New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
1 hónapja
Hát ez nem volt szép w de w.AJ DS nélkül nehéz lesz
1 hónapja
2 éve ugatom hogy a def húzza a csapatot és nem az O, ez van idén is, csak jött barkley aki kozmetikázzaOtt volt a GW drive. A D# top szinten volt ma és Barkleyból előjött a vezér alkat.
eaglesmcnabb
Mondtam, hogy jó lesz ez. 😀
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 hónapja
Carter felpörgött, csak ki ne menjen valami 1000 lóerős autóval versenyezni az este.Csak vigye a HC-t is
balintbaba
1 hónapja
Ezt hogy adtak meg intre... a sracnak hatso kamerabol latszott h megmozdult a labda amikor leért a kezében
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Reed-Reed, érteeeedA fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetHa már S akkor fehér Dawkins
mustaine
Janek
1 hónapja
shagi0206
10 811
félreértés ne essék, Blankenship egy fasza kis safety, de Reed maga volt a safety 😊 Én nem szerettem akkor sem (meg most sem) a Ravenst, de azt a védelmet ettől függetlenül imádtam.Igazad van, Ed Reed volt a feka Reed BlankenshipA fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetna, attól azért még baromira messze van
mustaine
shagi0206
mustaine
1 hónapja
Carter felpörgött, csak ki ne menjen valami 1000 lóerős autóval versenyezni az este.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
A fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetHa már S akkor fehér Dawkins
mustaine
1 hónapja
Igazad van, Ed Reed volt a feka Reed BlankenshipA fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetna, attól azért még baromira messze van
mustaine
shagi0206
1 hónapja
KeyG
9 323
Örömkönnyek. 😀Lerontsam? Sirianni marad és azt hiszi mindent jól csinált. 😀
Greengo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
azért fehér 😀A fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetna, attól azért még baromira messze van
mustaine
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ott vaaan de Siriannin akkor is takarodj 😁😁😁
1 hónapja
2 éve ugatom hogy a def húzza a csapatot és nem az O, ez van idén is, csak jött barkley aki kozmetikázza
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
shagi0206
10 811
A fehér Ed Reed megint villan és lezárja a meccsetna, attól azért még baromira messze van
mustaine
1 hónapja
Kampman
28 166
Nem mutattak még olyan szöget, ami alapján elvehetnék.
1 hónapja
Ez Carrba ment.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Üresenhajóóó!!!!
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
Nojsz
1 hónapja
WHO DAT! We won bitches.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
shagi0206
10 811
Hát ez szomorú