New Orleans Saints - Atlanta Falcons
több mint 1 éve
Úristen ez mi a fasz volt? Taylor megint... Az előbb is ő váltotta el magát a Miller hosszú játéknál...Megint jött Ugo Amadi helyette.
kapitnono
Nem slot corner na!
Ezt mindenki látja.
Csak ott nem ...
Máshogy ér ide az adás
több mint 1 éve
Ez igen! Saját csapattársnak szalad a safety
több mint 1 éve
Utolsó 8 héten liga elsők vagyunk red zone-ban, szóval ez nem kifogás 😂Egész jó volt volt az O, akartam mondani, aztán jött ez a 5 play...jött a red zone 😀
Gyurma Pappa
atapapa

több mint 1 éve
Így én is tudok játékokat hívni. Nincs semmi követelmény ... mondjuk 1st down ...
több mint 1 éve
Egész jó volt volt az O, akartam mondani, aztán jött ez a 5 play...jött a red zone 😀
Gyurma Pappa

több mint 1 éve
Egész jó volt volt az O, akartam mondani, aztán jött ez a 5 play...

több mint 1 éve
2.ra passz 3.ra futás ... PC nem túl okos, de legalább nyomi
több mint 1 éve
Rá kell menni DA
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

több mint 1 éve
szerintem a csapat is le akarja váltani AS-t, ennyi büntivel régen játszottunk
több mint 1 éve
Azért a 3&9re futás odaát se okos..senki se akar szomorú második lenni a Tampa mögött
MC12

több mint 1 éve
Azért a 3&9re futás odaát se okos..A 10esen belülről nem akkora hiba, mint a félpályánál 3 kitűnő futás 4 yardért ...
MC12
több mint 1 éve
Tankolunk 😀
több mint 1 éve
azért a punt se volt rossz 😀
több mint 1 éve
jó lövés... bedobás!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Azért a 3&9re futás odaát se okos..
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Meg lassan szabadulni kell ezektől a nagy szerződésektől, főleg ha sérült az illető, vagy közel sem játszik úgy ahogy azt a szerződésétől el lehetne várni. Szerintem lehet Alvin elküldésén is elgondolkozunk, azért amit fizetünk neki, alig játszik, sokat sérült, amikor pályán is van nem sokat tesz hozzá a játékhozemlekeztetoul: Dennis Allen egy defense coach 😊 jol sikerult felkesziteni a csapatot a sorsdonto meccsre. es emellett el akarjak cserelni a csapat legjobb jatekosat, Lattimoret. teljes kaosz ez a franchise…Lattimore sokat sérült, idén egy közepes teljesítményű CB volt. Adebo, de még Yiadom is jobb teljesítményt tett le (pff szerint, de szemre is).
mate93
Várni akartam jövő hétig, hogy erről beszéljünkde Lattimore elcserélése teljesen logikus lenne, amíg van értéke.
Gyurma Pappa

több mint 1 éve
Teljes edzői fogalmatlanság...
több mint 1 éve
Ez mi a bánat? 3 és 6-ra időt kérni majd középső futás? Vagy azt gondolta sikerül pár yardot hozni, és nekimenni 4.re?

több mint 1 éve
emlekeztetoul: Dennis Allen egy defense coach 😊 jol sikerult felkesziteni a csapatot a sorsdonto meccsre. es emellett el akarjak cserelni a csapat legjobb jatekosat, Lattimoret. teljes kaosz ez a franchise…Lattimore sokat sérült, idén egy közepes teljesítményű CB volt. Adebo, de még Yiadom is jobb teljesítményt tett le (pff szerint, de szemre is).
mate93
Várni akartam jövő hétig, hogy erről beszéljünkde Lattimore elcserélése teljesen logikus lenne, amíg van értéke.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 1 éve
Ez mondjuk eddig nem rémlett, de nem lep meg, hogy Allen még nem nyert challenget idén 😀az egyéb sikerei elhomályosították a tényt
kapitnono

több mint 1 éve
hú de kibaszott kurva kemény vagyok - valami ilyesmit gondolhatott allen a challange után a feje alapján 😅

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ez mondjuk eddig nem rémlett, de nem lep meg, hogy Allen még nem nyert challenget idén 😀