Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 1 éve
Azért kellett ehhez a második félidőhöz a nagy előny birtokában a Vikings playcalling, egy nyomorult pontot se raktunk fel és szépen felengedtük az ellenfelet. Értem hogy nem akartuk Hockensont tovább agyon veretni, de akkor is...
több mint 1 éve
Klasszikus Jamies, megérte visszakapcsolni (köszi Elon, hogy ez a része megy a szarodnak). Két fasza TD majd két reménytelen pick. Na, ezért nem kezdő sehol 🙂 bár még így is érdekesebb lett a vége, mint egyébként kinézett.
több mint 1 éve
Kampman
28 250
Winston vak. Raadasul a tekintete is ures. Ertelmet sosem lattam benne.Hát mi tagadás, ezzel én is mindig így voltam.
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Winston vak. Raadasul a tekintete is ures. Ertelmet sosem lattam benne. PC szerint jobb mi t Hill. Ma nem is lattunk Hillbol semmit, ki is kaptunk. A csapat nem rossz. A csoport is szar. Engedjuk el vagy nyerjuk meg. De Winston kuka. PC is. Remes nezni ezt a szart. A DEF a belet kiteszi.... a semmiert.
több mint 1 éve
Na ez már kezd hasonlítani a Vikings meccsre... Nem tudunk sima győzelmet hozni már jó idje, és képesek vagyunk még itt is kikapni.
több mint 1 éve
Viktoár
357
1 megvan
több mint 1 éve
miért winston játszik?A sacknél megsérült a fék
adam77
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ez a meccs tragedia.... ez a td passz is siralmas volt....Nem, ez egy nagyon szép passz és elkapás volt. Kár, hogy ez a ritkaság
Kájzerszóze
több mint 1 éve
X értesítés -> Carr lesérült -> X értesítés -> Olave TDEzentúl így nézek meccset, megmarad a lírai homály
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 1 éve
adam77
635
miért winston játszik?
több mint 1 éve
Ez a meccs tragedia.... ez a td passz is siralmas volt....
több mint 1 éve
Viktoár
357
3 8 pontos ... mi sem egyszerűbb
több mint 1 éve
Viktoár
357
De a 1/6 3. down kísérletet se
több mint 1 éve
Viktoár
357
Egy félidő alatt majd 300 yardot nyeltúnk be. Ezt nem tűzzúk a kalapunk mellé
több mint 1 éve
17 perc vs 11 perc... Lehet a védekezést basztatni (van miért), de gyakorlatilag semmit nem csinál érdemben az O. Így azért nehéz
több mint 1 éve
kijo
379
Ne hogy INT dobjon......
több mint 1 éve
Viktoár
357
Miért nem Howden játszik Johnson helyett???