New Orleans Saints - Atlanta Falcons
10 hónapja
Viktoár
357
Van más bajotok elég, ez csak egy vonat, amire fel lehetett ülni
10 hónapja
Viktoár
357
Nem most kellett volna kreatívkodni
10 hónapja
Dennis90
163
Rendben, ertem amit mondasz, valoszinuleg csak az beszel belolem, hogy alig varom, hogy uj edzonk legyen.
10 hónapja
Viktoár
357
Tegyünk a szívünkre a kezünket: ilyen állásnál, Kneel formációból pimasz, trükkös játék, hát nem a legsportszerűbb ...
10 hónapja
Viktoár
357
Inkább ahogy bevittük
10 hónapja
Dennis90
163
Tenyleg szamon kerte, hogy bevittetek egy yardrol? 😂😂😂
10 hónapja
Mit balhézik Arthur? Hogy agyonvertek minket egy futballmérkőzésen egy ősi rivalizálás keretein belül?Én sem értem, tényleg ez a legnagyobb baj ezen a meccsen?
Kenny
Igazából ha AS hétfőn edző, akkor Blank nem tanult semmit...
10 hónapja
Eso utan koponyeg, de azert jo a Falconst verni barmikor 😀
10 hónapja
Picit azért igaza volt most Smith-nek.. Ilyen arányú állásnál victory formációból egy td-t futni...
10 hónapja
Na, ez AS szezonjának betetőzése itt a meccs utáni.
10 hónapja
Mit balhézik Arthur? Hogy agyonvertek minket egy futballmérkőzésen egy ősi rivalizálás keretein belül?
10 hónapja
Viktoár
357
Ez egy kicsit túl őszinte reakció
10 hónapja
Dennis90
163
Hat ha így se megy Arthur…- Harmadik 7-10es szezon - fair leszek, az elso kettot ertem, szetesett csapatot vett at.
- kilatastalan tamadojatek boraszto playcallokkal
- nincs QB coachunk, mert azt minek? 32 NFL csapatbol 31-nek van, de Ridder majd kikupalja magat.
10 hónapja
Viktoár
357
Nem akarta
10 hónapja
Viktoár
357
Mindenki kap egy kis időt
10 hónapja
Az a szomorúság, hogy egy db meccset kellett volna megnyerni abból az 5-ből amit középszintű csapatok ellen buktunk.Carr sack is futás 😀
Mondjuk miért nem futunk csak?
Gyurma Pappa
10 hónapja
MC12
6 331
Az a szomorúság, hogy egy db meccset kellett volna megnyerni abból az 5-ből amit középszintű csapatok ellen buktunk.Az a Packs vereség a harmadik fordulóban….. 17-0ról és a végén Gruppe kihagyta….az nagyon fáj még mindig. Mennyire éreztem, hogy az nagyon-nagyon hiányozni fog.
Mondjuk miért nem futunk csak?
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
10 hónapja
Viktoár
357
Garbage time