New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
Réges rég fújni kellett volna.Idióta fasz bíróknem helmet hit volt.
MrMiksa
shagi0206
több mint 1 éve
Idióta fasz bírók
több mint 1 éve
Mit kapott Smith a nagydarabtól
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Smith szerintem out of the game. És vszeg nem csak máról.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ezt mér nem fújja le hamarabb?
több mint 1 éve
Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?Ezt carr nem ertette
atapapa

több mint 1 éve
Én csak azért jöttem, hogy beírjam, hogy ez a Kovács Sanyi évről-évre ugyanolyan szar, élvezhetetlenül kommentál és le van maradva a meccsről.További szép estét!
több mint 1 éve
Sajnos ezekkel a 6 emberes boxokkal nem fogunk tudni mit kezdeni, Kubiaknak ki kell találnia valamit a hátralévő egy O drivera

több mint 1 éve
Mert Hillről el lehet hinni hogy passzolni fog 😉Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?Múlt héten működött. Csak Hillel nem Kamaraval
atapapa
Gyurma Pappa
Elbaszott egy meccs ez, de Eagles-fanként idegesebb lennék.
több mint 1 éve
Komoly slugfest ez. A defenseünk a helyén van és az offense is tud haladni, csak Sirianni torpedózza a pontszerzéseket.
több mint 1 éve
NincsOda rakták le ahol Kamaranál volt a labda, de előtte átnyújtotta aztán visszahúzta.
MC12
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nincs
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
Az szerintem megvan
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?Mondom, úgy csinálunk, mintha lenne Hill meg McCoy
atapapa
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?Múlt héten működött. Csak Hillel nem Kamaraval
atapapa

több mint 1 éve
Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?
több mint 1 éve
Azèrt jó lesz nyer a Giants a Boys ès mindjá csoport utolsók leszünk 😛
több mint 1 éve
De komolyan….3&1re ilyen fasz játék..ez Hillre van kitalálva bassza meg.