New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
1 hónapja
Viktoár
357
Márpedig valami változás kell, mert ez út vissza a papírzacskós Aints-hez
1 hónapja
Nem tudom mit erőlködünk ...Azt pont Brees visszavonulása után kellett volna elkezdeni. Ha akkor és azóta nem jutott ez a FO eszébe, ezután sem fog
Talán jobbak vagyunk a Panthersnél a csoportból, de nem vagyok benne biztos. Ha nincs gyökeres változás/felgyógyulás, akkor rebuild!!!
Viktoár
1 hónapja
Viktoár
357
Nem tudom mit erőlködünk ...Talán jobbak vagyunk a Panthersnél a csoportból, de nem vagyok benne biztos. Ha nincs gyökeres változás/felgyógyulás, akkor rebuild!!!
1 hónapja
Viktoár
357
Van összefüggés Allen és a kurva sok sérült között?
1 hónapja
Allent lassan lehet elküldeni, okés hogy cserék, de ettől a tampától 44 pontot benyelni, a szégyen kategória
1 hónapja
MC12
6 331
Az arcok alapján a srácok is elengedték.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
MC12
6 331
3&16ra screen futásból megvan a first down. Szánalmas.
1 hónapja
Viktoár
357
Fú de csúnya 25 futás 205 yard
1 hónapja
MC12
6 331
Majdnem 10 yardos átlaggal futnak ellenünk. Az még a cseréktől is túlzás.
1 hónapja
Ezt innentől kár nézni, lehet jobb lenne Haenert behozni, mert Rattlernek nem sok sikere lesz már ma
1 hónapja
Viktoár
357
15 yardos futás
1 hónapja
Viktoár
357
Cumi cumi hátán
1 hónapja
MC12
6 331
Nehéz, nehéz, de ő keres annyit ezért egy évben mint te meg én 10 év alatt szóval legyen kedves találjon ki valamit. 😀😀Nehéz, elfogyott a roster.Bowles öreg motoros, jól tudja mit kell hívni. Itt a lehetőség Kubiak előtt, hogy megmutassa mit tud.Morgan Freeman a bal alsó sarokban: De nem talált ki semmit.
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
1 hónapja
Viktoár
357
Első félidőben volt egy kis szerencsénk, most viszont teszünk is érte, hogy ne legyen. Garbage time ...
1 hónapja
Nehéz, elfogyott a roster.Bowles öreg motoros, jól tudja mit kell hívni. Itt a lehetőség Kubiak előtt, hogy megmutassa mit tud.Morgan Freeman a bal alsó sarokban: De nem talált ki semmit.
Gyurma Pappa
MC12
1 hónapja
Itt is emaradt egy running into kicker.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Nagyot utni jo, de ha a masik 9 alkalommal rossz szogben erkezik, vagy lemarad, akkor az keves. Alulteljesit az egesz sec.Egyről beszélünk. Fejben nem NFL-szint.Abram igazolja ma az 1. körös bust mivoltát.Eddig is az volt, sajnos remes. De mindig megmenti magat, ma a pick, de amugy annyira gyenge.....
empty taxi
Kájzerszóze
empty taxi