörgött, csak ki ne menjen valami 1000 lóerős autóval versenyezni az este.Csak vigye a HC-t is
balintbaba
több mint 1 éve
Ezt hogy adtak meg intre... a sracnak hatso kamerabol latszott h megmozdult a labda amikor leért a kezében
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Reed-Reed, érteeeedA fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetHa már S akkor fehér Dawkins
mustaine
Janek
több mint 1 éve
félreértés ne essék, Blankenship egy fasza kis safety, de Reed maga volt a safety 😊 Én nem szerettem akkor sem (meg most sem) a Ravenst, de azt a védelmet ettől függetlenül imádtam.Igazad van, Ed Reed volt a feka Reed BlankenshipA fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetna, attól azért még baromira messze van
mustaine
shagi0206
mustaine
több mint 1 éve
Carter felpörgött, csak ki ne menjen valami 1000 lóerős autóval versenyezni az este.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
A fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetHa már S akkor fehér Dawkins
mustaine
több mint 1 éve
Igazad van, Ed Reed volt a feka Reed BlankenshipA fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetna, attól azért még baromira messze van
mustaine
shagi0206
több mint 1 éve
Örömkönnyek. 😀Lerontsam? Sirianni marad és azt hiszi mindent jól csinált. 😀
Greengo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
azért fehér 😀A fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetna, attól azért még baromira messze van
mustaine
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ott vaaan de Siriannin akkor is takarodj 😁😁😁
több mint 1 éve
2 éve ugatom hogy a def húzza a csapatot és nem az O, ez van idén is, csak jött barkley aki kozmetikázza
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetna, attól azért még baromira messze van
mustaine
több mint 1 éve
Ez Carrba ment.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Üresenhajóóó!!!!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Nojsz
több mint 1 éve
WHO DAT! We won bitches.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Hát ez szomorú